kourdistoportocali.comNews DeskΈφηβος νοσηλεύεται με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο μετά το εμβόλιο Pfizer

Το CDC δεν απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Έφηβος νοσηλεύεται με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο μετά το εμβόλιο Pfizer

Ο Everest Romney, 17 ετών από τη Γιούτα διαγνώστηκε με δύο θρόμβους αίματος μέσα στον εγκέφαλό του και έναν έξω μετά το εμβόλιο της Pfizer

Έφηβος νοσηλεύεται με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο μετά το εμβόλιο Pfizer

Στις 10 Μαΐου, ο Defender ανέφερε ότι ένας έφηβος της Γιούτα παραμένει νοσηλευμένος με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλό του μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer.

Ο Everest Romney, 17 ετών κεντρική photo, έλαβε το εμβόλιο στις 21 Απριλίου και μια μέρα αργότερα άρχισε να βιώνει πόνο στον αυχένα, πυρετό και σοβαρούς πονοκεφάλους. Μετά από περισσότερo από μία εβδομάδα συμπτωμάτων που αδυνατούσε   να μετακινήσει ελεύθερα το λαιμό του, διαγνώστηκε με δύο θρόμβους αίματος μέσα στον εγκέφαλό του και έναν έξω.

Η μητέρα του Romney δεν ήθελε να αποθαρρύνει τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, επειδή πιστεύει ότι κάθε γονέας πρέπει να πάρει την απόφαση για τα παιδιά του, αλλά είπε ότι ή ίδια επιθυμούσε η επιλογή της να ήταν διαφορετική.

Η Children’s Health Defense (του Ρόμπερτ Κέννεντυ) διερεύνησε τα δεδομένα VAERS για ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το σχηματισμό διαταραχών πήξης και άλλων σχετικών παθήσεων και βρήκε 3.272 αναφορές και για τα τρία εμβόλια από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Μαΐου.

Από τις 3.272 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, υπήρχαν 1.218 αναφορές που αποδόθηκαν στην Pfizer, 1.034 αναφορές στη Moderna και 1.000 αναφορές στην J&J

Το υπουργείο Υγείας της Γιούτα είπε ότι το CDC είναι επιφορτισμένο με τη διερεύνηση πιθανών παρενεργειών του εμβολίου. Μετά τη χορήγηση σχεδόν 100 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Pfizer, το CDC ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μία σχετική περίπτωση σχηματισμού θρόμβου στον εγκέφαλο έως τις 12 Απριλίου.

Στις 8 Μαρτίου, το The Defender επικοινώνησε με το CDC με μια γραπτή λίστα ερωτήσεων σχετικά με αναφερόμενους θανάτους και τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID.

Ζητήσαμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το CDC διεξάγει έρευνες για αναφερόμενους θανάτους, την κατάσταση των συνεχιζόμενων ερευνών για θανάτους και επιπλοκές που αναφέρθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, εάν διεξήχθησαν αυτοψίες, το πρότυπο για τον προσδιορισμό του κατά πόσον μία επιπλοκή συνδέεται αιτιωδώς με ένα εμβόλιο και τυχόν εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες ώστε να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν ορθές και ακριβείς αναφορές.

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λάβουμε απάντηση στις ερωτήσεις μας, ένας ειδικός σε θέματα υγείας από την Ομάδα Εμβολίων του CDC ήρθε σε επαφή μαζί μας στις 29 Μαρτίου – τρεις εβδομάδες μετά την αρχική μας έρευνα.

Το άτομο έλαβε το αίτημά μας για πληροφορίες από το VAERS, αλλά είπε ότι δεν είχε λάβει ποτέ τον κατάλογο των ερωτήσεων μας, παρόλο που οι υπάλληλοι με τους οποίους μιλήσαμε πολλές φορές είπαν ότι οι αξιωματούχοι του CDC δούλευαν στις ερωτήσεις και επιβεβαίωσαν ότι ο εκπρόσωπος τους τις είχε λάβει.

Τους δώσαμε εκ νέου τη λίστα των ερωτήσεων μαζί με μια νέα προθεσμία, αλλά δεν λάβαμε ποτέ απάντηση.

Ο The Defender επικοινώνησε επίσης με το τμήμα μέσων ενημέρωσης του CDC, το οποίο μας είπε ότι η μονάδα απόκρισης COVID-19 θα μας απαντήσει αλλά ο ειδικός στον τομέα της υγείας δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση για ποιο λόγο αγνοήθηκαν οι έρευνές μας. Μας είπαν να τηλεφωνήσουμε, κάτι που κάναμε πολλές φορές.

Ρωτήσαμε γιατί το CDC που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους φάνηκε να ανταποκρίνεται εγκαίρως σε άλλα μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν έχει απαντήσει στο The Defender. Δεν δόθηκε απάντηση. Μας είπαν ότι κάποιος θα μας απαντήσει.

Έχουν περάσει 67 ημέρες από τότε που στείλαμε το πρώτο μας email, ζητώντας πληροφορίες και αναφορές VAERS, αλλά εξακολουθούσαμε να μην έχουμε απάντηση.

Το Children’s Health Defense ζητά από όποιον έχει βιώσει μια ανεπιθύμητη ενέργεια, σε οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει αναφορά ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα.

*childrenshealthdefense.org

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ (συνεχή upd)
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης