kourdistoportocali.comNews DeskΜαριάννα Γκοτσοπούλου, 33> Kαι η όμορφη νηπιαγωγός που έφυγε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο είχε λάβει 2 τρυπήματα Moderna

Breaking News

Μαριάννα Γκοτσοπούλου, 33> Kαι η όμορφη νηπιαγωγός που έφυγε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο είχε λάβει 2 τρυπήματα Moderna

Πλέον δεν υπάρχει οικογένεια και γειτονιά να μην γνωρίζει ή να μην έχει ακούσει για την απώλεια ενός εμβολιασθέντος

Παρασκευή 24 Μαίου 2024

Αίφνης οι δημοτικοί άρχοντες αλλά και οι εκπαιδευτικοί σύλλογοι οι οποίοι με την πεποίθηση ότι έχουν δικαίωμα να επιβάλουν ιατρικές πράξεις επειδή αυτό απαιτούσε το επίσημο αφήγημα αποχαιρετούν έναν μετά τον άλλον τους εκπαιδευτικούς, οι γιατροί τους γιατρούς, οι δικηγόροι τους δικηγόρους και πάει λέγοντας.

Δεν υπάρχει οικογένεια και γειτονιά να μην γνωρίζει ή να μην έχει ακούσει για την απώλεια ενός εμβολιασθέντος με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 ή να μην γνωρίζει κάποιον από το περιβάλλον της που δίνει μάχη με τις τρομερές παρενέργειές τους.

Άφωνο και το πολιτικό προσωπικό της χώρας (οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος Κατερίνα η οποία μοιράζει τα γνωστά Βραβεία Μπότση) το οποίο παρακινούσε τους πολίτες να εμβολιαστούν με τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID19.

Η κοπέλα εμφάνισε τούρμπο καρκίνο σκωληκοειδίτιδας και παχέος εντέρου…Απ’ όσο ξέρουμε, είχε κάνει δύο δόσεις Moderna…

Οι πληροφορίες θέλουν την όμορφη νηπιαγωγό Μαριάννας Γκοτσοπούλου η οποία απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο στη διάρκεια της εμβολιαστικής περιόδου να έχει λάβει δύο τρυπήματα της Moderna. Πρόκειται για την εταιρία ο CEO της οποίας είχε ομολογήσει ότι η εταιρία του-στην οποία είχε επενδύσει ο Bill Gates (όπως και στην BionTech) είχε έτοιμα τα εμβόλια πριν κυκλοφορήσει ο ιός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η χαρισματική εκπαιδευτικός το τελευταίο διάστημα έζησε έντονες θλίψεις αλλά και μεγάλη χαρά. Από τη μία έχασε πρόωρα τον πατέρα της, επίσης εκπαιδευτικό Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, από την άλλη έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τον απολαύσει και να τον δει να μεγαλώνει. Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε γενναία, με θάρρος και αισιοδοξία τη μάχη με τη ασθένειά της από την οποία όμως νικήθηκε. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία το Πάσχα.

«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ηταν Ανθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» είπε στον ιστότοπο gargalianoionline.gr η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά.

Η είδηση συγκλονίζει από χθες την τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας.

Η Μαριάννα Γκοτσοπούλου είχε σπουδάσει νηπιαγωγός, φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στο νηπιαγωγείο στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα, όπως σημειώνει το tempo24.news.

Διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες. Πάλεψε, όμως, και έκανε όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος, στήριγμά της, ο σύζυγός της Ανδρέας (σμηναγός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας), με τον οποίο δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και μαζί απέκτησαν έναν γιο.

Η Μαριάννα είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και τα τρία αδέλφια της, τα οποία βιώνουν τη συντριβή της απώλειάς της.

Η οικογένειά της μέσα σε επτά μήνες θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια. Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο πατέρας της, ο δάσκαλος Παναγιώτης Γκοτσόπουλος (υπηρετούσε στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας και παράλληλα έψελνε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη), έχανε τη μάχη που έδινε με την ασθένειά του.
>

Για την απώλεια της Μαριάννας Γκοτσοπούλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό, Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου, Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της, Ιωάννη, τον σύζυγό της, Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

>

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την απώλεια της Μαριάννας Γκοτσοπούλου.

Η είδηση της απώλειας της νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου, που υπηρετούσε φέτος ως αναπληρώτρια στο Νηπιαγωγείο Βελιτσών, μας προκαλεί μεγάλη θλίψη και οδύνη. Η Μαριάννα, κόρη του αείμνηστου εκπαιδευτικού Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, έφυγε από κοντά µας σε ηλικία µόλις 33 ετών. Η τοπική μας κοινωνία αγάπησε πολύ τη Μαριάννα, εκτιμώντας το ήθος που την διέκρινε, την καλοσύνη της και την αστείρευτη αγάπη της προς τα παιδιά.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους της.

Σήμερα η εκπαιδευτική και μαθητική μας κοινότητα αποχαιρετά έναν εξαιρετικό άνθρωπο, μία αγαπητή φίλη και αφοσιωμένη εκπαιδευτικό, τη Μαριάννα Γκοτσοπούλου, που υπηρέτησε πριν μερικά χρόνια στο Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων μας.
Η απώλειά της είναι ένα πλήγμα που μας αγγίζει βαθιά και αφήνει σε όλους μας ένα αίσθημα θλίψης.
Η Μαριάννα ήταν μία νέα εκπαιδευτικός με πάθος για τη διδασκαλία και μια μοναδική ικανότητα να εμπνέει τους μαθητές της, οι οποίοι την αγαπούσαν και τη σέβονταν.
Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές τους…
Οι αναμνήσεις μας από τη Μαριάννα είναι πολλές και πολύτιμες.
Η απώλειά της αφήνει ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά της, αλλά και στις ζωές όλων όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν.
Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό της, την καλοσύνη της και το αφοσιωμένο πνεύμα της.
Ας κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη της μέσα από την αφοσίωσή μας στην εκπαίδευση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Αγαπητή Μαριάννα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στους μαθητές και στις μαθήτριες σου!
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.
Αναπαύσου εν ειρήνη.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK