kourdistoportocali.comNews Desk-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)

Video-σοκ

-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)

Απίστευτη παραδοχή από τον Πάστορα Τσιόδρα

-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια!…Αυτό δηλώνει ο Πάστορας Τσιόδρας λίγες μέρες πριν ξεσπάσει η Πανδημία. Σεπτέμβριος 2019. Δείτε λέξη λέξη τι δηλώνει.

Κι αυτό ενώ στις ΗΠΑ ήδη το 46% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο της Wuhan και πως ο πολύς Fauci πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και να ερευνηθεί για εγκληματική δραστηριότητα. Δείτε εδώ την εκπομπή του Tucker Carlson.

Δείτε το video πολλές φορές. Προσέξτε τις κινήσεις του. Εχει σημασία τι λέει, πως το λέει…Είναι το ίδιο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε και στις mini πανδημίες που προηγήθηκαν. Ακούστε τον…Το είπαν και το έκαναν.

Κατασκεύασαν ιούς για να παρασκευάσουν εμβόλια. Στη συνέχεια πήγε δήθεν ταπεινά να εκκλησιαστεί. Πάστορας, υπεράνω υποψίας. Ο Έλληνας Fauci…Σ΄αυτό το σημείο θυμηθείτε πόσες δεκαετίες ο παιδόφιλος βιαστής Λιγνάδης την έβγαζε καθαρή επειδή κολυμπούσε στον Γουαδαλκιβίρ της Τέχνης.

Ο κ. Τσιόδρας οφείλει μία διευκρινιστική δήλωση για τα 100 εργαστήρια που κατασκευάζουν ιούς ώστε να παρασκευάσουν εμβόλια και ποιο το όφελος αυτών των εργαστηρίων. Εκτός εάν όπως αποδεικνύεται είναι τα Εργαστήρια Παραγωγής Θανάσιμων Ιών που χρησιμοποιεί ο Ιμπεριαλισμός της Υγείας για να επιβληθεί στην ανθρωπότητα. Άκου, κατασκευάζουμε ιούς για να παρασκευάσουμε εμβόλια…

Μήπως θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Πάστορα Τσιόδρα για τα έτη 2019 έως και σήμερα; Όπως ακριβώς έκανε η Αμερικανική Κυβέρνηση με την αλληλογραφία Fauci. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…Θυμηθείτε ακόμη ότι η τηλεόραση κατασκευάζει Μεγάλα Είδωλα για τον μικρό λαό.

Ώσπου μία μέρα πέφτουμε από τα σύννεφα, όπως η γειτονιά του φιλήσυχου δολοφόνου…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”