kourdistoportocali.comNews DeskΌλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη περιπέτεια της γλυκιάς Celia Kritharioti

Breaking News

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη περιπέτεια της γλυκιάς Celia Kritharioti

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο είναι το Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται

Είναι αλήθεια ότι ο τομέας της Υγείας θα εκτοξευθεί στη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών γι΄αυτό και εταιρίες που ενεπλάκησαν στην ναζιστική επιβολή των εμβολίων COVID-19 ως εργαλεία της μεγάλης επαναφοράς σπεύδουν να επενδύσουν στο τομέα έρευνας και τεχνολογίας της υγείας καθώς και στη παροχή των σχετικών υπηρεσιών, τόσο διαδικτυακά όσο και στα φυσικά νοσοκομεία.

Βy The Wrong Man

Σε αυτή την ναζιστική εκστρατεία που ενεπλάκησαν οι χειραγωγούμενοι ηγέτες της Δύσης με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι θέμα χρόνου να εμπλακεί η Δικαιοσύνη των χωρών. Αργά ή γρήγορα τα στόματα θ΄ανοίξουν ειδικά καθώς θα φεύγουν από τη ζωή οι γηραιοί εμπλεκόμενοι-εμπνευστές στο θανάσιμο project οι οποίοι εμπνέουν σεβασμό και δέος στη δικαιοσύνη.

Ακόμη και η συγχωρεμένη Βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε πρεμούρα για τον εμβολιασμό μας με τα εμβόλια COVID-19 ως μέλος τις elite.

(Αλήθεια ποιος καλύπτει τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας; Αρκούν οι κρατικές επιχορηγήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου; Δεν το νομίζουμε…)

Στο μεταξύ δεν υπάρχει σχεδόν κανενός είδους ασθένεια ή πρόβλημα που να μην προκαλούν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 σε ένα ποσοστό 7-10% των ληπτών τους. Από turbo καρκίνους, εμφράγματα, εγκεφαλικά, έρπη ζωστήρα, πρόβλημα στο προστάτη, ουρολοιμώξεις σε γυναίκες και άνδρες, στειρότητες, ορθοπεδικά προβλήματα (συναντήσαμε άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις στη διάρκεια της παραμονής μας στο Ισραήλ), παραλυσίες, κλπ.

Για τη γλυκύτατη Σήλια λοιπόν η οποία σημειωτέον βίωσε άσχημα τον COVID-19 δεν γνωρίζουμε την εμβολιαστική της κατάσταση (επειδή είναι ψαγμένο κορίτσι πιθανόν να μην εμβολιάστηκε με τα σκευάσματα ρώσικης ρουλέτας) παρότι η παρουσία της Αναστασίας Κοτανίδου -την ίδια προσωπική γιατρό είχε και η εμβολιασμένη Μαρία Πατέρα η οποία παρά τη περιπέτειά της με τον καρκίνο έφυγε από την “ύποπτη” ανακοπή καρδιάς-σκαστή παρενέργεια των εμβολίων που επέβαλε σχεδόν το δίδυμο των “ειδικών αποστολών” Κικίλιας-Τσιόδρας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι τα mRNA εμβόλια δεν επιδείνωσαν ή δεν προκάλεσαν το πρόβλημα στη γλυκιά Σήλια. Για όσους αθλίους Ναζί σπεύδουν να μιλάνε για ΨΕΚ έχουμε πολλές απαντήσεις. Θα αρκεστούμε σε μία ενδεικτική. Μέλη μίας από τις ελάχιστες αστικές οικογένειες που κατοικούν στην Ηρώδου Αττικού (ουδεμία σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου) απέφυγαν να εμβολιαστούν γιατί είχαν βαθιά γνώση αυτού που εκτυλίσσεται στο κόσμο.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο είναι το Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Σήλια.

Το HSS (Hospital for Special Surgery) είναι το κορυφαίο ακαδημαϊκό ιατρικό κέντρο στον κόσμο που επικεντρώνεται στη μυοσκελετική υγεία.

Στον πυρήνα του βρίσκεται το Hospital for Special Surgery, το Νο. 1 στην ορθοπεδική για 14 συνεχή χρόνια από το U.S. News & World Report (2023-2024).

Το HSS συγκαταλέγεται επίσης στα κορυφαία νοσοκομεία τόσο για την ορθοπεδική όσο και για τη ρευματολογία για 32 συναπτά έτη.

Επειδή μια λοίμωξη μπορεί να είναι μια καταστροφική έκβαση για έναν ορθοπεδικό ασθενή, το HSS παίρνει τον έλεγχο των λοιμώξεων εξαιρετικά σοβαρά και έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης στη χώρα.

Η HSS δέχεται τα περισσότερα μεγάλα ασφαλιστικά προγράμματα. Η Ασφαλιστική μας Συμβουλευτική Υπηρεσία μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφαλιστική σας κάλυψη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε το HSS τη φροντίδα σας-σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Απαράμιλλη Εμπειρία

Το Hospital for Special Surgery, που ιδρύθηκε το 1863, είναι το παλαιότερο ορθοπεδικό νοσοκομείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες από 32.000 χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται ετησίως. Το HSS εκτελεί περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις ισχίου και περισσότερες αντικαταστάσεις γόνατος από οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο στις ΗΠΑ. Συγκρίνετε τον όγκο των χειρουργείων μας με άλλα νοσοκομεία.

Η υψηλότερη τιμή της νοσηλευτικής

Το HSS ήταν το πρώτο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη που έλαβε το Magnet Award for Nursing Excellence και το πρώτο νοσοκομείο στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης που επαναπροσδιορίστηκε με την υψηλότερη διάκριση της νοσηλευτικής πέντε συνεχόμενες φορές.

Πρωτοποριακή Έρευνα και Καινοτομία

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο HSS περιλαμβάνει 20 εργαστήρια και 300 μέλη προσωπικού που επικεντρώνονται στην προώθηση της μυοσκελετικής υγείας μέσω της πρόληψης του εκφυλισμού, της επισκευής ιστών και της αναγέννησης ιστών. Με την τεχνολογία αιχμής, τον μεγάλο όγκο ασθενών και τις ειδικές ομάδες γιατρών και επιστημόνων «από πάγκο μέχρι το κρεβάτι», το HSS μπορεί να μεταφράσει γρήγορα τις επιστημονικές ανακαλύψεις σε κλινικές θεραπείες. Η παγκόσμια τυπική ολική αρθροπλαστική γόνατος αναπτύχθηκε στο HSS το 1969. Το Ινστιτούτο Καινοτομίας HSS ιδρύθηκε το 2016 για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες νέων φαρμάκων, θεραπευτικών και συσκευών.

Κορυφαίος στον τομέα της Ακτινολογίας και της Αναισθησιολογίας

Το HSS είναι ένα από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά κέντρα στον κόσμο που είναι αφιερωμένα στην ορθοπεδική απεικόνιση. Οι ακτινολόγοι HSS έχουν αναπτύξει νέα πρωτόκολλα για τη διαγνωστική απεικόνιση των οστών, των τενόντων, των συνδέσμων και άλλων μαλακών ιστών, συμπεριλαμβανομένων των μαγνητικής τομογραφίας μεταλλικών εμφυτευμάτων και χόνδρου. Οι αναισθησιολόγοι HSS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι ηγέτες στην περιφερειακή αναισθησία. Αυτή η τεχνική, που πρωτοστάτησε στο HSS, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αιμορραγία, ελαχιστοποιεί τον μετεγχειρητικό πόνο και συντομεύει τον χειρουργικό χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η χρήση περιφερειακής αναισθησίας μειώνει την πιθανότητα χειρουργικής λοίμωξης κατά 50%.

Εκπαίδευση των Ηγετών του αύριο

Κάθε γιατρός HSS έχει ένα ραντεβού στη σχολή του Ιατρικού Κολλεγίου Weill Cornell. Το HSS διαθέτει ένα από τα πιο περιζήτητα προγράμματα εξειδίκευσης στην ορθοπεδική, με πάνω από 400 από τους 500+ αποφοίτους του να κατέχουν θέσεις σε μεγάλα ορθοπεδικά τμήματα, πολλοί από τους οποίους υπηρετούν ως επικεφαλής τμημάτων. Το HSS Education Institute είναι ο κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης στον κόσμο για τη μυοσκελετική υγεία, με μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που προσφέρει περισσότερα από 600 μαθήματα σε περισσότερα από 21.000 μέλη επαγγελματίες υγείας παγκοσμίως. Το HSS eAcademy, η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης για επαγγελματίες, έχει αυξήσει την παρουσία της σε περισσότερα από 30.152 μέλη παγκοσμίως, με διεθνή συμμετοχή από περισσότερες από 130 χώρες. Μέσω του HSS Global, το ίδρυμα συνεργάζεται με ιατρικά κέντρα και άλλους οργανισμούς για να προωθήσει την ποιότητα και την αξία της μυοσκελετικής φροντίδας και να κάνει την παγκόσμιας κλάσης φροντίδα HSS ευρύτερα προσβάσιμη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Θεραπεία επαγγελματιών και ελίτ αθλητών

Οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές από το HSS έχουν τη διάκριση ότι είναι οι γιατροί της ομάδας και οι αθλητικοί προπονητές για τις ακόλουθες επαγγελματικές και κολεγιακές αθλητικές ομάδες>

 

Πάμε τώρα στη Σήλια.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Ήταν το βράδυ της Τετάρτης που η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια με την υγεία της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σήλια Κριθαριώτη προχώρησε στη δημοσίευση ενός story από στιγμές που έζησε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

«Ό,τι ξεκινά με χαμόγελο, τελειώνει με χαμόγελο» αρκέστηκε να γράψει η γνωστή σχεδιάστρια, ποζάροντας χαμογελαστή και με αισιοδοξία παρά το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Σήλια Κριθαριώτη φρόντισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς του Hospital for Special Surgery.


SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK