kourdistoportocali.comNews DeskΠολιτικό θρίλερ στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο βουλευτής των Τories Andrew Bridgen επανέρχεται με νέο VIDEO για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID

Breaking news

Πολιτικό θρίλερ στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο βουλευτής των Τories Andrew Bridgen επανέρχεται με νέο VIDEO για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID

-Έλαβα τεράστια υποστήριξη από απλούς ανθρώπους, νοσηλευτικό προσωπικό που φοβούνται πολύ για να μιλήσουν

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023.

Ο βουλευτής των Τories Andrew Bridgen δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει να θέτει ερωτηματικά για τα mRNA εμβόλια COVID-19 προκαλώντας συνθήκες πολιτικού θρίλερ στη πολιτική σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας και κραδασμούς στη κυβέρνηση του Rishi Sunak.

Ο Andrew Bridgen επανήλθε με νέα ανακοίνωση-VIDEO μία μέρα μετά την αναστολή του ως μέλος του Συντηρητικού Κοινοβουλευτικού Κόμματος.

Παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεό μου στο YouTube σχετικά με την αναστολή μου ως μέλος του κοινοβουλευτικού Συντηρητικού Κόμματος και γιατί θα συνεχίσω να επισημαίνω σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια MRNA.

“Είμαι απογοητευμένος που ο επικεφαλής Κοινοβουλευτικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών (Chief Whip) Simon Hart, με την υποστήριξη του Πρωθυπουργού (Rishi Sunak), επέλεξε να με αναστείλει ως μέλος του Συντηρητικού Κοινοβουλευτικού Κόμματος.

Το tweet μου της 11ης Ιανουαρίου δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντισημιτικό, πράγματι παρέπεμπε ότι το Ολοκαύτωμα είναι το πιο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη ζωντανή μνήμη.

“Φυσικά, εάν κάποιος έχει πραγματικά προσβληθεί από τη χρήση τέτοιων εικόνων από μέρους μου, τότε ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε. Διαψεύδω ολόψυχα οποιεσδήποτε προτάσεις ότι είμαι ρατσιστής και επί του παρόντος μιλάω σε μια νομική ομάδα που θα ξεκινήσει δράση σε όσους έχουν οδήγησε τις κλήσεις υποδεικνύοντας ότι είμαι.

“Πράγματι, ο Ισραηλινός γιατρός που παρέθεσα στο tweet μου δήλωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα απολύτως αντισημιτικό σχετικά με τη δήλωση. Το γεγονός ότι έχω ανασταλεί για αυτό το θέμα λέει πολλά για την τρέχουσα κατάσταση της δημοκρατίας μας, το δικαίωμα στην ελεύθερη ομιλία και η προφανής αναστολή της επιστημονικής μεθόδου ανάλυσης των φαρμάκων που χορηγούνται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

“Όπως έχω υποστηρίξει επανειλημμένα, υπάρχουν πολύ εύλογα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων mRNA και τους κινδύνους και τα οφέλη αυτών των θεραπειών. Υπάρχουν εύλογες ερωτήσεις σε μια κυβέρνηση που εξετάζει το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη χρήση του αυτά τα πειραματικά εμβόλια σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών.

Αυτές οι κυρίες και κύριοι είναι μωρά. Υπάρχουν εύλογα ερωτήματα σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA, ειδικά όταν γνωρίζουμε κατηγορηματικά ότι ο τρέχων κίνδυνος βλάβης για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ιδιαίτερα τους νέους από τον Covid-19 είναι ελάχιστος.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που καλύπτει τους κατασκευαστές εμβολίων από αξιώσεις για τις βλάβες που προκαλούν τα προϊόντα τους και η κυβέρνηση που φαίνεται ενεργά προσπαθεί να απομακρύνει βουλευτές που εγείρουν ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις βλάβες. Λυπήθηκα όταν άκουσα για την αναστολή μου, αλλά δεν είμαι απογοητευμένος .

«Έλαβα τεράστια υποστήριξη από απλούς ανθρώπους, νοσηλευτικό προσωπικό που φοβούνται πολύ για να μιλήσουν και, φυσικά, από εκείνους που έχουν υποστεί οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα βλάβες από εμβόλια καθώς τα μέσα ενημέρωσης, ήταν τόσο απρόθυμα να καλύψουν αυτό το θέμα για τόσο καιρό.

“Ένα ζήτημα που είναι σαφώς τεράστιο και απασχολεί όλο και πιο πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουν να τίθενται εύλογα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA και θα συνεχίσω να τα ρωτάω.

“Αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό ως συντηρητικό μέλος του κοινοβουλίου, τότε ας είναι. Η επισήμανση αυτών των σημαντικών ερωτημάτων – ερωτημάτων σχετικά με τη ζωή, τον θάνατο, τον σοβαρό τραυματισμό – πρέπει να υπερισχύσει της πίστης του κόμματος.

Στο μεταξύ VIDEO που δείχνει στέλεχος της Pfizer να το βάζει στα πόδια σε μία προσπάθεια να αποφύγει δύσκολες ερωτήσεις δημοσιογράφου για τα εμβόλια COVID της εταιρίας προκαλεί εκ νέου σάλο στα social media ενώ την ίδια στιγμή η Ursula von der Leyen βλέπει τον κλοιό να σφίγγει γύρω από το πρόσωπό της.

Το ρεπορτάζ του συστημικού POLITICO που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό.

Μια ανεπιθύμητη πρόσκληση μπορεί σύντομα να φτάσει στο γραμματοκιβώτιο της Ursula von der Leyen.

Οι ευρωβουλευτές που ηγούνται της επιτροπής COVID-19 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισαν να ζητήσουν από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εμφανιστεί δημόσια ενώπιον του πάνελ, σύμφωνα με δήλωση που έστειλε αποκλειστικά στο POLITICO η πρόεδρος της επιτροπής, η Βελγίδα ευρωβουλευτής Kathleen Van Brempt.

Οι νομοθέτες θέλουν να ρωτήσουν τηv von der Leyen για τον ρόλο της στη διαπραγμάτευση μιας τεράστιας σύμβασης εμβολίου για τον κορονοϊό, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που υπογράφηκε στο απόγειο της πανδημίας.

Ήταν ενόψει αυτής της σύμβασης που αναφέρεται ότι αντάλλαξε γραπτά μηνύματα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla-τα oποία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δαπανήσει πολλούς δημόσιους πόρους για την παραγωγή και την αγορά εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας», ανέφερε η Van Brempt στη δήλωση. «Το Κοινοβούλιο έχει το δικαίωμα να εξασφαλίσει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτών των δαπανών και τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις που οδηγούν σε αυτές».

Μέχρι στιγμής, η Πρόεδρος της Επιτροπής έχει αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με το τι συνέβη σε αυτούς τους κρίσιμους μήνες.

Ούτε ο διαμεσολαβητής της ΕΕ ούτε το Ελεγκτικό Συνέδριο μπόρεσαν να ρίξουν φως στις σκοτεινές συναλλαγές. Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία είναι οπλισμένη με νομικές εξουσίες που στερούνται οι άλλες υπηρεσίες εποπτείας, ξεκίνησε έρευνα για τις συμβάσεις εμβολίων, χωρίς να πει εάν η Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο στόχος της.

Η επιτροπή COVID εξέτασε τη συμφωνία – την τρίτη και μεγαλύτερη σύμβαση που υπογράφηκε με την Pfizer και τον Γερμανό εταίρο της BioNTech – και μέχρι στιγμής έχει ακούσει τόσο από το Ελεγκτικό Συνέδριο όσο και από τον Διαμεσολαβητή. Όμως ο Bourla αρνήθηκε να καταθέσει στέλνοντας στη θέση του έναν υπάλληλο.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, η πρόσκληση θα σταλεί στην Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Roberta Metsola, η οποία θα αποφασίσει στη συνέχεια εάν θα ζητήσει από τη von der Leyen να παραστεί στην ακρόαση. Η Metsola είναι μέλος της κεντροδεξιάς ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της ίδιας που τοποθέτησε την Πρόεδρο της Επιτροπής στο ρόλο της.

Η πρόσκληση, αν φτάσει, δεν έχει νομική ισχύ. Όπως ο Bourla, η von der Leyen μπορεί να αρνηθεί να εμφανιστεί. Αλλά με τις εκκλήσεις για μεγαλύτερη διαφάνεια να γίνονται όλο και πιο δυνατές καθώς το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate κατακλύζει τις Βρυξέλλες, μπορεί να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να πει όχι.


Δεν είναι μόνο η von der Leyen που βρίσκεται στο στόχαστρο των ευρωβουλευτών. Η Van Brempt είπε στη δήλωσή της ότι η επιτροπή θα ζητήσει επίσης την ανάκληση των προνομίων πρόσβασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Pfizer ως απάντηση στην άρνηση του Bourla να καταθέσει. Έχει συμβεί στο παρελθόν: Οι νομοθέτες ψήφισαν υπέρ της απαγόρευσης των λομπίστες της Monsanto το 2017, αφού η εταιρεία αρνήθηκε να παραστεί σε ακρόαση. Αλλά δεν είναι αυτόματο — η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί μέσω των εσωτερικών διαδικασιών του Κοινοβουλίου.

Αλλά ακόμη και οι συμβολικές κινήσεις έχουν τo νόημά τους καθώς τα θεσμικά όργανα της ΕΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν την πρόσφατη ζημιά στη φήμη τους.

«Η διαφάνεια είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης των πολιτών μας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα», εξήγησε ο Van Brempt.

Στο μεταξύ μέγα θέμα έχει προκύψει στις ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις ότι η Pfizer χρησιμοποίησε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό σε εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID.

Το Project Veritas κυκλοφόρησε το πέμπτο βίντεο της σειράς ερευνών για το εμβόλιο COVID της Pfizer, το οποίο περιλαμβάνει συνέντευξη με την «διαρροή» της Pfizer, την Melissa Strickler.

Η Strickler ήταν αυτή που διέρρευσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας που δείχνουν στελέχη να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη χρήση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού σε εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID.

Ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, Phil Dormitzer-photo, παραδέχεται ότι ο εμβρυικός ιστός από αμβλώσεις χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα έρευνας της εταιρείας, αλλά ότι οι υπάλληλοι θα πρέπει απλώς να αναπαράγουν την πάγια αφήγηση της Pfizer παραλείποντας οποιαδήποτε αναφορά στις κυτταρικές δομές εμβρύων από εκτρώσεις για να αποφευχθούν προβλήματα με το κοινό. Όταν λέμε «κοινό», εννοούμε κυρίως τα εκατομμύρια των καθολικών χριστιανών που αντιτίθεται στην συγκεκριμένη διαδικασία.

«Τα κύτταρα HEK293T, που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό IVE, προέρχονται τελικά από ένα έμβρυο», δήλωσε ο Phil Dormitzer.

Η Vanessa Gelman, η οποία υπηρετεί ως ανώτερη διευθύντρια της Pfizer στην έρευνα, προέτρεψε το προσωπικό να είναι προσεκτικό όταν μιλά για «ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα» στο πρόγραμμα εμβολιασμού της εταιρείας.

«Η στρατηγική της εταιρείας, είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών για τα εμβρυϊκά κύτταρα», σύμφωνα με τη Gelman.

«Ο κίνδυνος λάθους επικοινωνίας τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να έχουμε, ιδιαίτερα με πληθυσμιακές ομάδες που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην θέλουμε. Δεν έχουμε λάβει ερωτήσεις από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ή τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε θέλουμε να αποφύγουμε να το θέσουμε αν είναι δυνατόν», γράφει στην εσωτερική αλληλογραφία.


Σε ένα άλλο νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε, η Gelman επιβεβαιώνει την μυστικότητα που διέπει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην αναφερόμαστε στις κυτταρικές σειρές εμβρύων … Μία ή περισσότερες κυτταρικές σειρές με προέλευση που μπορεί να οδηγήσει σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό έχουν χρησιμοποιηθεί σε εργαστηριακές δοκιμές που σχετίζονται με το πρόγραμμα εμβολίων», αναφέρει στην ηλεκτρονική αλληλογραφία.

«Είναι τόσο απατηλοί στα email τους που είναι σχεδόν σαν να ομολογούν ότι (ο κυτταρικό ιστός) είναι τελικά στο εμβόλιο. Απλώς με έκαναν να μην το εμπιστεύομαι», δηλώνει η Melissa Strickler στο Project Veritas.

Στη συνέχεια ρεπόρτερ του Project Veritas στήθηκε έξω από το σπίτι του στελέχους της Pfizer Vanessa Gelman, σε μία προσπάθεια να τη ρωτήσει σχετικά τόσο με τη χρήση των εμβρυϊκών κυττάρων όσο και με τις δοκιμές και τις παρενέργειες των εμβολίων. Το στέλεοχος της Pfizer αντί απάνησης το έβαλε στα πόδια.

Το video είναι σοκαριστικό.

Τι μπορεί να κρύβουν αυτοί οι άνθρωποι;

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK