kourdistoportocali.comNews DeskΠάγωσε τον πλανήτη ο Νετανιάχου> Πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε 6 μήνες!

Αρνητική στο πιστοποιητικό η Μέρκελ

Πάγωσε τον πλανήτη ο Νετανιάχου> Πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε 6 μήνες!

-Η προστασία από τα εμβόλια κρατάει 6 μήνες με ένα χρόνο! Ψηφίστε με για να παραγγείλω άλλα 36 εκατ. εμβόλια

Σοκάρει τη παγκόσμια κοινότητα η επίσημη παραδοχή του Bibi  οποίος δήλωσε ανοιχτά:

-Ψηφίστε με για να φέρω άλλα 36 εκατομμύρια εμβόλια στη χώρα γιατί θα πρέπει να εμβολιασθούμε εκ νέου σε 6 μήνες με ένα χρόνο! Κι αυτό γιατί η προστασία από τα εμβόλια κρατάει μόνο 6 μήνες με ένα χρόνο!

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ το οποίο παραμένει παγκόσμιος πρωταθλητής στον εμβολιασμό παραδέχθηκε επίσημα ότι η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να εμβολιάζεται κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο γιατί τόσο διαρκεί η προστασία από τον εμβολιασμό.

Eάν δεν το κάνουμε αυτό ο ιός θα επιστρέψει σε 6 μήνες με νέους γύρους ασθενειών και θανάτων. Τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να προχωράμε σε διαρκή lockdowns. Σε ένα φαύλο κύκλο!..Είμαστε αναγκασμένοι να φέρουμε στη χώρα άλλα δεκάδες εκατομμύρια εμβόλια. Ποιος το κατάφερε αυτό; Ποιος έκανε τη χώρα παγκόσμιο πρωταθλητή στους εμβολιασμούς;

Και καταλήγει λέγοντας στον ψηφοφόρο

-Μόνο εσύ αποφασίζεις…

Η αποκάλυψη του Bibi είναι στη πραγματικότητα η αποκάλυψη του Γολογοθά που περιμένει τους πολίτες σε όλο τον κόσμο για τα επόμενα 3-4 χρόνια και βλέπουμε.

Δηλαδή κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε και τα εμβόλια θα πρέπει βεβαιωμένα να αντιμετωπίζουν τις μεταλλάξεις!

Αυτό ακούγεται εφιαλτικό όσο αφορά τα αποτελέσματα της επιτυχίας του παγκόσμιου project των εμβολιασμών.

Ακόμη και το Ισραήλ που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στους εμβολιασμούς ζήτημα να έχει εμβολιάσει τους μισούς πολίτες του. Κι αυτό γιατί κι εδώ υπάρχει διάχυτη καχυποψία για τις παρενέργειες των εμβολίων.

Την ίδια στιγμή η καγκελάριος Μέρκελ σε συνέντευξη τύπου  στο Βερολίνο άφησε να εννοηθεί ότι σε αυτή τη φάση δεν προτίθεται να συμφωνήσει σε ταξιδιωτικές διευκολύνσεις μέσω πιστοποιητικού εμβολιασμού που θα ισχύουν για ολόκληρη την ΕΕ.

Αρνητική στο green pass η Μέρκελ

Την πρόταση που αφορά πρωτίστως τον τομέα του τουρισμού, είχε καταθέσει στην Κομισιόν ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να συζητηθεί στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα εξακολουθούν να ισχύουν οι περιορισμοί και για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί, η καγκελάριος απάντησε ότι το θέμα δεν τίθεται για όσο διάστημα παραμένει άγνωστο αν όσοι έχουν εμβολιαστεί μεταδίδουν τον κορωνοϊό ή όχι.


Επίσης δεν είναι γνωστό αν τα εμβόλια που κυκλοφορούν θα εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά και στην περίπτωση των μεταλλαγμένων στελεχών του κορωνοϊού που θα εμφανιστούν στην πορεία.

Ένας άλλος αστάθμητος παράγοντας είναι σύμφωνα με την καγκελάριο κατά πόσο οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια θα είναι σε θέση να προμηθεύσουν τις απαιτούμενες ποσότητες εμβολίων.

Όλα όσα σημείωσε η καγκελάριος είναι αυτονόητες ενστάσεις της κοινής λογικής η οποία χαρακτηρίζει και το γερμανικό λαό στο σύνολό του.

Οι Γερμανοί πολίτες με τη σειρά τους εμφανίζονται πολλοί καχύποπτοι και επιλεκτικοί με τα εμβόλια.

Έτσι πολλά γερμανικά κρατίδια έκαναν έκκληση να χορηγηθούν τα αχρησιμοποίητα εμβόλια κατά του κορονοϊού της AstraZeneca σε νεότερους πολίτες καθώς η ανησυχία σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες και την αποτελεσματικότητα τους καθώς και μια σύσταση να χρησιμοποιούνται μόνο για τους πολίτες κάτω των 65 ετών έχουν οδηγήσει σε περιορισμένη χρήση των διαθέσιμων δόσεων.

Το γερμανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι έχει χορηγήσει μόνο το 15% των διαθέσιμων εμβολίων της AstraZeneca επιβεβαιώνοντας την ανησυχία ότι οι Γερμανοί είναι επιλεκτικοί γεγονός που επιβραδύνει τη διαδικασία εμβολιασμού του πληθυσμού.

Οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν, αλλά η Γερμανία έχει προτείνει το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο σε άτομα ηλικίας 18 με 64 ετών.

Οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων της ΕΕ το έχουν χαρακτηρίσει ασφαλές για όλες τις ηλικίες.

Οι πρωθυπουργοί της Βάδης-Βυρτεμβέργης, της Βαυαρίας και της Σαξονίας δήλωσαν σήμερα σε γερμανικές εφημερίδες ότι αν τα εμβόλια που απευθύνονται σε μεγαλύτερους Γερμανούς παραμένουν αχρησιμοποίητα, θα πρέπει να χαλαρώσει το σχέδιο σχετικά με την ηλικιακή προτεραιότητα επιτρέποντας έτσι σε νεότερους Γερμανούς να εμβολιαστούν νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

“Δεν έχουμε περιθώριο να παραμένουν αχρησιμοποίητα τα εμβόλια και να μη χρησιμοποιούνται επειδή το απορρίπτουν κάποιοι από αυτούς που το δικαιούνται”, δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag ο πρωθυπουργός της Βάδης-Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν, ενώ ανάλογες δηλώσεις έκανε στην Bild ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ και στην Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο πρωθυπουργός της Σαξονίας Μίχαελ Κρέτσμερ.

Οι υγειονομικές αρχές σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, αντιμετωπίζουν την άρνηση των πολιτών ως προς το εμβόλιο της AstraZeneca καθώς παρενέργειες, περιλαμβανομένων πυρετού και μυαλγίας, ανάγκασαν κάποιους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή να πάρουν αναρρωτική άδεια.

Τα άλλα εμβόλια που έχουν εγκριθεί στην Ευρώπη, τα οποία έχουν παρακευάσει η Pfizer και η Moderna, έχουν επίσης συνδεθεί με παρόμοιες προσωρινές παρενέργειες.

Η γερμανική κυβέρνηση κάλεσε την Παρασκευή τους πολίτες να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Robert Koch, Λόταρ Βίλερ, δήλωσε ότι τα στοιχεία από τη Βρετανία και το Ισραήλ δείχνουν ότι είναι “πολύ, πολύ αποτελεσματικό”.

Η σύσταση να χρησιμοποιείται το εμβόλιο μόνο για τα άτομα κάτω των 65 ετών προήλθε από την γερμανική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τη χρήση των εμβολίων, την STIKO.

Ο επικεφαλής της, ο Τόμας Μέρτενς, δήλωσε την Παρασκευή ότι θα επικαιροποιήσει πολύ σύντομα τη σύστασή του.

“Με κάποιο τρόπο η όλη ιστορία πήγε λίγο στραβά”, είπε στο δίκτυο ZDF.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι θα χρειαστούν τεράστια αποθέματα ψυχικής και σωματικής αντοχής στον καθένα μας για να τη βγάλουμε καθαρή τα επόμενα χρόνια…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Νew York Times> Τρόφιμοι γηροκομείου πέθαναν παρότι είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της Pfizer
Ο Bill Gates την αποθεώνει αλλά δεν έχουν όλες οι ζωές (των μαύρων) την ίδια αξία
Για πρώτη φορά ο Economist μετρά τους πραγματικούς θανάτους παγκοσμίως από Covid-19
Γιατί η δικτατορία τύπου Πούτιν είναι μονόδρομος για την Ελλάδα. Πάνω από 4.000 ευρώ οι μισθοί στη ΔΕΗ!
Eπιτέλους μεταρρυθμίσεις στη σωστή κατεύθυνση. Στο 22% ο φορολογικός συντελεστής
Εις το όνομα του πατρός
Στη Σχοινούσα ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε τη μούσα των εμβολίων
Mία ανθρώπινη ιστορία στους καιρούς της πανδημίας
Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται όταν η λήγουσα είναι μακρά
Δρ. Alex Spyropoulos για τα εμβόλια> Ο σπουδαίος Έλληνας γιατρός δίνει απαντήσεις για τις θρομβώσεις
Summer 2021> Θα πεθάνουμε εμείς ή θα πεθάνει ο Τουρισμός. Αυτή είναι η επιλογή
Do you want to buy property in Greece? We are going to tell you where!