kourdistoportocali.comNews DeskΜε καυσόξυλα, πέλετ και στο κασετόφωνο να παίζει το πάγωσε η τσιμινιέρα η εγχώρια ελίτ των Β.Π. ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το ψύχος. Παρέμβαση του Άδωνι που μεγάλωσε στη Πολιτεία με το εθνικό φρόνημα να σιγοκαίει μέσα του

Βreaking news

Με καυσόξυλα, πέλετ και στο κασετόφωνο να παίζει το πάγωσε η τσιμινιέρα η εγχώρια ελίτ των Β.Π. ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το ψύχος. Παρέμβαση του Άδωνι που μεγάλωσε στη Πολιτεία με το εθνικό φρόνημα να σιγοκαίει μέσα του

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες έχουν αρχίσει να τρολάρουν άγρια τους Δημοκρατικούς στέλνοντας στη χλιδάτη συνοικία της Martha's Vineyard πούλμαν με παράνομους μετανάστες

Με καυσόξυλα, πέλετ και στο κασετόφωνο να παίζει το πάγωσε η τσιμινιέρα, η δουλειά κάνει τους μάνδρες, το πηλοφόρι, το μυστρί, οι κάτοικοι του Παλαιού Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την επίθεση του χειμωνιάτικου ψύχους σε μια προσπάθεια να μην καταλήξουν στην αιωνιότητα.

Γράφει ο Γιώργος Φούντας

Καθημερινά σχεδόν τρίκυκλα και αγροτικά οχήματα φορτωμένα με καυσόξυλα δημιουργούν απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Κηφισιάς, ενώ στην Πολιτεία που είναι ανοιχτωσιά τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.

Όπως αντιλαμβάνεστε κάτω από αυτές τις συνθήκες θα χρειαστεί να εφεύρουμε κάτι πιο εντυπωσιακό από τις παρακολουθήσεις του τηλεφώνου του πολιτικού τραχανοπλαγιά Ανδρουλάκη και στο οποίο θέατρο να συμμετέχουν επίσης όλοι οι πολιτικοί άνδρες (Κυριάκος, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Σακκελαροπούλου, Μπαρουφάκης) για επικοινωνιακό ξεκάρφωμα.

Στο μεταξύ ο Αδωνις που μεγάλωσε στη Πολιτεία γεγονός που του προκάλεσε έναν εθνικό οίστρο ετοιμάζεται να βάλει πλαφόν στις τιμές των ως άνω προιόντων θέρμανσης. “Συγκαλώ σύσκεψη για πλαφόν. Σίγουρα θα υπάρξει παρέμβαση στην αγορά, αλλά το πλαφόν στη λιανική τιμή πώλησης θέλω να είναι σε σημείο που να μην προκαλέσει μαύρη αγορά”.

Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφερθεί και τις προηγούμενες ημέρες στην αύξηση της τιμής των καυσόξυλων και των πέλετ προαναγγέλλοντας άμεση παρέμβαση και σημειώνοντας πως “δεν θα επιτρέψουμε λόγω της αυξήσεως του φυσικού αερίου να γίνει αισχροκέρδεια στην ξυλεία”.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την αναγκαία αλλά κοστοβόρα στροφή στο πετρέλαιο, στάθηκε στις “επιταγές” του καπιταλισμού.

“Όταν λέγαμε ότι το φυσικό αέριο ήταν φθηνότερο δεν είχαμε προβλέψει ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στην Ουκρανία. Σήμερα το πετρέλαιο είναι έξι φορές φθηνότερο. Για όσους έβγαλαν τον καυστήρα το κόστος είναι της τάξης των 400 το πολύ ευρώ δηλαδή για πολυκατοικία 12 διαμερισμάτων είναι 1.000 ευρώ. Μιλάμε για φέτος. Το τονίζω το φέτος. Αν ο πόλεμος τελειώσει και η κατάσταση το φυσικό αέριο θα πέσει”, ενώ σε ερώτηση για το αν τότε θα επιστρέψουμε πάλι στο φυσικό αέριο, ξεκαθάρισε πως “στον καπιταλισμό, θα πηγαίνουμε πάντα εκεί που μας συμφέρει”. Μάλιστα είπε πως “δεν θέλω να δώσω ένα σύνθημα ότι τελειώνουμε για πάντα με το φυσικό αέριο. Είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον, το χρειαζόμαστε και θα ξανασυναντηθούμε”, σημείωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και συμπλήρωσε:

“Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει η τιμή του φυσικού αερίου το χειμώνα. Δεν βγαίνουν τα νούμερα για να καλυφθεί η αύξηση, από 160, στα 400 το 2021 και φέτος χωρίς την παρέμβασή μας θα πληρώσει 1600. Τις τελευταίες ημέρες έχει και μία αποκλιμάκωση”

Αυτό που αρνείται να δει ο Άδωνις, γιατί παρότι μικρόσωμος θεωρεί ότι ανήκει στην Αρία Φυλή, είναι το γεγονός ότι όλα αυτά τα απανωτά project που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια απώτερο στόχο έχουν να μας κάνουν κοπριά για τα μποστάνια των οντοτήτων που θα μας διαδεχθούν.

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες έχουν αρχίσει να τρολάρουν άγρια τους Δημοκρατικούς στέλνοντας στο κοσμοπολίτικο νησί της  Martha’s Vineyard όπου βρίσκονται οι εξοχικές κατοικίες των ενοίκων του Λευκού Οίκου αλλά και της αμερικάνικης ελιτ, πούλμαν και αεροπλάνα με παράνομους μετανάστες για να τεστάρουν πόσο αγνά είναι τα αισθήματα των αριστερών Δημοκρατικών για πάσης φύσεως μειονότητες.

Ο Πρόεδρος Joe Biden κατάφερε να βρει τις λέξεις και με τη βοήθεια του υποβολές κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες την Πέμπτη να σταματήσουν να στέλνουν μετανάστες σε πόλεις και κοινότητες των Δημοκρατικών, χαρακτηρίζοντας τέτοιες ενέργειες «πολιτικές ακροβασίες» και «αντιαμερικανικές».

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο γκαλά του Ινστιτούτου Ισπανόφωνων του Κογκρέσου, ο Biden κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους ότι «κάνουν πολιτική» και χρησιμοποιούν μετανάστες ως «στηρίγματα» αφού δεκάδες μετανάστες στάλθηκαν στο Martha’s Vineyard στη Μασαχουσέτη και στην κατοικία της Αντιπροέδρου Kamala Harris στην Ουάσιγκτον, DC.


Ο Βiden δεν κατονόμασε κανέναν Ρεπουμπλικανό κατά τη διάρκεια των σχολίων του, αν και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis εισέπραξε τα εύσημα για τη μεταφορά μεταναστών στη Μασαχουσέτη την Τετάρτη και ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott τα εύσημα για τη μεταφορά μεταναστών στην Ουάσιγκτον, DC την Πέμπτη.

«Ο Λευκός Οίκος είναι γεμάτος από ένα μάτσο υποκριτών, με επικεφαλής τον Υποκριτή που πετούσε φορτία μεταναστών σε όλη τη χώρα και πολλές φορές με το κάλυμμα της νύχτας», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της Abbott, Renae Eze, σε δήλωση στο Fox News Digital.

Ούτε ο Βiden ούτε ο Λευκός Οίκος έκαναν καμία αναφορά στο πώς οι Δημοκρατικοί ξεκίνησαν τη μεταφορά μεταναστών, στέλνοντάς τους από τις συνοριακές εγκαταστάσεις στέγασης μέσω πτήσεων στη μέση της νύχτας σε διάφορα μέρη της χώρας.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK