kourdistoportocali.comNews DeskSteven Immergut> Έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών στέλεχος της Pfizer και της Bayer

Breaking News

Steven Immergut> Έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών στέλεχος της Pfizer και της Bayer

-Η εταιρεία είναι «βαθιά λυπημένη για τον ξαφνικό θάνατο του Steven, ενός φίλου και συναδέλφου»

Ο ειδικός στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, Steven Immergut, έφυγε αδόκητα από τη ζωή τη Δευτέρα  σε ηλικία 56 ετών. Είχε διατελέσει στέλεχος στη Bayer και την Pfizer, καθώς και στην FDA κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.

Ο Immergut γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1966 στην Iowa. Σπούδασε στο Syracuse University και απέκτησε μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο George Washington.

Τον Απρίλιο, ο Immergut αποσύρθηκε από τον πιο πρόσφατο ρόλο του ως SVP και επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας και επενδυτικών σχέσεων στην Global Blood Therapeutics, μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στις θεραπείες για κοινότητες ασθενών που δεν εξυπηρετούνται. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Pfizer τον περασμένο Οκτώβριο.

Ένας εκπρόσωπος της Pfizer είπε μέσω email ότι η εταιρεία είναι «βαθιά λυπημένη για τον ξαφνικό θάνατο του Steven, ενός φίλου και ενός συναδέλφου».

«Έχτισε μια εντυπωσιακή καριέρα στην υγεία και τις φαρμακευτικές επικοινωνίες συνδέοντας τους ασθενείς και εστιάζοντας στις ανάγκες τους, ειδικά σε εκείνες σε κοινότητες που δεν εξυπηρετούνται όπως οι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία», ανέφερε η εταιρεία. «Ο Steven ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τον θαύμαζαν όλοι όσοι τον γνώριζαν και θα του λείψει πολύ».

Σε μια ανάρτηση στο LinkedIn, ο Immergut χαρακτήρισε τον ρόλο του στην Global Blood Therapeutics «ένα αποκορύφωμα καριέρας: μια εταιρεία που τροφοδοτείται με μοναδικό τρόπο αποστολής που επικεντρώνεται στη μεταμόρφωση των αποτελεσμάτων για ασθενείς που δεν εξυπηρετούνται, κορυφαίο ταλέντο, σπουδαία επιστήμη και μια απίστευτα ισχυρή κουλτούρα».

Εργάστηκε επίσης στη Bayer για σχεδόν πέντε χρόνια ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής φαρμακευτικής επικοινωνίας. Νωρίτερα στην καριέρα του, ο Immergut πέρασε τρία χρόνια σε ανώτερους ρόλους στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων-FDA, πιο πρόσφατα ως αναπληρωτής επίτροπος για τις εξωτερικές υποθέσεις. Διεύθυνε επικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ζητημάτων, ενίσχυσε τις σχέσεις με τους ενδιαφερόμενους και βοήθησε την FDA να συνεχίσει να μετατρέπει τον ιστότοπο και το ιστολόγιό της σε ουσιαστικά κανάλια επικοινωνίας.

Προηγουμένως διηύθυνε το Τμήμα υγειονομικής περίθαλψης της Hill+Knowlton Strategies στην Ουάσιγκτον, DC, παρέχοντας συμβουλές επικοινωνίας σε εταιρείες φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών blue chip.

Η παγκόσμια πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Hill+Knowlton Strategies, AnnaMaria DeSalva, συνεργάστηκε με τον Immergut αρκετές φορές τα τελευταία 20 χρόνια και ήταν πελάτης H+K στον πιο πρόσφατο ρόλο του στην Global Blood Therapeutics.

«Ο Steve έφερε στη δουλειά μας μαζί, και μάλιστα σε όλες τις συνομιλίες μας, έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ευφυΐας, ενσυναίσθησης και χιούμορ», είπε η DeSalva μέσω email. «Εκτιμούσα βαθιά την εστίασή του στην ποιότητα, τη δέσμευσή του για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγείας και την αίσθηση της ομάδας που πάντα δημιουργούσε».

Η DeSalva είπε ότι θυμάται τις πολλές φορές που ο Immergut την έκανε να γελάσει, τις σοβαρές συζητήσεις που είχαν για επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, τις αμοιβαίες συμβουλές που δόθηκαν και την ευτυχία που είχε όταν έγινε πελάτης της H+K.

«Μόλις πρόσφατα, όταν ήμουν στη Γερμανία, έκανα μια νοητική σημείωση για να του υπενθυμίσω το ταξίδι μας εκεί πριν από χρόνια, όποτε μίλησα μαζί του στη συνέχεια», είπε ο DeSalva. «Πάντα πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια επόμενη φορά, και σίγουρα υπέθεσα ότι θα ήταν με τον Steve. Όλοι θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ξέρω ότι όλοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και σε ολόκληρη την οικογένειά του».

Άφησε πίσω τη σύζυγό του, Lulu Cheng Immergut τους γιους του, Sidney και Elon τους γονείς του, Mark και Reba Immergut. τα αδέρφια του, Scott, Darla, Debra και John και και τους ανιψιούς του, Bridger και Joe.

«Ήταν ένας περιποιητικός σύζυγος, γιος και αδερφός, ένας ατελείωτα διασκεδαστικός και δραστήριος άνθρωπος με βαθιές και διαρκείς φιλίες, και κυρίως αφοσιωμένος πατέρας στους δύο μικρούς γιους του, που προπονούσε τις ομάδες τους και τους έμαθε να αγαπούν το τένις, το ποδόσφαιρο και τον Βruce Springsteen, μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων», ανέφερε η νεκρολογία.

Μια επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε στην Εβραϊκή Εκκλησία της Ουάσιγκτον στην Ουάσιγκτον, DC, την Τετάρτη. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζήτησε να γίνουν δωρεές στο Washington Tennis & Education Foundation, έναν οργανισμό που υποστηρίζει παιδιά σε αντίξοες συνθήκες μέσω της εκπαίδευσης και του αθλήματος του τένις.

Ο Ray Kerins, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Next Solutions, υπενθύμισε τον Immergut ως «ένα σταθερό επαγγελματία και έναν σπουδαίο άνθρωπο» από την εποχή που εργάζονταν μαζί τόσο στην εταιρεία GCI Group όσο και στην Bayer.

«Ο Steven ήταν ένας πραγματικός παίκτης της ομάδας και ηγέτης και μια ιστορία δύο πόλεων: μπορούσε να είναι πολύ σοβαρός και να προσεγγίσει τη δουλειά του στην υγειονομική περίθαλψη ως αποστολή, αλλά ο Steven γνώριζε επίσης την αξία του υπέροχου χαμόγελου του και τη δύναμη που έπαιζε στο να βάζει τους ανθρώπους σε ευκολία και κάνοντας έναν νέο φίλο», είπε. «Ο Steven πάντα με εντυπωσίαζε με το πώς αμφισβητούσε το status quo και ποτέ δεν απέφυγε να αμφισβητήσει την αλήθεια στην εξουσία με στόχο να βελτιώσει τον κόσμο γύρω του, ειδικά τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης και τις ζωές των ασθενών που άγγιξε».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK