kourdistoportocali.comNews DeskO 59χρονος υγιής και ανεμβολίαστος Albert Bourla και η "εξαφάνιση" του καθηγητή Ralph Baric [VIDEO]

Γιατί δεν επετράπη η είσοδος στο Ισραήλ στον επικεφαλής της Pfizer

O 59χρονος υγιής και ανεμβολίαστος Albert Bourla και η “εξαφάνιση” του καθηγητή Ralph Baric [VIDEO]

-Είμαι 59 ετών, είμαι υγιής και δεν εργάζομαι σε επάγγελμα πρώτης γραμμής!

Καθώς ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν αρχίσει να εμβολιάζουν παιδιά 5-11 ετών θα φρεσκάρουμε τη μνήμη των οξυδερκών αναγνωστών μας με δύο παλαιότερα γεγονότα που αξίζουν-εκτιμούμε-ιδιαίτερης προσοχής. Το ένα αφορά τον πολύ κ. Bourla της Pfizer και τον λόγο που το Ισραήλ του είχε απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα.

By The Clockwork Orange Times Team

Αυτό είχε συμβεί το 2020 γιατί ο επικεφαλής της Pfizer μήνες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου της εταιρίας του δεν είχε εμβολιαστεί. Για να δούμε αναλυτικά τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ισραηλινών ΜΜΕ που αναδημοσίευσε το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο κ. Bourla και οι συνεργάτες του δεν έγιναν δεκτοί στο Ισραήλ γιατί δεν είχαν εμβολιασθεί-παρά μόνο με τη πρώτη δόση η οποία στη περίπτωση του δεν έγινε καν δημοσίως. Στη συνέχεια ο επιδέξιος Albert θα εμφανίζονταν (για πρώτη φορά σε photo) με μία νοσοκόμα δίπλα του να υποστηρίζει ότι έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της εταιρίας του.

Οσο για τον κ. Bourla όταν ρωτήθηκε-τότε-εάν είχε κάνει το εμβόλιο απάντησε

Είμαι 59 ετών, είμαι υγιής και δεν εργάζομαι σε επάγγελμα πρώτης γραμμής!

(Δείτε τι λέει ο μπαγάσας, πως τα λέει και αναρωτηθείτε εάν θα αγοράζατε μεταχειρισμένο Cayenne από τη μάντρα του. Ενώ εξηγεί ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για να προστατέψουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε, ο τύπος που στο μεταξύ ταξίδευε σε όλο τον πλανήτη και συναντούσε πάσης φύσεως στελέχη, επιχειρηματίες, πολιτικούς ηγέτες κλπ, παρέμεινε για μήνες ανεμβολίαστος!)

Aφού δείτε το sexy video με τις απαντήσεις του κ. Bourla, (σας θυμίζουμε ότι τα σχετικά έγγραφα για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer θα παραμείνουν σε εμπάργκο 55 χρόνων από τον FDA) πάμε να συναντήσουμε τώρα έναν άλλον κύριο.

Aυτός ο τύπος είναι καθηγητής επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Πριν από αυτό είναι ο guru των gain of function ιών. Είναι αυτός που δίδαξε και την Κινέζα Bat woman του Εργαστηρίου της Wuhan. Αυτός ο σεβάσμιος ευτραφής κύριος με το καλοσυνάτο βλέμμα ήδη από το 2015 ως επικεφαλής ομάδας συναδέλφων του είχε έτοιμους καλοχτενισμένους ιούς σαν τον ιό της Covid-19.

Mάλιστα το αποτέλεσμα του επικίνδυνου πειράματός του το είχε δημοσιεύσει το 2015 στο Nature.

Ο κ. Ralph Baric λοιπόν εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2020 σε Αμερικανικά ΜΜΕ και δήλωσε ότι η ομάδα του ανέπτυξε ένα νέο νέο φάρμακο το οποίο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»!

Έκτοτε εξαφανίσθηκε από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ερευνητική ομάδα του καθηγητή επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα, υποστηρίζει ότι ανέπτυξαν ένα νέο ευρέος φάσματος αντιικό φάρμακο σε μορφή χαπιού, με την προσωρινή ονομασία EIDD-2801.

Το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»

Το φάρμακο, που δοκιμάστηκε σε καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων πνευμόνων και σε πειραματόζωα (ποντίκια), υπήρξε αποτελεσματικό στο να αποτρέψει τη σοβαρή πνευμονία και τον θάνατο.

(Βρισκόμαστε στον Απρίλιο του 2020. Έκτοτε έχει εξαφανισθεί μυστηριωδώς το πολλά υποσχόμενο φάρμακο ενός επιστήμονα που είναι ο No1 guru των gain of function ιων.

Το φάρμακο -ένα από τα πολλά που δοκιμάζονται διεθνώς- ανακαλύφθηκε στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Φαρμάκων Έμορι (EIDD) των ΗΠΑ και οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine», σχεδιάζουν να αρχίσουν σύντομα- εντός της άνοιξης- κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παραλείποντας το σύνηθες ενδιάμεσο στάδιο της δοκιμής σε μεγάλα ζώα (πιθήκους ή μαϊμούδες), λόγω της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Οι δημιουργοί του αισιοδοξούν ότι το φάρμακο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου.

«Αυτό το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς», όπως οι ιοί που προκάλεσαν τις νόσους SARS και MERS, δήλωσε ο καθηγητής επιδημιολογίας Ραλφ Μπάρικ της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Το EIDD-2801 αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό του ιού, αποφεύγοντας τις τοξικές παρενέργειες. Αποτελεί μια νέα μορφή του προηγούμενου πιλοτικού φαρμάκου EIDD-1931, ώστε πλέον να μπορεί να ληφθεί με μορφή χαπιού και να απορροφάται κατάλληλα, φθάνοντας στους πνεύμονες. Σε σχέση με άλλες πιθανές ενδοφλέβιες θεραπείες (π.χ. remdesivir), αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Αν οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους αποδειχθούν επιτυχείς, το EIDD-2801 θα αξιοποιηθεί για τον έλεγχο μελλοντικών επιδημικών κυμάτων της νόσου.

Οι ιοί που εμφανίζουν αντίσταση σε ένα άλλο υπό δοκιμή φάρμακο, τη ρεδεμιβίρη (remdesivir), φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα στο φάρμακο EIDD. Οι Αμερικανοί ερευνητές δεν αποκλείουν ότι τα δύο φάρμακα -που «δουλεύουν» παρόμοια αποδιοργανώνοντας το γενετικό κώδικα (RNA) των κορωνοϊών- θα μπορούσαν να συνδυασθούν για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μέχρι στιγμής, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν μπόρεσε να εντοπίσει μια φυσική προέλευση ή μια λογική εξελικτική πορεία για τον ιό COVID-19.

Αντίθετα, ολόκληρη η ιστορία της έρευνας για κοροναϊούς χαρακτηρίζεται από την πανταχού παρούσα χρήση της γενετικής μηχανικής για την παραγωγή νέων ιογενών συνδυασμών, γεγονός που καθιστά την εργαστηριακή προέλευση ένα πολύ πιο πιθανό σενάριο-γράφει ο Lawrence Sellin πρώην αξιωματικός του US Army.

To άρθρο του εδώ.>

Το 2008, μόλις πέντε χρόνια μετά την πρώτη πανδημία του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 2002-2003, ο Δρ Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Συνθετικό ανασυνδυασμένο ρόπαλο τύπου SARS που είναι μολυσματικό σε μολυσμένα κύτταρα και σε ποντίκια », στα οποία περιέγραψε τη δημιουργία στο εργαστήριο ενός εντελώς νέου ιού ικανού να προκαλέσει μόλυνση από ανθρώπινο SARS:

«Εδώ, αναφέρουμε τον σχεδιασμό, τη σύνθεση και την ανάκτηση της μεγαλύτερης συνθετικής μορφής ζωής αναπαραγωγής, ενός κορανοϊού τύπου σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 29,7-kb (Bat-SCoV), ενός πιθανού προγόνου της επιδημίας SARS-CoV ”

Σε αυτή τη μελέτη, ο Baric απέδειξε ότι ο νέος συνθετικός ιός του ήταν ικανός να μολύνει ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα σε παρόμοιο βαθμό με τον πρώτο ανθρώπινο πανδημικό ιό SARS επειδή είχε συνδέσει γενετικά τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα (RBD) από τον ιό SARS στον νέο τεχνητό ιό του .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Δρ Baric υπήρξε μακροχρόνιος ερευνητικός συνεργάτης με την Zheng-Li Shi, τη «γυναίκα νυχτερίδα» του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν.

Παρόμοια με τη μελέτη του 2008 που περιγράφηκε παραπάνω, ο Baric και η Zheng-Li Shi δημοσίευσαν από κοινού ένα επιστημονικό άρθρο του 2015 που περιγράφει την εισαγωγή του RBD από έναν πρόσφατα απομονωμένο κοροναϊό (SHC014) στο SARS-CoV-1, τον κοροναϊό υπεύθυνο για την πανδημία 2002-2003. .

Ο Baric και η Zheng-Li Shi συνδύασαν τα συστατικά δύο κοροναϊών και παρήγαγαν έναν άλλο ιό SHC014-MA15, ο οποίος έδειξε «ισχυρή ιική αντιγραφή τόσο in vitro [κυτταρικές καλλιέργειες] όσο και in vivo [ζώα]», χρησιμοποιώντας μοντέλα προσαρμοσμένα για να δοκιμάσουν τον άνθρωπο μολυσματικότητα.

Εντελώς συμπτωματικά εκείνη τη χρονιά (2015) ο Bill Gates προανήγγειλε σε ομιλία του στο TEDx την πανδημία, ενώ την ίδια χρονιά επένδυε σε εταιρία που είχε στόχο την ανάπτυξη mRNA εμβολίων.

Άλλες τεχνικές γενετικής μηχανικής, όπως η εισαγωγή μιας βασικής περιοχής βασικής διάσπασης φουρίνης, η οποία βρίσκεται στον ιό COVID-19 και σε κανέναν άλλο στενό φυσικό συγγενή, καθώς και μεμονωμένες τεχνητές μεταλλάξεις «σημείου», έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην έρευνα των επιστημόνων.

Από την αρχική πανδημία SARS 2002-2003, η οποία επίσης προήλθε από την Κίνα, έγιναν προσπάθειες δημιουργίας εμβολίου ευρέος φάσματος που θα παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι μιας ποικιλίας κοροναϊών που μπορεί να προκύψουν από τη φύση και να μολύνουν τους ανθρώπους.

Μία τέτοια προσέγγιση ήταν η ανάπτυξη εμβολίων ζωντανών εξασθενημένων ιών όπως εκείνων που χρησιμοποιούνται για την παιδική νόσο της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς και της ανεμοβλογιάς, στην οποία παράγεται μια εξασθενημένη ή «εξασθενημένη» μορφή του ιού που προκαλεί την ασθένεια.

Επειδή τα εμβόλια εξασθενημένα ή ζωντανά είναι παρόμοια με τη φυσική λοίμωξη που βοηθούν στην πρόληψη, μπορεί να παραχθεί μια ισχυρή και μακροχρόνια, ακόμη και ανοσοαπόκριση σε όλη τη ζωή.

Σε ένα επιστημονικό άρθρο του 2018, ο Δρ Baric προσέφερε μια στρατηγική για την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος, εξασθενημένου εμβολίου για κοροναϊούς.

Ο Δρ Baric εντόπισε επίσης τον εγγενή κίνδυνο εμβολίων ζώντων εξασθενημένων ιών που έχουν αποδειχθεί ότι επιστρέφουν στην αρχική παθογόνο δομή τους μετά τη χορήγηση σε έναν παραλήπτη (!!!!!)

(Ίσως έτσι εξηγούνται κάποιοι θάνατοι από τα μη mRNA εμβόλια)

Ο ίδιος ο Ralph Baric αποφεύγει πλέον τους δημοσιογράφους και αρνούμενος να μιλήσει τόσο για τα πειράματά του όσο και για τη τύχη του φαρμάκου!

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Αναβρασμός στην Apple> Ο Tim Cook απαιτεί από τις 5 Σεπτεμβρίου όλοι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο γραφείο
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη