kourdistoportocali.comNews DeskΟ Χατζηδάκης στέλνει δελτία τύπου για λογαριασμό εισηγμένης εταιρίας ενώ μετράμε αίφνης 27 νεκρούς!

Ενώ το 11770 έχει καταρρεύσει

Ο Χατζηδάκης στέλνει δελτία τύπου για λογαριασμό εισηγμένης εταιρίας ενώ μετράμε αίφνης 27 νεκρούς!

Το μεγάλο φιάσκο του πελατειακού κράτους που επιμένει

Δυστυχώς τα όσα θετικά γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Πιερρακάκη δεν ιχύουν για τον παλαιοκομματικό Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εκτός των άλλων βρίσκει χρόνο να εμπλουτίζει κάθε τόσο το προφίλ του στα social media με προσωπικές στιγμές.

Ο κ. Χατζηδάκης λοιπόν έφτασε στο σημείο να μοιράζει δελτία τύπου μίας εισηγμένης εταιρίας-της διαβόητης χρεοκοπημένης ΔΕΗ!

Δηλαδή το υπ. Ενέγειας έχει μετατραπεί σε διανομέα των δελτίων τύπου εισηγμένης εταιρίας σε μια μιρκοκομματική και μικρόνοα προσπάθεια του αρμόδιου υπουργού- εν μέσω πανδημίας- να κερδίσει λίγες κλεμμένες σταγόνες θετικής δημοσιότητας.

Κι αυτό τη στιγμή που έχουν αρχίσει να αυξάνονται και στην Ελλάδα επικίνδυνα οι θάνατοι από τον COVID-19.

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020 οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 27. Σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει με περιστατικά παρόμοια με τα αντίστοιχα της Ξάνθης και της Κρήτης, ή εξαιτίας της μαζικής πίεσης για άμεση επιστροφή στην Ελλάδα Ελλήνων που βρίσκονται σε χώρες υψηλού κινδύνου (ανάμεσά τους και επώνυμοι γόνοι που δεν θα θέλουν να υποστούν την καραντίνα), το πρόβλημα θα είναι τεράστιο.

Αυτές οι στιγμές απαιτούν σύνεση και σοβαρότητα από τα στελέχη της κυβέρνησης και όχι λογικές Μαυρογιαλούρων που προκαλούν περαιτέρω ανασφάλεια για την επάρκεια των κυβερνώντων σε κρίσιμα πόστα.

(Το σενάριο επιστροφής των Συριζαίων στην εξουσία είναι ακόμη πιο εφιαλτικό)

Έτσι ήταν το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που εξέδωσε την ανακοίνωση για τη δωρεά 5 εκατ. ευρώ της ΔΕΗ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προφανώς ο Χατζηδάκης υποδύεται τον άτυπο μανατζαρέο της ΔΕΗ όταν πρόκειται να καρπωθεί θετική δημοσιότητα.

Αυτές τις μέρες λοιπόν η ΔΕΗ διαφημίζει μια υπηρεσία που δεν παρέχει. Το περίφημο 11770, μόνο εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ δεν παρέχει.

Οι γραμμές είναι διαρκώς κατειλημμένες και δεν εξυπηρετούν. Μπορεί να δοκιμάσει και ο ίδιος να πάρει τηλέφωνο αντί να μοιράζει χαμόγελα στο fb.

Το ίδιο προβληματική είναι και η ηλεκτρονική επικοινωνία στο site της επιχείρησης.

Ο Covid-19 λοιπόν θα μπορούσε να είναι ιδανική ευκαιρία για την χαριστική βολή στο κατ΄εξοχήν σύμβολο του πελατειακού κράτους που είναι η ΔΕΗ.

Μια ΔΕΗ στην οποία ο κ. Χατζηδάκης προσέθεσε στους 10.000 και πλέον συριζαίους και πασόκους υπαλλήλους και τους νεοδημοκράτες νέας εσοδείας και μάλιστα και σε ακριβοπληρωμένα πόστα. Οσο πιο αχρείαστοι τόσο πιο καλές οι απολαβές τους.

Τίγκα λοιπόν η ΔΕΗ με αναποτελεματικά golden boys ενώ παραμένει ένα εξίσου νοσηρός οργανισμός στο έλεος των εργατοπατέρων και των κατά καιρούς κομμάτων εξουσίας.

Είναι να απορείς πως η ΔΕΗ εξακολουθεί να έχει πελάτες που την εμπιστεύονται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Χατζηδάκη για λογαριασμό της ΔΕΗ>

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δωρεά 5 εκατ. ευρώ της ΔΕΗ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η ΔΕΗ αποφάσισε σήμερα να προχωρήσει στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής προσφορά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα οποιαδήποτε επιχείρηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η Επιχείρηση αποφάσισε να προβεί σε δωρεά ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν ανάγκες σε μάσκες, προστατευτικές στολές και γυαλιά και άλλα αναλώσιμα υλικά. Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την ώρα που δοκιμάζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με το υπουργείο Υγείας και την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ), προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες σε προμήθεια εξοπλισμού και υλικών. Μετά την καταγραφή των ελλείψεων, η ΕΚΑΠΥ ενημέρωσε τη ΔΕΗ ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την εξασφάλιση του εξειδικευμένου εξοπλισμού ατομικής προστασίας των επαγγελματιών υγείας, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Έτσι, η ΔΕΗ προχώρησε άμεσα στην αγορά από την Κίνα:

1.500.000 μασκών FPP2Q και FPP3Q
75.000 προστατευτικών στολών Q, TYVEC 800 Series Q και TYVEC 600 Series Q
50.000 προστατευτικών γυαλιών Q.

Το υλικό θα έρθει με ειδική ναυλωμένη πτήση από την Κίνα, το κόστος της οποίας θα καλύψει εξ ολοκλήρου η ΔΕΗ. Η Επιχείρηση επιδεικνύει έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη της απέναντι στην κοινωνία που δοκιμάζεται, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ολόκληρη η αγορά ενέργειας εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Με τη σημερινή της απόφαση, η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι νοιάζεται για την κοινωνία. Οι καταναλωτές της άλλωστε είναι η ίδια η κοινωνία. Κάνει μια μεγάλης κλίμακας κοινωνική προσφορά. Καλώ όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου ενέργειας –ανάλογα με τις δυνατότητές τους- να ακολουθήσουν το παράδειγμά της ΔΕΗ».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Γιώργος Στάσσης δήλωσε: «Η ΔΕΗ αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαχρονική στήριξή της στην ελληνική κοινωνία. Οι ήρωες με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες δίνουν τη μάχη για την υγεία όλων μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα τους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, που δίνουν και εκείνοι τη δική τους μεγάλη μάχη για να διασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν, ώστε να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Θλιβερό φιάσκο για έναν αξιοπρεπή (ως τώρα) πρωθυπουργό η επικοινωνιακή διαχείριση των νεκρών
38 νεκροί, εισαγωγή θανάτου και σπασμωδικές κινήσεις υπόσχονται έναν εφιάλτη για τις επόμενες εβδομάδες
Κ. Πρωθυπουργέ, τι νόημα έχει να καταστρέφονται επιχειρήσεις, ζωές, οικογένειες, όταν αρκεί ο γιος ενός Χατζηανεύθυνου που επιστρέφει από το Λονδίνο να μεταδώσει το θάνατο σε ολόκληρο νησί;
Οι 3 δραπέτες της καραντίνας και τo πάρτυ που προκαλεί τρόμο στην Ικαρία
EKTAKTO>To Δημόσιο λίγο πριν την αδυναμία καταβολής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων;
Τρόμος για παραστρατιωτικές οργανώσεις, πλιάτσικο και βία την επόμενη μέρα
Προσοχή! Λεπτομέρειες για το πως μεταδίδεται ο ιός
-Μήπως ταξίδεψες με το Blue Star Mykonos τη Παρασκευή 20 Μαρτίου;
Στους επιχειρηματίες όλες οι ελπίδες μας και όχι στα επιδόματα του κράτους
Πρωτοφανής επίθεση του Γερμανού υπ. Εσωτερικών στην Ελλάδα
Ανταπόκριση γιατρού από τη Κόλαση της Νέας Υόρκης>Έχουμε εντολή να ασκήσουμε Ιατρική Πολέμου!
Το Ταμείο Μολυβιάτη και γιατί οι επιχειρηματίες-δωρητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα Προκοπίου