kourdistoportocali.comNews DeskO Edward Dowd της Blackrock που επιστρέφει με νέα Έκθεση-βόμβα και οι πιθανότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτροχιάσει τη Singular Logic

Breaking News

O Edward Dowd της Blackrock που επιστρέφει με νέα Έκθεση-βόμβα και οι πιθανότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτροχιάσει τη Singular Logic

Ίσως η 21η Μαίου να είναι μία τόσο μακρινή ημερομηνία

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Λίγες ώρες μετά την συναρπαστική παρέμβαση Μαρινάκη η οποία συνεπαίρνει απ΄άκρου εις άκρον την κοινωνία μια και κατάφερε να αποδώσει ακριβώς αυτό που συμβαίνει έρχεται νέο χτύπημα από τον Edward Dowd, πρώην διαχειριστή χαρτοφυλακίου μετοχών για την Blackrock.

By 42

Ο Edward Dowd λοιπόν επιστρέφει με μια νέα έκθεση για τις ζημιές στην υγεία που έχουν προκαλέσει οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19 εκτιμά ότι 26,6 εκατομμύρια ανθρώπων έπαθαν βλάβη από παρενέργειες, 1,36 εκατομμύρια απέκτησαν μόνικη αναπηρία και 300.000 θάνατοι μπορούν να αποδοθούν στα εμβόλια μόνο για το 2022, ενώ κόστισαν στην παγκόσμια οικονομία σχεδόν 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια την νομικότητα του προστίμου στους ανεμβολίαστους άνω των 6ο φρόντισε να νομιμοποιήσει με άρθρο του εις την έγκριτον Καθημερινή ο “περιφερόμενος” εδώ και ένα χρόνο ως εν δυνάμει οικουμενικός πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται πλέον είναι εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ένα κόμμα-αστραπή θα μπορούσε να ανατρέψει την προδιαγεγραμμένη με τη βοήθεια της Singular Logic πρωθυπουργοποίηση Βενιζέλου.

Θα μπορούσε η εκρηκτικότητα Μαρινάκη να ανατρέψει ένα αποτέλεσμα που δείχνει ήδη να ταξιδεύει ως προδιαγεγραμμένο γεγονός πάνω στις ράγες των Τεμπών; Μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει τελευταία στιγμή την έκπληξη να ιδρύσει ένα κόμμα το οποίο θα μπορούσε να το ονομάσει Επανάσταση και με αυτό τη πρώτη Κυριακή να πιάσει ένα 17% και τη δεύτερη να πετύχει διπλό σκορ έχοντας ακροβολίσει τους bodyguards στα γραφεία της Singular Logic ώστε να αποφευχθεί πάσης φύσεως αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος;

Στο κάτω-κάτω εάν εξασφάλισαν με θαυμαστή ευκολία τα χρήματα ώστε να ιδρύσουν κόμμα ο Καλησπέρα-Καλησπέρα Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάνης Βαρουφάκης, γιατί να μην μπορεί ο Μαρινάκης και μάλιστα με δικά του χρήματα να κάνει την έκπληξη;

Ο Edward Dowd είναι πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου μετοχών για την Blackrock και γκουρού των hedge funds. Ισχυρίζεται ότι έχει δει «πολλές απάτες» στην καριέρα του.

Με το που έσκασε η πανδημία COVID το 2020, αυτός και οι συνάδελφοί του στην οικονομική κοινότητα αναρωτιόντουσαν ήδη πότε θα τελείωνε το «μεγάλο πάρτι του παγκόσμιου χρέους» μετά το 2008 και «προσπαθούσαν να καταλάβουν τι θα συμβεί για να το εγκαινιάσει».

Ο Edward Dowd επιστρέφει με μια νέα έκθεση για τις ζημιές στην υγεία που έχουν προκαλέσει οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19 εκτιμά ότι 26,6 εκατομμύρια ανθρώπων έπαθαν βλάβη από παρενέργειες, 1,36 εκατομμύρια απέκτησαν μόνικη αναπηρία και 300.000 θάνατοι μπορούν να αποδοθούν στα εμβόλια μόνο για το 2022, ενώ κόστισαν στην παγκόσμια οικονομία σχεδόν 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ερευνητική εταιρεία Phinance Technologies , που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον πρώην διευθυντή χαρτοφυλακίου Blackrock, Ed Dowd, τον Yuri Nunes (PhD Physics, MSc Mathematics) και τον Carlos Alegria (PhD Physics, Finance), χώρισε τον αντίκτυπο των εμβολίων σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες για να εκτιμήσει το ανθρώπινο κόστος που σχετίζεται με το εμβόλιο Covid-19:

χωρίς αποτέλεσμα ή ασυμπτωματικά άτομα,
όσοι υπέστησαν τραυματισμούς (ήπια έως μέτρια έκβαση),
αυτοί που έμειναν ανάπηροι (σοβαρή έκβαση)
θάνατος (ακραίο αποτέλεσμα).

Τα δεδομένα για τις αναπηρίες και τους τραυματισμούς (που τα σχετίζουν με τα εμβόλια) προέρχονται απευθείας από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (BLS), ενώ οι υπερβολικοί αριθμοί θανάτων προέρχονται από επίσημα στοιχεία για τους θανάτους στις ΗΠΑ μέσω δύο διαφορετικών μεθόδων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα άτομα της μίας κατηγορίας (τραυματισμένοι, για παράδειγμα) μπορούν να μετακινηθούν σε τελευταίες κατηγορίες σοβαρότητας – κάτι που αυτή η ανάλυση δεν λαμβάνει υπόψη.

Αναφέρει η έκθεση: «Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν είχαν ορατά αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό, αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαν να επηρεαστούν. Τα άτομα με ήπιους τραυματισμούς από τους εμβολιασμούς θα μπορούσαν, με την πάροδο του χρόνου, να αναπτύξουν σοβαρούς τραυματισμούς σε βαθμό αναπηρίας ή ένα ακραίο αποτέλεσμα, όπως ο θάνατος».

Εκτίμηση του οικονομικού κόστους

Κατά την ανάλυση καθεμιάς από τις παραπάνω κατηγορίες, η Phinance προσδιόρισε ότι το άμεσο οικονομικό κόστος των τραυματισμών από εμβόλια ήταν 79,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και 52,2 δισεκατομμύρια δολάρια για άτομα με σοβαρές αναπηρίες .

Για τους θανάτους, η Phinace χρησιμοποίησε την μέση ετήσια απόλυτη αύξηση των υπερβολικών θανάτων από το 2021, η οποία ήταν 0,05% για την δημογραφική ομάδα 25-64 ετών, που ανήλθε σε 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια χαμένης παραγωγικότητας .

Συνολικά, βρήκαν συνολικό «οικονομικό κόστος» 147,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022 λόγω των εμβολίων Covid-19.

Όπως σημειώνει ο Dowd, αυτά τα νούμερα είναι ακριβώς αυτά που μπορούν να μετρηθούν επί του παρόντος αλλά «τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα είναι τεράστια».


Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι το συναρπαστικό ταξίδι μας στο κόσμο. Βρισκόμαστε στην Άνοιξη του 2023.

-Αυτή η πανδημία δεν αφορά την υγεία αλλά το παγκόμιο χρέος!

Ο Edward Dowd είναι πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου μετοχών για την Blackrock και γκουρού των hedge funds. Ισχυρίζεται ότι έχει δει «πολλές απάτες» στην καριέρα του.

Με το που έσκασε η πανδημία COVID το 2020, αυτός και οι συνάδελφοί του στην οικονομική κοινότητα αναρωτιόντουσαν ήδη πότε θα τελείωνε το «μεγάλο πάρτι του παγκόσμιου χρέους» μετά το 2008 και «προσπαθούσαν να καταλάβουν τι θα συμβεί για να το εγκαινιάσει».

-Το χρέος έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που κάποια στιγμή το «πιστωτικό σύστημα» βρίσκεται στο τέλος των ημερών του!

-Εάν μια χώρα αθετήσει τις υποχρεώσεις της, θα «προκαλέσει μια αλυσίδα γεγονότων» που οι αρχές χρηματοδότησης δεν μπορούν να ελέγξουν.

-«Τίποτα δεν βγαίνει από την Κίνα αν δεν το θέλουν», οπότε μόλις εμφανίστηκαν τα «σκηνοθετημένα» VIDEO-COVID από την Κίνα, άρχισε να αμφισβητεί την καταληκτική ημερομηνία του ιού τα στατιστικά στοιχεία και τους ισχυρισμούς που ακολούθησαν.

Αυτό που τον «κινητοποίησε» ότι κάτι συνέβαινε ήταν στις 5 Απριλίου 2020 όταν άκουσε τον James Bullard, τον πρόεδρο της Federal Reserve, να δηλώνει: «λόγω της τεχνολογίας θα μπορούσαμε oι άνθρωποι να φέρουμε διακριτικά που θα μπορούσαν να καθορίσουν την ασυλία κάποιου».

Αναρωτήθηκε γιατί ένας πρόεδρος της Fed θα είχε μια τέτοια λύση τόσο γρήγορα και για την υγεία μας; Η ψηφιακή ταυτότητα δικαιολογείται στο όνομα της «υγείας».

Αυτή η πανδημία δεν αφορά την υγεία…Δείτε εδώ τον Ed να περιγράφει την έκρηξη της θνησιμότητας μετά την εκστρατεία των εμβολίων>

Edward Dowd

 

This is fundamentally about money and power

 

Δείτε επίσης την πρόσφατη συνέντευξή του στον Tucker Carlson για τους ξαφνικούς θανάτους από τα εμβόλια COVID και τη διαχείριση της πανδημίας>

 

Tρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πως να διαφωνήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Στο κάτω κάτω ο ίδιος έχει ιδίαν αντίληψη μια και στη δούλεψή του βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό των “μαζεμένων σκατ…” της δημοσιογραφικής πιάτσας.

Το γράφουμε χωρίς ουδεμία διάθεση σαρκασμού και μπράβο στον Μαρινάκη που εκφράζει αυτό ακριβώς που λέει ο κόσμος εκεί έξω.

Ειδικά γι΄αυτά τα τελευταία 3 χρόνια που βιώνουμε εξίσου τον ευτελισμό της δημοσιογραφίας, της ιατρικής επιστήμης και της πολιτικής δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο ακριβής απόδοση της κατάστασης από το ρηθέν του Βαγγέλη Μαρινάκη.

By 42

Πριν σπεύσει να βγάλει ανακοινώσεις η ΕΣΗΕΑ και τα λοιπά όργανα ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Τρία χρόνια τώρα επιπλέουν μόνο τα θανάσιμα σκατ…

Εχουμε ζήσει κι άλλες “ιστορικές” περιόδους αλλά αυτή η τελευταία 3ετια του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού με την επικοινωνιακή συμμετοχή της ιατρικής και της δημοσιογραφικής κοινότητας δεν έχει προηγούμενο.

Είναι κι αυτές οι φωνές των ηρωικών Εβραίων που επέζησαν του Aoυσβιτς και τρία χρόνια τώρα μας προειδοποιούν για την επανάληψη της ιστορίας των Ναζί καθώς οι επιβολές του εμβολιασμού, οι απαγορεύσεις, τα lockdowns, τα πιστοποιητικά, τα test ξύπνησαν σε αυτούς τους ανθρώπους τις μνήμες του Ναζισμού.

Είναι ακριβώς αυτοί οι σπουδαίοι Εβραίοι εκπρόσωποι ενός ξεχωριστού λαού που μας προειδοποιούν για την ύπαρξη νέων Ναζί στο σήμερα. Κι όμως η πλειοψηφία της δημοσιογραφικής κοινότητας ως άλλη στρουθοκάμηλος αρνείται να αντικρύσει την αλήθεια. Αρνείται να αντικρύσει τα θύματα των “ασφαλών και αποτελεσματικών” εμβολίων που σωριάζονται στην αιωνιότητα. Εκατομμύρια πλέον οι νεκροί από τα εμβόλια COVID που είχαν προηγηθεί ενός κατασκευασμένου ιού ο οποίος πετάχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με στόχο τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Κι όμως οι δημοσιογράφοι των μεγάλων διεθνών ΜΜΕ και των αντίστοιχων εγχωρίων έχουν μικρόφωνα μόνο για τους Μόσιαλους, τους Τσιόδρες, τους Μαγιορκίνηδες, τους Βασιλακόπουλους, τις Παγώνηδες, τους Γεροτζιάφες και πάει λέγοντας.

Μόλις μερικές ώρες πριν συνεργάτης του Αμερικανού Γερουσιαστή Rand Paul δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι. Ο Rand Paul μήνες τώρα δείχνει τον Fauci ως χορηγό της εργαστηριακής παρασκευής του ιού COVID. Είναι ο ίδιος που μερικές ώρες πριν ανέκρινε στη κυριολεξία τον αμήχανο Αμερικανό υπ. Εξωτερικών Antony Blinken στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας που εξεταζει την προέλευση του ιού COVID-19. Δείτε το video πιο κάτω.

Είναι ο ίδιος που καταγγέλει τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων COVID. Κι όμως γι΄αυτή την εργαστηριακή πανδημία και τα εξίσου θανάσιμα εμβόλιά της η δημοσιογραφική κοινότητα δεν βγάζει άχνα. Κιχ.

Που έχει λοιπόν άδικο ο Μαρινάκης με εξαίρεση ότι ο ίδιος μισθοδοτεί ένα πολυάριθμο στρατό αυτών που αποκαλεί σκατ…;


Ακόμη και τα σκατ… με κάποιο τρόπο αντιδρούν. Εκφράζονται. Με τη βρώμα τους. Δεν σιωπούν. Η βρώμα είναι μία επιθετική ενέργεια.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι εκεί έξω που βλέπουν έναν μετά τον άλλον ακόμη και δικούς τους ανθρώπους να σωριάζονται στην αιωνιότητα ξαφνικά πως είναι δυνατόν να μην γράφουν κουβέντα για τα εμβόλια υποβοηθούμενης ευθανασίας;

Πως είναι δυνατόν να μην βγάζουν άχνα για την απροκάλυπτη εργαστηριακή κατασκευή του ιού;

Πως είναι δυνατόν να μην σχολιάζουν την σύμπτωση που θέλει στις 18 Οκτωβρίου 2019 να διεξάγεται στη Νέα Υόρκη μια δήθεν άσκηση πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201 και την ίδια ημερομηνία να διεξάγονται στη Wuhan της Κίνας οι Παγκόσμιοι Αγώνες Στρατιωτικών στη διάρκεια και μετά το τέλος των οποίων πολλοί αθλητές κατήγγειλαν ότι αρρώστησαν με συμπτώματα που εκ των υστέρων ήταν ακριβώς τα ίδια με του COVID αλλά κανένα υπουργείο Άμυνας δυτικής χώρας δεν δέχθηκε να τους εξετάσει ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν προσβληθεί με COVID.

Πως είναι δυνατόν οι Έλληνες δημοσιογράφοι να μην βγάζουν άχνα για την επιστολή συγκάλυψης της εργαστηριακής φύσης του ιού με την συμμετοχή 5 Ελλήνων επιστημόνων με επικεφαλής τον αλλόκοτο Σωτήρη Τσιόδρα;

Πως είναι δυνατόν να μας σκοτώνουν και οι δημοσιογράφοι να μην βγάζουν άχνα; Πόσα σκατ… μαζεμένα τελικά;

Άντε τώρα να καταδικάσεις τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφήστε που ο συγκεκριμένος θα περίμενε από τον στόλο των δημοσιογράφων που έχει στη δούλεψή του να του πουν>

-Πρόεδρε, πρόσεχε…Αυτή η ιστορία με την πανδημία και τα εμβόλια βρωμάει…

Αντίθετα άφησαν τον άνθρωπο και την οικογένειά του να εμβολιαστεί αναλαμβάνοντας μεγάλο ρίσκο για την υγεία τους.

Σημειώστε ότι τα σκατ… εκτός από το ότι βρωμάνε, επιπλέουν κιόλας.

Ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την φράση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους δημοσιογράφους «όλα τα σκ..α μαζεμένα», κατά την χθεσινή άφιξή του στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

Aυτό που 3 χρόνια αρνούνται να αντικρύσουν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι το κραυγάζουν ξεχωριστοί Εβραίοι επεζήσαντες του Άουσβιτς

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

Kαθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα. Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK