kourdistoportocali.comNews DeskΟ δίδυμος αδελφός του Stan Greenberg σύμβουλος του Κασσελάκη; Ο χορηγούμενος αντισημιτισμός και οι Γυναικοκτονίες

Breaking News

Ο δίδυμος αδελφός του Stan Greenberg σύμβουλος του Κασσελάκη; Ο χορηγούμενος αντισημιτισμός και οι Γυναικοκτονίες

Aκόμη και την εστίαση!

Τα πάει μια χαρά στην υλοποίηση της Ατζέντας Aποπληθυσμού και ο Κασσελάκης. Λες και σύμβουλός του είναι ο δίδυμος αδελφός του Stan Greenberg-του Αμερικανού συμβούλου του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

By Great Reset

Έτσι χθες ο Κασσελάκης βρέθηκε στον Πειραιά. Εδώ σύμφωνα με την Αυγή, άκουσε την καλλιτέχνιδα η οποία ερμήνευσε το τραγούδι σύμβολο κατά των γυναικοκτονιών, «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» (Cancion Sin Miedo) που συνέθεσε η Μεξικανή Vivir Quintana.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο κόσμος καταχειροκρότησαν τους μουσικούς.

Ο δε Ευάγγελος Αντώνατος ακούμπησε μερικά κέρματα προς ενίσχυση της καλλιτέχνιδος.

Πάμε να δούμε τι κρύβει η προπαγάνδα του όρου Γυναικοκτονία αφού πρώτα διευκρινήσουμε πως θα πρέπει να σαπίζει στη φυλακή ή να εκτελείται επιτόπου και με συνοπτικές διαδικασίες όποιος σκοτώνει μια γυναίκα. Αυτή είναι η θέση μας.

Ο όρος όμως Γυναικοκτονίες κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι. Μια ολόκληρη προπαγάνδα, ο γνωστός μηχανισμός της Ατζέντας 2030 αποπληθυσμού βρίσκεται πίσω από τη χρήση του όρου Γυναικοκτονία.

Στόχος του είναι να εντυπωθεί στο μυαλό ειδικά των νέων κοριτσιών η πεποίθηση ότι οι άνδρες είναι δολοφόνοι και καλά θα κάνουν να τους αποφεύγουν. Τα νέα κορίτσια εκπαιδεύονται από τους μηχανισμούς της Ατζέντας στο μίσος για τα αγόρια.

Γιατί αυτό; Γιατί στόχος είναι η δυτική οικογένεια. Η κοστοβόρα δυτική οικογένεια.

Το να μισούν ή να φοβούνται τους άνδρες τις αποτρέπει από το να προχωράνε στη δημιουργία (δυτικής) οικογένειας. Ακριβώς αυτός που είναι και ο στόχος της Ατζέντας. Η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. Η μείωση του δυτικού πληθυσμού στον οποίο βασίσθηκε ο καπιταλισμός-το american dream. Tώρα όμως που το μαγαζί χρεοκόπησε (307 τρις χρέος με το χρήμα-χρέος να ανήκει σε ιδιώτες και αξιοποιείται και ως εργαλείο παγκόσμιας εξουσίας το οποίο πρέπει να παραμείνει αλώβητο στο διηνεκές) σκοτώνουμε αυτό που θεωρούμε κύρια αιτία της χρεοκοπίας. Τον κοστοβόρο δυτικό πληθυσμό ο οποίος απαιτεί αυξημένους μισθούς, συντάξεις, περίθαλψη κλπ, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Είναι τέτοια η υποδόρια και διάχυτη η προπαγάνδα αποτροπής δημιουργίας της παραδοσιακής δυτικής οικογένειας ως το σημείο οι εμπνευστές της να μην αφήνουν επικοινωνιακό πόστο του αφηγήματός τους χωρίς να το αξιοποιήσουν.

Πάρτε παράδειγμα την εστίαση-σχεδόν σε όλες τις δυτικές πρωτεύουσες της Αθήνας συμπεριλαμβανομένης. Στο υπαλληλικό προσωπικό που εξυπηρετεί τους πελάτες σπάνια βλέπεις str8 αγόρι ή κορίτσι. Λες και υπάρχει άτυπη γραμμή “επιδοτούμενη από τον ΟΑΕΔ” να απασχολούνται όλα τα χρώματα και τα φύλα της LGTBQHamas βεντάλιας εκτός από τα ετερόφυλα κορίτσια και αγόρια. Κι αυτό όχι γιατί οι ευγονιστές εμπνευστές της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού αγάπησαν αίφνης όλα τα υπόλοιπα φύλα εκτός από τους str8 δυτικούς-απλά τους χρησιμοποιούν ώστε να χτυπήσουν την καρδιά της αναπαραγωγής του δυτικού κόσμου. Τη παραδοσιακή δυτική οικογένεια.

Την υλοποίηση της συγκεκριμένης Ατζέντας εξυπηρετεί και η αθρόα υποδοχή μεταναστών στα ξεχαρβαλωμένα σύνορα των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Πρόκειται για την αντικατάσταση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με τους φτηνότερους εισβολείς ώσπου να έλθει και η δική τους σειρά προς εξολόθρευση. Τελικός στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού έως και δύο δις κατοίκους με τους κοστοβόρους δυτικούς να αποτελούν την μειοψηφία του πληθυσμού. Βιώνουμε την ταυτόχρονη αξιοποίηση πολλών εργαλείων της Ατζέντας αποπληθυσμού όπως για παράδειγμα είναι οι κατασκευασμένες planδημίες και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 και πρόκλησης turbo καρκίνων, εμφραγμάτων, εγκεφαλικών, αυτοάνοσων,κλπ.

Πρόκειται επίσης για τους ίδιους εμπνευστές και χορηγούς του αντισημιτισμού στα αμερικάνικα κολλέγια της elite αλλά και σε εταιρίας, τράπεζες και κορυφαία forums με το πλέον αντισημιτικό όλων να είναι το περίφημο forum του Davos. Κάθε άλλο παρά τυχαία η μασκότ του Davos και χορηγούμενη ακτιβίστρια του κλίματος Greta Thunberg στηρίζει ξεδιάντροπα τη Hamas. H δήθεν συμπαράσταση στους αμάχους Παλαιστινίους είναι εντελώς ψευδεπίγραφη μια και από 0 ετών τα παιδιά της Παλαιστίνης στρατεύονται ιδεολογικά και καθώς μεγαλώνουν και κυριολεκτικά στο στρατό της Hamas και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Αυτή τη Παλαιστίνη σκοπεύει να επισκεφθεί ο Κασσελάκης μετά από υπόδειξη του διδύμου αδελφού του Stan Greenberg ο οποίος συμβουλεύει τον Κυριάκο για το πως πρέπει να υλοποιεί την Ατζέντα αποπληθυσμού όντας επικεφαλής ενός κράτους με 400 δις δημόσιο χρέος και άλλα 400 δις ιδιωτικό.

Γι΄αυτό και ακούσαμε τον Κυριάκο να προτρέπει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν κατά του COVID λέγοντας αυτολεξί στο πρώτο του σχετικό διάγγελμα

-Το εμβόλιο είναι το χρέος του κάθε Ελληνα…

Δλδ να τρυπηθεί και να ξεκουμπιστεί στην αιωνιότητα.

Την ίδια πίεση ασκούσε καθημερινά στους Αμερικανούς και το κατ΄εξοχήν pet του deep state, o Joe Biden αλλά και ο Bill Gates και ο Tony Blair και ο Βarack Obama και το ζεύγος Clinton και φυσικά ο Klaus Schwab ενώ για την προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού και υπέρ του επίσημου αφηγήματος της planδημίας COVID-19 παιάνιζαν 24/7 τα ΜΜΕ του κατ’ εξοχήν ΜΜΕ του deep state όπως το Reuters,  οι Νew York Times, το CNN, το Bloomberg, το TIME, φυσικά ο Economist, το BBC και όταν πρόκειται για πολέμους και τρομοκρατικές ενέργειες made in deep state το διαβόητο Assosciated Press, το βασικό και κυρίαρχο ειδησεογραφικό πρακτορείο των ΗΠΑ oι φωτορεπόρτερς των οποίων συμμετείχαν από κοινού με τους τρομοκράτες της Hamas στην εισβολή, τον ακρωτηριασμό και το Ολοκαύτωμα του αμάχου πληθυσμού του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023. Έλαβαν μάλιστα και βραβεία για τις φωτογραφίες της κτηνωδίας.

Για το ποιος σχεδίασε την εισβολή της 7ης Οκτωβρίου η απάντηση κρύβεται στο ποιος θα μπορούσε να “παγώσει” για 10 σχεδόν ώρες τον καλύτερο στρατό και τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου. Tης εισβολής είχε μάλιστα προηγηθεί και σχετική προσομοίωση (όπως συνέβη και με την προσομοίωση της πανδημίας-το περίφημο EVENT 201) στη Doha του Κατάρ και η οποία έγινε από κοινού με το υπ. Άμυνας των ΗΠΑ και το αντίστοιχο του Κατάρ.

Η προσομοίωση περιελάμβανε και την απελευθέρωση αιχμαλώτων από τρομοκράτες. Εντελώς τυχαία με μεσολάβηση του Κατάρ (εδώ όπου οι ΗΠΑ διατηρούν αεροπορική βάση και στα 5άστερα ξενοδοχεία του οποίου φιλοξενούνται οι πλουμιστοί ηγέτες των τρομοκρατών που ακρωτηρίασαν τον λαό του Ισραήλ) έγινε η απελευθέρωση αριθμού ομήρων τον Νοέμβριο του 2023.

Tι αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων το Ισραήλ;

Τις Θερμοπύλες της παραδοσιακής δυτικής οικογένειας. Ακριβώς εκείνης που βρίσκεται στο στόχαστρο με πολλαπλά εργαλεία των εμπνευστών της επίθεσης.

Το τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια δεν θέλει ερώτημα καθώς ο δίδυμος αδελφός του Stan Greenberg που συμβουλεύει τον Κασσελάκη λαμβάνει τον μισθό του από τα ίδια Ιδρύματα που χορηγούσαν τους μισθούς στους συμβούλους του Τσίπρα.

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Γιατί “η δύναμη ταλαντεύεται από τη μία πλευρά στην άλλη σε ένα ατελείωτο πέρασμα χρόνου. Η κάθε πλευρά βασίζεται στην άλλη για να διατηρήσει την τάξη…”

Αυγή> Ιδιαίτερη ήταν στιγμή, όταν καλλιτέχνιδα στον Πειραιά ερμήνευσε το τραγούδι σύμβολο κατά των γυναικοκτονιών, «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» (Cancion Sin Miedo) που συνέθεσε η Μεξικανή Vivir Quintana. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο κόσμος καταχειροκρότησαν τους μουσικούς.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK