kourdistoportocali.comNews DeskΟι Έλληνες επιστήμονες S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2020(!) να υπογράφουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού!

Εκτακτη Είδηση

Οι Έλληνες επιστήμονες S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2020(!) να υπογράφουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού!

Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και επίσημα εάν πρόκειται για τη Συγκάλυψη Ενός Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας

Κι ενώ εσύ ασχολείσαι με τον δολοφόνο “Παπακαλιάτη” της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, κοίτα τι έρχεται στη δημοσιότητα>

Aίφνης Έλληνες επιστήμονες ανάμεσά τους οι S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos εμφανίζονται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 κι ενώ η ανθρωπότητα είχε αρχίσει να αιφνιδιάζεται από τον εργαστηριακής φύσεως ιό να δημοσιεύουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης!

Δηλαδή οι εν λόγω Έλληνες επιστήμονες που στη συνέχεια θα γινόταν τηλεδιάσημοι όπως η Φαίη Σκορδά, η Αννίτα Πάνια, ο Μένιος Φουρθιώτης, αισθάνθηκαν από το πουθενά (τον Ιανουάριο του 2020) τη πρεμούρα -πίνοντας φρεντοτσίνο στη πλατεία Κολωνακίου- να συντάξουν μία μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης και όχι προιόν εργαστηρίου.

Κι εδώ τελειώνει το χιούμορ και αρχίζει ο θάνατος και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για την συγκάλυψη του οποίου ο Peter Daszak της EcoHealth οργάνωσε ολόκληρη επικοινωνιακή στρατηγική.

O ZeroHedge παρουσιάζει εδώ πως ο Daszak έστησε το δίκτυο της επικοινωνιακής προπαγάνδας που συγκάλυπτε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Σήμερα οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο ιός προέρχεται από το Εργαστήριο της Wuhan και είτε ηθελημένα είτε από ατύχημα διέρρευσε στον πλανήτη και στέρησε τη ζωή στον άνθρωπό σου.

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org.

Η συνέχεια εδώ

Σημείωση> Ο αμφιλεγόμενος κ. Τσιόδρας τυγχάνει διαχρονικά διακομματικής στήριξης. Πρωταγωνιστούσε και στο περίφημο σκάνδαλο των 16 εκατ. εμβολίων τα οποία αγοράσθηκαν για να αντιμετωπισθεί ένας επίσης εργαστηριακός ιός σύμφωνα με έρευνα του Νicholson Wade επιστημονικού συνεργάτη των Νew York Times. O κ. Τσιόδρας έτυχε και τότε αντίστοιχης διακομματικής στήριξης.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!
Μαρία Θεοδωρίδου> Ανοίγει η πλατφόρμα για τα παιδιά 12-15 ετών. Τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ερευνα του Johns Hopkins> Μηδέν θάνατοι από COVID ανάμεσα σε 48.000 παιδιά κάτω των 18 χρόνων