kourdistoportocali.comNews DeskΟ Biden, ο Murdoch και ο ρόλος του Fauci. Ποιος κυβερνάει τον πλανήτη;

Στη σκιά του Fauci o Biden;

Ο Biden, ο Murdoch και ο ρόλος του Fauci. Ποιος κυβερνάει τον πλανήτη;

Το μόνο αισιόδοξο για την ώρα είναι ότι το 46% των Αμερικανών είναι βέβαιοι ότι ο ιός είναι εργαστηριακός

Oι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές Marsha Blackburn, Marco Rubio and Tom Cotton ζητούν από τον Dr. Anthony Fauci να παραιτηθεί υποστηρίζοντας ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Αμερικανικού λαού μετά την προσπάθειά του να αποκλείσει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί ζητούν από τον Biden να τον απολύσει.

“Για 16 μήνες έχουμε δει τον Δρ Fauci να αποκλείει πληροφορίες, να απορρίπτει εύλογες εξηγήσεις για την καταγωγή της  COVID-19 και να λέει ψέματα στο Κογκρέσο”, δήλωσε ο Rubio στο Fox News.

“Υποτίθεται ότι είναι ένας αξιωματούχος δημόσιας υγείας που βασίζεται σε γεγονότα, όχι ένας ειδικός που παραμορφώνει την αλήθεια για να συμμορφώνεται με την προσωπική του κρίση.”

Ο Marco Rubio προσθέτει: “Εάν ο Πρόεδρος Biden είναι αφοσιωμένος στην επιστήμη και στο να βρεθεί η αλήθεια για τον εντοπισμό της COVID-19, πρέπει να απολύσει τον Fauci”
O Fauci, η Κίνα και ο ΠΟΥ πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνες gain of function στη Wuhan.

“Ο Δρ Fauci έχει χάσει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού με τις επαναλαμβανόμενες διαφυγές, τη λανθασμένη κατεύθυνση και τις πολιτικοποιημένες δηλώσεις του”, δήλωσε ο Cotton. “Αν δεν παραιτηθεί, ο Biden θα πρέπει να τον απολύσει.”

Ο Fauci, την Τετάρτη, απάντησε σε κριτικές, λέγοντας ότι οι επιθέσεις εναντίον του “είναι επιθέσεις κατά της επιστήμης”.

Προκλητική, εγωκεντρική και εντυπωσιακά φαύλη δικαιολογία.

Aυτό που κάνει ο Fauci δεν είναι άλλο από το να επιβάλλει την παγκόσμια διακυβέρνηση υγείας μέσω των εμβολίων και με αυτό το τρόπο φέρνει σε πέρας την αποστολή του.

Όπως έχει γράψει στη συγκλονιστική έρευνά του ο Nicholas Wade (is a science writer, editor, and author who has worked on the staff of Nature, Science, and, for many years, the New York Times) και οι 3 ιοί (Sars 1, Sars 2 και Covid-19) είναι εργαστηριακοί ιοί που παρασκευάσθηκαν στο εργαστήριο της Wuhan με στόχο να διασπείρουν μαζί με τον ιό και τον τρόμο στην ανθρωπότητα ώστε να βρεθεί στο έλεος της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω της Υγείας.

Ο κ. Fauci τα πάει θαυμάσια στην αποστολή του και όπως όλα δείχνουν ο Biden για να τον κρατάει στη θέση του βρίσκεται στο έλεός του.

Το μόνο αισιόδοξο για την ώρα είναι ότι το 46% των Αμερικανών είναι βέβαιοι ότι ο ιός είναι εργαστηριακός, γνωρίζουν τους δράστες του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, υποπτεύονται τους εντολοδόχους τους.

Το αισιόδοξο επίσης είναι ότι ο tycoon των MME Rupert Murdoch είναι αυτή τη φορά στο πλευρό της αλήθειας και η The Wall Street Journal γράφει ιστορία με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της.

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται τον Fauci εν μέσω κριτικής, αποκαλώντας τον ως «αναμφισβήτητο πλεονέκτημα» για τη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τον Πρόεδρο Biden να λέει ότι είναι «πολύ σίγουρος» για τον Fauci.
Αυτή την εβδομάδα, ο Διευθυντής της Ειδικής Ομάδας του Λευκού Οίκου για τον Coronavirus, Jeffrey Zients, υπερασπίστηκε τον Fauci από τις επιθέσεις, αναγνωρίζοντάς  ότι βοήθησε να «εφεύρει και να επενδύσει» στο mRNA της πλατφόρμας εμβολίων »τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο!”

Χα,χα,χα. Εδώ γελάμε.

“Με αυτόν τον τρόπο πήρατε το εμβόλιο σας από την πρώτη θέση”, είπε ο Zients. “Λοιπόν, ευχαριστώ, Δρ. Fauci.”

Και την περασμένη εβδομάδα, μετά την κυκλοφορία των email του, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου κ. Jen Psaki είπε ότι ο Fauci “ήταν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα στην πανδημία για τη χώρας μας” και είπε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση όπου θα μπορούσε να φανταστεί τον Πρόεδρο Biden να απολύει τον Fauci.

“Είναι επίβλεψη της διαχείρισης πολλαπλών παγκόσμιων κρίσεων υγείας και οι επιθέσεις που ξεκίνησαν εναντίον του είναι σίγουρα κάτι που δεν θα αντέξαμε”, δήλωσε η Psaki , προσθέτοντας ότι δεν θα είχε περισσότερα να προσθέσει το θέμα.

“Μπορείτε να φανταστείτε οποιαδήποτε περίσταση όπου ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα τον απολύσει; Ρώτησε ο Peter Doocy της Fox News.

«Όχι», απάντησe η Psaki.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης