kourdistoportocali.comNews DeskO Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr

Μπείτε στη σελίδα του Russell Brand στο Facebook. Απλά κάντε το

O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr

Τι ήταν αυτό που τρόμαξε τόσο πολύ την Μelinda Gates ώστε να επιλέξει να προκαλέσει πάταγο με την επιλογή του διαζυγίου;

Πως μπορεί να είναι φίλοι ένας Φιλάθρωπος και ένας Παιδόφιλος;

Όπως τότε, το μακρινό 1972 που δύο ρεπόρτερς της The Washington Post, ο Carl Bernstein και ο Bob Woodward αποκάλυπταν το περίφημο σκάνδαλο Watergate που οδήγησε σε παραίτηση τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Richard Nixon, έτσι και τώρα κάποιοι δημοσιογράφοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γράφουν ιστορία καθώς ξετυλίγουν τις σκοτεινές σχέσεις ενός διάσημου φιλάνθρωπου και ενός διάσημου παιδόφιλου που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές του Μανχάταν.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το κουβάρι που η απόληξή του ίσως να φθάνει σε τουλάχιστο δύο εργαστήρια, το ένα κάπου στη Κίνα όπου κάποιοι επιστήμονες παρασκευάζει τον ιό που σκότωσε ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους και σε κάποιο άλλο εργαστήριο μιας μικρής εταιρίας βιοτεχνολογίας που εδώ που κάποιοι άλλοι επιστήμονες εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη των εμβολίων με  τεχνολογία mRNA που θα λειτουργήσουν ως εξολοθρευτής του ιού ενώ στο μεταξύ θα έχουν καταστραφεί εκατομμύρια ζωές, εκατομμύρια οικογένειες, οικονομίες κρατών και πάει λέγοντας.

Το εάν υπάρχει κοινός σύνδεσμος ανάμεσα σ΄αυτά τα εργαστήρια ερευνούν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές εκατοντάδες ρεπόρτερς, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, επιστήμονες και πάει λέγοντας. Πρόκειται για στιγμές που αξίζει να της ζεις σαν ρεπόρτερ, σαν πράκτορας, σαν επιστήμονας.

Κι όταν αυτό το κουβάρι ξετυλιχθεί και χυθεί αυτό που λέμε άπλετο φως στα πρόσωπα των δραστών (ακόμη και εάν ο ιός τους ξέφυγε μετά από ατύχημα) ενός μαζικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας το αμερικανικό σύστημα απονομής Δικαιοσύνης θα μπορούσε να είναι περήφανο για τη διατήρηση της θανατικής ποινής εν έτει 2021.

Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία ότι όλα πλέον μπορούν να συμβούν.

Όταν αρχηγοί μυστικών υπηρεσιών όπως η CIA και η MI6 υποστηρίζουν ότι ο ιός COVID-19 θα μπορούσε να έχει παρασκευασθεί από ανθρώπινο χέρι και να ξέφυγε μετά από ατύχημα σε εργαστήριο έχουμε ήδη ένα τρομακτικό σενάριο και ένα ανθρώπινο ον που με το άλλοθι της επιστημονικής έρευνας δημιουργούσε έναν ιό χίμμαιρα όπως αποκαλούν οι επιστήμονες που συμμετέχουν σε παρόμοια πειράματα τους συγκεκριμένους ιούς.

Την σχέση του παιδόφιλου Epstein με τον φιλάνθρωπο Gates απεκάλυψαν οι The New York Times.

H εφημερίδα είχε δημοσιεύσει και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη The Wall Street Journal ήταν ακριβώς αυτή η σχέση που οδήγησε την Melinda Gates στη απόφασή της να χωρίσει από τον Bill Gates.

To ενδιαφέρον σ΄αυτή την ιστορία είναι το γεγονός ότι παρότι ο Epstein είναι νεκρός και αμίλητος η σύζυγος του Gates προχώρησε στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.

Παρότι νεκρός ο Epstein βρήκε τρόπο να “μιλήσει” ορίζοντας σαν δεύτερο διαχειριστή της διαθήκης του έναν πρώην υπάλληλο του Bill Gates o οποίος ασχολείται με τη βιοτεχνολογία.

Η σύζυγος του Bill Gates σοκαρίσθηκε από τη συμπεριφορά του παιδόφιλου όταν το ζεύγος βρέθηκε καλεσμένο σε δείπνο στο σπίτι του. H καθολική Melinda Gates δεν μπόρεσε να ανεχτεί τη σκοτεινή σχέση του συζύγου της με τον Jeffrey Epstein αλλά και ένα ακόμη σκοτεινό πρόσωπο-πρώην εργαζόμενο του Bill Gates.

Παρόλα αυτά ο σύζυγός της Bill Gates συνέχισε απτόητος τις επαφές μαζί του σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασε τη σύζυγο ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου να ζητήσει διαζύγιο. Τι ήταν αυτό που την τρόμαξε;

Τι ήταν αυτό που τρόμαξε τη γυναίκα που είχε γίνει σαν δεύτερο δέρμα για τον σύζυγό της μια και μαζί του είχε οργώσει τον πλανήτη για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού τους έργου.

Πόσο λογικό είναι ένας φιλάνθρωπος να μοιράζεται στενή φιλία με έναν παιδόφιλο;

Το The Clockwork Orange Times που από τα ξημερώματα της Δευτέρας παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ του πλανήτη εκτιμά ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από νέες συγκλονιστικές εξελίξεις.

Για την ώρα κρατήστε 4 σημεία-φωτιά που αποκαλύπτουν την επικινδυνότητα της τοξικής σχέσης Jeffrey Epstein και Βill Gates-η οποία θα μπορούσε να έχει νοσηρές απολήξεις και στη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα

1. Ο πολύς Warren Buffett παρότι προσωπικός φίλος του Bill Gates τον πέταξε από το διοικητικό συμβούλιο της Berkshire Hathaway

2. Η Microsoft Corp. τον πέταξε από το διοικητικό της συμβούλιο παρότι συνιδρυτής της

3. Η Μelinda Gates τον πέταξε από το σπίτι!

4. Λίγες μέρες πριν πεθάνει σε φυλακή της Νέας Υόρκης, ο Epstein όρισε διαχειριστή ένα ελάχιστο γνωστό επενδυτή βιοτεχνολογίας που ονομάζεται Boris Nikolic ως εφεδρικό εκτελεστή της διαθήκης του. Ο Nikolic είχε εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος του Bill Gates και πρόσφατα χρηματοδότησε περισσότερες από δώδεκα εταιρείες στην επεξεργασία γονιδίων και σε άλλες τεχνολογίες υγείας!!!

O Nikolic (αυτός είναι το επόμενο πρόσωπο κλειδί που πιθανόν να έχει το τέλος του Epstein) εμφανίζεται χαμογελαστός σε φωτογραφίες τόσο με τον Bill Gates όσο και όλοι μαζί με τον Epstein.

Δείτε ξανά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο Boris Nikolic– επεξεργασία γονιδίων και σε άλλες τεχνολογίες υγείας-μια και σιγά σιγά θα φθάσουμε και στο σήμερα

Πυρηνική βόμβα, τίποτε λιγότερο!

Mε αυτό το τρόπο παρουσιάσαμε (το Τhe Clockwork Orange Times) πρώτοι στην Ελλάδα τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου Βill και Melinda Gates.

Oι εξελίξεις δυστυχώς δικαιώνουν ακόμη και τους πιο νοσηρούς συνομωσιολόγους μια και σύμφωνα με το συγκλονιστικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal που παίζει στα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ του πλανήτη και ιδιαίτερα των ΗΠΑ η σύζυγος του Gates επέλεξε το διαζύγιο γιατί φοβόταν τις σχέσεις του συνιδρυτή του Ιδρύματος και συζύγου της με τον Jeffrey Epstein ο οποίος πέθανε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη φυλακή!

Ο νοσηρός Epstein που πέθανε κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες στη φυλακή άφησε σαν δεύτερο διαχειριστή της διαθήκης του ένα πρώην στέλεχος του Bill Gates.

Αυτός (ο διαχειριστής) δηλώνει τώρα ότι δεν είχε ερωτηθεί και ότι τον τοποθέτησε διαχειριστή χωρίς τη θέλησή του.

Η υπόθεση σοκάρει και καθώς θα ξεδιπλώνονται οι πτυχές της η παγκόσμια κοινή γνώμη και η επιστημονική κοινότητα θα βρεθούν μπροστά σε τρομακτικές εκπλήξεις.

Η Melinda French Gates χώρισε με τον Bill Gates γιατί φοβόταν αποκαλύψεις για τη σχέση του συζύγου της με τον νεκρό και καταδικασμένο για σεξουαλικές κακοποιήσεις και sex trafficking Jeffrey Epstein, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Οι ανησυχίες της Melinda Gates για τη σχέση με τον Jeffrey Epstein (o οποίος μπορεί να αποδειχθεί ότι δολοφονήθηκε στη φυλακή) είχαν ξεκινήσει από το 2013!

Τι ήταν όμως αυτό που φόβιζε τη καθολική Μelinda; Tι είδους σχέσεις ήταν αυτές;

Η Melinda French Gates άρχισε να συνεργάζεται με δικηγόρους που ειδικεύονται στα διαζύγια του είδους ένα χρόνο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο.

Ο γάμος είχε «σπάσει ανεπανόρθωτα», ανέφερε η Εφημερίδα την Κυριακή, επικαλούμενη έγγραφα και άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η ανησυχία της για τους δεσμούς του πρώην συζύγου της με την Epstein χρονολογούνται τουλάχιστον από το 2013, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Μπρίτζιτ Άρνολντ, εκπρόσωπος του κ. Γκέιτς, δήλωσε το 2019 ότι ο μέγας άρχων του λογισμικού και ο Epstein είχαν συναντηθεί πολλές φορές για να συζητήσουν για φιλανθρωπία!!!!

«Ο Bill Gates εκφράζει τη λύπη του που συναντήθηκε ποτέ με τον Έπσταϊν και αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος στην κρίση να το πράξει», είπε η κα Άρνολντ τότε. Ο κ. Epstein πέθανε (τον πέθαναν;) στη φυλακή τον Αύγουστο του 2019 εν αναμονή της δίκης για ομοσπονδιακές κατηγορίες που σχετίζονται με το σεξουαλικό εμπόριο!!!

Η κυρία Gates, παγκόσμια συνήγορος για γυναίκες και κορίτσια, είχε πει στον άντρα της ότι αισθανόταν άβολα με τον κ. Epstein, αφού το ζευγάρι τον συνάντησε μαζί το 2013, δήλωσε πρώην υπάλληλος του Ιδρύματος Gates. Παρόλα αυτά ο κ. Gates και μερικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος Gates συνέχισαν να έχουν σχέση με τον κ. Epstein παρά τις ανησυχίες της, είπε αυτό το άτομο.

Το Daily Beast ανέφερε νωρίτερα τη συνάντηση του 2013 και τις ανησυχίες της κυρίας Gates με τον κ. Epstein.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον κ. Epstein σε συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2019 στο The Wall Street Journal, ο κ. Gates είπε: «Τον συνάντησα. Δεν είχα επιχειρηματική σχέση ή φιλία μαζί του. “

Εκπρόσωπος του κ. Gates, ο οποίος είναι 65 ετών, δήλωσε την Παρασκευή ότι υποστηρίζει τη δήλωσή του για το 2019 στο περιοδικό και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. Μια εκπρόσωπος της κας Gates δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους της που ζητούσε διαζύγιο.

To ρεπορτάζ της New York Post τώρα αποκαλύπτει ότι ο Bill και η Melinda Gates είχαν έως τώρα άγνωστη συνάντηση με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein στη Νέα Υόρκη – και η επίσκεψη ήταν τόσο άβολη ώστε η Melinda προειδοποίησε τον σύζυγό της να μην έχει καμία σχέση με τον Epstein.

Ο συνιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του – που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους αυτή την εβδομάδα – επισκέφτηκαν το αρχοντικό του Epstein sτο Upper East Side τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με το Daily Beast, το οποίο επικαλείται πηγές που ανέφεραν ότι η Μελίντα ήταν «έξαλλη» μετά τη συνάντηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα που το φιλανθρωπικό ζεύγος αποδέχθηκε το βραβείο δημόσιας υπηρεσίας Lasker-Bloomberg στο Pierre Hotel και φωτογραφήθηκε με τον τότε δήμαρχο Mike Bloomberg.

Φίλοι του ζευγαριού είπαν στο Daily Beast ότι η Μελίντα εξακολουθεί να στοιχειώνεται από τη συνάντηση με τον Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για χρόνια κακοποίησης ανηλίκων κοριτσιών και αυτοκτόνησε το 2019 ενώ είχε φυλακισθεί στο Μανχάταν με κατηγορίες για σεξουαλικό εμπόριο.

«Ήταν απλώς ένας αποτρόπαιος τύπος. Σχεδόν έφτασε στο σημείο να έχει κακούς τρόπους, να μην προσέχει στο δείπνο », είπε ένα άτομο στο Daily Beast. «Θα μπορούσα να δω πώς κανείς, ακόμη και χωρίς υποψίες, δεν θα ήθελε να είναι κοντά του»-φέρεται να δήλωσε η Melinda Gates.

Πριν διαβάσετε τη συνέχεια μπείτε στη σελίδα του Russell Brand στο Facebook. Απλά κάντε το.

Aνατριχιαστικές κατηγορίες κατά του Bill Gates περιέχει έκθεση που συνέταξε ο Robert F. Kennedy Jr, επικεφαλής του Children’s Health Defense.

Το θέμα προέβαλλε-ανάμεσα σε άλλα ΜΜΕ-ο δημοφιλής στην Ελλάδα από τον καιρό των Μνημονίων ιστότοπος www.zerohedge.com

Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr. τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές σχετικές με το εμβόλιο επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού) ώστε να του δώσει δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια καταδίκη για να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία. Ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ανοσοποίηση (NTAGI) της Ινδίας, η οποία διέθεσε έως και 50 δόσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας μέσω αλληλοεπικαλυπτόμενων προγραμμάτων ανοσοποίησης σε παιδιά πριν την ηλικία των πέντε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ROBERT F. KENNEDY JR ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ KENNEDY ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ POLITICO

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Gates για μια καταστροφική επιδημία της οξείας φαγούρα παράλυσης (NPAFP) που παραλύει 490.000 παιδιά πέραν των αναμενόμενων ρυθμών μεταξύ του 2000 και του 2017.

Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα εμβολίων του Gates και ζήτησε από τον Gates και τις πολιτικές του για τον εμβολιασμό να φύγει από την Ινδία. Τα ποσοστά NPAFP υποχώρησαν ραγδαία.

Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) απρόθυμα παραδέχτηκε ότι η παγκόσμια έκρηξη στην πολιομυελίτιδα είναι κυρίως στέλεχος εμβολίου. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, στο Αφγανιστάν και στις Φιλιππίνες συνδέονται με τα εμβόλια.

Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2018, το 70% των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν στέλεχος εμβολίου. [ZH: Το CDC έχει μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον να πιέσει το κοινό για μη δοκιμασμένα εμβόλια και ο ΠΟΥ είναι ακόμα περισσότερο υπό τον έλεγχο της Big Pharma. Η οργάνωση είναι διεφθαρμένη πέρα από την έννοια της λέξης.

“Ο ΠΟΥ είναι μια μαριονέτα για τη φαρμακευτική βιομηχανία.”Robert F. Kennedy Jr]

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates το 2002 στην Αφρική νοτίως της Σαχάρας, τα στελέχη του Gates εμβολίαζαν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν παράλυση.
Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες παραπονέθηκαν: “Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων.” Ο πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως “αδίστακτες και ανήθικες”.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή φάσης 3 του πειραματικού εμβολίου κατά της ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η παράλυση, η κατάσχεση και οι εμπύρετοι σπασμοί σε 1.048 από τα 5.949 παιδιά.

Το 2010, ο Γκέιτς δώρισε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην ΠΟΥ, λέγοντας: “Πρέπει να κάνουμε αυτή τη δεκαετία, δεκαετία εμβολίων”.
Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς δήλωσε σε έναν Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια “θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό”.

Το 2014, η ένωση καθολικών ιατρών της Κένυας κατηγόρησε την ΠΟΥ για τη χημική αποστείρωση εκατομμυρίων απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου».

Τα ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν μια συνταγή στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία. Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκε από την Glaxo Smith Kline (GSK) και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες χρέωναν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από την οργάνωση του Gates διέπραξαν διάχυτες ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, σφυρηλατώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική φροντίδα στα τραυματισμένα κορίτσια. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Λένε ότι έχει εκτρέψει πόρους της υπηρεσίας για να εξυπηρετήσει την προσωπική του φιλοσοφία ότι η καλή υγεία έρχεται μόνο σε σύριγγα.
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο της ΠΟΥ, της UNICEF, της GAVI και της PATH, η οργάνωση του Gates χρηματοδοτεί μια ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία που παράγει εμβόλια και επιπλέον δωρίζει 50 εκατομμύρια δολάρια σε 12 φαρμακευτικές εταιρείες για να επιταχύνουν την ανάπτυξη εμβολίου με κοροναϊό.
Στις πρόσφατες εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ο Γκέιτς φαίνεται πεπεισμένος ότι η κρίση του Covid-19 θα του δώσει πλέον την ευκαιρία να επιβάλλει τα προγράμματα του δικτατορικού εμβολίου για παιδιά της Αμερικής.

Διαβάστε το στη πηγή του>

Authored by Robert F. Kennedy Jr., Chairman, Children’s Health Defense,

Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feed his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vaccination ID enterprise) and give him dictatorial control of global health policy.

Gates’ obsession with vaccines seems to be fueled by a conviction to save the world with technology.

Promising his share of $450 million of $1.2 billion to eradicate Polio, Gates took control of India’s National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI) which mandated up to 50 doses (Table 1) of polio vaccines through overlapping immunization programs to children before the age of five. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) epidemic that paralyzed 490,000 children beyond expected rates between 2000 and 2017. In 2017, the Indian government dialed back Gates’ vaccine regimen and asked Gates and his vaccine policies to leave India. NPAFP rates dropped precipitously.

In 2017, the World Health Organization (WHO) reluctantly admitted that the global explosion in polio is predominantly vaccine strain. The most frightening epidemics in Congo, Afghanistan, and the Philippines, are all linked to vaccines. In fact, by 2018, 70% of global polio cases were vaccine strain.

[ZH: The CDC has a large financial interest in pushing untested vaccines on the public and WHO is even more under the control of Big Pharma. The organization is corrupt beyond the meaning of the word. “The WHO is a sock puppet for the pharmaceutical industry.” — Robert F. Kennedy Jr.]

During Gates’ 2002 MenAfriVac campaign in Sub-Saharan Africa, Gates’ operatives forcibly vaccinated thousands of African children against meningitis. Approximately 50 of the 500 children vaccinated developed paralysis.

South African newspapers complained, “We are guinea pigs for the drug makers.” Nelson Mandela’s former Senior Economist, Professor Patrick Bond, describes Gates’ philanthropic practices as “ruthless and immoral.”

In 2010, the Gates Foundation funded a phase 3 trial of GSK’s experimental malaria vaccine, killing 151 African infants and causing serious adverse effects including paralysis, seizure, and febrile convulsions to 1,048 of the 5,949 children.

In 2010, Gates committed $10 billion to the WHO saying, “We must make this the decade of vaccines.”

A month later, Gates said in a Ted Talk that new vaccines “could reduce population”.

In 2014, Kenya’s Catholic Doctors Association accused the WHO of chemically sterilizing millions of unwilling Kenyan women with a “tetanus” vaccine campaign. Independent labs found a sterility formula in every vaccine tested. After denying the charges, WHO finally admitted it had been developing the sterility vaccines for over a decade. Similar accusations came from Tanzania, Nicaragua, Mexico, and the Philippines.

In 2014, the Gates Foundation funded tests of experimental HPV vaccines, developed by Glaxo Smith Kline (GSK) and Merck, on 23,000 young girls in remote Indian provinces. Approximately 1,200 suffered severe side effects, including autoimmune and fertility disorders. Seven died. Indian government investigations charged that Gates-funded researchers committed pervasive ethical violations: pressuring vulnerable village girls into the trial, bullying parents, forging consent forms, and refusing medical care to the injured girls. The case is now in the country’s Supreme Court.

A 2017 study (Morgenson et. al. 2017) showed that WHO’s popular DTP vaccine is killing more African children than the diseases it prevents. DTP-vaccinated girls suffered 10x the death rate of children who had not yet received the vaccine. WHO has refused to recall the lethal vaccine which it forces upon tens of millions of African children annually.

Global public health advocates around the world accuse Gates of steering WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious diseases: clean water, hygiene, nutrition, and economic development.

The Gates Foundation only spends about $650 million of its $5 billion dollar budget on these areas.

They say he has diverted agency resources to serve his personal philosophy that good health only comes in a syringe.

In addition to using his philanthropy to control WHO, UNICEF, GAVI, and PATH, Gates funds a private pharmaceutical company that manufactures vaccines, and additionally is donating $50 million to 12 pharmaceutical companies to speed up development of a coronavirus vaccine.

In his recent media appearances, Gates appears confident that the Covid-19 crisis will now give him the opportunity to force his dictatorial vaccine programs on American children.

Και εδώ η ανάρτηση από το thebl.com

Robert F. Kennedy Jr. spoke out about Bill Gates’s plan for mandatory global vaccination against the CCP Virus, citing the disasters caused in the lives of hundreds of thousands of people by his vaccination campaigns.Bill Gates was criticized for not being a scientist or a politician and just for just using the power of his billions, he went on to determine the fate of the billions of people he intends to vaccinate.Gates mentioned in recent interviews that the only solution to the current situation is a new universal vaccine.“You know it’s so important to get, not just hundreds of millions, but literally billions of those vaccines, because this is a global problem,” Gates told CBS.Kennedy, a lawyer, and environmentalist who opposes the controversial use of vaccines spoke out about Gates’s actions through his foundation.“Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feeds his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vac ID enterprise) and gives him dictatorial control over global health policy—the spear tip of corporate neo-imperialism,” Kennedy accused in his Instagram account.He also points out that Gates’s polio vaccination campaigns paralyzed 496,000 children in India between 2000 and 2017, causing his agency to be expelled from India and immediately lowering polio paralysis rates.Other disastrous effects of Gates’s vaccinations were the autoimmune and fertility disorders that 1,200 girls suffered and the death of seven of them. They belonged to a group of 23,000 vaccinated girls from remote villages in India.Among the resources used by Gates’s organization to enable the girls to be vaccinated were unethical practices such as pressuring girls to participate in the trial, intimidating parents, falsifying consent forms, and denying medical care to injured girls, according to the case now before the Indian Supreme Court, according to Kennedy.Gates himself said at TED (Technology, Entertainment, and Design) talk, “Now if we do a great job on new vaccines,” the world population could be reduced. A month earlier he had pledged $10 billion to the World Health Organization (WHO) for that purpose.In 2014, the WHO was accused of sterilizing millions of women in Kenya, through deception, and the evidence was found in the vaccines used. The WHO admitted that it had been working on that project for more than 10 years. Similar charges have been brought against the WHO in countries such as Tanzania, Nicaragua, Mexico, and the Philippines.Gates is also accused of controlling international organizations such as the United Nations Children’s Fund (UNICEF), the Vaccine Alliance (GAVI), and the international health organization PATH, in addition to using their money to advance their projects and silencing those who reject mass vaccinations.In addition, the Gates Foundation, owned by Bill Gates and his wife Melinda, is linked to more than 20 major international pharmaceutical companies and laboratories, to which it also donates money. These donations, which generate billions of dollars in tax deductions, create conflicts of interest.While the preventive effects of vaccines are not in question, there are many complaints about the lack of transparency in their effects and content.One of the most adverse components found in vaccines is mercury, such as thimerosal, a potent neurotoxin. In recent years children have received—through vaccines—doses of mercury 250 times higher than the safe limit for humans, unnecessarily.There is also a high increase in autism in children. In 2014, 1.08 million children were diagnosed in the United States.Dr. Doreen Granpeesheh, founder of the Center for Autism and Related Conditions in the documentary Vaxxed, explains that the incidence of autism in 1978 was 1 case per 15,000 children, very rare, and by 2014 was 1 case in every 50 children. By 2014, each child received about 46 vaccinations in the United States.“Since the early 1990s the increase in cases has been so high and so rapid that it made me feel like I wasn’t going to be able to keep up,” Granpeesheh said.It now it appears that Gates has found in the pandemic caused by the CCP Virus, which originated in Wuhan, China, an important opportunity to give a big push to the project he has cherished for decades.
BILL GATES>Mία άσκηση προσομοίωσης πανδημίας δύο μήνες πριν ξεσπάσει ο Covid-19


Κι ενώ ουδείς από τους διασήμους ανά τον πλανήτη Έλληνες αστρολόγους δεν κατάφερε να συμπεριλάβει την πανδημία στις προβλέψεις για το εξοντωτικό 2020, ένας δισεκατομμυριούχος (περιουσία τουλάχιστο 70 δις) και η σύζυγός του σε συνεργασία με το Ιδρυμα Johns Hopkins, τον Οκτώβριο του 2019 διεξήγαγε μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας.

Το «Event 201», όπως ονομάστηκε η προσομοίωση, παρουσιάζει ανατριχιαστικές, που λένε και οι δημοσιογράφοι, ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2. Το ζεύγος που χορήγησε το εν λόγω πείραμα [Event 201] ήταν o Bill και η Μelinda Gates.

Το Event 201 ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.

Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης, 65 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέροντας ότι δεν προβλέπει αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από τον SARS–CoV-2.

Πάμε τώρα στον πραγματικό και όχι την προσομοίωση. Το πρωί της 9ης Μαρτίου 2020, το Παρατηρητήριο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins ανακοίνωσε 110.087 κρούσματα με 3.830 θανάτους, ενώ 62.283 έχουν επιβεβαιωμένα αναρρώσει. Στην Κίνα έχουν διαγνωσθεί 80.735 κρούσματα και 3.119 θάνατοι και ακολουθεί η Νότια Κορέα με 7.382 κρούσματα και 53 θανάτους.

Όσο για τον Bill Gates εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας του (Microsoft) και να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό του έργο.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης