kourdistoportocali.comNews DeskΟ Professor των Imperial College of Science & LSE, οι ψεκασμένοι και ο ταξιτζής που πείστηκε

Έγχρωμο σινεμασκόπ

Ο Professor των Imperial College of Science & LSE, οι ψεκασμένοι και ο ταξιτζής που πείστηκε

Όταν ο Ηλίας Μόσιαλος πήρε ταξί στην Αθήνα μία μέρα που έβρεχε πολύ

Ήταν 1 Νοεμβρίου του 2020 όταν ο Professor of Health Policy and Management στην Imperial College of Science, Technology and Medicine και Professor of Health Policy στην Τhe London School of Economics and Political Science-LSE, σύμφωνα με τους τίτλους σπουδών του που φιγουράρουν στην πλατφόρμα του Facebook αποκαλούσε ψεκασμένους που διακινούν ψευδείς ειδήσεις τους αρνητές των εμβολίων κατά της Covid-19.

Ώσπου συνάντησε τον ταξιτζή της ζωής του.

Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται. Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες.
Νομίζω ότι τον έπεισα να κανει το εμβόλιο.

<

Πάμε τώρα να δούμε τι έλεγε ο ίδιος σε μία παλαιότερη ανάρτησή του την 1η Νοεμβρίου του 2020>

Αναλυτικά εκείνη η ανάρτηση του Professor of Health Policy and Management στην Imperial College of Science, Technology and Medicine και Professor of Health Policy στην Τhe London School of Economics and Political Science-LSE, Ηλία Μόσιαλου:

«Μέχρι σήμερα κάθε λογής ψεκασμένοι και ανώνυμα τρολ προσπαθούν να κυριαρχήσουν με την διακίνηση ψευδών ειδήσεων και έντονων επιθέσεων εναντίων όσων διαφωνούν μαζί τους. Οι επιθέσεις είναι συνήθως μαζικές, κατευθυνόμενες και μνημεία ασυναρτησίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αλλά τις προηγούμενες φορές το διακύβευμα δεν ήταν η υγεία μας και η υγεία των συμπολιτών μας.

Η αντιπαράθεση με όσους διακινούν ψευδείς ειδήσεις πρέπει να είναι συστηματική και σθεναρή. Με τους ψεκασμένους και τα τρολ δεν υπάρχει διάλογος. Διάλογος γίνεται με ορθολογικούς ανθρώπους που προτείνουν διαφορετικές προσεγγίσεις και εναλλακτικές προτάσεις πάντα μέσα στα πλαίσια της αναγνώρισης ότι αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη πανδημία.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η συστηματική και χυδαία επιθετικότητα στους επιστήμονες δεν είναι μέρος μιας πολυφωνικής και ανεκτικής κοινωνίας. Είναι η χειρότερη μορφή σκοταδισμού που υπονομεύει την υγεία μας, τη δημοκρατία μας και τους θεσμούς μας.

Από την αρχή της πανδημίας έχω κρατήσει μια σταθερή στάση απέναντι στους ψεκασμένους και στα τρολ. Χαίρομαι γιατί σήμερα ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε διάγγελμα του στους ψεκασμένους. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε όλοι πλέον. Όλα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, όλοι οι πολίτες. Δεν μπορεί μια μικρή μειοψηφία να τρομοκρατεί και παραπληροφορεί συστηματικά.

Γνωρίζω ότι αρκετοί διστάζετε. Γράφετε ένα σχόλιο, πετάγονται δέκα ψεκασμένοι να σας ψέξουν και αισθάνεστε ότι πρέπει να απαντήσετε ορθολογικά σε μη ορθολογικούς συμπολίτες μας. Δεν γίνεται. Ο σκοπός τους δεν είναι να κάνουν διάλογο. Είναι να σας εκφοβίσουν.

Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε το φόβο και μια μικρή μειοψηφία να κυριαρχήσουν. Στους αγενείς δεν απαντάμε ευγενικά. Σε αυτούς που εκφοβίζουν είμαστε αμείλικτοι.

Θα σας βομβαρδίσουν με προκλητικά μηνύματα στα ινμποξ σας. Αυτό ξέρουν να κάνουν και το κάνουν καλά. Γιατί οι υπόλοιποι σιωπούμε. Καιρός πλέον να σταματήσει αυτό».

 

Διαβάστε στη συνέχεια>

55 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER ΑΠΟ ΤΗΝ FDA

 

Ο εξέχων Εβραίος δικηγόρος κ. Aaron Siri είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και εταίρος στη Siri & Glimstad LLP και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περίπλοκων αστικών υποθέσεων, με έμφαση στα αστικά δικαιώματα, τις ομαδικές αγωγές και τις εμπορικές διαφορές.

Πριν από την ίδρυση της Siri & Glimstad, ο κ. Siri ήταν δικηγόρος επί αγωγών στη Latham & Watkins για περισσότερα από πέντε χρόνια. Πριν από τον Latham, ο κ. Siri εργάστηκε για το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ (Aharon Barak) (2004-2005)

Ο κ. Siri κέρδισε το πτυχίο του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ (Berkeley Business Law Journal), όπου έλαβε τέσσερα βραβεία Prosser και δέκα υψηλές τιμές. Ήταν επίσης ο αρχισυντάκτης και ο ιδρυτής του Berkeley Business Law Journal, το οποίο εξέλιξε σε μια εθνικά αναγνωρισμένη έκδοση και κατατάχθηκε στο #1 περιοδικό εμπορικού δικαίου στη χώρα.

Πριν από τη νομική σχολή, ο κ. Siri ήταν ελεγκτής στην Arthur Andersen LLP, όπου εξέταζε εσωτερικούς ελέγχους και έλεγξε εταιρικά έγγραφα για ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες micro-cap technology. Ο κ. Siri είναι Ορκωτός Λογιστής και δικηγόρος που έχει γίνει δεκτός σε ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Είναι επίσης ο επικεφαλής του ομώνυμου Νομικού γραφείου των ΗΠΑ ο οποίος αντιπροσώπευσε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale, στο αίτημά τους να δοθούν στη δημοσιότητα οι 329.000 σελίδες εγγράφων τις οποίες μελέτησε ο FDA για να δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.
Ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το έτος 2076 δηλαδή 55 χρόνια (ούτε για τη δολοφονία του Κένεντι να επρόκειτο) για να δημοσιοποιήσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του που σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου Pfizer – BioNTech για την COVID-19.

Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε μια κατάθεση ως μέρος μιας αγωγής για το Freedom of Information Act (FOIA) που υποβλήθηκε εναντίον του από μια ομάδα ιατρών με στόχο την διαφάνεια στα εμβόλια.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση διαθέτει 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότειναν την έκδοση 500 σελίδων το μήνα.
Με αυτόν τον ρυθμό, η FDA θα κυκλοφόρησε πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε λίγο λιγότερο από 55 χρόνια.

Ο ενάγων, Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Ιατρών για τη Διαφάνεια (PHMPT), είναι μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

Η ομάδα κατέθεσε τη μήνυση αφού η FDA απέρριψε το αίτημα να επισπεύσει τη δημοσιοποίηση των αρχείων.

Ο ενάγων και ο εναγόμενος, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκάλυψης όλων των εγγράφων, και έτσι κατέληξαν στα δικαστήρια.

«Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός ψευδαισθήσεων», έγραψε ο Aaron Siri, η εταιρεία του οποίου εκπροσωπεί την PHMPT στη δίκη, σε μια ανάρτηση στις 17 Νοεμβρίου.

«Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer κατέθεσε τα αρχεία για αδειοδότηση έως τη στιγμή που η FDA αδειοδοτούσε το εμβόλιο Pfizer», συνέχισε ο Siri.

«Ο FDA, πραγματοποίησε ενδελεχή και πλήρη ανάλυση αυτών των εγγράφων δηλαδή 329.000 σελίδων… προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για αδειοδότηση.

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτή την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, αξιολόγησε 329.000 σελίδες σε 108 ημέρες τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στους πολίτες του κόσμου».

Η FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο Pfizer COVID-19 με την ονομασία Comirnaty στις 23 Αυγούστου 2021, λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer άρχισε να υποβάλλει έγγραφα ώστε να πάρει πλήρη έγκριση του εμβολίου.

Η έγκριση της άδειας από τον FDA στα τέλη Αυγούστου οδήγησε σε μια χιονοστιβάδα εντολών εμβολίων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι διερευνούσε υποτιθέμενα προβλήματα που έφερε στο φως ένας πληροφοριοδότης ο οποίος είπε στο British Medical Journal (BMJ) ότι τα tests είχαν πολλά ζητήματα μεταξύ άλλων και παραποίηση πολλών δεδομένων.

Ο πληροφοριοδότης, ονόματι Jackson ειδοποίησε τον FDA και απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Jackson εργαζόταν για την Ventavia Research Group, η οποία διαχειριζόταν αρκετές από δοκιμές στο εμβόλιο της Pfizer το φθινόπωρο του 2020
Σύμφωνα με το British Medical Journal, ένα από τα παλαιότερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, ο FDA δεν επιθεώρησε τους χώρους δοκιμών της Ventavia, παρά το γεγονός ότι έλαβε σχετική ειδοποίηση…
Ο FDA είπε στους The Epoch Times σε ένα email νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ενώ δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα της Ventavia, «έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη της εξουσιοδότησης εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 και την έγκριση του εμβολίου Comirnaty»

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Ralph Norman εισήγαγε την Πέμπτη νομοθεσία που θα μπορούσε να αναγκάσει την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εντός των επόμενων 100 ημερών.

Η νομοθεσία είναι μια άμεση απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα από την ομοσπονδιακή υπηρεσία για παράταση της δημοσίευσης δεδομένων για τα εμβόλια κατά του COVID για έως και 55 χρόνια.

«Πώς ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;» είπε ο Norman στο Fox News. «Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου».

Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 30 επιστημόνων και ιατρικών επαγγελματιών από το Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) – που περιλαμβάνει αξιωματούχους από το ULCA, το Brown University, το Yale University και διεθνή ιδρύματα – μήνυσε τον FDA αφού ο οργανισμός αρνήθηκε να επισπεύσει ένα αίτημα για τα δεδομένα εμβολίου που υποβλήθηκαν βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA)

Το αίτημα FOIA υποβλήθηκε για πρώτη φορά στην ομοσπονδιακή υπηρεσία αφού η FDA ενέκρινε το εμβόλιο Pfizer για παιδιά ηλικίας 16 ετών και άνω τον Αύγουστο.

Η ομάδα των επιστημόνων υποστήριξε ότι η δημοσιοποίηση δεδομένων σχετικά με το εμβόλιο θα βοηθούσε στην ικανοποίηση των σκεπτικιστών για το εμβόλιο για την ασφάλειά του και θα ενθαρρύνει περαιτέρω εμβολιασμούς.

«Η εξέταση αυτών των πληροφοριών θα διευθετήσει τη συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση σχετικά με την επάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης του FDA», ανέφερε η ομάδα στις δικαστικές καταθέσεις. «Η δημοσίευση αυτών των δεδομένων θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει το συμπέρασμα του FDA ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και, επομένως, να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο εμβόλιο Pfizer».

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν την FDA υποστήριξαν ότι το αίτημα του ενάγοντα περιλαμβάνει περισσότερες από 329.000 σελίδες εγγράφων – όλα τα οποία πρέπει να καθαριστούν για να διασφαλιστεί ότι τα «εμπορικά μυστικά» δεν θα δημοσιοποιηθούν.

«Η FDA δεν έχει το προσωπικό ή τους πόρους στο γραφείο της FOIA για να επεξεργαστεί το αίτημα FOIA του ενάγοντα με ρυθμό άνω των 80.000 σελίδων το μήνα», υποστήριξε η υπεράσπιση.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είπε ότι το υποκατάστημα που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο και την κυκλοφορία των σελίδων στο PHMPT έχει μόλις 10 υπαλλήλους (και γιατί δεν προσλαμβάνουν η να μεταθέσουν εδώ όσους είναι απαραίτητοι για το σημαντικό αυτό έργο;) που επί του παρόντος αντιμετωπίζουν ταχυδακτυλουργικά 400 εκκρεμή αιτήματα FOIA.

Ο FDA πρότεινε να κυκλοφορούν μόλις 500 σελίδες το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο ομοσπονδιακός δικαστής συμφωνήσει με τους όρους του οργανισμού, το PHMPT μπορεί να αναμένει να λάβει το σύνολο των πληροφοριών που αναζητά έως το 2076!

«Η μόνη προτεραιότητα του FDA θα πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Norman την Πέμπτη. «Αν η κυβέρνηση Biden θέλει να μας επιβάλει αυτές τις εντολές εμβολίων, τότε το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να μάθει πώς και γιατί αυτό το εμβόλιο εγκρίθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

AKOΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΖOUGLA.GR

Η FDA γνώριζε τις αρχές του 2021 ότι το εμβόλιο σκότωνε ανθρώπους και το απέκρυψε συστηματικά

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΠΡΟΣ ΤΗΝ FDA εδώ:

CONFIDENTIAL

https://phmpt.org/wpcontent/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketingexperience.pdf

 

2 Δεκεμβρίου 2021

 

https://www.naturalnews.com/2021-12-02-smokinggunpfizerdocumentexposesfdacriminalcoverupofvaccinedeaths.html

 

Επιμέλεια κειμένου: Κλεάνθης Γρίβας

 

Χάρη στις προσπάθειες μιας ομάδας που ονομάζεται Public Health and Medical Professionals for Transparency  (Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια) έχουμε τώρα εμπιστευτικά έγγραφα που δείχνουν ότι η Pfizer και η FDA γνώριζαν ήδη από τις αρχές του 2021 ότι τα εμβόλια mRNA της Pfizer σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους,  προκαλούν αυτόματες αποβολές σε εγκύους και βλάπτουν τις γυναίκες τρεις φορές περισσότερο από τους άνδρες.

Ειδικότερα, ένα εμπιστευτικό έγγραφο που περιέχεται στην πρώτη ομάδα εγγράφων που αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει η FDA με βάση δικαστική απόφαση που της επέβαλε τη δημοσιοποίηση των φακέλων της για το εμβόλιο mRNA, την οποία προσπάθησε να αποτρέψει ισχυριζόμενη ότι «η υπηρεσία χρειάζονταν 55 χρόνια για να συγκεντρώσει και να δημοσιοποιήσει αυτές τις πληροφορίες». Ο αρμόδιος δικαστής απέρριψε τον ισχυρισμό της FDA και τη διέταξε να δημοσιοποιεί 500 έγγραφα το μήνα.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLA.GR

Η πρώτη ομάδα εγγράφων περιείχε μια βόμβα με τίτλο «Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων μετά την έγκριση».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΠΡΟΣ ΤΗΝ FDA, ΕΔΩ:

CONFIDENTIAL

https://phmpt.org/wpcontent/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketingexperience.pdf

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι μέσα σε μόλις 90 ημέρες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA της Pfizer που πήρε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) από την FDA στις 12-01-2020, η εταιρεία γνώριζε ήδη εκούσιες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που αποκάλυπταν 1.223 θανάτους και περισσότερες από 42.000 αναφορές στις οποίες περιγράφονται συνολικά 158.893 παρενέργειες. Οι αναφορές προέρχονται από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και άλλων κρατών.

Εκτός από τις «γενικές διαταραχές», η υπ’ αριθμόν 1 πιο συχνά αναφερόμενη κατηγορία παρενεργειών του εμβολίου mRNA ήταν οι διαταραχές του νευρικού συστήματος, με 25.957 αναφορές.

 

Η Pfizer έχει αποκρύψει τον συνολικό αριθμό των δόσεων που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενη εταιρικά εμπορικά μυστικά. Αυτό υποδεικνύεται με το «(β) (4)» στο έγγραφο, στο οποίο διαγράφονται συγκεκριμένοι αριθμοί και συμβάντα.

Ακόμη και αυτοί οι αριθμοί (ήδη αρκετά συγκλονιστικοί, δεδομένης της επιμονής του FDA ότι τα εμβόλια mRNA είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά»), αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου των βλαβών και των θανάτων που προκαλούνται από αυτά τα εμβόλια mRNA. «Οι αναφορές υποβάλλονται προαιρετικά και η έκταση των υποαναφορών είναι άγνωστη», λέει η Pfizer (στη σελίδα 5).

Οι γυναίκες υπέστησαν τρεις φορές περισσότερες βλάβες από τους άνδρες

Το απόρρητο έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες υπέστησαν τρεις φορές περισσότερες βλάβες σε σύγκριση με τους άνδρες, από το εμβόλιο Pfizer. Καταγράφηκαν 29.914 παρενέργειες στις γυναίκες και 9.182 στους άνδρες. Δεν είναι γνωστό εάν ο ίδιος αριθμός ανδρών και γυναικών έκαναν το εμβόλιο, αλλά αυτός ο αριθμός εκθέτει την πολύ πραγματική πιθανότητα κινδύνου βλάβης από το εμβόλιο στις γυναίκες, κίνδυνο τον οποίο η FDA απέκρυψε με εγκληματικό τρόπο.

Επιπλέον, οι περισσότερες από τις νευρολογικές βλάβες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο (σπασμοί, μούδιασμα, πόνος κ.λπ.)  έχουν αναφερθεί σε γυναίκες. Προφανώς η FDA γνωρίζει ότι το εμβόλιο mRNA παρουσιάζει ένα δυσανάλογο προφίλ βλάβης ανάμεσα στα δύο φύλα. Επίσης, αναφέρεται στο γεγονός ότι οι εγκυμονούσες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αυτόματων αποβολών (πράγμα που επίσης αποκρύπτεται στην έκθεση της FDA).

 

Η Pfizer ενημέρωσε την FDA ότι τα mRNA εμβόλιά της μπορούν να προκαλέσουν «ενισχυμένη νόσο», επιδεινώνοντας την Covid

 

Επίσης, σοκ προκαλεί σε πολλούς ερευνητές που μόλις τώρα μελετούν αυτό το αποχαρακτηρισθέν έγγραφο για το όπλο καπνίσματος, το γεγονός ότι η Pfizer ενημέρωσε την FDA στην παράγραφο με τίτλο «Ανησυχίες για την ασφάλεια» (ενότητα 3.1.2) ότι η έγχυση του mRNA εμβολίου της θα μπορούσε να προκαλέσει «Ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου (VAERD).

Αυτό σημαίνει ότι η FDA γνώριζε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές νόσους και θανάτους σε ασθενείς που αργότερα μολύνθηκαν από τον Covid.

Κάτω από την ετικέτα «ελλείπουσες πληροφορίες», η Pfizer ενημέρωσε επίσης την FDA ότι δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τη «Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» ούτε καλύπτει τη «Χρήση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών».

Το κεφάλαιο «Αποτελεσματικότητα του Εμβολίου» (Vaccine Effectiveness) καταχωρήθηκε επίσης από την Pfizer ως «Ελλείπουσες Πληροφορίες» (Mising Information).

Με άλλα λόγια, η Pfizer ενημέρωσε την FDA ότι τα εμβόλιά της θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο και ότι δεν είχε πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους, ωστόσο η διεφθαρμένη FDA προώθησε δολίως το εμβόλιο ως «ασφαλές και αποτελεσματικό». Η Pfizer ενημέρωσε μάλιστα την FDA ότι δεν είχε πληροφορίες για την ασφάλεια του εμβολίου σε ό,τι αφορά τη χρήση του σε εγκύους, ωστόσο η διεφθαρμένη FDA, ο Fauci, τα CDC κ.λπ. επέβαλαν από κοινού το εμβόλιο στις εγκύους, παρά την απόλυτη έλλειψη πληροφοριών για την ασφάλειά του.

Με βάση αυτό το έγγραφο, η διεφθαρμένη FDA έχει εμπλακεί σε μια εγκληματική συνωμοσία για να κρύψει την αλήθεια σχετικά με τις βλάβες και τους θανάτους από τα «εμβόλια», και χορηγούσε άδειες χρήσης τους στις ίδιες τις εταιρείες που ενημέρωναν την FDA ότι τα προϊόντα τους ήταν επικίνδυνα για τους ανθρώπους.

Σημειώστε, επίσης, ότι ολόκληρο το σύμπλεγμα της μαφίας των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έλεγε ψέματα ευθύς εξαρχής, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι το εμβόλιο δεν σκότωσε κανέναν. Και, φυσικά, είναι συνένοχοι σε αυτό το ολοκαύτωμα του εμβολίου.

Αυτόματες αποβολές, αμβλώσεις, νεογνικοί θάνατοι και άλλες επιπτώσεις σε εγκυμονούσες

Στην ενότητα με την ένδειξη «Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία», η έκθεση εξετάζει αναφορές για το εμβόλιο mRNA, που συνδέεται με:

αυτόματη αποβολή (23), εκκρεμή έκβαση (5), πρόωρος τοκετός με νεογνικό θάνατο, αυτόματη αποβολή με ενδομήτριο θάνατο (2 η καθεμία), αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο και φυσιολογική έκβαση (1 η καθεμία).

Παρατηρήστε ότι η «αυτόματη αποβολή» αντιπροσωπεύει μακράν τον υψηλότερο αριθμό σε αυτές τις αναφορές. Με άλλα λόγια, η μαφία της FDA ήξερε ότι αυτό το εμβόλιο θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά, αλλά το προώθησε στις εγκύους.

Πρέπει να σταματήσει αμέσως η χορήγηση όλων των εμβολίων mRNA και οι εγκληματίες γραφειοκράτες της FDA πρέπει να συλληφθούν και να διωχθούν ποινικά

Αυτό το εμπιστευτικό έγγραφο (το πρώτο από τα χιλιάδες που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη) αποκαλύπτει δύο κρίσιμα πράγματα:

1) Η FDA διέπραξε εγκληματική απάτη και παραπλανητική δήλωση εγκρίνοντας τα εμβόλια mRNA ως «ασφαλή και αποτελεσματικά». Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων της FDA πρέπει τώρα να συλληφθούν και να διωχθούν ποινικά.

2) Η Pfizer γνώριζε ότι το εμβόλιό της mRNA είναι θανατηφόρο ήδη από τους πρώτους τρεις μήνες της χρήσης του του. Αυτό σημαίνει ότι η Pfizer είναι επίσης συνένοχος στους συνεχιζόμενους θανάτους αθώων θυμάτων, καθώς η ίδια θα έπρεπε να είχε αποσύρει το θανατηφόρο εμβόλιό της και να σταματήσει όλες τις πωλήσεις και τη διανομή του.

ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ FDA, CDC, FAUCI ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΠΡΟΣ ΤΗΝ FDA ΕΔΩ:

CONFIDENTIAL

https://phmpt.org/wpcontent/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketingexperience.pdf

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Αναβρασμός στην Apple> Ο Tim Cook απαιτεί από τις 5 Σεπτεμβρίου όλοι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο γραφείο