kourdistoportocali.comNews DeskΟ τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, γνωστός ως ο Παντελίδης της Λάρισας, είναι νοσηλευτής στο Ιπποκράτειο και ξαφνικά νοσηλευόμενος με έμφραγμα μυοκαρδίου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Βreaking news

Ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, γνωστός ως ο Παντελίδης της Λάρισας, είναι νοσηλευτής στο Ιπποκράτειο και ξαφνικά νοσηλευόμενος με έμφραγμα μυοκαρδίου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

-Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, ο “Παντελίδης της Λάρισας” περνάει δύσκολες ώρες. Τι συνέβη στον Μάκη; Κάτι πολύ σύνηθες πλέον μετά την διετή εκστρατεία εμβολιασμού COVID-19. Έμφραγμα μυοκαρδίου.

Βy Backyard Bones

Ο Μάκης εκτός από τραγουδιστής και στιχουργός στο Caramela Live της Λάρισας είναι και Νοσηλευτής στο Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο έχοντας σπουδάσει στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Λάρισας.

Αρα δεν θα μπορούσε να δουλέψει εάν παρέμεινε ανεμβολίαστος σύμφωνα με τον Υπ. Υγείας στην Ελλάδα του 2023 Αθανάσιο Πλεύρη η παρουσία του οποίου στον θώκο του Υπ. Υγείας αρκεί για να δώσει κανείς τα εύσημα στους ευρηματικούς σχεδιαστές του planδημικού project και για την επιλογή των ανθρώπων που έτρεχαν τη πραγματική προσομοίωση ανά τον κόσμο.

Οι Τσιόδρας, Κοντοζαμάνης, Δημόπουλος γνώριζαν πριν ακόμη και τον πρωθυπουργό ότι έρχεται planδημία και βρισκόντουσαν σε ετοιμότητα.

Οταν δε, χρειάστηκε να διασωθεί του προφίλ του Βασίλη Κικίλια επιστρατεύθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά.

Ο Θανάσης Πλεύρης του οποίου οι δηλώσεις πίεσης και εκβιασμού σε βάρος των ανεμβολίαστων υγειονομικών έχουν καταγραφεί και ιστορικά και συνειρμικά θα φέρνουν τον νου τις δηλώσεις ηρωικών Εβραίων οι οποίοι επεβίωσαν των στρατοπέδων συγκέντρωσης και οι οποίοι πολύ νωρίς προειδοποίησαν τον κόσμο λέγοντάς μας ότι τα lockdowns, τα διαβατήρια εμβολιασμού, οι υποχρεωτικότητες, οι θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων είχαν πολλά κοινά με την εποχή του Ναζισμού.

Ο Ναζί στην διάρκεια της εφηβείας του Θανάσης Πλεύρης δεν θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να ευτελίσει κανείς τη Δημοκρατία στη χώρα που γεννήθηκε τοποθετώντας τον στο υπ. Υγείας.

Και επειδή η υπόδειξη του προσώπου του Πλεύρη ως αντικαταστάτη του Βασίλη Κικίλια απαιτεί κλασσική παιδεία, λατρεία της τέχνης, της όπερας, etc, δεν είναι επιλογή του Κυριάκου αλλά προφανώς κάποιων άλλων οι οποίοι αρέσκονται στους συμβολισμούς και είναι αυτοί οι οποίοι υπέδειξαν στον πρωθυπουργό την “καταλληλότητα” του Πλεύρη για το ρόλο.

Κι ενώ λοιπόν ο Αθανάσιος Πλεύρης έμπλεος εθνικό και οικογενειακό φρόνημα έδινε το παρόν στην εθνική επαίτιο (από το επαιτώ-επαίτης γιατί τι άλλο μπορεί να είναι κανείς σε ένα κράτος με 400 ΔΙΣ χρέος;) ο τραγουδιστής και νοσηλευτής Μάκης Καψάλης μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Λάρισας με έμφραγμα και έκανε χειρουργείο.

«Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά.


Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα γνωστός στη Λάρισα από το πέρασμά του από πολλά νυχτερινά κέντρα της πόλης.
Είναι μάλιστα γνωστός ως ο Παντελίδης της Λάρισας.

«Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη.

Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά.

Να “κρατάτε γερά” και να χαμογελάτε… Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σε ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους».

Τα σχόλια των φίλων του για ταχύτατη ανάρρωση έπεσαν «βροχή».

«Περαστικά φιλαράκι, γέρος και δυνατός να είσαι»,

«Περαστικά σιδερένιος. Καλή ανάρρωση φίλε μου»,

«Περαστικά», «Σιδερένιος Μάκη»,


«Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και εσύ απέδειξες ότι είσαι αληθινός μαχητής»,

«Να προσέχεις και σε περιμένουμε», είναι μόνο κάποια από τα συγκινητικά μηνύματα που έλαβε.


Ποιος είναι ο Μάκης Καψάλης

Ο Μάκης Καψάλης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1983, μέχρι τα έξι του μεγάλωσε στον Αμπελώνα και μετά πήγε Θεσσαλονίκη.

Εδώ και χρόνια ζει στη Λάρισα, όπου και εργάζεται εκεί. Στην αρχή ξεκίνησε σαν σερβιτόρος – μπάρμαν στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί συνάντησε έναν μαέστρο που θα ξεκινούσε στην Κατερίνη στα «Αστέρια» και ο εργοδότης του, τον πρότεινε για οντισιόν, γιατί γνώριζε ότι του άρεσε να τραγουδάει και θεωρούσε ότι έχει ωραία φωνή.

Κρατάει από μουσική οικογένεια, έξι – επτά αδέρφια οι παππούδες του, με το ψευδώνυμο «Καραμπατάκης» έχει βγει και βιβλίο γι’αυτούς, ήταν στιχουργοί – συνθέτες του Καζατζίδη, ο θείος του Λευτέρης ήταν στιχουργός του Καρρά, η γιαγιά του τραγουδίστρια, ο πάτέρας του, ο αδερφός του και αυτός επίσης καλλιτέχνες – μουσικοί, έτσι και είχε σε μεγάλο βαθμό το καλλιτεχνικό μικρόβιο.


Ο ίδιος έχει γράψει τα μουσικά κομμάτια «Έγκλημα», «Σ΄αγαπάω πάνω απ’ όλα», «Εντάξει τα λέμε», το ντουέτο με τη Μαρία Μπέλλου και άλλα πολλά. Όλα υπάρχουν στο YouTube στο επίσημο κανάλι του.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK