kourdistoportocali.comNews DeskΟργισμένο τηλεφώνημα Τσίπρα στον Μαραντζίδη και η δημοσκόπηση της MRB

Breaking News

Οργισμένο τηλεφώνημα Τσίπρα στον Μαραντζίδη και η δημοσκόπηση της MRB

-Θέλω spot με τον Πνευματικό.... Τον Πνευματικό σου λέω...Τι δεν καταλαβαίνεις;

-Θέλω spot με τον Πνευματικό ρε μ…. Τον Πνευματικό σου λέω…Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η φωνή του Τσίπρα έφτανε σαν ουρλιαχτό στο αυτί του αριστερού επικοινωνιολόγου και πρώην βοηθού της Σία Κοσιώνη. Μόνο που ο Μαραντζίδης δεν καταλάβαινε τι εννοούσε ο Hγεμών.

Γράφει ο Λευκός Οίκος

Προς στιγμή σκέφθηκε ότι ο Τσίπρας πήγαινε σε κάποιον πνευματικό κατόπιν υποδείξεως του καλού του φίλου αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, στη συνέχεια σκέφθηκε ότι ο Τσίπρας χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης και ήτο έτοιμος να του προτείνει κάποιο σκεύασμα λιθίου. Όταν ο επικοινωνιολόγος Μαραντζίδης διαπίστωσε τι είδους πάρτυ γινόταν στο Twitter με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για τους καρκινοπαθείς υποσχέθηκε στον Ηγεμόνα Αλέξη ότι θα είχε έτοιμο το σχετικό spot άμεσα.

Πάμε να δούμε>

Kαθώς η δημοσκόπηση της MRB για το Open δείχνει τη διαφορά στις 18 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αξιοποιήσει τον Σπύρο Πνευματικό ως Γιώργο Κατρούγκαλο της ΝΔ.

Τι δείχνει η δημοσκόπηση;

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 36,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,6%, το ΠΑΣΟΚ 10%, το ΚΚΕ 6,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,2%, η Ελληνική Λύση 3,9%, το κόμμα Νίκη 4,2%, και το ΜέΡΑ25 2,1%.

Στο 11,9% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Eίναι ο Πνευματικός το πρόσωπο το οποίο θα μπορoύσε να αποδειχθεί μοιραίο για την αυτοδυναμία της ΝΔ; Έχει από σήμερα η ΝΔ τον Κατρούγκαλό της;

Μόνο που ο Πνευματικός περιέγραψε κάτι που συμβαίνει μετ΄επιτάσεως τα τελευταία χρόνια της planδημίας και των εμβολίων ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού για τα οποία ο κ. Τσίπρας μας συνέστησε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού (δλδ αυτοχειρίας) ενώ ο σύμβουλος Γεροτζιάφας εμφανίστηκε ακόμη πιο θανάσιμη απειλή απαιτώντας εμβολιασμούς διά της βίας-ούτε ο Τony Blair να ήτο ο καλός επιστήμων εκ του προχείρου.

Σε ένα κόσμο που δεν μας χρειάζεται όλους όπως έχει δηλώσει ο σύμβουλος Yuval Harari, ο Πνευματικός απλά το έκανε λιανά, το έκανε δεκάρες ώστε να γίνει αντιληπτό σε κάθε Έλληνα.

Εάν σκεφθείτε ότι σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν καρκινοπαθή μην εκπλαγείτε εάν η ΝΔ χάσει 20 μονάδες ή κερδίσει 15 μονάδες.

Ιδού τι είπε ο κ. Πνευματικός για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου>

Στη συνέχεια ο αποτελεσματικός Πνευματικός θα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social>

Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα, παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν.
Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία. Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας.

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-1

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-2

Στην αναγωγή επί του συνόλου:

 • Ν.Δ.: Από 39,2% έως 43,2%
 • ΣΥΡΙΖΑ: Από 18% έως 22%
 • ΠΑΣΟΚ: Από 9,9% έως 12,9%
 • ΚΚΕ: Από 6% έως 8%
 • Πλεύση Ελευθερίας από 3,8% έως 5,8%
 • Νίκη: Από 3,1% έως 5,1%
 • Ελληνική Λύση: Από 3,4% έως 5,4%
 • ΜέΡΑ25: Από 1,4% έως 3,4%.

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-3

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-4

Η κατανομή εδρών σε επτακομματική βουλή:

 • ΝΔ: 161
 • ΣΥΡΙΖΑ: 54
 • ΠΑΣΟΚ: 30
 • ΚΚΕ: 19
 • Πλεύση Ελευθερίας: 13
 • Ελληνική Λύση: 12
 • Νίκη: 11

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-5

Δημοσκόπηση: Πάνω από 18 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-6

Το 43,3% εκτιμά πως το ποσοστό της Ν.Δ. θα αυξηθεί στις επόμενες κάλπες, το 8,3% πως θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και το 44,7% εκτιμά πως αυτό θα μειωθεί. Αντίστοιχα, το 35% εκτιμά πως θα αυξηθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, το 10,8% πως θα παραμείνει ίδιο και το 49,5% πως θα μειωθεί.

Ως προς το ΠΑΣΟΚ, το 35,3% θεωρεί πως θα αυξηθεί το ποσοστό του κόμματος, το 15,1% πως θα παραμείνει στάσιμο και το 43,5% πως θα μειωθεί. Ως προς το ΚΚΕ, το 30,7% θεωρεί πως θα αυξήσει το ποσοστό του τον Ιούνιο, το 25,8% πως θα παραμείνει ίδιο και το 37% πως θα μειωθεί. Για την Ελληνική Λύση, το 19,1% λέει πως θα αυξήσει το ποσοστό της, το 18% πως αυτό θα παραμείνει ίδιο και το 56,6% πως θα μειωθεί.

Το 47,8% θεωρεί πως η Πλεύση Ελευθερίας θα μπει στη Βουλή και το 38,7% πως δεν θα πιάσει το όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή. Το 24% εκτιμά πως η Νίκη θα μπει στη Βουλή, ενώ το 56,4% πως δεν θα καταφέρει να μπει στο κοινοβούλιο. Για το ΜέΡΑ25, το 23,8% εκτιμά πως τελικά θα καταφέρει να μπει στη Βουλή, ενώ το 61,7% θεωρεί πως δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει το απαραίτητο 3%.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου, το 52,1% θέλει να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ το 38,7% θέλει νέα προσφυγή στις κάλπες.

Το 75,2% εκτιμά πως η ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου θα πετύχει αυτοδυναμία, ενώ το 18,7% εκτιμά πως δεν θα την πετύχει.

Το 50,3% αξιολογεί θετικά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, ενώ το 42% το αξιολογεί αρνητικά.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK