kourdistoportocali.comNews DeskMερικά στιγμιότυπα από το Cybertech Global Tel Aviv 2023

Βreaking news

Mερικά στιγμιότυπα από το Cybertech Global Tel Aviv 2023

Ποιοι ήταν οι ομιλητές

 «Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται για τους καλύτερους επιχειρηματίες, ιδέες, λύσεις – όσο το Ισραήλ μπορεί να το προσφέρει αυτό, θα παραμείνει ηγέτης»

Ο Nir Barkat, Υπουργός Οικονομίας του Ισραήλ, ένας από τους ιδρυτές της BRM και του Check Point, πήγε στη σκηνή Cybertech Global TLV 2023 (30 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου 2023) για μια συνομιλία με την Shir Meir της Cybertech_όπως τη μεταδίδει ο ιστότοπος του IsraelDefense.

Ερωτηθείς για το ξεκίνημά του στην υψηλή τεχνολογία, ο Barkat είπε στην Meir ότι το 1988, ως φοιτητής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, αυτός και οι φίλοι του εντόπισαν τον πρώτο ιό υπολογιστή στον κόσμο, που επηρέαζε τους υπολογιστές του πανεπιστημίου.

«Έτσι οι φίλοι μου και εγώ καταλάβαμε πώς να το αφαιρέσουμε, γράψαμε το πρώτο λογισμικό προστασίας από ιούς – και ξεκινήσαμε το BRM, πουλώντας το προϊόν μας σε όλο τον κόσμο», είπε ο Barkat.

Στη συνέχεια προσεγγίστηκε από τους ιδρυτές του Check Point με την ιδέα της ανάπτυξης ενός τείχους προστασίας και «τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Ο Barkat, ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει στο Ισραήλ τις τελευταίες δεκαετίες και απάντησε ότι ήταν «Συνδυασμός μερικών πραγμάτων: το ταλέντο που έχει το Ισραήλ, οι επιχειρηματίες που σκέφτονται έξω από το κουτί και τολμούν, 8200 μονάδες  που είναι κορυφαίοι, οι καλύτεροι στον κόσμο. Το Cyber ​​είναι εδώ σήμερα, θα επεκταθεί ακόμη. Το εύρος είναι ήδη πολύ πέρα ​​από τη φαντασία. Πιστεύω ότι η τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ είναι εδώ για να μείνει για πολύ καιρό».

Ε: Τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ να διατηρήσει τη θέση του;

Α: «Εκπαιδεύστε τους ανθρώπους να σκέφτονται έξω από το κουτί. Το DNA μας είναι τέτοιο, οι άνθρωποι σκέφτονται πώς να ξεπεράσουν τον εχθρό, τις προκλήσεις. Πρέπει επίσης να επενδύσουμε. Ως Υπουργός Οικονομίας, η προοπτική μου είναι να ακούσω τι λένε οι επιχειρηματίες και να τους βοηθήσω να επεκτείνουν την αγορά τους.

«Πώς μπορούμε ως βιομηχανία να εμπλακούμε στην εκπαίδευση;» συνέχισε ο Barkat. «Είναι ευκαιρία και καθήκον να φέρουμε τις γνώσεις μας στο εκπαιδευτικό σύστημα, ώστε να μπορέσουμε να επεκτείνουμε την αγορά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για την επόμενη γενιά, να διευρύνουμε την ικανότητα για όλο και περισσότερους Ισραηλινούς

Ε: Ποιες είναι οι προκλήσεις του Ισραήλ όσον αφορά την προσέλκυση διεθνών επενδύσεων;

Α: «Βρίσκεται στην κρίσιμη διαδρομή της ισραηλινής οικονομίας να επεκτείνει την αγορά και να φτάσει. Επίσης, ενθαρρύνετε με οικονομικά κίνητρα, βοηθήστε τους επιχειρηματίες να διασχίσουν τον ωκεανό – όχι μόνο την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αλλά την υψηλή τεχνολογία γενικότερα. Τελευταίο – η εκπαίδευση, μπορούμε σίγουρα να επεκταθούμε στην περιφέρεια, σε μειονότητες που δεν συμμετέχουν όσο θα μπορούσαν και θα έπρεπε».

Προς το τέλος της ομιλίας, η Meir ρώτησε τον Barkat για τις τρέχουσες προκλήσεις, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παγκόσμια τεχνολογική κρίση και την εσωτερική (πολιτική) συζήτηση στο Ισραήλ σχετικά με τη δικαστική μεταρρύθμιση…»

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια πρόκληση εσωτερικά, αλλά πρέπει να εργαστούμε έξυπνα και να διαχωρίσουμε τις οικονομικές και πολιτικές προκλήσεις», απάντησε ο Barkat.

«Όταν μιλάω με τους συνεργάτες μου σε όλο τον κόσμο, αυτό δεν αναφέρεται καν. Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μεταρρυθμίσουμε το σύστημα, αλλά ότι είναι ένα εσωτερικό ισραηλινό σύστημα. Χαιρετίζω τη συζήτηση, αλλά πρέπει να τα ξεχωρίσουμε, ας μην ενσωματώσουμε πολιτική και οικονομία.

«Δεν πιστεύω ότι (το τρέχον κλίμα στο Ισραήλ) επηρεάζει την κατάσταση: άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται για τους καλύτερους επιχειρηματίες, ιδέες, λύσεις – όσο το Ισραήλ μπορεί να το προσφέρει αυτό, θα παραμείνει ηγέτης. ”

Ο Nadav Zafrir, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Team8 και πρώην διευθυντής της IDF, συζητά την κατάσταση του κυβερνοχώρου το 2022 και τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο μέλλον

«Μας προτρέπω επίσης όλους να επικεντρωθούμε στην άμυνα στον κυβερνοχώρο. Πρέπει επίσης να φέρουμε τους πάντες πάνω από το όριο της φτώχειας στον κυβερνοχώρο, γιατί αν δεν είμαστε όλοι ασφαλείς – κανείς δεν είναι ασφαλής.«Και τέλος, η δημοκρατία. Για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως παγκόσμιου κόμβου καινοτομίας στον κυβερνοχώρο χρειαζόμαστε μια ισχυρή δημοκρατία. Εμείς στην Team8 συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του κλάδου, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν χτίσαμε απλώς αυτό το καταπληκτικό έθνος startup από το τίποτα».

Ο Gabi Portnoy Γενικός Διευθυντής του Israel National Cyber Directorate συζήτησε τη σημασία της κατασκευής ενός διεθνούς «Cyber ​​Dome

«Μετατρέπουμε το «Cyber ​​Dome» σε πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι πλέον επιλογή. Το τίμημα που πληρώνουμε αυξάνεται συνεχώς και όλοι μας είμαστε μέρος της αμυντικής ομάδας», ανακοίνωσε ο Gabi Portnoy Γενικός Διευθυντής της General of the Israel National Cyber Directorate (INCD) στην κύρια σκηνή του Cybertech Global 2023 στο Τελ Αβίβ.

«Το ευρύ κοινό συνήθως δεν βλέπει τον επιτιθέμενο να ανακόπτεται. Αποτρέπουμε χιλιάδες επιθέσεις ετησίως, που αν ήταν επιτυχείς – θα κόστιζαν εκατομμύρια.

«Θέλω να φτιάξουμε μαζί τους κυβερνοχώρους μας. Η εναλλακτική της εργασίας του να είναι ο καθένας μόνος του είναι πολύ ακριβή και λιγότερο αποτελεσματική. Ας χτίσουμε τους κυβερνο-τρούλους μας τώρα. Αυτό είναι ένα ταξίδι, μπορούμε να κινηθούμε γρηγορότερα μαζί ως ένα ενιαίο μέτωπο στον κυβερνοχώρο», συμπλήρωσε ο Gabi Portnoy.

Ο Udi Mokady, Συνιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CyberArk, λέει ότι «Πρέπει να καταπολεμήσουμε την καινοτομία των επιτιθέμενων με την καινοτομία μας και να ωθήσουμε να το κάνουμε» 

«Βλέπουμε έναν πολλαπλασιασμό των ταυτοτήτων των επιτιθέμενων, όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και από μηχανές. Υπάρχουν 40-50 φορές περισσότερες μηχανές που επικοινωνούν μεταξύ τους σε έναν οργανισμό από ότι οι άνθρωποι», δήλωσε ο Udi Mokady – Συνιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CyberArk.

