kourdistoportocali.comNews DeskΟι Νεκροί μιλάνε με το στόμα ξεχωριστών Εβραίων όπως ο Aaron Siri, με το στόμα του Ed Dowd (πρώην της Βlackrock), με τη σημερινή βόμβα του The Spectator και φράζουν το δρόμο του Μητσοτάκη προς τις κάλπες

Βreaking news

Οι Νεκροί μιλάνε με το στόμα ξεχωριστών Εβραίων όπως ο Aaron Siri, με το στόμα του Ed Dowd (πρώην της Βlackrock), με τη σημερινή βόμβα του The Spectator και φράζουν το δρόμο του Μητσοτάκη προς τις κάλπες

Ο Πλεύρης οδηγεί τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ στη κόλαση της ιστορίας

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022. Με κομμένη την ανάσα.

Ο Ευθανάσιος Πλεύρης οδηγεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στη Κόλαση της Ιστορίας.

Ξεκινάμε κάπως έτσι καθώς οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό γίνονται εφιαλτικά αποκαλυπτικές όσο αφορά τον δυτικό κόσμο και παρά την εργώδη προσπάθεια των εγχωρίων ΜΜΕ να αναδείξουν στη πρώτη γραμμή τις επικαιρότητας τους ρομά, τις υποκλοπές, τα καλάθια της νοικοκυράς και πάει λέγοντας.

By The Wrong Man

Μόνο που λεπτό προς λεπτό οι πολίτες του κόσμου εκεί έξω συνειδητοποιούν τι συμβαίνει στον πλανήτη. Κι αυτό που συμβαίνει είναι ότι μας σκοτώνουν. Δλδ βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού μετά από την ρίψη ενός κατασκευασμένου εργαστηριακά ιού COVID-19 όπως απεκάλυψε ο αντιπρόεδρος της EcoHealthAlliance, της ΜΚΟ του Peter Daszak με τον διττό δυστοπικό ρόλο.

Ήταν εργολάβος της κατασκευής gain of function ιών και ταυτόχρονα επιθεωρητής της άλλης ιδιωτικής εταιρίας που αποκαλείται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ενώ οι κατ΄εξοχήν χρηματοδότες του είναι το Ιδρυμα Gates (που δεκαετίες τώρα εμβολιάζει τα παιδιά της Αφρικής και του Μπάμπη-Σούλας από τη Δραπετσώνα από αγάπη για να μην αρρωστήσουν και πεθάνουν) και το τυρραννικό Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας!

Ο δε Peter Daszak αφού έφτιαξε τον ιό COVID ο οποίος έφερε πάνω του τη λεγόμενη θέση φουρίνης-ανέλαβε μετά νέα αποστολή. Ηγήθηκε ως επιθεωρητής του ΠΟΥ ειδικής ομάδας που ανέλαβε να ερευνήσει τι συνέβη στο εργαστήριο της Wuhan. Ο λύκος δλδ ανέλαβε να φυλάξει τα πρόβατα.

Όμως όπως σας είπαμε και στην εισαγωγή του κειμένου καθημερινά οι εξελίξεις είναι δραματικά αποκαλυπτικές και η πρώτη μεγάλη βόμβα των τελευταίων ωρών έρχεται από τον έγκριτο The Sectator της Αυστραλίας.

Με αναλυτικό της άρθρο-κόλαφος η Jeyanthi Kunadhasan που φέρει τον τίτλο  170 patients that changed everything εξηγεί πως οι κλινικές δοκιμές της Pfizer για το διαβόητο εμβόλιό της βασίστηκαν σε μόλις 170 ασθενείς (από τους οποίους οι 36 προέρχονταν από την Αργεντινή), κάποιοι απεσύρθησαν στη διάρκεια της διαδικασίας  ενώ δεν τηρήθηκαν καν τα σχετικά πρωτόκολλα των δοκιμών.

Το άρθρο της το οποίο παραθέτουμε στη συνέχεια είναι σοκαριστικό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τρυπήθηκαν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο με επακόλουθη την έκρηξη της θνητότητας λόγω των εμβολίων όπως αποκαλύπτουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο εξέχων Εβραίος δικηγόρος της Νέας Υόρκης Aaron Siri αλλά και το πρώην στέλεχος της Blackrock, Ed Dowd-(κεντρική photo).

O Εd είναι πρώην διευθυντής κεφαλαίων της Blackrock και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας αναλύει δεδομένα ασφαλιστικών εταιριών και γραφείων κηδειών!

Ο Ed που είναι μία κινηματογραφική φιγούρα από τα έγκατα της αγοράς και της Wall Street αποφάσισε να βγάλει το κεφάλαιό του από τον τόκο και σε αντίθεση με τον επιδέξιο συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο, να πάρει το μέρος της αλήθειας των αριθμών οι οποίοι δεν ψεύδονται.


Ως γνωστόν ο Βενιζέλος με νέο άρθρο του έρχεται ως ιδεολογικός εφαψίας του Αθανασίου Πλεύρη να υποστηρίξει την μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ υπέρ της επαναπρόσληψης των ανεμβολίαστων Υγειονομικών.

Οπως οι αποκαλύψεις κροταλίζουν ώρα με την ώρα και λεπτό προς λεπτό, ο δρόμος προς τις πρόωρες εκλογές γίνεται πλέον όλο και πιο δύσβατος καθώς οι νεκροί μιλάνε διά μέσω του Ed Dowd, επιφανών Εβραίων όπως οι Aaron Siri, Jeffrey Sachs, Levi, Mercola, Shapiro και ουκ έστιν αριθμός εκπροσώπων του σπουδαίου αυτού λαού που διαισθάνεται την επανάληψη ενός εγκλήματος κατά της αθρωπότητας.

ED DOWD (VIDEO)> TO ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΒLACKROCK ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ mRNA EMBΟΛΙΑ

«Κάτι ανατράπηκε το 2021 κατά 8 πόντους»: Ed Dowd

“Η υπερβολική θνησιμότητα έχει μετατοπιστεί τόσο πολύ – είναι αρκετά εκπληκτικό”

Οι υγιείς ασφαλισμένοι (εκτεθειμένοι σε εντολές εμβολίου) υπέστησαν 40% υπερβολική θνησιμότητα το ’21, ο γενικός πληθυσμός (λιγότερο εκτεθειμένος) είχε 31,7% υπερβολική θνησιμότητα

Ο πρώην διευθυντής κεφαλαίων της Blackrock, Ed Dowd (κεντρική photo), σε όλο σχεδόν το διάστημα της πανδημίας αναλύει δεδομένα που σχετίζονται με την αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας έναντι των επιπέδων πριν από την πανδημία.

Μερικές βασικές παρατηρήσεις:
Η θνησιμότητα επιδεινώθηκε το 2021 έναντι του 2020 παρά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς
Μια απότομη αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των νεότερων ατόμων σε ηλικία εργασίας συνέπεσε με τις εντολές εμβολίων
Η άνοδος των θανάτων νεότερων κορυφώθηκε το 3ο τρίμηνο του 2021, όταν οι θάνατοι από Covid ήταν εξαιρετικά χαμηλοί (αλλά αυξήθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου)

Η χρηματοοικονομική ασφαλιστική εταιρεία Unum ανέφερε ότι το τμήμα Life της παρουσίασε αύξηση 9% στην αναλογία πληρωμών έναντι των ασφαλίστρων (αναλογία παροχών), αύξηση 17,4% το 2021 έναντι του 2020 παρά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς και αύξηση 13,3% σε σχέση με 2019.


O Dowd με παλαιότερη ανάρτησή του  σημείωσε ότι η εταιρεία κηδειών Carriage Services σημείωσε αύξηση 28% τον Σεπτέμβριο του 2021 έναντι του 2020 και αύξηση 13% τον Αύγουστο έναντι της ίδιας περιόδου. Οι κηδείες και οι αποτεφρώσεις αυξάνονται κατά 12% και 13% αντίστοιχα στο τρίμηνο.


Σε γενικές γραμμές, τα γραφεία τελετών σημείωσαν άνοδο στις δραστηριότητές τους το τρίτο τρίμηνο και o Dowd θα παρακολουθεί στενά τις αναφορές του 4ου τριμήνου που αναμένονται γύρω στις 15 Φεβρουαρίου – λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά.


Ο Dowd σημείωνε επίσης ότι οι αναφορές θανάτου του Lincoln National αυξήθηκαν κατά 13,7% ετησίως και αυξήθηκαν κατά 57% το τέταρτο τρίμηνο σε σύγκριση με το 2019. Ο CFO Randy Frietag εξήγησε την Πέμπτη ότι το 2021, το ποσοστό των νέων που πέθαναν από Covid διπλασιάστηκε το δεύτερο μισό του έτους.


Εν τω μεταξύ, η Reinsurance Group of America σημείωσε στο παλαιότερο σχολιασμό της ανέφερε ότι το τέταρτο τρίμηνο επηρεάστηκε από ένα σημαντικό επίπεδο αξιώσεων θνησιμότητας από Covid-19 παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια Covid-19 κυκλοφορούν για περισσότερο από ένα χρόνο.

Σημειώνοντας επίσης μια άνοδο στους νεότερους θανάτους που κορυφώθηκαν το 3ο τρίμηνο του 2022, είναι η Hardford Insurance Group, η οποία ανέφερε ότι η θνησιμότητα είναι αυξημένη κατά 32% σε σχέση με τα προ-COVID επίπεδα του 2019 και κατά 20% από τα προ-εμβολιασμού επίπεδα του 2020.


Ο εφευρέτης του mRNA, Δρ Dr. Robert Malone, σημείωσε τα ανησυχητικά δεδομένα σε μια πρόσφατη εμφάνιση στο «War Room» του Steve Bannon:


Μερικές βασικές ερωτήσεις για τις ασφαλιστικές εταιρείες:
• Ποιες είναι οι κύριες αιτίες θανάτου για το 2020 και το 2021;
• Πόσοι από αυτούς που πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι έναντι μη εμβολιασμένοι;

Η Reinsurance Group of America, για παράδειγμα, ανέφερε κέρδη το 4ο τρίμηνο του 2020 όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήταν ανεμβολίαστο και εν μέσω ενός πιο θανατηφόρου στελέχους Covid-19, ωστόσο κατέγραψε ζημιά το 4ο τρίμηνο του 2021 με περισσότερο από το 60% της χώρας πλήρως εμβολιασμένο (και περίπου το 75% να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση).
Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Pfizer παλεύει τώρα ενεργά για να καταστείλει τα ερευνητικά δεδομένα που υποβλήθηκαν στην FDA για έγκριση – ενώ ο φαρμακευτικός κολοσσός και οι υπόλοιποι συνεχίζουν να απολαμβάνουν νομική ασυλία από τις παρενέργειες των εμβολίων.
Ακολουθούν μερικές απλές μη επενδυτικές συμβουλές από την Dowd:

Εκτίναξη του ποσοστού θανάτου στις ηλικίες 18-64

Το ποσοστό θνησιμότητας για τα άτομα ηλικίας 18-64 ετών έχει αυξηθεί κατά εκπληκτικό 40% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica με έδρα την Indianapolis.

«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica», δήλωσε ο Scott Davison, επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λειτουργεί από το 1877 και έχει περίπου 2.400 υπαλλήλους.

Η αύξηση αντιπροσωπεύει «τεράστιους, τεράστιους αριθμούς», μεταξύ «ανθρώπων κυρίως σε ηλικία εργασίας» που έχουν οι εργοδότες των οποίων έχουν χρηματοδοτήσει σχέδια ομαδικών ασφαλειών ζωής μέσω της OneAmerica, σύμφωνα με το The Center Square.

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε ο Scott Davison κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου την περασμένη εβδομάδα.

«Απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή three-sigma (τα όρια τριών σίγμα είναι ένας στατιστικός υπολογισμός όπου τα δεδομένα βρίσκονται εντός τριών τυπικών αποκλίσεων από έναν μέσο όρο. Στις επιχειρηματικές εφαρμογές, το three-sigma αναφέρεται σε διαδικασίες που λειτουργούν αποτελεσματικά και παράγουν αντικείμενα της υψηλότερης ποιότητας) η μία καταστροφή σε 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία».

«Έτσι το 40% είναι απλώς ανήκουστο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Davison, η πλειονότητα των θανάτων που κατατίθενται δεν ταξινομούνται ως οφειλόμενοι στον Covid-19.

“Αυτό που μας δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι που αναφέρονται ως θάνατοι από τον COVID υποτιμούν πολύ τις πραγματικές απώλειες θανάτου μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας από την πανδημία. Μπορεί να μην είναι όλα COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τους, αλλά οι θάνατοι έχουν αυξηθεί τόσο που οι αριθμοί είναι τεράστιοι, είναι ασύλληπτοι, τεράστιοι αριθμοί», είπε, προσθέτοντας ότι η εταιρεία έχει δει μια «άνοδο» στις αιτήσεις αναπηρίας – αρχικά βραχυπρόθεσμα και τώρα μακροπρόθεσμα.


“Για την OneAmerica, αναμένουμε ότι το κόστος αυτού θα είναι πολύ πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και αυτή είναι η μικρότερη επιχείρησή μας. Άρα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε αυτό”, είπε, προσθέτοντας ότι το κόστος θα μετακυλίεται στους εργοδότες που θα αγοράσουν τα ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε ο Davison, ο Brian Tabor, πρόεδρος του Indiana Hospital Association, είπε ότι τα νοσοκομεία σε όλη την πολιτεία πλημμυρίζουν από ασθενείς «με πολλές διαφορετικές ιατρικές συνθήκες», λέγοντας ότι «δυστυχώς, η μέση υγεία των Hoosiers’ έχει μειωθεί κατά τη διάρκεια η πανδημία».

Σε μια επόμενη κλήση, είπε ότι δεν είχε βλάβη που να δείχνει γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι στην πολιτεία νοσηλεύονται – για ποιες συνθήκες ή ασθένειες. Αλλά είπε ότι το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας που ανέφερε ο Davison, ταιριάζει με αυτό που βλέπουν τα νοσοκομεία στην πολιτεία.

Ο αριθμός όσων νοσηλεύονται στην Indiana είναι πλέον υψηλότερος από ό,τι πριν από την εισαγωγή του εμβολίου για τον Covid-19 πριν από ένα χρόνο και είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος από ό,τι σε οποιοδήποτε σημείο της τελευταίας πενταετίας, σύμφωνα με την Δρ Lindsay Weaver, επικεφαλής ιατρό της Ιντιάνα.

ΑΑRON SIRI> O ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η PFIZER ΚΑΙ Ο FDA AΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ 95 ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

Πάμε να δούμε τα πρόσφατα στοιχεία από τον Aaron Siri>

V-Safe Μέρος 1: Μετά από 464 ημέρες, το CDC τελικά ξέρασε δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου Covid-19 που δείχνουν το 7,7% των ατόμων που τα έλαβαν χρειάσθηκαν ιατρική φροντίδα.
Πρώτο μέρος μιας απίστευτης ιστορίας που δείχνει πόσο χαλασμένος είναι ο μηχανισμός της δημόσιας «υγείας» μας: πολύ, πολύ χαλασμένος-γράφει ο Siri.

Πέρυσι, έγραψα για να σας ενημερώσω ότι το CDC αρνιόταν να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα ασφάλειας μετά την κυκλοφορία για τα εμβόλια Covid-19 από το σύστημα v-safe στο κοινό, περιφρονώντας τις νομικές απαιτήσεις μας για αυτά τα δεδομένα εκ μέρους της Informed Consent Δίκτυο Δράσης (ICAN).

Το CDC αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει αυτά τα δεδομένα παρόλο που είχε τεκμηριώσει ότι τα δεδομένα ήταν σε μορφή που θα μπορούσαν ήδη να δημοσιοποιηθούν (που σημαίνει ότι ήταν «αποπροσδιορισμένα» ή καθαρά από οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία) επειδή η Oracle, μια ιδιωτική εταιρεία, ήδη είχε πρόσβαση σε αυτά τα εξακριβωμένα δεδομένα.

Λοιπόν, μετά από πολλαπλές νομικές απαιτήσεις, προσφυγές και δύο ομοσπονδιακές αγωγές, το CDC τελικά συνθηκολόγησε και συμφώνησε σε ένα δικαστήριο που διέταξε το χρονοδιάγραμμα που το υποχρεώνει να παράγει τα δεδομένα. Τώρα που η ICAN, και επομένως το κοινό, έχουν λάβει τα τμήματα check-the-box (σε αντίθεση με τα τμήματα πεδίου ελεύθερου κειμένου) αυτών των δεδομένων, τα ίδια τα δεδομένα μπορεί να εξηγήσουν γιατί το CDC αρνήθηκε να τα δημοσιεύσει χωρίς να προηγηθεί μάχη.

Τα δεδομένα του V-safe δείχνουν ότι το 7,7% των περίπου 10 εκατομμυρίων χρηστών του εμβολίων COVID έπρεπε να λάβουν ιατρική περίθαλψη και πάνω από το 70% αυτών των χρηστών αναζήτησαν εξωτερική/επείγουσα κλινική περίθαλψη, περίθαλψη έκτακτης ανάγκης ή/και νοσηλεύτηκαν.

(Δεν μπορούμε εδώ να υπολογίσουμε επίσημα τους χιλιάδες θανάτους μια και ακόμη και σήμερα όσοι πεθαίνουν ξαφνικά εκεί έξω οι θάνατοί τους αποδίδονται στο αποτέλεσμα-έμφραγμα, καρκίνοι, εγκεφαλικά, παράλυση, κλπ- του εμβολιασμού όχι στη αιτία)

Μπορώ ήδη να ακούσω το αντεπιχείρημα σημειώνει ο Siri: σίγουρα αυτοί ήταν αντιεμβολιαστές που ανέφεραν την ανάγκη για ιατρική περίθαλψη! Αυτό είναι μακριά από τη πραγματικότητα.  Οι αντι-vaxxers δεν παίρνουν τον πυροβολισμό. Όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εναντίον της βολής αλλά πιθανότατα ως επί το πλείστον ήταν λάτρεις των εμβολίων. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα άτομα που εγγράφηκαν στο v-safe το έκαναν τα εμβόλια μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Απριλίου 2021. Στην πραγματικότητα, περίπου 9 εκατομμύρια από τους περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες που εγγράφηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή ήταν η στιγμή, ίσως θυμάστε, όταν πολλοί άνθρωποι φώναζαν ο ένας για τον άλλον για να ρίξουν τον πυροβολισμό. Όταν περνούσαν ώρες online αναζητώντας διαθεσιμότητα εμβολίων και κλείνοντας ραντεβού. Τότε που τραγουδούσαν κυριολεκτικά τραγούδια αγάπης για το εμβόλιο.

Αυτό ήταν επίσης στην αρχή της κυκλοφορίας, όταν το CDC συνέστησε, και πολλές πολιτείες ακολούθησαν, μια σταδιακή διάθεση, προσφέροντας τα πρώτα εμβόλια στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στους κατοίκους των εγκαταστάσεων μακροχρόνιας περίθαλψης. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που οι άνθρωποι εγγράφηκαν στο v-safe για να συμμετάσχουν στην κυκλοφορία του, ενθουσιασμένοι που ήταν μέρος του προγράμματος εμβολίων. (Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης από ό,τι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι μακροχρόνιας φροντίδας εγγράφηκαν σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε smartphone). Αυτό προηγείται επίσης των περισσότερων εντολών εμβολίων στη χώρα.

Επομένως, τα δεδομένα που υποβλήθηκαν από τους 10 εκατομμύρια χρήστες v-safe μπορεί να αντικατοπτρίζουν καλά την εμπειρία του μεγαλύτερου πληθυσμού των 265 εκατομμυρίων Αμερικανών που έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19. Αυτοί οι άνθρωποι (ως ενθουσιώδεις υπέρ του εμβολίου /ή εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης) ήταν αναμφισβήτητα πιο επιρρεπείς να αναφέρουν ελλιπή συμπτώματα παρά να αναφέρουν υπερβολικά πολλά.

Τα δεδομένα από μόνα τους είναι ανησυχητικά, αλλά ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι το CDC παραβιάζει την απελευθέρωση των δεδομένων, τη διαδικασία που απαιτείται για την απόκτηση των δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο το CDC χρησιμοποίησε, ή τολμώ να πω έκανε κακή χρήση, των δεδομένων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτή η ιστορία, από πολλές απόψεις, αντικατοπτρίζει όλα όσα είναι λάθος με τις λεγόμενες αρχές «δημόσιας υγείας». Δείχνει τον σοβαρό κίνδυνο που προκύπτει όταν οι πολιτικές, οι δημόσιες αξιώσεις και η φήμη του CDC γίνονται δυσδιάκριτα από την ανάγκη του να υπερασπιστεί ένα προϊόν με σχεδόν κάθε κόστος.

Για να το κάνω διαχειρίσιμο και εύπεπτο σε άτομα με πολυάσχολα προγράμματα, θα πω την ιστορία σε διάφορα μέρη που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Η ιστορία v-safe συνεχίζεται.

RON DESANTIS> MAΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ mRNA EMBOΛΙΑ

 

Σοκ στην Ευρώπη η οποία όπως όλα δείχνουν διάγει ίσως την τελευταία περίοδο ως Ευρωπαική Ένωση καθώς το έγκριτο και συστημικό Politico αποκαλύπτει ότι ο Albert Bourla της Pfizer αρνήθηκε για δεύτερη φορά να εμφανιστεί και να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου για τις διαβόητες συμφωνίες που έκανε ο ίδιος προσωπικά με την Ursula von der Leyen!

H πρεμούρα τόσο της Ursula von der Leyen όσο και του Προέδρου Biden για τα εμβόλια COVID-19 είναι αποκαλυπτικές της δυστοπικής αποστολής των εμβολίων.

Αυτή είναι η δεύτερη άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή μια και είχε προηγηθεί μία αντίστοιχη τον Οκτώβριο-γράφει η Sarah-Taïssir Bencharif, στο Politico.

«Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστούμε», λέει τώρα ο επικεφαλής της Pfizer.

«Από την ακρόαση του Οκτωβρίου για τον COVID, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε με την Επιτροπή, οπότε με σεβασμό απορρίπτουμε την πρόσκληση να επανεξετάσουμε αυτά τα θέματα», αναφέρει η επιστολή του Bourla με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου που είδε το POLITICO.

Ο ίδιος προηγουμένως αποσύρθηκε από ένα ραντεβού για να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής τον Οκτώβριο, κατά την οποία αναμενόταν να αντιμετωπίσει δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έγιναν μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια.

Αυτή η απόφαση ακολούθησε μια έκθεση ελέγχου στη στρατηγική προμήθειας εμβολίων της ΕΕ που εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με την επαφή μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen που προηγήθηκε μιας σύμβασης αγοράς εμβολίων πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στις 14 Οκτωβρίου, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι διεξήγαγε έρευνα για τις αγορές εμβολίων της ΕΕ για τον COVID, αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος ερευνάται ή ποιες από τις συμβάσεις εμβολίων της ΕΕ βρίσκονται υπό έλεγχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Roos MEP (@robroos.mep)


Στην σχετική ακρόαση της 10ης Οκτωβρίου, η πρόεδρος των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών της εταιρείας, Janine Small, αντιμετώπισε επανειλημμένες ερωτήσεις από την επιτροπή σχετικά με την απουσία του Bourla, μία από τις οποίες μάλιστα ήταν μαγνητοφωνημένη σε φορητούς υπολογιστές ορισμένων ευρωβουλευτών. Στη διάρκεια της ακρόασης η Janine Small παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια COVID της Pfizer δεν αποτρέπουν την μετάδοση του ιού!

Έτσι, στις 28 Οκτωβρίου, η επιτροπή COVID απηύθυνε μια δεύτερη πρόσκληση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer.

«Η επιτροπή μας θεώρησε ότι κατά την προηγούμενη ακρόαση με εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας, όπου η Pfizer εκπροσωπήθηκε από την κ. Janine Small, υπήρξαν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις προηγμένες συμφωνίες αγοράς μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Pfizer, οι οποίες εμπίπτουν στην ευθύνη του Διευθύνοντος Συμβούλου και της που μόνο αυτός έχει την εξουσία να απαντήσει σε αυτά, παρέμεινε αναπάντητη», δήλωσε η πρόεδρος της επιτροπής COVID Kathleen Van Brempt (ομάδα S&D-photo) σε σημερινή δήλωση.

«Ως πρόεδρος της επιτροπής COVID, λυπάμαι βαθιά για την άρνηση τ να συζητήσει αυτό το θέμα με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», είπε. «Ως συννομοθέτης του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, το Κοινοβούλιο έχει το δικαίωμα να εξασφαλίσει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτών των δαπανών και τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις που οδηγούν σε αυτές»

Στις ΗΠΑ τώρα όπου εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τα προς το ζην και υπέστησαν οικονομική ζημιά τα τελευταία αρκετά χρόνια λόγω των άσκοπων απαιτήσεων εμβολιασμού για τον COVID-19, έχουν πλέον στο πλευρό τους τον Κυβερνήτη της Florida Ron DeSantis, o oποίος από κοινού με τον Surgeon General Joseph Lapado ανακοίνωσαν ότι θα κυνηγήσουν τους κατασκευαστές εμβολίων mRNA όπως η Pfizer για παραπλάνηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους, η οποία οδήγησε σε υπερβολικές, περιττές δημόσιες εντολές.

Αλλά ήταν οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά οι κατασκευαστές των πυροβολισμών σε συνεννόηση με το CDC και τον Λευκό Οίκο επέμειναν ότι τα προϊόντα τους επιβράδυναν την εξάπλωση του COVID-19. Αυτό το ψέμα χρησιμοποιήθηκε ως ολόκληρη η βάση για τον δημόσιο εξαναγκασμό που προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τον Οκτώβριο, ένα στέλεχος της Pfizer παραδέχτηκε τελικά ότι η εταιρεία δεν είχε δοκιμάσει ποτέ την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για να σταματήσει την εξάπλωση. Ωστόσο, ενώθηκαν με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να ισχυριστούν ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα έβαζαν τους άλλους σε κίνδυνο. Ο Πρόεδρος Joe Biden έδωσε μία περιβόητη ομιλία υπερασπιζόμενος την αποτυχημένη εντολή του για το εμβόλιο OSHA, στην οποία ζήτησε την άμεση δίωξη των μη εμβολιασμένων, κατηγορώντας τους ότι βλάπτουν τους συναδέλφους τους.

Kαι τώρα η βόμβα του The Spectator>


Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) του εμβολίου Pfizer-BioNTech Covid-19/BNT 162b2 χορηγήθηκε με βάση τα δεδομένα αποτελεσματικότητας 170 ασθενών. Οι 162 που έλαβαν το εικονικό φάρμακο και οι 8 ασθενείς που εμβολιάστηκαν αποτέλεσαν τη βάση των ισχυρισμών της 95% αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

Από την Jeyanthi Kunadhasan/Spectator Australia

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν έχει γίνει πολλή συζήτηση για αυτούς τους ασθενείς. Από πού προέρχονται; Θα μπορούσαμε να είχαμε ένα κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε θα έπρεπε να είχαν συγκεντρωθεί όλοι αυτοί οι ασθενείς;

Το τελικό στάδιο της δοκιμής Pfizer-BioNTech(1) ήταν η μόλυνση από Covid τουλάχιστον 7 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετρήθηκε υπολογίζοντας τον κίνδυνο ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων και προσδιορίζοντας το ποσοστό μείωσης του κινδύνου ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.(2)

Οι 170 ασθενείς βρέθηκαν, θαμμένοι βαθιά ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες και η ύπαρξη των οποίων διατέθηκε μόνο κατόπιν δικαστικής απόφασης.

Σε μία ανάλυση (3) που δημοσιεύτηκε στο dailyclout.io, οι συνεργάτες μου και εγώ εξετάσαμε τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκαν αυτοί οι ασθενείς. Επίσης, διασταυρώσαμε τη λίστα μας με δημογραφικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό, τα οποία ταίριαξαν απόλυτα. Ως εκ τούτου, είμαστε βέβαιοι ότι η λίστα μας με τους 170 ασθενείς, που είναι δημόσια διαθέσιμη στο άρθρο μας σε μορφή εγγράφου excel, είναι στην πραγματικότητα οι 170 που αποτέλεσαν τη βάση των ισχυρισμών περί «αποτελεσματικότητας» και «ασφάλειας» του εμβολίου.

Σύμφωνα με το επιστημονικό πρωτόκολλο της δοκιμής, μια σημαντική απόκλιση πρωτοκόλλου αποτελεσματικότητας στον αξιολογήσιμο πληθυσμό θα απέκλειε έναν συμμετέχοντα από την τελική ανάλυση μετά τη δοκιμή. Αυτό είναι λογικό, εάν πρόκειται να δηλώσε κάποιος ότι ένα φάρμακο είναι αποτελεσματικό. Θα ήθελε να το κάνει με βάση έναν πληθυσμό που θα είχε περάσει σωστά το πρωτόκολλο δοκιμής και δεν θα πληρούσε κανένα από τα κριτήρια αποκλεισμού που θα είχαν οριστεί εκ των προτέρων στο πρωτόκολλό.

Τι βρήκαμε στους 170 ασθενείς;

Ένας από τους 170 δεν έλαβε τη σωστή δόση του υπό έρευνα προϊόντος, ένας άλλος έλαβε ένα προϊόν αίματος εντός 60 ημερών που αποτελεί σημαντική απόκλιση από το πρωτόκολλο. Άλλοι δύο αποσύρθηκαν από τη δοκιμή πριν από την ημερομηνία έκδοσης της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης), αλλά εξακολουθούσαν να περιλαμβάνονται στους 170 (ένας από αυτούς διαφώνησε με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ιατρικά στη δοκιμή).

Σημειώσαμε επίσης πώς το μεσοδιάστημα δοσολογίας (που δηλώθηκε στο πρωτόκολλο ότι ήταν 21 ημέρες, με επιτρεπόμενο όριο 19-23 ημερών μεταξύ της δόσης 1 και 2) διευρύνθηκε περιέργως σε 19-42 ημέρες.

Δείχνουμε στην εργασία μας(4), πώς τουλάχιστον 1.410 ασθενείς που διαφορετικά θα θεωρούνταν ως «αποκλίσεις πρωτοκόλλου» λόγω αποτυχίας χορήγησης του φαρμάκου εντός του μεσοδιαστήματος δοσολογίας των 19 έως 23 ημερών θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια τελική ανάλυση εάν διευρυνόταν σε 19-42 ημέρες. Το πιο σημαντικό, αυτό περιελάμβανε 5 από τους 170 ασθενείς.

Το σχέδιο στατιστικής ανάλυσης επιτρέπει τροποποιήσεις στο πρωτόκολλο(5) όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο. Αλλά δηλώνει παράλληλα ότι σημαντικές τροποποιήσεις θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται εμφανέστατα σε μια τροποποίηση πρωτοκόλλου. Ποτέ δεν υπήρξε επίσημη τροποποίηση πρωτοκόλλου, και στις 14 εκδόσεις του, που να επισημοποιεί ένα διάστημα δοσολογίας 19-42 ημερών. Στην πραγματικότητα, η τροποποίηση του πρωτοκόλλου 5, (στις 24 Ιουλίου 2020), που έγινε 3 ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των τμημάτων της φάσης 2/3 της δοκιμής, αναφέρει ρητά το διάστημα 21 ημερών μεταξύ των 2 δόσεων.

Τίθεται το ερώτημα γιατί ήταν σκόπιμο να διευρυνθεί το διάστημα δοσολογίας ενός νέου φαρμάκου και πως τα κλινικά δεδομένα υποστηρίζουν αυτή την κίνηση;

Δεν θεωρείται σημαντική τροποποίηση η διεύρυνση του διαστήματος δοσολογίας ενός νέου φαρμάκου στην πρώτη δοκιμή αυτού του φαρμάκου;

Οι προηγούμενες φάσεις αυτής της δοκιμής χρησιμοποιούσαν επίσης ένα μεσοδιάστημα δοσολογίας 21 ημερών(6). Επιτρεπόταν σκόπιμη ασάφεια στο πρωτόκολλο με τον μη καθορισμό αριθμού στις λέξεις «προκαθορισμένο παράθυρο ημερομηνιών» για το διάστημα δοσολογίας. Το παράθυρο 19–42 ημερών εμφανίστηκε μόνο στην τεκμηρίωση ως προς την Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης. Το γεγονός αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την έννοια της λέξης «προ». Πότε ορίζετε ένα «προκαθορισμένο παράθυρο ημερομηνιών» εάν είναι φαινομενικά καθορισμένο μετά τη δοκιμή; Και πάλι, αυτό εξηγείται με μεγάλη λεπτομέρεια στο άρθρο μας.

Από πού προήλθαν αυτοί οι ασθενείς; Ένας άλλος ερευνητής δεδομένων ευγενικά χαρτογράφησε τους 170 ασθενείς στις διάφορες τοποθεσίες της έρευνας. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη συνεισφορά από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών ως προς τους 170 ασθενείς, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια. Ωστόσο, η Αργεντινή συνεισέφερε σε 36 από τις 170 περιπτώσεις.

Βρήκαμε επίσης 6 ζεύγη διαδοχικών αριθμών στη λίστα μας. Σε μια πραγματικά τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή, κάθε ασθενής θα πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες να επιτύχει ως προς το τελικό στάδιο της δοκιμής. Καλούμε τους μαθηματικούς να υπολογίσουν την πιθανότητα 6 ζευγών διαδοχικών αριθμών να εμφανίζονται σε μια λίστα 170 από έναν δυνητικό πληθυσμό περίπου 37.000 (τελικός πληθυσμός κατάλληλος για ανάλυση) σε ένα πραγματικό τυχαίο δείγμα.

Από τη δημοσίευση της αρχικής εργασίας, έχουμε έκτοτε αναλύσει το ποσοστό συγκέντρωσης του πληθυσμού των 170 σε σχέση με την ημερομηνία λήξης δεδομένων της 14ης Νοεμβρίου 2020. Αυτή είναι μια κατά προσέγγιση ανάλυση, καθώς η ημερομηνία διάγνωσης δεν τεκμηριώθηκε ομοιόμορφα. Σε κάποιες περιπτώσεις, πήραμε σαν βάση την ημερομηνία λήψης δείγματος με μπατονέτα ως αντιπροσωπευτικό της ημερομηνίας διάγνωσης.

Το διάγραμμα είναι από τον Ed Clark και την Jeyanthi Kunadhasan

Για να κατανοήσουμε το ζήτημα στα πλαίσια του, πρέπει να εξοικειωθούμε με το σχέδιο ανάλυσης που η Pfizer καθόρισε στο πρωτόκολλο της, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα όρια για την ενδιάμεση ανάλυση, καθώς και στα όρια αποτελεσματικότητας και αναποτελεσματικότητας που ορίζονται. Για παράδειγμα, εάν 54 εμβολιασμένα άτομα είχαν διαγνωστεί με Covid από 164 ασθενείς στον αξιολογήσιμο πληθυσμό, αυτό το φάρμακο δεν θα είχε δηλωθεί αποτελεσματικό στην πρόληψη κατά της μόλυνσης.

Με την ανάλυσή μας ως προς τα δεδομένα της Pfizer, γεννιώνται ερωτήματα για το πότε έγινε η ενδιάμεση ανάλυση. Γιατί το φάρμακο δεν δηλώθηκε αποτελεσματικό όταν 62 περισσότερες περιπτώσεις, κατάλληλες για το τελικό σημείο της δοκιμής, θα είχαν συσσωρευτεί ως την τελευταία περίπου εβδομάδα του Οκτωβρίου 2020; Το όριο για τη μη αποτελεσματικότητα του φαρμάκου σε αυτό το στάδιο ήταν να εμβολιαστούν περισσότεροι από 15 στον επιλέξιμο πληθυσμό τελικού σταδίου.

Στην τεκμηρίωση της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης), αναφέρθηκε ότι η ημερομηνία αποκοπής των δεδομένων για την πρώτη ενδιάμεση ανάλυση ως προς την αποτελεσματικότητα ήταν η 4η Νοεμβρίου 2020, όταν θα είχαν συγκεντρωθεί συνολικά 94 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Υπολογίσαμε ότι περίπου 112 περιπτώσεις θα έπρεπε τελικά να είχαν συγκεντρωθεί έως τις 4 Νοεμβρίου 2020. Οι ερευνητές είπαν δημόσια ότι δεν ήταν σε θέση να κάνουν την πρώτη ενδιάμεση ανάλυση που είχε προγραμματιστεί με τη συγκέντρωση 32 επιλέξιμων υποθέσεων. Δημόσια, επίσης, η πρώτη ενδιάμεση ανάλυση έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2020. Δεν είχε γίνει ενδιάμεση ανάλυση πριν από αυτή; Γιατί;

Υπήρξε κάποιο ζήτημα σε αυτούς που δεν μπήκαν στους 170; Η ομάδα δεδομένων στο DailyClout.io ανάλυσε τους αποκλεισμένους ασθενείς της δοκιμής.

Το διάγραμμα είναι μια ευγενική προσφορά του Jason Morphett

Συνδυάζοντας τα δύο, μαζί με ορισμένα σημαντικά στοιχεία στο χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να δούμε πριν από την έκδοση της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης) δυσανάλογα περισσότερους εμβολιασμένους ασθενείς να έχουν αποκλειστεί από τη δοκιμή. Τουλάχιστον, θα πρέπει να υπάρξει πρόσβαση στα αρχεία των συγκεκριμένων αποκλεισμένων ασθενών.

Η μεγαλύτερη απότομη αύξηση που βλέπουμε στο γράφημα δείχνει ότι 181 (0,9%) ασθενείς αποκλείστηκαν από την ομάδα εμβολίων τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, αμέσως μετά την ημερομηνία λήξης δεδομένων της 14ης Νοεμβρίου 2020. Στο παρακάτω γράφημα, επίσης διακρίνονται οι εξαιρέσεις της δοκιμής έναντι του χρονοδιαγράμματος προσαύξησης του πληθυσμού των 170.

Το γράφημα είναι ευγενική προσφορά των Ed Clark και Jeyanthi Kunadhasan

Ήταν ενήμερη η αυστραλιανή TGA (αντίστοιχη του αμερικάνικου FDA) για τις ανωμαλίες που εντοπίστηκαν στους 170 ασθενείς που αποτέλεσαν τη βάση του ισχυρισμού αποτελεσματικότητας του εμβολίου ώστε να δοθεί εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης; Ως αναισθησιολόγος που απολύθηκε εξαιτίας της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών κατά της Covid-19, αποτελεί ακόμα μια μεγαλύτερη φάρσα για εμένα ότι στους ασθενείς που θα λάμβαναν τους υπηρεσίες μου δεν δόθηκε ούτε καν η σωστή δόση του υπό έρευνα φαρμάκου.

Με την ανάλυσή μας, τουλάχιστον 7 έως 9 ασθενείς δεν θα έρπεπε να αποτελούν μέρος της τελικής ανάλυσης αποτελεσματικότητας στην οποία βασίστηκε η έγκριση αυτού του φαρμάκου. Αυτός ο αριθμός θα οδηγούσε έριχνε το όριο κάτω από τις 164 επιλέξιμες υποθέσεις.

Η βάση βάσει της οποίας εκδόθηκε η EUA πρέπει να επανεξεταστεί. Τόσα πολλά επιστημονικά πρότυπα έχουν καταρριφθεί σε αυτήν την πανδημία, η διεξαγωγή κλινικών δοκιμών είναι ένα από αυτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ


1 Polack, F. P., Thomas, S. J., Kitchin, N., Absalon, J., Gurtman, A., Lockhart, S., . . . Gruber, W. C. (2020). Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine. New England Journal of Medicine, 383(27), 2603–2615. https://doi.org/10.1056/nejmoa2034577

2 Principles of Epidemiology | Lesson 3 – Section 6. (n.d.). Retrieved from https://www.cdc.gov/csels/dsepd/ss1978/lesson3/section6.html

3 Kunadhasan, J., Clark, E., & Flowers, C. (2022, October 21). Report 42: Pfizer’s EUA Granted Based on Fewer Than 0.4% of Clinical Trial Participants. FDA Ignored Disqualifying Protocol Deviations to Grant EUA. Retrieved from https://dailyclout.io/report-41-the-170-clinical-trial-participants-who-changed-the-world-pfizer-ignored-protocol-deviations-to-obtain-emergency-use-authorization-for-its-covid-19-mrna-vaccine/

4 Kunadhasan, J., Clark, E., & Flowers, C. (2022, October 21). Report 42: Pfizer’s EUA Granted Based on Fewer Than 0.4% of Clinical Trial Participants. FDA Ignored Disqualifying Protocol Deviations to Grant EUA. Retrieved from https://dailyclout.io/report-41-the-170-clinical-trial-participants-who-changed-the-world-pfizer-ignored-protocol-deviations-to-obtain-emergency-use-authorization-for-its-covid-19-mrna-vaccine/

5 125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-protocol.pdf. (n.d.). Retrieved from https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-protocol.pdf

6 Mulligan, M. J., Lyke, K. E., Kitchin, N., Absalon, J., Gurtman, A., Lockhart, S., . . . Jansen, K. U. (2020). Phase I/II study of COVID-19 RNA vaccine BNT162b1 in adults. Nature, 586(7830), 589–593. https://doi.org/10.1038/s41586-020-2639-4

7 Lovelace, B., Jr. (2020, September 4). Pfizer CEO confirms late-stage coronavirus vaccine trial may have results in October. Retrieved from https://www.cnbc.com/2020/09/03/pfizer-ceo-confirms-coronavirus-vaccine-trial-may-have-results-in-october.html

8 Pfizer CEO pushes back against Trump claim on vaccine timing. (2020, October 2). Retrieved from https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-donald-trump-business-elections-bba3859d8465c309311bb911af33780f

9 Gruber, M. F. (2020, December 11). EUA Decision Memorandum. Retrieved from https://www.fda.gov/media/144416/download

Σε προηγούμενα επεισόδια>

ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022> Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΣΧΥΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022

Αυτός ο τύπος αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική αισχύνη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας και στην πολιτική ζωή ενός τόπου από τον οποία πέρασαν πάσης φύσεως φυράματα στη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Βy The Wrong Man

Η προθυμία όμως του Αθανασίου Πλεύρη να φέρει σε πέρας την θανάσιμη αποστολή μείωσης του πληθυσμού η οποία σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί τα τελευταία 24ωρα το Τwitter του Εlon Musk, εκπορεύεται από τον δυστοπικό τύραννο του Davos και τη παρέα του δεν έχει προηγούμενο.

Ακόμη και ο Βασίλης Κικίλιας όταν διαπίστωσε τι είδους κολασμένο ρόλο είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας έντρομος ζήτησε να αποσύρουν από μπροστά του το πικρό δηλητήριο το οποίο τους πλάσσαρε ο δυστοπικός Σωτήρης Τσιόδρας σε συσκευασία θείας μετάληψης ενώ δεν επρόκειτο παρά για ένα εργαλείο θανάτου.

Από τη πρώτη στιγμή της πανδημίας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι αναζητούσαμε με πάθος, στρατιωτική αφοσίωση και πειθαρχία την προέλευση του ιού COVID.

Φαντασθείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν ένα από τα πρώτα εμπόδια που συναντήσαμε άκουγε στο όνομα Σωτήρης Τσιόδρας!

Ναι ο σεβάσμιος οφικιάλιος Σωτήρης Τσιόδρας, ως επικεφαλής μίας επιστημονικής Κιβωτού που περιελάμβανε τους Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλο εμφανίστηκε παρέα με τον προαναφερθέντα επιστημονικό θίασο να εκπονούν στην Αθήνα ευρισκόμενοι μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήτο φυσικής προέλευσης!

Πότε όλο αυτό; Μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καλά καλά ο εξωνημένος ΠΟΥ, μια ιδιωτική εταιρία που βρίσκεται στο έλεος των χορηγών της όπως ο παγκόσμιος εμβολιαστής, φιλάνθρωπος και 37 φορές εντελώς τυχαία θαμώνας της βίλας του Epstein Βill Gates και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ανακηρύξει την νόσο πανδημία. Είδατε πρεμούρα που είχαν ο Τσιόδρας και η παρέα του;

Αυτή λοιπόν η μελέτη Τσιόδρα, αντίστοιχης επιστημονικής βαρύτητας με τους στίχους του Νίκου Καρβέλα για τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια, βρέθηκε κάτω από συνθήκες που μόνο ένα καλοχτενισμένο Predator θα μπορούσε να γνωρίζει στα χέρια του υπ΄αριθμόν Ένα εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak o οποίος με μία πληρωμένη επιστολή στο επιστημονικό Τhe Lancet επεχείρησε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην καταφανώς εργαστηριακή προέλευση του ιού ο οποίος έφερε πάνω του την κραυγαλέα απόδειξη του εργαστηριακού ιού που ονομάζεται θέση φουρίνης.

Η μελέτη Τσιόδρα ήταν μία από τις 8 μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak ως παραπομπές για να ενισχύσει την φυσική προέλευση του ιού και να καταδικάσει δήθεν επιστημονικά κάθε αναφορά στην εργαστηριακή του φύση.

Μόλις λοιπόν διαπιστώσαμε τι συνέβη- πολύ νωρίς είναι αλήθεια- συνειδητοποιήσαμε ότι βιώνουμε ένα Εγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Ενα έγκλημα με κοινά χαρακτηριστικά με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Χίτλερ και τους Ναζί.


Αυτός ήταν ο λόγος που αρχίσαμε με προσήλωση να παρακολουθούμε τα Εβραικά ΜΜΕ και τους Εβραίους επιστήμονες ανά το κόσμο. Χρειάστηκε μάλιστα να ταξιδέψουμε στο Ισραήλ όπου μείναμε 84 μέρες σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί οι Ισραηλινοί πολίτες έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Η απάντηση σ΄αυτό ήταν ότι οι Ισραηλινοί έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο κράτος και όταν ο Νετανιάχου τους κάλεσε να εμβολιαστούν με τα εμβόλια της Pfizer έσπευσαν αρχικά με προθυμία οι άνθρωποι. Αποτέλεσμα σήμερα μετά τα σχεδόν 7 εκατ. που έκαναν την πρώτη δόση μόλις 893.000 έχουν λάβει 4ο τρύπημα.

Αποτέλεσμα να λειτουργούν-όπως έχουμε ξαναγράψει-Γραφεία συνοικεσίων που αναζητούν ανεμβολίαστους Εβραίους για να παντρευτούν ανεμβολίαστες Εβραίες, πολλοί άνθρωποι να επιλέγουν ακόμη και ανεμβολίαστους ταξιτζήδες για να πάνε στη δουλειά τους επειδή αρκετοί εμβολιασμένοι οδηγοί ταξί και λεωφορείων έσβησαν στο τιμόνι προκαλώντας θανάσιμα ατυχήματα πέρα από το δικό τους ταξίδι στην αιωνιότητα.

Αποτέλεσμα συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ να αποδοκιμάζουν με συνθήματα “δολοφόνε, εγκληματία” τον Mπουρλά της Pfizer στη διάρκεια τελετής βράβευσής του.

Αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η συγκάλυψη των θανάσιμων παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και ο ρόλος του εκεί υπ΄Υγείας ως εξής>

Αποτέλεσμα κορυφαίοι επιστήμονες ανά τον κόσμο-ανάμεσά τους επιφανείς Εβραίοι– να προβλέπουν συντριβή της Pfizer αντίστοιχη με εκείνη της Lehman Brothers.

Αυτός είναι ίσως ο τίτλος της χρονιάς και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε έναν από τους πλέον επιφανείς καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίoς αρχικά υπήρξε από τους υποστηρικτές των mRNA εμβολίων (ο ίδιος μάλιστα έκανε δύο τρυπήματα Pfizer) για να φθάσει σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2022, να σχολιάσει στο twitter ότι η πτώση της Pfizer θα είναι πιο γρήγορη από εκείνη της Lehman Brothers.

Μόνο που δεν θα συντριβεί μόνο η Pfizer αλλά την ίδια στιγμή με συντριβή κινδυνεύουν και εταιρίες -παγκόσμιοι κολοσσοί ανάμεσά τους μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που με την τρομοπροπαγάνδα τους συγκάλυψαν τόσο την εργαστηριακή προέλευση ενός ιού ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 το αποτέλεσμα των οποίων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Κορυφαίοι γιατροί έχουν υποστηρίξει εκκλήσεις για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA του COVID-19 έως ότου διερευνηθούν διεξοδικά οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα των δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου Covid-19 της Pfizer δημοσιεύονται για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικές ηλικίες ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance (JIR), ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain, λέει ότι από την κυκλοφορία του εμβολίου, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

O Δρ. Aseem Malhotra

Σε ένα άρθρο ανασκόπησης δύο μερών με τίτλο «Θεραπεύοντας την πανδημία της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια mRNA COVID-19 μέσω πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία», γράφει ότι τα πραγματικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστείτε μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια από το εμβόλιο από να νοσηλευτείτε με Covid-19!

 

Σύμφωνα με σημερινό (23 Νοεμβρίου 2022) άρθρο-βόμβα της Washington Post τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των θανάτων από τον Covid. Την ανάλυση υπογράφει η McKenzie Beard και ξεκινάει ως εξής>


Για πρώτη φορά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό έλαβαν τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου.

Το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν ενισχυθεί, σύμφωνα με ανάλυση που διεξήχθη για το The Health 202 από τη Cynthia Cox, αντιπρόεδρο του Kaiser Family Foundation.

Είναι μια συνέχεια μιας ανησυχητικής τάσης που εμφανίστηκε τον περασμένο χρόνο. Καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν και εμφανίστηκαν νέες παραλλαγές, το ποσοστό των θανάτων των ατόμων που εμβολιάστηκαν αυξάνεται σταθερά. Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από κορωνοϊό. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν έως και 42%, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας Fenit Nirappil και Dan Keating.


«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cox στο The Health 202.

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΜΙΤ RETSEF LEVI>Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό

Λίγες μέρες πριν ο κορυφαίος Εβραίος Καθηγητής του MIT Retsef Levi-photo, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας μιλώντας στους The Epoch Times δήλωνε>


«Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό», λέει ο Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.

-Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου.


«Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΗΕ ΕPOCH TIMES

>

Δείτε το βιογραφικό του Retsef Levi

Retsef Levi is the J. Spencer Standish (1945) Professor of Operations Management at the MIT Sloan School of Management. He is a member of the Operations Management Group at MIT Sloan and affiliated with the MIT Operations Research Center. Levi also serves as the Faculty Co-Director of the MIT Leaders for Global Operations (LGO).


Before coming to MIT, he spent a year in the Department of Mathematical Sciences at the IBM T.J. Watson Research Center as the holder of the Goldstine Postdoctoral Fellowship. He received a Bachelor’s degree in Mathematics from Tel-Aviv University (Israel) in 2001, and a PhD in Operations Research from Cornell University in 2005. Levi spent almost 12 years in the Israeli Defense Forces as an officer in the Intelligence Wing and was designated as an Extra Merit Officer. After leaving the Military, Levi joined an emerging new Israeli hi-tech company as a Business Development Consultant.


Levi’s current research is focused on the design of analytical data-driven decision support models and tools addressing complex business and system design decisions under uncertainty in areas such as health and healthcare management, supply chain, procurement and inventory management, revenue management, pricing optimization and logistics. He is interested in the theory underlying these models and algorithms, as well as their computational and organizational applicability in practical settings. Levi has been leading several industry-based collaborative research efforts with some of the major academic hospitals in the Boston area, such as Mass General Hospital (MGH), Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), Children’s Hospital, and across the U.S. (e.g., Memorial Sloan Kettering Cancer Center, NYC Presbyterian Hospital System and the American Association of Medical Colleges).

Levi was the PI on an MIT contract with the Federal Drug Administration (FDA) to develop systematic risk management approach to address risk related to economically motivated adulterations of food manufactured in global supply chains. With a multi-million award from the Walmart Foundation, Levi currently leads a multi-year U.S.-China collaborative effort to develop new predictive risk analytics tools and testing technologies and platforms to address core food safety challenges in China. Levi has also been involved in developing operational risk and process safety management methodologies for various organizations in the healthcare, pharmaceutical and oil industries.

Levi received the NSF Faculty Early Career Development award, the 2008 INFORMS Optimization Prize for Young Researchers, the 2013 Daniel H. Wagner Prize and the 2016 Harold W. Kuhn Award. Levi teaches regularly courses on operations management, analytics, risk management, system thinking and healthcare to students from various degree and non-degree programs including MBA, Executive MBA, PhD, Master and Undergraduate students as well as Executive Education programs.

His Healthcare Lab course attracts students from across the MIT campus and engages major industry partners and leaders. Levi has graduated 10 PhD students, 34 Master students and 6 postdoctoral fellows. He was also awarded several prestigious teaching awards.

Είχε προηγηθεί ένα χρόνο πριν ο Ισραηλινός καθηγητής Shmuel Shapira MD MPH, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας μεταξύ 2013 και 2021 και ηγήθηκε της προσπάθειας του Ισραήλ να αναπτύξει ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Shapira είναι επίσης ο ιδρυτής και επικεφαλής του Τμήματος Στρατιωτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου και του Ιατρικού Σώματος IDF.

Είναι Ανώτερος Ερευνητής στο Διεθνές Ινστιτούτο Αντιτρομοκρατίας (ICT) στο Πανεπιστήμιο Reichman στο Ισραήλ.

Ο Shapira υπηρέτησε στο παρελθόν ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Οργανισμού Hadassah και ως Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας Hadassah του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Είναι Πλήρης Συνταγματάρχης (Απ.) στις Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) και υπηρέτησε ως Επικεφαλής του Κλάδου Τραύματος του IDF.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 110 επιστημονικά άρθρα με κριτές και είναι ο συντάκτης των Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents και Medical Response to Terror Threats.

Ο ίδιος επέκρινε το Genesis Prize για το βραβείο που έδωσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer.

Χαρακτήρισε επίσης το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 «μέτριο και αναποτελεσματικό».

«Υπάρχουν πολύ πιο εξέχοντες Ισραηλινοί επιστήμονες», είπε ο Shapira σε συνέντευξή του στο Chanel 12.

«Είναι ένα μέτριο εμβόλιο — εμβολιάσθηκα τρεις φορές και αρρώστησα. Πολλοί άνθρωποι μολύνθηκαν αφού εμβολιάστηκαν. Το να ονομάζουμε ένα εμβόλιο μέτριο, ως αποτελεσματικό είναι αρκετά γενναιόδωρο».


Ο Shapira είπε ότι κατανοούσε γιατί το Ισραήλ έσπευσε να υπογράψει συμφωνία με την Pfizer για το εμβόλιο της στην αρχή της πανδημίας, αλλά ότι «μακροπρόθεσμα τα εμβόλιά τους αποδείχτηκαν λιγότερο αποτελεσματικά».

«Υπάρχουν άλλα εμβόλια που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού που άντεξαν την πανδημία μια χαρά», είπε.
Ερωτηθείς εάν τα σχόλιά του προήλθαν από την πικρία για το ότι το Ισραήλ δεν ενστερνίστηκε πλήρως το εμβόλιο του Βιολογικού Ινστιτούτου, ο Shapira απέρριψε τον ισχυρισμό, προσθέτοντας ότι το ισραηλινό εμβόλιο αποδείχτηκε καλό, αλλά «ήταν η γραφειοκρατία που μας εμπόδισε».
«Το εμβόλιο του ινστιτούτου ήταν πολύ επιτυχημένο», είπε. «Οι πιο πρόσφατες δοκιμές δείχνουν ότι είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής Omicron. Η γραφειοκρατία μας έχει απογοητεύσει επανειλημμένα».


Το ταξίδι για την ανάπτυξη του ισραηλινού εμβολίου BriLife ήταν ανώμαλο και έχει μείνει σημαντικά πίσω από αυτό των διεθνών ανταγωνιστών του.

Το IIBR χρησιμοποιήθηκε στις αρχές της πανδημίας, τον Φεβρουάριο του 2020, για την ανάπτυξη ενός εμβολίου και φαινόταν να σημειώνει σημαντική πρόοδο έως ότου οι προσπάθειες επιβραδύνθηκαν (γιατί άραγε;) και το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κυρίως με το Pfizer-BioNTech τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η έγκριση αρκετών διεθνών εμβολίων και η εκστρατεία ταχείας εμβολιασμού του Ισραήλ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη για ένα εγχώριο εμβόλιο που θα ήταν έτοιμο για διανομή πολύ μετά τους ανταγωνιστές της.

Τον περασμένο Μάιο, ο Shapira παραιτήθηκε από τη διεύθυνση του Βιολογικού Ινστιτούτου, σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη που έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της τοπικής επιχείρησης εμβολιασμού. Σε ένα νέο βιβλίο, ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν επίσης σοβαρές κρατικές παρεμβάσεις, ανεξήγητες ρυθμιστικές καθυστερήσεις και κάποιο επίπεδο «δολιοφθοράς». Τον Ιούλιο, το IIBR (Israel Institute of Biological Research) ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει μνημόνιο κατανόησης με την NRx Pharmaceuticals που διαπραγματεύεται στο Nasdaq για την ολοκλήρωση κλινικών δοκιμών του εγχώριου εμβολίου.

Η λίστα είναι ατελείωτη καθώς ένα μετά το άλλο τα στόματα ανοίγουν.

Αρωγός στο έργο του Αθανασίου Πλεύρη είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού επί 17 ώρες υπέστη ταχύρρυθμη εκπαίδευση στο πως κυβερνιέται ο κόσμος ήρθε να μας ειρωνευτεί, τους ανεμβολίαστους συλλήβδην. Ποιος, το πολιτικό ταγάρι από τα Τζουμέρκα που δεν δίστασε να κάνει το ΟΧΙ, ΝΑΙ ως συνέχεια μίας αναμενόμενης κωλοτούμπας μίας σειράς εγχωρίων αριστερών του ΚΚΕ και του ΚΚΕ Εσωτερικού (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κλπ) που βρέθηκαν από αλλαλάζοντα κύμβαλα των δρόμων φανατικότεροι μισθοφόροι του ολέθρου της μείωσης του πληθυσμού βουτηγμένοι σε έναν Γουαδαλκιβίρ αριστερής WOKE υποκρισίας.

Έτσι με την ίδια ευκολία που ο πρόθυμος και βουλιμικός της εξουσίας Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ με την ίδια ευκολία άφησε μόνο τον Παύλο Πολάκη να εμφανίζεται γραφικός όταν καταγγέλει το τερατούργημα της θανάτωσης στα εγχώρια νοσοκομεία επειδή η αποστολή δεν είναι άλλη παρά η μείωση του πληθυσμού όπως άλλωστε την παραδέχεται και την μανιπουλάρει επικοινωνιακά ο σύμβουλος του WEF ιστορικός Yuval Harari.

Στη προκειμένη περίπτωση οι θύτες είναι πιο έντιμοι και πιο ειλικρινείς από τα πρόθυμα εγχώρια εργαλεία τους.

Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ηθικά την απόφασή τους να μειώσουν τον πληθυσμό μια και το μαγαζί Ο Κόσμος χρεοκόπησε και οι ζημίες πλήττουν κατ΄εξοχήν τις εταιρίες τους.

Με 400 τρις παγκόσμιο χρέος που δεν αντιστοιχεί σε αποθέματα χρυσού και στο οποίο η χώρα μας συμμετέχει με 400 δις δημόσιο χρέος τι σκατά αντεπιχειρήματα να αντιτάξουμε;

Μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας εκτός των άλλων είναι και παράδεισος εξωσωματικών σε έναν κόσμο που δεν θέλει άλλους ανθρώπους όχι επειδή δεν χωράμε αλλά επειδή το μαγαζί οικονομικά δεν μας αντέχει.

Απλά η δική μας προσέγγιση είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας έλεγχος γεννήσεων με αυστηρά κριτήρια επάρκειας, κουλτούρας, αισθητικής, γνώσεων (και όχι οικονομικά) των γονέων. Στο κάτω κάτω για να οδηγήσεις αυτοκίνητο παρακολυθείς μαθήματα και δίνεις εξετάσεις.

Δεν μπορεί ο καθείς σατυροβαρκάρης να φέρνει παιδί στο κόσμο και στη συνέχεια να το παραδίδει στον Τσίπρα, τον Πλεύρη, τον Τσιόδρα και την Κιβωτό του πάτερ-Αντώνιου.

Χιλιετίες τώρα με την ανεξέλεγκτη γέννηση ο κόσμος γίνεται πιο άγρια ζούγκλα, χειρότερο μπουρδέλο.

Πως να καταδικάσουμε λοιπόν τους εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού όσο τύραννοι, νοσηροί και σκατάνθρωποι κι εάν είναι. Στο κάτω κάτω το κάνουν γιατί μπορούν και γιατί εκατοντάδες εκατομμύρια ένστολοι εκεί έξω είναι τόσο βουκολικά ταγάρια προερχόμενοι από τις επαρχίες του κόσμου που με προθυμία δέρνουν ανηλέητα τον λαό όπως στη Κίνα παρότι και οι ίδιοι ως εμβολιασμένοι και φτωχοποιημένοι αγόρασαν εισιτήριο πρώτης θέσης στο θάνατο.

Οσο για μας τα γράφουμε όλα αυτά γιατί αλίμονο στον άνθρωπο που τα όνειρά του για τη ζωή δεν είναι τόσο τρομακτικά ακόμη και για τον ίδιο- όπως λέει κι εκείνος…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK