kourdistoportocali.comNews DeskΟ Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση

Βreaking news

Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση

Πιο συναρπαστικός από τον Γιάννη Λούλη

Πιο συναρπαστικός από τον Γιάννη Λούλη, ο νέος πολιτικός αναλυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης- καθότι το εκτόπισμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι βαρύγδουπο και ασήκωτο και έχουμε ανάγκη αντίστοιχων πολιτικών αναλυτών οι οποίοι θα μπερδεύονται γλυκά με τους επιδημιολόγους, τους μετεωρολόγους και τους σεισμολόγους ώσπου όλοι μαζί να παραχωρήσουν σύντομα τη θέση τους στους πολεμικούς αναλυτές οι οποίο θα αναλύουν τις εθνικές απώλειες.

By Steve McGarrett 

Για την ώρα καίμε φλάτζες καθώς η εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα ABACUS παρουσίασε νέα δημοσκόπηση την οποία έκανε ο Γιάννης με τρεις κολλητούς του στο γκαράζ του σπιτιού του γιατί θέλει να μοιάσει του Steve Jobs.

Οπως ο Jobs δημιούργησε την Apple, ο Γιάννης τον ABACUS.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Γιάννη και των τριών κολλητών του ο Willy Brandt από τα Lidl διεκδικεί από τον Τσίπρα τη 2η θέση.

Όπως και να το δεις είναι ψυχαγωγικό κάτι που το είχαν ανάγκη οι οξυδερκείς συμπολίτες μας που σέρνουν τώρα τα οχήματα για να τα ξαναβάλουν στην Αττική Οδό από την οποία τα είχαν βγάλει ώστε να πάρουν το διχίλιαρο της αποζημίωσης.

Μεταξύ άλλων η δημοσκοπική εταιρεία δίνει προβάδισμα 14,5 μονάδων στη ΝΔ.

Την δημοσκόπηση την έπαιξε (στη κυριολεξία) ο Alpha.

Πάμε τώρα στο sex χωρίς συναίνεση. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μείωσε τις προβλέψεις του για τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την παγκόσμια οικονομία και είπε ότι η αβεβαιότητα θέτει περαιτέρω κινδύνους.

«Προβλέπουμε την παγκόσμια ανάπτυξη φέτος στο 4,4%, 0,5 ποσοστιαία μονάδα χαμηλότερη από ό,τι προβλεπόταν προηγουμένως, κυρίως λόγω των υποβαθμίσεων για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα», έγραψε η Gita Gopinath, η Νο. 2 αξιωματούχος του ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ είπε ότι η ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Omicron οδήγησε σε νέους περιορισμούς κινητικότητας, σε πολλές χώρες, και σε αυξημένες ελλείψεις εργατικού δυναμικού, ενώ οι διαταραχές του εφοδιασμού συνεχίζουν να τροφοδοτούν τον πληθωρισμό.

Η Omicron αναμενόταν να επιβαρύνει την οικονομική δραστηριότητα το πρώτο τρίμηνο, αλλά να χαλαρώσει στη συνέχεια, δεδομένου ότι συνδέθηκε με λιγότερο σοβαρές ασθένειες, σημείωσε το ΔΝΤ. Για τη περιοχή του ευρώ οι προβλέψεις είναι ακόμη πιο δραματικές.

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα μπορούσε να ενισχύσει τις τιμές της ενέργειας, διατηρώντας τον πληθωρισμό σε υψηλά επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται να επιβραδυνθεί στο 3,8% το 2023, αύξηση 0,2 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη πρόβλεψη του Οκτωβρίου, με το ΔΝΤ να προσθέτει ότι αυτή προκύπτει σε μεγάλο μετά την εξάλειψη των τρεχουσών καθυστερήσεων στην ανάπτυξη το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Συνολικά, η πανδημία προβλέπεται τώρα να οδηγήσει σε σωρευτικές οικονομικές απώλειες 13,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2024, σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη των 12,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σημείωσε η Gopinath, που προηγουμένως υπηρετούσε ως επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
Όταν  η Βίβλος του Συντηρητικού Κόσμου, ο The Spectator και η Βίβλος του Ιατρικού Κόσμου, το The British Medical Journal, σημαίνουν συναγερμό κάτι συμβαίνει εκεί έξω…
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!