Μιλώντας στο συνέδριο Cybertech Global 2023 στο Τελ Αβίβ, ο Mokady χαρακτήρισε την ταυτότητα «ιερό δισκοπότηρο των επιθέσεων ransomware».

«Ταυτότητα ως η νέα περίμετρος, η επιφάνεια επίθεσης. Και οι επιτιθέμενοι δεν κυνηγούν μόνο οργανισμούς αλλά και χώρες. Επίσης, δεν πρόκειται για παρενέργειες: έχουμε δει επιτιθέμενους να επιστρέφουν και να επιτίθενται ξανά».

Ο Mokady εξήγησε την αλυσίδα επίθεσης ταυτότητας, από την κλοπή διαπιστευτηρίων για την απόκτηση κάποιας μορφής αρχικής πρόσβασης στο σύστημα, την εκτέλεση της επίθεσης και ένα ακόμη πρόβλημα: την ευκολία διάπραξης μιας επίθεσης ransomware.

«Σήμερα, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός ransomware, υπάρχει ένα ransomware-as-a-service, μια ολόκληρη αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε διαπιστευτήρια.

«Υπάρχει επίσης καινοτομία επίθεσης. Πρέπει λοιπόν να το καταπολεμήσουμε αυτό με την καινοτομία μας και να είμαστε πολύ δυναμικοί και θετικοί σε αυτό.

«Στο CyberArk, ξυπνάμε κάθε πρωί με αποστολή να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί και να προστατεύσουμε τους πελάτες μας. Εμφανιστήκαμε δημόσια πριν από οκτώ χρόνια και πλέον έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους, οι οποίοι μπορούν να καινοτομήσουν και να προσθέσουν λειτουργικότητα σε η πλατφόρμα μας».

Robert Silvers

Under Secretary for Policy, Department of Homeland Security (DHS), USA

GABY PORTNOY

Director General, Israel National Cyber Directorate, Israel

Udi Mokady

Co-Founder, Chairman and CEO, CyberArk, USA

Sami Khoury

Head, The Canadian Centre for Cyber Security (CCCS), Canada

H.E Dr. Mohamed Al Kuwaiti

Head of Cyber Security, United Arab Emirates Government, UAE

Brig. Gen. El Mostafa Rabii

Director General, DGSSI; Director of maCERT, Morocco

Karl Mattson

CISO, Noname security Inc, USA

Esti Peshin

VP & General Manager, Cyber Division, Israel Aerospace Industries / ELTA, Israel

Yaron Slutzky

CISO, Agoda –  Booking Holdings, Thailand

Gen. (Ret.) David H. Petraeus

Former Director at CIA and Chairman of the KKR Global Institute, USA

Nir Barkat

Minister of Economy of Israel; Former Chairman, CheckPoint Software Technologies

DR. YOSSI VARDI

Chairman of Cybertech global events, Israel

Gil Shwed

Founder & CEO, Check Point, Israel

Prof. Daniel Chamovitz

President, Ben-Gurion University of the Negev, Israel

Yigal Unna

Former Director General, Israeli National Cyber Directorate (INCD), Israel

Ira Winkler

Chief Security Architect, Walmart, USA

Adi Sharabani

CTO, Snyk, UK

Nunzia Ciardi

Deputy General Director, National Cybersecurity Agency (NCA), Italy

Dorit Dor

Chief Product Officer, Check Point, Israel

Kazu Yozawa

CEO, NTT Security Holdings, Japan

Ambassador Sanjeev Singla

Ambassador of India to Israel, Embassy of India, India

Moshe Karako

CTO, NTT Innovation Laboratory Israel LTD, Israel

ASSAF RAPPAPORT

Co-Founder & CEO, Wiz, Israel

Amitai Ratzon

CEO, Pentera, Israel

Yoav Andrew Leitersdorf

Managing Partner, YL Ventures , USA

Alessandro Menna

CSO, Italgas, Italy

Giorgio Mosca

VP Strategic Intelligence & Competitive Analysis, Leonardo, Italy

jony Fischbein

CISO, Check Point Software, Israel

Omri Timianker

Co-Founder, Managing Director EMEA & President, Cobwebs Technologies, Israel

Yaron Levi

CISO, Dolby, USA

Paola Giannetakis

Board of Directors- Director Cybersecurity Program, Link Campus University – Leonardo, Italy

Jonathan Jaffe

CISO, Lemonade, Inc., Israel

Thomas Eric Toler

Executive Director, Georgia Cyber Center at Augusta University, USA

Eyal Fingold

VP, Cloud Security R&D, Check Point, Israel

Yosi Shneck

Founder & CEO, Ysicons, Israel

Avi Tenenbaum

CEO, Cyviation Ltd., Israel

Goh Eng Choon

President, Cyber, ST Engineering, Singapore

Liat Hayun

Co-Founder & CEO, Eureka Security, Israel

Karen Eldor

VP Tech Alliances Strategy, CyberArk Software, Israel

Serena Battilomo

Director, National Health Information System, Ministry of Health, Italy

Eddy Bobritsky

Co-Founder & CEO, Minerva Labs, Israel

Eduardo Piedade

CEO, Bright Pixel Captal, Portugal

Ghassan Nabary

Software team lead, Siraj technologies, Israel

Prof. Dan Blumberg

Vice President for Regional and Industrial Development, Ben Gurion University of the Negev, Israel

Pavel Gurvich

Senior Vice President, General Manager, Enterprise Security, Akamai, Israel

Prof. Rivka Carmi

Pesident, The Israeli Academy for Science in Medicine, Israel

Luukas Ilves

Government CIO and Undersecretary for Digital Transformation, Ministry of Economic Affairs and Communications, Estonia

Brig. Gen. (Res.) Rami Efrati

Former Head of the Civilian Division INCD, Pro-Int Ltd., Israel

Oleh Derevianko

Co-Founder, Chairman, and Chief Vision Officer, ISSP, Ukraine

Meny Har

Co-Founder & CEO, Opus Security, Israel

Tali Shemer

National Programs Director, Technology Division, Israeli National Cyber Directorate (INCD), Israel

Oren Butchmits

CTO, INCD, Israel

Ziv Yankowitz

CTO and Co-Founder, Surf Security INC, Israel

Tom Alexandrovich

Executive Director, Active & Technological Defense Division, INCD, Israel

João Filipe Tomaz Alves

Head of Security, National Regulatory Authority for Telecommunications (ANACOM), Portugal

Daniel Markić

Director, Security and Intelligence Agency (SOA), Republic of Croatia

Gerhard Berz

Head of Navigation and Spectrum, Eurocontrol, Switzerland

Nicholas Dicola

VP Customers, Zero Networks, USA

Rahav Shalom-Revivo

Head of Financial-Cyber Innovation and Engagements, Ministry of Finance, Israel

Noa Zilberman

Cyber Entrepreneur, Head of Check Point for Startups, Check Point, Israel

Michael White

Technical Director & Principal Architect, Synopsys Software Integrity Group, UK

Nadir Izrael

Co-Founder and CTO, Armis, Israel

Filippo Capocasale

Senior Engagement Manager – Security Architectures & Innovation Practice Lead, NTT DATA Italia, Italy

BG. (Res.) Nati Cohen

Chairman IBC, CyberIL, Israel

Chen Bartash-Levanon

Legal Counsel Team Lead & DPO,Israel National Cyber Directorate (INCD), Israel

Sneer Rozenfeld

CEO, Cyber 2.0, Israel

Gilad Banet

Head of Startegy (Cybercriem), Israel National Cyber Directorate (INCD), Israel

Amedeo Cioffi

Head, Cybersecurity Operations, UNICC, Spain

Dave Ruedger

VP, IT & Security (CISO), Sunrun, USA

Avi Avraham

CEO, CyberIL, Israel

Avivit Kotler

CISO and DPO, Clalit Health Services, Israel

Ulrik Holmén

VP MSS Innovation, NTT Security Holdings, Sweden

Pietro Bianchi

Col. Pietro Bianchi, Chief of Analysis Office, Guardia di Finanza, General Headquarters, Italy

Adriana Antunes Winkler

Data Protection Officer, Reyes Holdings, USA

Paul Horton

Head of EMEA SW, Solutions Engineer, Sonatype, UK

Aaron Fruchtman

VP, JBH (Avratech), Israel

JEAN MICHEL BRIFFAUT

Rail Cybersecurity Expert, Confidential, France

Arkady Volozh

Tech Entrepreneur, Israel

Rigo Van den Broeck

Executive Vice President, Cyber Security Product Innovation, Mastercard, Belgium

Hudi Zack

Cyber Industry Expert, Israel

THOMAS W. KALISZ

United States Coast Guard (USCG), USA

LUIGI REBUFFI

European Cyber Security Organization (ECSO), Italy

Emmanuella Nzahabonimana

Head of Tehnology & Cybersecurity, BPR Bank Rwanda Plc, Rwanda

Suhail Zaidi

Head, Centre for Digital Transformation, Confederation of Indian Industry, India

Orit Tatarsky

Director, Capacity Building, INCD, Israel

Dr. Eric Bisaillon

Director General of Cyber Defence Capabilities, Canadian Centre for Cyber Security (Cyber Centre), Canada

Christos K. Papadopoulos

Head of ICT, Port of Thessaloniki, Greece

Sandip Wadje

Global Head of Technology Risk Intelligence, BNP Paribas, UK

Tiffany Yim

Senior Director, IAM Solution Architecture, Royal Bank of Canada (RBC), Canada

Nataša Glavor

Head of National CERT, Croatian Academic and Research Network – CARNET/National CERT, Croatia

Hugues Foulon

CEO, Orange Cyberdefense & ExCom Member, Orange Group, France

Sophie Nägeli

Project Manager Cybersecurity, Swiss National Cyber Security Centre (NCSC), Switzerland

Kobi Ben-Aharon

Sectorial Cyber Unit, Ministry of Transportaion, Israel

Shahar Nevo

Director, Cyber Center IL Deloitte, Israel

Dadi Gertler

Executive Director of Innovation and Technology Partnerships, Technology Division, INCD, Israel

Wagde Zabit

Co-Founder and Senior Software Engineer, Orca Security, Israel

PROF. DR. Emir Kremic

Dr. Emir Kremic PhD

Patrick Mana

Cybersecurity Program Manager and EATM-CERT Manager, EUROCONTROL, Belgium

Lt. Col. (Res.) Tamir Goren

Director, Strategic Programs, Israel National Cyber Directorate, Israel

Dan Benjamin

Co-Founder and CEO, Dig Security Solutions, Israel

Zori Kor

VP, ASERO Worldwide, Israel

Israel Baron

VP of Customer Relations, Cervello, Israel

Prof. Yuval Elovoci

Head of Innovation Cyber Security Research Center, Ben-Gurion University of the Negev, Israel

Jeetu Patel

EVP and General Manager, Security & Collaboration, Cisco, USA

Ravid Circus

Co – Founder and CPO, Seemplicity, Israel

Noa Asher

CEO, NTT Innovation Laboratory Israel Ltd, Israel

Eliav Noori

Director, Civil Sectors & Critical Infrastructures Defense Center, Israel National Cyber Directorate, Israel

GOUTAM DATTA

Chief Information & Digital Officer, BAJAJ Allianz Life Insurance Co Ltd, India

Mohamad Abo Nada

Managing Director, Kafr Qasim Innovation Center, Israel

Dave DeWalt

Founder and Managing Director, NightDragon, USA

Giorgio Tresoldi

Senior Scientific Project Manager, Swiss Cyber-Defence Campus, Switzerland

Galit Lubetzky Sharon

Co-Founder and CTO, Wing Security Ltd, Israel

Uri Levy

SVP Global Sales, XM Cyber, Israel

Bernard Diwakar

Director Enterprise Security Architecture, Intuit

Mark Gazit

CEO, ThetaRay, Israel

Erez Tidhar

Executive Director – CERT.IL, Israel National Cyber Directotate, Israel

Stuart McKenzie

Managing Director, Mandiant Consulting EMEA, Mandiant, Now a part of Google Cloud, UK

Chikara Kondo

CSO, NTT Security Holdings, Japan

Jonathan Zadka

Director, Department for Economic Affairs Asia & EuroAsia, MFA, Israel

Avishag Daniely

VP Product, OneLayer, Israel

BOGDAN MIHAI DUMEA

Secretary of State,Ministry of Research, Innovation and Digitization, Romania

Noam KRAKOVER

CRO, IAI/Elta-Cyber Division, Israel

Gil Geron

CPO & Co Founder, Orca Security, Israel

Or Mattatia

CTO, 8200 Alumni Association, Israel

Dr. Guy Navon

CEO, Discount Tech, Israel

Lital Leshem

Managing Partner, AnD Beyond, Israel

Noa Matz

Partner, Startup Psychologist, F2 VC, Israel

Roy Fridman

CEO, C2A, Israel

Yaniv Harel

CSO & ICRC, Tel Aviv University, Israel

Sharon Isaaci

VP Cyber Security Services, EMEA, Sygnia Consulting Ltd., Israel

M V Subramanian

Chairperson – Technology Committee, South India Chamber of Commerce and Industry, India

Abed A. Mansour

Principle Invistigator, Hebrew University of Jerusalem, Israel

Odia Kagan

Partner and Chair, GDPR Compliance & International Privacy, Fox Rothschild, USA

Elisabetta Zuanelli

Emeritus Professor, University of Rome TorVergata; UN Expert on AI, Italy

Dr. Kfir Luzzatto

President and Patent Attorney, The Luzzatto Group, Israel

Aviram Atzaba

Executive Director for International Cooperation, INCD, Israel

Lino Santos

Head, National Cybersecurity Centre (CNCS), Portugal

Douglas Rapp

President of the Board, Global Epic, Ireland

Rama Marcus

Senior Manager Cybersecurity Projects, Fincons Group, Switzerland

Hans Shakur

Entrepreneur and Innovation Catalyst, Ascend Foundry | ScienTech, Israel

Elik Etzion

Managing Partner, Elron Ventures, Israel

Hadar Shor

Head of India MENA and China, Ministry of Economy and Industry, Israel

Reut Borochov

Head of Innovative Transportation Technologies and Testing Department, Ayalon Highways, Israel

Aron Heller

Host of “Defense Matters”, Israel Defense, Israel

Daniel Rich

Vice President, Product Strategy, Mastercard, USA

Yasmin Lukatz

Founder and CEO, ICON, Israel

Filip Nowak

Global Head of Cyber Defense, Ferrero, Luxembourg

Guy Philippe Goldstein

Author of Babel Minute Zero, France

Dr. Bryson Payne

Professor and Coordinator, Cyber Programs, University of North Georgia, USA

Admirim Aliti

Minister, Ministry of Information Society and Administration, North Macedonia

Omree Wechsler

Senior Researcher, Tel Aviv University, Israel

Hilla Bakshi

Founder & CEO, HaMeetupistiot, Israel

Chris DeRusha

Federal CISO; Deputy National Cyber Director, White House, USA

Yaron Wolfsthal

Head, Security Center of Excellence and Head, IBM Ventures, Israel

Sebastian Kurz

Co-Founder & President, Dream Security, Austria

Yevgeny Dibrov

Co-Founder & CEO, Armis, Israel

Brad Arkin

SVP, Chief Security & Trust Officer, Cisco, USA

Christian-Marc Liflander

Head, Cyber and Hybrid Policy, NATO, Estonia

Min. Plen. Laura Carpini

Head of Cyber Security and Policies, Ministry of Foreign Affairs, Italy

Dr. Tamirat Abegaz

Associate Professor, University of North Georgia , USA

Mattia Fantinati

Member of the Board, IGF Internet Governance Forum, UN, Italy

Rick Cutter

Vice President – Software Planning and Implementation Consulting, E Source, USA

Gary Hayslip

CISO, SoftBank Investment Advisers, USA

Hadar Michaelis

Global CISO, Discount Group, Israel

Daniel B. Garrie

Adjunct Professor, Harvard University, USA

Salvatore Perlangeli

Threat Defense Director, NTT DATA Italia, Italy

Doron Ben-Ari

Director, Trusteer, IBM, Israel

Anat Bernstein-Reich

President, Israel-Asia Chamber of Commerce, Israel

Ron Malka

Former Ambassador to India, Israel

Morgan Mann

VP, Strategy & Operations Security Business Group, Cisco, USA

melissa carvalho

Vice Chair – Board of Directors, Women in Identity, Royal Bank, Canada

Michalis Michaloliakos

Head of ICT & Cyber Security Services, TMS CARDIFF GAS, Greece

Col. (Ret.) Warren Parker

Chairman, South Coast Cyber Center, USA

David Movshovitz

CTO & Co-Founder, Reveal Security, Israel

Shira Shamban

CEO and Co-Founder, Solvo, Israel

Gavin Millard

Deputy CTO (VM), Tenable, UK

Gregory Wilson

CISO, Putnam Investments, USA

Hanadi Said

Cofounder & CEO, Sensai Networks, Israel

Paula Bogantes Zamora

Deputy Minister, Ministry of Foreign Trade, Costa Rica

Liron Azrielant

Managing Partner, Meron Capital, Israel

Meir Hayun

Former Head of the Israeli National Cybercrime Unit, Israeli Police

Moshe Friedman

Co-founder & CEO, KamaTech, Israel

David H. Petraeus

Partner, KKR and Chairman of the KKR Global Institute, USA

Wilfried Karl

Director, ZITiS, Germany

Jesse Van Griensven

Professor, University of Waterloo, Canada

Uzy Zwebner

Founder and CEO, BaseCamp, Israel

Vittorio Rizzi

Deputy Director General of Public Security, Ministry of Interior, Italy

Hovav Ben David

Capt. Hovav Ben-David

Gal Tal-Hochberg

Group CTO, Team8, Israel

Ann Dunkin

CIO, United States Department of Energy (DOE), USA

Frank Kim

CISO-in-Residence,YL Ventures, USA

Matthew Andriani

Founder & CEO, MazeBolt, Israel

Andrea Rigoni

Partner in Risk Advisory, Cyber and Strategic Risk, Government and Public Services, Deloitte, Italy

Seth Spergel

Managing Partner, Merlin Ventures, USA

Josyula Ramachandra Rao

IBM Fellow and CTO, Security Research, IBM Research, USA

Roger Thornton

Co-Founder & General Partner, Ballistic Venture, USA

Nechumi Yaffe

Assistant professor, Tel Aviv University and Real Time Data institute, Israel

Kamil Zacharski

Senior Director, IAM Engineering and Application Support, Royal Bank, Canada

Saket Modi

Co-Founder & CEO, Safe Security, USA

Gene Golovinsky

VP Security R&D, Intuit

Vittorio TORBIANELLI

Secretary General, Port of Trieste, Italy

Ronen Meroz

CEO, Cyberstar, Israel

Daniel Krivelevich

AppSec CTO, Co-Founder & Cider Security, Palo Alto Networks, Israel

Kobi Menashe

Head of Guidance Department and Spectrum Defense, INCD, Israel

Florian Schütz

Federal Cybersecurity Delegate of Switzerland, National Center for Cybersecurity NCSC / Federal Department of Finance, Switzerland

Aviram Avraham Bachar

Director of ICS Center, Sectorial and Critical Infrastructure Division, INCD, Israel

Shahar-Gal Nevo

Director of Cyber Center IL, Deloitte, Israel

Nadav Zafrir

Co-Founder & Managing Partner, Team8, Israel

David Kanamugire

CEO,National CEO, National Cybersecurity Authority, Rwanda

Ari Ness

Policy Advisor, U.S. Department of Commerce, USA

David Nieto

Director, Airports and Aviation Security, Aviation Safety and Security Agency (AESA), Spain

Erik Naugle

Vice President, Data Security & Use, Intuit

Ami Braun

CTO, CyITS, Israel

Melanie Gersten

Director, Cyber & Intelligence Solutions, Mastercard, USA

Prof. Kurt Tutschku

Professor for Telecommunication Systems, Blekinge Tekniska Högskola (BTH), Sweden

Julia Kraut

Founding Member, WiCYS Israel Organization

Arik Solomon

CEO, Cypago, Israel

Amir Atzmon

Director, Cyber Risk Services, Deloitte, Israel

Ran Dagan

Head of Technology Investments, Discount Capital, Israel

John Chisum

Vice President, Solutions Consulting, Mastercard, Cyber and Intelligence, USA

Jasbir Singh Solanki

CEO – Homeland & Cyber Security Division, Mahindra Defence Systems Limited, India

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK