kourdistoportocali.comNews DeskΟι μετοχές της Pfizer Πεθαίνουν Ξαφνικά-Died Suddenly (-44%) και ο Bourla ψελλίζει στους επενδυτές ότι ξεκινάει ξεχωριστή επιχείρηση με φάρμακα για τον καρκίνο!

The Wall Street Journal

Οι μετοχές της Pfizer Πεθαίνουν Ξαφνικά-Died Suddenly (-44%) και ο Bourla ψελλίζει στους επενδυτές ότι ξεκινάει ξεχωριστή επιχείρηση με φάρμακα για τον καρκίνο!

Is just the death throes of a global financial debt system that mathematically has to fail

Η διαβόητη Pfizer είδε τις μετοχές της να Πεθαίνουν Ξαφνικά-Died Suddenly στη διάρκεια του 2023-44%!

Τώρα τα στελέχη της εταιρίας ανάμεσά τους και ο διαβόητος Bourla αναζητούν σανίδα σωτηρίας στα φάρμακα για τον καρκίνο (separate cancer-drug business), ο οποίος γνωρίζει τρελές δόξες μετά την εκστρατεία εμβολιασμού των mRNA εμβολίων για τον COVID!

Οι μετοχές της Pfizer έχουν πέσει φέτος μετά τις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις πωλήσεων της εταιρείας για το εμβόλιο Covid-19 και τη θεραπεία Paxlovid-σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Jared S. Hopkins και Will Feuer στη The Wall Street Journal.

Οι μετοχές κατέρρευσαν ξαφνικά-Died Suddenly το πρωί της Τετάρτης, αφού η εταιρεία δήλωσε ότι τα έσοδα θα μπορούσαν να μειωθούν το επόμενο έτος-2024, κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών

Οι μετοχές  της New York drugmaker μειώθηκαν κατά περίπου 9% στις πρώτες συναλλαγές.

Η Pfizer δήλωσε ότι τα έσοδα θα μπορούσαν να μειωθούν το επόμενο έτος, με τη συνεχή επιβράδυνση της ζήτησης για το εμβόλιο Covid-19 της φαρμακευτικής εταιρείας και τα συναφή προϊόντα-παρά τη παγκόσμια δαιμονισμένη προπαγάνδα που ακολούθησε την εκτόξευση ενός εργαστηριακού ιού κατά της ανθρωπότητας.

Η εταιρεία στοχεύει το 2024, έσοδα ύψους 58,5 δισ. έως 61,5 δισ. δολάρια, κάτω από τα 62,66 δισεκατομμύρια δολάρια που αναμένονταν από την Factset.

Η εταιρεία στοχεύει έσοδα ύψους 58 δισεκατομμυρίων έως 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρέχον έτος.

Οι μετοχές της Pfizer έχουν βυθιστεί φέτος, επειδή η εταιρεία προβλέπει ανακριβώς τις πωλήσεις του εμβολίου και των φαρμάκων Covid-19. Οι πωλήσεις των φαρμάκων είχαν τροφοδοτήσει την Pfizer κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά η χρήση έχει πέσει δραματικά.

Η Pfizer δήλωσε ότι αναμένει περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το επόμενο έτος από το εμβόλιο Covid-19 και τη θεραπεία του Paxlovid για το Covid.

Η εταιρεία αναμένει από αυτά τα προϊόντα να συνεισφέρουν περίπου 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα φέτος.

Ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής David Denton δήλωσε στους επενδυτές την Τετάρτη ότι ενώ η Pfizer δεν αναμένει ότι τα ποσοστά εμβολιασμού Covid-19 θα αλλάξουν πολύ από το τρέχον έτος, η εταιρεία ήθελε να μειώσει τις προσδοκίες.

Το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer τροφοδοτούσε την εταιρία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά η χρήση του και άλλων φαρμάκων του Covid έχει πέσει.

“Θέλουμε να είμαστε συντηρητικοί και δίνουμε ένα καλό πάτωμα και θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, ώστε να μην δημιουργήσουμε και πάλι αβεβαιότητα, κάτι που συνέβη φέτος όταν οι εκτιμήσεις μας ήταν πολύ υψηλότερες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Albert Bourla.

Οι μετοχές της Pfizer μειώθηκαν ήδη πάνω από 44% φέτος, καθώς οι παρενέργειες του mRNA εμβολίου COVID-19 της εταιρίας διεκδικούν προβεβλημένη θέση στις σκοτεινές σελίδες της ιστορίας.

Μάλιστα η ολέθρια φήμη του mRNA εμβολίου COVID-19 της εταιρίας (η οποία ίσως αναγκαστεί να αλλάξει όνομα) στάθηκε βαρίδι και για το φάρμακο απώλειας βάρους της ίδιας εταιρίας τα αποτελέσματα του οποίου απογοήτευσαν επίσης τους επενδυτές δίνοντας ένα ακόμη χαστούκι στη Pfizer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aubrey Marcus (@aubreymarcus)

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι στοχεύει σε προσαρμοσμένα κέρδη το 2024 από 2,05 δολάρια έως 2,25 δολάρια ανά μετοχή, κάτω από τα 3,17 δολάρια ανά μετοχή που αναμένονταν από την Factset.

Ο Bourla δήλωσε ότι η Pfizer αναμένεται να κλείσει τη συμφωνία την Πέμπτη και ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση της εταιρείας που δημιουργεί ξεχωριστή επιχείρηση φαρμάκων για τον καρκίνο (!) κάθε άλλο παρά τυχαία μια και οι ξαφνικοί turbo καρκίνοι τελικού σταδίου και η αφύπνιση καρκίνων που είχαν θεραπευθεί στο παρελθόν κάνουν θραύση ανάμεσα στους εμβολιασμένους με τα mRNA εμβόλια COVID-19.

Κι όλα αυτά γιατί όπως εξηγεί εδώ ο Edward Dowd-πρώην αστέρι της Wall Street-is just the death throes of a global financial debt system that mathematically has to fail.

The universal banking fraud you saw in the great financial crisis where not one banker went to jail has gone up a notch to the governments and central banks level.

 

So all this ridiculous bullshit we are seeing since 2020 beginning with the Covid response, then inflation, wars & the now looming “cyber/climate” crises is just the death throes of a global financial debt system that mathematically has to fail and needs to be blamed on something else. Additionally those responsible would like to retain their power & shepherd the new system or reset as they like to call it.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK