kourdistoportocali.comNews DeskΠως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates

H νοσηρή σχέση φιλάνθρωπου-παιδόφιλου

Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates

Η εφημερίδα του, η The Wall Street Journal απεκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου των Gates

Ήταν μόλις 22 χρόνων αυτό το θηρίο που βλέπετε στη κεντρική φωτογραφία του ρεπορτάζ μας.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Rupert Murdoch κληρονόμησε μια αλυσίδα αυστραλιανών εφημερίδων μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του το 1952. Δεκαπέντε χρόνια μετά την ανάληψη της οικογενειακής επιχείρησης και μετά από μια σειρά εξαγορών, ο Murdoch είχε συγκεντρώσει ένα χαρτοφυλάκιο εφημερίδων αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων!

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Σήμερα, ο Murdoch είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που καλύπτουν τηλεοπτικές εκπομπές και ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε εφημερίδες και εκδόσεις βιβλίων.

Οι δύο αυτοκρατορίες που έχτισε τις τελευταίες έξι δεκαετίες – η News Corp (NWS) και η Fox Corporation (FOX) – λειτουργούν σε πέντε ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των The Wall Street Journal, Fox News, HarperCollins και New York Post.

Σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων Αμερικανών του Forbes το 2019, ο Rupert Murdoch και η οικογένειά του κατατάσσονται στον αριθμό 24 με εκτιμώμενη καθαρή αξία 19,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην The Wall Street Journal, την εφημερίδα που απέκτησε ο Rupert Murdoch το 2007 δημοσιεύθηκε ξημερώματα της Δευτέρας η είδηση που ήθελε την σκοτεινή σχέση Bill Gates- Jeffrey Epstein σαν αιτία του διαζυγίου των Gates.

Έκτοτε τα διεθνή ΜΜΕ αναπαράγουν κατά ριπάς την ιστορία ενώ ρεπόρτερς από ολόκληρο τον πλανήτη προσπαθούν να διερευνήσουν τι ήταν αυτό που τρόμαξε τόσο πολύ τη Melinda Gates ώστε να επιλέξει να μην μοιράζεται άλλο επίγειους παραδείσους όπως αυτόν που βλέπετε που είχε αποκτήσει το ζεύγος Gates στη κοινή ζωή τους.

Τι ήταν αυτό το τόσο σατανικό που τρόμαξε τη σύζυγο του Tycoon των Εμβολίων Bill Gates;

Τι ήταν αυτό που την τρόμαξε τόσο πολύ στη συμπεριφορά του ώστε να επιλέξει ένα διαζύγιο που γνώριζε ότι θα προκαλούσε πάταγο στα διεθνή ΜΜΕ;

Δύσκολα θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς ότι η Melinda Gates πήρε αυτή τη απόφαση εξαιτίας ενός ξενοπηδήματος του Bill Gates με κάποιο από τα νεαρά κορίτσια θύματα του Sex human trafficking του νοσηρού Epstein.

Ακόμη κι εάν ανακάλυπτε ότι ο πολύς σύντροφός της έχει παρόμοιες ιδιαιτερότητες με τον σατανικό και νοσηρό παιδόφιλο Epstein ίσως κι αυτό να μην ήταν αρκετό ώστε να φθάσουν σε ένα πολύκροτο διαζύγιο.

Τι ήταν αυτό το τόσο τερατώδες και τρομακτικό που οδήγησε τη Melinda Gates στην απόφαση να χωρίσει τον Bill Gates;

Κι αυτό το ερώτημα δυστυχώς για τον πλανήτη δεν αφορά μόνο τη προσωπική ζωή του ζεύγους Gates.

 

Aφορά και τις δικές μας προσωπικές ζωές.

Το ερώτημα είναι απλό.

-Θα εμπιστευόσασταν να σας εμβολιάσει ο φίλος ενός παιδόφιλου που είχε από πολύ νωρίς επενδύσει στα εμβόλια mRNA;

Γιατί μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας του Rupert Murdoch, ο πολύς Bill Gates δεν είναι μόνο ένας ζάπλουτος Φιλάνθρωπος αλλά και ο φίλος ενός νεκρού και αμίλητου (ή μήπως μιλάει και “αποκαλύπτει”) Παιδόφιλου που πέθανε ή τον πέθαναν στη φυλακή του Μανχάταν…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης