kourdistoportocali.comNews DeskΟ ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε 3 εκατ. ευρώ στον άνθρωπο που έπεσε θύμα της λάσπης των μηχανισμών

Σταύρος Παπασταύρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε 3 εκατ. ευρώ στον άνθρωπο που έπεσε θύμα της λάσπης των μηχανισμών

Το ίδιο βιολί συνεχίζεται

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου από διακριτικότητα και μόνο απέφυγε να μιλήσει για την δικαίωσή του από τα ελληνικά δικαστήρια.

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

O άνθρωπος έφαγε τόνους λάσπης από τα παπαγαλάκια του παρακράτους. Αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Να υπερασπισθεί την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή. Να δώσει κουράγιο και δύναμη στους συγγενείς και φίλους του που έβλεπαν το όνομα του δικού τους ανθρώπου να σέρνεται στα λασπώδη μηντιακά έλη. Και στο τέλος δικαιώθηκε. Το διεφθαρμένο και παρακρατικό Δημόσιο αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα του προστίμου στον Σταύρο Παπασταύρου. Ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Και μάλιστα επί κυβέρνησης Σύριζα!

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει με ικανοποίηση αυτή την αποκλειστική είδηση γιατί ένας συμπολίτης μας διασύρθηκε άδικα.
Την αθωότητα του αποδεικνύουν και οι δικαστικές συνδρομές.

Ο Σταύρος Παπασταύρου υπήρξε το πρώτο και πιο επώνυμο θύμα της σχολής «άσκησε δίωξη και αστούς να πάνε παρακάτω. Αστους να αποδείξουν ότι είναι αθώοι: Αμέτρητα πρωτοσέλιδα, εκπομπές και προπαγάνδα στηρίχθηκαν στην στοχοποίηση ενός απόλυτα τίμιου ανθρώπου που έκανε το λάθος να βάλει στην άκρη την πολύ επιτυχημένη δικηγορική του καριέρα για να βοηθήσει ένα κράτος-τέρας που δεν θέλει να βοηθηθεί.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι από την πρώτη στιγμή είχε αποκαλέσει την δίωξη του Σταύρου Παπασταύρου ένα τεράστιο φιάσκο και να που τώρα δικαιωνόμαστε.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, την αθωότητα του Παπασταύρου αποδεικνύουν περίτρανα και οι δικαστικές συνδρομές στις οποίες προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές προκειμένου να αποδείξουν οτι ο Παπασταύρου είναι ελέφαντας.

Όμως, παρόλο που τελικά ΔΕΝ ήταν ελέφαντας, επικράτησε το “βάλε του πρόστιμο και άσε τον να τρέχει στα δικαστήρια”!

Πως ένα κράτος περιμένει να ασχοληθούν με τα κοινά σοβαροί άνθρωποι, όταν τους κάνει να βλαστημίσουν την ώρα και την στιγμή που πήραν αυτήν την απόφαση;

Και αν ο Παπασταύρου δεν είχε την τύχη να μπορεί να δανειστεί τα χρήματα για να μην μπει φυλακή, θα τον είχαν χώσει μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρ´ολο που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αθώος. Και είναι τυχαίο οτι οι ίδιοι εισαγγελεις που κυνήγησαν άδικα τον Παπασταύρου, χειρίζονται τώρα γνωστή υπόθεση της “επικαιρότητας”;

Μπορεί ένα ενα κράτος να προσελκύσει επενδύσεις όταν υπάρχουν σκιές για κυκλώματα στην δικαιοσύνη;

Δυστυχώς αποδεικνύεται καθημερινά πόσο σάπιο είναι το σύστημα στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Στο μεταξύ o ίδιος απαντά και σε πρόσφατο δημοσίευμα που τον στοχοποιεί επίσης. Ο πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, κάνει λόγο για κατασκευασμένα δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, σημειώνει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι αποκρύπτουν το γεγονός ότι έχει αθωωθεί από σειρά αποφάσεων της κυπριακής και της ελληνικής Δικαιοσύνης και υπογραμμίζει ότι «ήρθε η ώρα της τιμωρίας του παρακρατικού μηχανισμού που τον στοχοποίησε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταύρου Παπασταύρου

«Η εφημερίδα Documento δημοσίευσε χθες ένα ψευδές πρωτοσέλιδο περί δήθεν εμβάσματος 2.6 εκατομμυρίων ευρώ που διακινήθηκε από την εταιρεία Fairwinds και από εμένα και αξιοποιήθηκε στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ το 2015. Αντίστοιχο κατάπτυστο δημοσίευμα ανάρτησε και η ιστοσελίδα της Αυγής. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν το σχετικό δημοσίευμα, ο δε κ. Χαρίτσης μίλησε «για δωροδοκία». Το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει τέτοιο έμβασμα, είναι ψευδές, δεν έχω οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή σχέση με την εταιρεία Fairwinds.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK