kourdistoportocali.comNews DeskΛίστα ΣΟΚ με νεκρούς αθλητές μετά τον εμβολιασμό δικαιώνει(;) την επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά. Πλήρως εμβολιασθέντες και τα πρώτα κρούσματα της sexy εργαστηριακής Βotswana

Die Another Day

Λίστα ΣΟΚ με νεκρούς αθλητές μετά τον εμβολιασμό δικαιώνει(;) την επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά. Πλήρως εμβολιασθέντες και τα πρώτα κρούσματα της sexy εργαστηριακής Βotswana

Στη συνέχεια θα πρέπει τα οξυδερκή να διαψεύσουν τον Ισραηλινό Ιστορικό Yuval Harari

Εδώ έχουμε πολύ δουλειά για τα οξυδερκή Ελληνικά Hoaxes.

Θα πρέπει να τσεκάρουν εάν πράγματι όλοι αυτοί οι αθλητές μετοίκησαν εξαιτίας του εμβολιασμού.

Aπό τον Blade Runner

Στη συνέχεια θα πρέπει τα οξυδερκή να διαψεύσουν τον Ισραηλινό Ιστορικό Yuval Harari που προανήγγειλε από το επίσημο forum του Davos του 2018 τις αλλαγές στο ανθρώπινο ύφασμα, τη σημασία των βιομετρικών δεδομένων και άλλα συναρπαστικά.
Στη συνέχεια ο όχλος μπορεί να συνεχίσει να επιτίθεται με το μίσος των Ναζί όπως επεσήμανε και η Εβραία Ραββίνος στους συνανθρώπους του.
Λοιπόν ισχύει ή όχι αυτή η λίστα των νέων, υγιών κατά τ΄άλλα νεκρών αθλητών οι οποίοι έφυγαν όλοι πλήρως εμβολιασθέντες;

Κι αυτού κάνετε το τσεκάρισμα βγείτε με περισσότερη χολή, κατά του Τσιτσιπά, του Σερβετάλη, του Brad Pitt, εκατομμυρίων ανθρώπων εκεί έξω που επιλέγουν να παραμείνουν η ομάδα ελέγχου.

Στο μεταξύ σημειώστε ότι όλα τα νέα κρούσματα της sexy μετάλλαξης της εργαστηριακής Βotswana ήταν πλήρως εμβολιασθέντες!

Αλήθεια τι συνέβη με τον Γέλοβατς; Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Κυριακή ο Στέφαν Γέλοβατς έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ.

Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ έπεσε κάτω αιφνίδια στην προπόνηση μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των μελών του τεχνικού τιμ. Στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Γέλοβατς και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με την ελπίδα πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Στην ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», πάντως τονίζεται πως ο Γέλοβατς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται:

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο.

Περαστικά, Στέφαν».

Kι ενώ η Αυστρία προχωρά σε εγκλεισμό 2 εκατ. πολιτών τους οποίους οι λόγιοι, μορφωμένοι και με βαθιά γνώση της παγκόσμιας ιστορίας Έλληνες τηλεπαρουσιαστές χαρακτηρίζουν “ψεκασμένους”, στην Ολλανδία εξέχουσα Eβραία μεταρρυθμίστρια ραβίνος έκανε σύγκριση των μέτρων περιορισμών των ανεμβολίαστων με τον Ναζισμό.


Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

Μετά τις συγκρίσεις των μέτρων κατά των ανεμβολίαστων με τον Ναζισμό η Τamara Benima, επικεφαλής της Dutch Union for Progressive Judaism, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση-σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τhe Times of Israel- μία και δέχθηκε τις επικρίσεις άλλων Εβραικών οργανώσεων για την σύγκριση.

-I spoke out against totalitarian speech and thinking. I spoke out against the new totalitarian ideology Woke, that endangers Jews and non-Jews alike.

Η Yvonne Walvisch-Stokvis, η πρόεδρος της Ολλανδικής Ένωσης για τον Προοδευτικό Ιουδαϊσμό, επέκρινε την Benima χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της «μια άστοχη σύγκριση μεταξύ της εξόντωσης των ανθρώπων όπως ήταν και της θέσης των ανθρώπων κατά του εμβολιασμού σήμερα».

Όταν ο Draghi έδωσε το σύνθημα

To ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν με προσοχή δύο χρόνια τώρα την υπόθεση της πανδημίας είναι ότι η εντατικοποίηση των μέτρων και η αύξηση των κρουσμάτων ήρθε σχεδόν σε ολόκληρη των Ευρώπη με το που “πάτησε το κουμπί” ο Mario Draghi κατά την παρέμβασή του στην σύνοδο της G20 η οποία διεξήχθη στη Ρώμη.

Εδώ ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος να εμβολιαστεί, κατά της Covid 19 το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το τέλος του έτους και έθεσε ως επόμενο, αναγκαίο (!) στόχο να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού του πλανήτη μέχρι τα μέσα του 2022.

Mετά τη παρέμβαση Draghi πατήθηκε το κουμπί της επόμενης φάσης της επιχείρησης σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει συντονισμένες κινήσεις των κυβερνήσεων κατά των ανεμβολίαστων και ιδιαίτερα κατά όσων δεν έχουν λάβει ουδεμία δόση παρότι και οι εμβολιασθέντες με δύο δόσεις μετά τη παρέλευση 5μηνου είναι ανεμβολίαστοι. Η επιμονή να λάβουν έστω και ένα τρύπημα οι ανεμβολίαστοι του κόσμου είναι από πολλές απόψεις “ενδιαφέρουσα”.
Στο μεταξύ σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, το CDC δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ανοσία της αγέλης όπως κάποτε.

Σε κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για όποιον παρακολουθεί στενά την αφήγηση σχετικά με τον Covid (ή εκείνους που παρακολουθούν την αφήγηση για την ανοσία της αγέλης από την αρχή), το CDC έχει “παραμερίσει την ασυλία της αγέλης ως εθνικό στόχο”, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από τους LA Times.

Αυτό που κάποτε ήταν μια σχετικά απλή ιδέα έχει μετατραπεί τώρα σε κάτι «πολύ περίπλοκο», σύμφωνα με τον Dr. Jefferson Jones, ιατρό στην Ειδική Ομάδα Επιδημιολογίας του CDC για τον COVID-19

«Η σκέψη ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε κάποιο όριο όπου δεν θα υπάρχει πλέον μετάδοση λοιμώξεων μπορεί να μην είναι δυνατή», είπε σε μια ομάδα που συμβουλεύει το CDC την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ ο Jones, λέει ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά κατά του Covid, «ακόμα κι αν ο εμβολιασμός ήταν καθολικός, ο κορωνοϊός πιθανότατα θα συνέχιζε να εξαπλώνεται», αναφέρει η έκθεση.

Επομένως, η ανοσία της αγέλης φαίνεται να έχει πλέον απομακρυνθεί από το τραπέζι. «Θα αποθαρρύναμε» τη σκέψη με όρους «αυστηρού στόχου», ανέφερε ο Jones.

Ο Dr. Oliver Brooks, a member of the CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices (μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του CDC για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης) είπε στους L.A. Times ότι «πρέπει να αυξήσουμε» την απορρόφηση των εμβολίων Covid.

Ο Brooks παραδέχτηκε ταυτόχρονα ότι η εστίαση που απομακρύνεται από την ανοσία της αγέλης «σου δίνει λιγότερα κίνητρα για να εμβολιάσεις περισσότερους ανθρώπους».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε απλώνεται πλέον ένα ομιχλώδες χάος, ένα δυστοπικό πέπλο πάνω από μία αγνώστου προελεύσεως πανδημία η οποία θα μπορούσε να έχει 3 αιτίες.

  1. Τη φυσική προέλευση που δεν αποδεικνύεται
  2. Το εργαστηριακό ατύχημα που συγκαλύφθηκε από τους Κινέζους και τους Δυτικούς
  3. Την συνειδητή εξαπόλυση του ιού κατά της ανθρωπότητας -μια αιτία που κερδίζει διαρκώς έδαφος στο μυαλό των ανθρώπων της παγκόσμιας κοινότητας καθώς διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Πάμε τώρα για περισσότερη δράση. Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι. Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς δύο χρόνια τώρα έναν έγκριτο Καθηγητή όπως είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και τη δράση του στα social media.

O Hλίας δεν είναι η Μίνα Αρναούτη-παρότι το κορίτσι είναι συμπαθέστατο και φίλη του Διονύση Θανάσουλα.

O Hλίας όμως παρά τα βαριά καθηγητικά του καθήκοντα βρίσκει χρόνο ώστε να κάνει αισθητή τη παρουσία του στα social.

Ο Ηλίας (διαβάζουμε με δέος) είναι Έλληνας καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας, κάτοχος της έδρας Brian-Abel Smith, στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE). Επιπρόσθετα, είναι Καθηγητής Πολιτικής και Διοίκησης της Υγείας στην Ιατρική Σχολή (Department of Cancer and Surgery) του Imperial College London και συν-διευθυντής του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Εξελέγη βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ και το 2011 ανέλαβε Υπουργός Επικρατείας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση Παπανδρέου, θέση που διατήρησε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011.

Τον Μάρτιο του 2020 ανέλαβε αμισθί θέση ως κεντρικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οπως αντιλαμβάνεστε αυτοί οι τίτλοι, αυτό το εντυπωσιακό βιογραφικό θα μπορούσε να προκαλεί δέος και ηδονική ανατριχίλα σε κορίτσια από τις άγονες επαρχίες του κόσμου που πηδάνε στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με δαγκωτό το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού και ξεπεζεύουν στις πόλεις με τα μεγάλα φώτα αλλά και τα αδιαπέραστα σκοτάδια για να ζήσουν τη ζωή της Μέρυλιν Μονρόε για παράδειγμα. Στις επαρχίες δεν γίνονται πράγματα, όπως λέει και η φίλη μου Βάνα Μπάρμπα, η οποία παρακολουθεί ασύστολα Ηλία Μόσιαλο στα social.

O Hλίας λοιπόν με τη βαρύνουσα γνώμη η οποία είναι απόρροια της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου-το κατέχει το τόπι το παληκάρι-σημείωνε με αγγλοσαξωνικό σνομπισμό και χιούμορ>

Ένα από τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών είναι ότι τα εμβόλια τα έχει χρηματοδοτήσει ο Μπιλ Γκέιτς γιατί έτσι επιδιώκει τη μείωση του πληθυσμού. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο ως επιχείρημα αλλά αυτά λένε σε διαφορά βίντεο που κυκλοφορούν.
Επομένως οι αντιεμβολιαστές δεν θέλουν τη μείωση του πληθυσμού και καλά κάνουν. Γιατί να πεθαίνει άδικα ο κόσμος;
Να διευκρινήσω ότι η εταιρεία Pfizer δεν πήρε καμία επιδότηση από το ίδρυμα Γκέιτς για να αναπτύξει το εμβόλιο. Πήρε επενδυτικό ρίσκο και κατόρθωσε να αναπτύξει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εμβόλιο.

Στον έγκριτο καθηγητή δεν θα απαντήσουμε εμείς. Θα απαντήσει ο ίδιος ο Bill Gates o οποίος χαρακτήρισε την επένδυσή του στα εμβόλια την καλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ.

Η The Wall Street Journal ήταν η πρώτη εφημερίδα η οποία είχε κάνει αναφορά στα όσα ο ίδιος ο φιλάνθρωπος είχε δηλώσει για τη συγκεκριμένη επένδυσή του.

Ο Βill Gates έχει επενδύσει από το 2015 στη γερμανική CureVac ενώ το 2020 επένδυσε στη Moderna και φυσικά είναι δυσδιάκριτο να εντοπίσει κανείς που μπορεί να έχει επενδύσει ένας δισεκατομμυριούχος με τις τόσες εταιρίες παρακλάδια και μπαμπούσκες.

Ο ίδιος επιχειρηματίας (κοίτα κάτι σατανικές συμπτώσεις) είχε προαναγγείλει από το 2015 την έλευση της πανδημίας μιλώντας στο Ted2015 με θέμα τη πανδημία.

 

 

Άρα λοιπόν ο Gates έχει επενδύσει και στα εμβόλια εναντίον της COVID-19 και όχι μόνο έχει επενδύσει αλλά έχει προαναγγείλει και την πανδημία. Και όχι μόνο την έχει προαναγγείλει αλλά στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη υπήρξε χορηγός του περίφημου Event201 το οποίο ήταν μία προσομοίωση πανδημίας (!) και η οποία έκανε λόγο για 65 εκατ. νεκρούς. Εκτός από τον Bill Gates χορηγοί στο Event 201 ήταν το WEF και το Ίδρυμα Johns Hopkins.

(Κι εάν αυτοί υπήρξαν οι προφανείς χορηγοί μιας προσομοίωσης που κατά σατανική σύμπτωση ελάμβανε σάρκα, οστά και ρόλους και στη πραγματικότητα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα χρήματα για το εντυπωσιακό EVENT 201 τα έβαλε Dustin Aaron Moskovitz, συνεταίρος του Mark Zuckerberg στο Facebook και πρώην συγκάτοικός του.

Αυτό το παληκάρι, ο Dustin, σύμφωνα με τον αστικό μύθο στα πέριξ της Νέας Υόρκης συνηθίζει να πληρώνει ώστε να μην υπάρχουν αναφορές στο όνομά του, έχει δε αδυναμία και επιχειρηματική ενασχόληση με το ανθρώπινο γονιδίωμα διά μέσω της εταιρίας του με την οποία συνεργάζεται με Κινέζους επιστήμονες πάνω σ’ αυτό ακριβώς το αντικείμενο. Το γονιδίωμα του Μπάμπη και της Σούλας.

Την ίδια μάλιστα μέρα που βρισκόταν σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη το Event2 201 στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν (18-27 Οκτωβρίου 2019) σε μία πόλη φάντασμα και χωρίς θεατές στις κερκίδες σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αθλητών. Οταν οι αθλητές επέστρεψαν στις πατρίδες τους πολλοί από αυτούς κατήγγειλαν συμπτώματα που όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ήταν παρόμοια με τα αντίστοιχα της COVID-19. Περιέργως κανένα υπ. Άμυνας Δυτικής χώρας δεν εξέτασε τους στρατιωτικούς αθλητές που παρουσίασαν συμπτώματα ώστε να διαπιστώσει εάν είχαν αναπτύξει σχετικά αντισώματα Covid-19! Kανένα υπουργείο Άμυνας. Λες και ήταν μιλημένα.

Η Εκθεση των Ρεπουμπλικανών για την προέλευση του ιού υποστήριζε ότι οι Αγώνες των Στρατιωτικών της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός σε όλο το κόσμο. Η Έκθεση των Ρεπουμπλικανών θάφτηκε απ΄όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ εκτός από τα ΜΜΕ του Μέρντοχ και κυρίως το FOX. Λες και υπήρχε μία κοινή γραμμή υπαγορευμένη από κάποιο κέντρο στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκονται οι μετοχές τους.

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Ο έγκριτος Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος όπως θα δείτε στη συνέχεια αναφέρεται πολύ τακτικά ειρωνικά στους ψεκασμένους και τα τσιπάκια. Αυτή τη φορά θα τον διαψεύσει από το ίδιο το Forum του Davos o γλυκομίλητος Yuval Harari ο οποίος μίλησε για τη σημασία των βιομετρικών δεδομένων και ο οποίος προανήγγειλε το εξής>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

(H επανάληψη ως μήτηρ μαθήσεως.)

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

Το πιο ενδιαφέρον>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Πως θα μπορούσε μόλις σε δύο αιώνες το ανθρώπινο ύφασμα να μεταβληθεί σε ανθρωπομηχανή; Πως είναι δυνατόν εάν σε 21 αιώνες δεν έχει συμβεί παρόμοια αλλαγή αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο τρεις γενιές;

Τι προαναγγέλλει ακριβώς ο γλυκομίλητος Ιστορικός;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις τον Μήτσο Καμπουράκη και τον Νάσο Εξαδάκτυλο;

Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.


Oταν οι άνθρωποι με εξουσία και δύναμη δεν είναι ευτυχισμένοι όπως ο τύπος που βλέπετε, το μόνο που παράγουν είναι μελανές στιγμές στην Ιστορία.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».


Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.


Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

Όχι, δεν τελειώσαμε εδώ που λέει και ο Αντώνης Ρέμος. Η δράση συνεχίζεται…

Στο μεταξύ στη Σλοβενία: Η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, ενός κλινικού κέντρου στη Λιουμπλιάνα, που φροντίζει να παραλαμβάνει τα μπουκάλια και διαχειρίζεται τα πάντα, παραιτήθηκε, βγήκε στην κάμερα και έβγαλε μπουκάλια με υγρά.

Έδειξε στους ανθρώπους τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

* Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα.

Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Για αυτά τα μπουκάλια, ο αριθμός 3 λέει ότι τα άτομα που το λάβουν εντός 2 ετών θα έχουν καρκίνο των μαλακών μορίων.
* Λέει ότι έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 (πλασεμπο), στη συνέχεια έλαβαν φυσιολογικό ορό, εικονικό φάρμακο. https://www.facebook.com/watch/?v=190515176301913

Και τώρα περισσότερη δράση>

H διαδρομή του εργαστηριακού ιού από το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας (NML) του Καναδά στο αντίστοιχο στη Wuhan της Κίνας

Δείγματα πρώιμων ασθενών της Wuhan από COVID-19 είχαν γενετικά τροποποιημένο Henipah, έναν από τους δύο τύπους ιών που εστάλησαν, στα τέλη Μαρτίου 2019, από Καναδικό εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

By Team

Tην μεγάλη αποκάλυψη κάνουν οι The Epoch Times στο ρεπορτάζ του Omid Ghoreishi.

Οπως όλα δείχνουν το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan είχε αναλάβει την αποστολή είτε να δημιουργήσει το ίδιο είτε να εξασφαλίσει από άλλα αντίστοιχα εργαστήρια ιδιαίτερα θανατηφόρους γεννητικά τροποποιημένους ιούς.

Ο Henipah ήταν ένας από τους δύο τύπους ιών που στάλθηκαν στην Κίνα και συγκεκριμένα στο εργαστήριο της Wuhan από Κινέζους επιστήμονες.

Το εύρημα επιβεβαιώθηκε για τους The Epoch Times από έναν άλλο ειδικευμένο επιστήμονα.

Τα στοιχεία βρέθηκαν για πρώτη φορά από τον Δρ Steven Quay, ιατρό-επιστήμονα με έδρα το Σιάτλ και πρώην μέλος της Stanford University School of Medicine, ο οποίος εξέτασε δείγματα πρώιμων COVID-19 που ανέβασαν επιστήμονες στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan (WIV) λίγο αφότου η Κίνα ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το ξέσπασμα του SARS-CoV-2.

Τα δείγματα από τους ασθενείς, οι οποίοι φέρεται να βρέθηκαν να έχουν την «άγνωστη πνευμονία» τον Δεκέμβριο του 2019, ανέβηκαν στη βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας, GenBank, στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH).

Ο Quay λέει ότι ενώ άλλοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονταν κυρίως να εξετάσουν το γονιδίωμα του SARS-CoV-2 στα δείγματα που ανέβασαν οι επιστήμονες του WIV, ο ίδιος ήθελε να δει τι άλλο υπήρχε στα δείγματα που συλλέχθηκαν από τους ασθενείς.

Δρ Steven Quay

Συνεργάστηκε λοιπόν με μερικούς άλλους επιστήμονες για να αναλύσει ακολουθίες από τα δείγματα.

«Αρχίσαμε να ψαρεύουμε για παράξενα πράγματα», είπε ο Quay στους The Epoch Times.

Αυτό που βρήκαν, λέει, είναι τα αποτελέσματα της πιθανής μόλυνσης από διαφορετικά πειράματα στο εργαστήριο που εισέρχονται στα δείγματα, καθώς και στοιχεία για τον ιό Henipah.

«Βρήκαμε γενετική χειραγώγηση του ιού Nipah, ο οποίος είναι πιο θανατηφόρος

Οι Epoch Times ζήτησαν από τον Joe Wang, PhD, ο οποίος προηγουμένως ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος ανάπτυξης εμβολίων για τον SARS στον Καναδά με μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, να επαληθεύσει το εύρημα. Ο Wang είναι σήμερα πρόεδρος της NTD Television Canada, της αδελφής εταιρείας των The Epoch Times στον Καναδά.

Αφού εξέτασε τα στοιχεία, ο Wang είπε ότι μπόρεσε να αναπαράγει τα ευρήματα του Quay για τον ιό Henipah. Εξηγεί ότι ο γενετικός χειρισμός του ιού ήταν πιθανό για τους σκοπούς της ανάπτυξης εμβολίων.

Η απόλυση της Κινέζας επιστήμονα Xiangguo Qiu και του συζύγου της, Keding Cheng, από το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας (NML) στο Winnipeg του Καναδά αποτέλεσε αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων στον Καναδά, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πιέζουν την κυβέρνηση για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση και η κυβέρνηση αρνείται να δημοσιοποιήσει πληροφορίες επικαλούμενες ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη NML, είπε ότι ο τερματισμός της συνεργασίας ήταν αποτέλεσμα «διοικητικού θέματος» και «πιθανών παραβιάσεων των πρωτοκόλλων ασφαλείας», αλλά αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενος την ασφάλεια και το απόρρητο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο National Microbiology Laboratory, η Qiu ταξίδεψε αρκετές φορές με επίσημη ιδιότητα στο Εργαστήριο της Wuhan, βοηθώντας την εκπαίδευση προσωπικού στο επίπεδο ασφάλειας 4. Η Globe and Mail ανέφερε αργότερα ότι επιστήμονες στο NML συνεργάζονται με Κινέζους στρατιωτικούς ερευνητές σε θανατηφόρα παθογόνα και ότι ένας από τους Κινέζους στρατιωτικούς ερευνητές εργάστηκε στο εργαστήριο υψηλής ασφάλειας Winnipeg για ένα χρονικό διάστημα.

Τα έγγραφα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν από το Health Agency of Canada (PHAC) δείχνουν ότι η αποστολή δειγμάτων Henipah και Ebola έγινε με την άδεια των αρχών της NML.

Σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, ο David Safronetz, επικεφαλής ειδικών παθογόνων στο PHAC, ενημερώνει τον τότε επικεφαλής του NML Matthew Gilmour και άλλους διαχειριστές εργαστηρίου για το αίτημα της WIV για αποστολή των δειγμάτων, λέγοντας «Έχω εμπιστοσύνη στο εργαστήριο .. “

Σε απάντηση, ο Gilmour ρωτά για τη φύση των εργασιών που θα γίνουν στο εργαστήριο Wuhan και γιατί το εργαστήριο δεν παίρνει το υλικό από “άλλα, πιο τοπικά εργαστήρια”. Λέει επίσης στον Safronetz ότι “είναι καλό να γνωρίζoυμε ότι εμπιστεύεστε αυτήν την ομάδα”, ρωτώντας πώς συνδέθηκε η NML μαζί τους.

Στην απάντησή του, ο Safronetz δεν λέει συγκεκριμένα για το πως θα χρησιμοποιηθούν τα δείγματα στην Κίνα, αλλά σημειώνει ότι θα σταλούν μόνο όταν ολοκληρωθούν όλα τα έγγραφα και η πιστοποίηση. Λέει επίσης ότι το WIV ζητά το υλικό από τη NML “λόγω συνεργασίας” με την Qiu.

Και προσθέτει, «Ιστορικά, ήταν επίσης ευκολότερο να λάβουν υλικό από εμάς σε αντίθεση με τα αμερικανικά εργαστήρια. Δεν νομίζω ότι άλλα, πιο κοντινά εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν αυτά τα υλικά ».

Ο Gilmour παραιτήθηκε από τη θέση του στη NML τον Μάιο του 2020 και προσχώρησε σε μια εταιρεία βιοερευνών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι βουλευτές ρώτησαν τη διοίκηση της NML γιατί επιτρέπεται η αποστολή των δειγμάτων και αν γνωρίζουν εάν η Κίνα πραγματοποιεί έρευνα Gain of Function (GoF) στο WIV.

Ο γενικός διευθυντής της NML, Guillaume Poliquin, είπε στους βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής στις 22 Μαρτίου ότι το εργαστήριο έστειλε τα δείγματα στο WIV μόνο αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα πραγματοποιηθεί έρευνα Gain of Function-GoF.

Ο συντηρητικός βουλευτής John Williamson πίεσε για περισσότερες απαντήσεις, λέγοντας ότι το κινεζικό καθεστώς «έχει ιστορία κλοπών και ψεμάτων».

Το ζήτημα της έρευνας GoF στο Εργαστήριο της Wuhan αποτέλεσε σημείο διαμάχης στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ των νομοθέτων και του Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων του NIH, του οποίου ο οργανισμός έχει χρηματοδοτήσει την έρευνα (μέσω της EcoHealth Alliance) για τους κορωνοϊούς το εργαστήριο της Wuhan. Ο Αμερικανός γερουσιαστής Rand Paul λέει ότι δημοσιευμένες εργασίες του WIV για τους κοροναϊούς δείχνουν ότι το εργαστήριο διεξάγει έρευνα στο GoF, μια κατηγορία που αρνείται ο Fauci.
Οι Epoch Times ζήτησαν σχόλια από την PHAC, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός αντιμετώπισε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την ανάπτυξη τυχόν προϊόντων όπως εμβόλια από το εργαστήριο της Wuhan αλλά δεν έλαβε απάντηση έως τη δημοσίευση του άρθρου. Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόλυση των δύο επιστημόνων της NML, η καναδική κυβέρνηση αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία, λέγοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η κυβέρνηση διέκοψε αργότερα τη δικαστική της υπόθεση μόλις ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό προκήρυξε εκλογές και το Κοινοβούλιο διαλύθηκε.

Στην απάντησή του, ο Safronetz δεν λέει συγκεκριμένα για το πως θα χρησιμοποιηθούν τα δείγματα στην Κίνα, αλλά σημειώνει ότι θα σταλούν μόνο όταν ολοκληρωθούν όλα τα έγγραφα και η πιστοποίηση. Λέει επίσης ότι το WIV ζητά το υλικό από τη NML “λόγω συνεργασίας” με την Qiu.

Και προσθέτει, «Ιστορικά, ήταν επίσης ευκολότερο να λάβουν υλικό από εμάς σε αντίθεση με τα αμερικανικά εργαστήρια. Δεν νομίζω ότι άλλα, πιο κοντινά εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν αυτά τα υλικά ».

Ο Gilmour παραιτήθηκε από τη θέση του στη NML τον Μάιο του 2020 και προσχώρησε σε μια εταιρεία βιοερευνών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι βουλευτές ρώτησαν τη διοίκηση της NML γιατί επιτρέπεται η αποστολή των δειγμάτων και αν γνωρίζουν εάν η Κίνα πραγματοποιεί έρευνα Gain of Function (GoF) στο WIV.

Ο γενικός διευθυντής της NML, Guillaume Poliquin, είπε στους βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής στις 22 Μαρτίου ότι το εργαστήριο έστειλε τα δείγματα στο WIV μόνο αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα πραγματοποιηθεί έρευνα Gain of Function-GoF.

Ο συντηρητικός βουλευτής John Williamson πίεσε για περισσότερες απαντήσεις, λέγοντας ότι το κινεζικό καθεστώς «έχει ιστορία κλοπών και ψεμάτων».

Το ζήτημα της έρευνας GoF στο Εργαστήριο της Wuhan αποτέλεσε σημείο διαμάχης στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ των νομοθέτων και του Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων του NIH, του οποίου ο οργανισμός έχει χρηματοδοτήσει την έρευνα (μέσω της EcoHealth Alliance) για τους κορωνοϊούς το εργαστήριο της Wuhan. Ο Αμερικανός γερουσιαστής Rand Paul λέει ότι δημοσιευμένες εργασίες του WIV για τους κοροναϊούς δείχνουν ότι το εργαστήριο διεξάγει έρευνα στο GoF, μια κατηγορία που αρνείται ο Fauci.
Οι Epoch Times ζήτησαν σχόλια από την PHAC, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός αντιμετώπισε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την ανάπτυξη τυχόν προϊόντων όπως εμβόλια από το εργαστήριο της Wuhan αλλά δεν έλαβε απάντηση έως τη δημοσίευση του άρθρου. Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόλυση των δύο επιστημόνων της NML, η καναδική κυβέρνηση αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία, λέγοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η κυβέρνηση διέκοψε αργότερα τη δικαστική της υπόθεση μόλις ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό προκήρυξε εκλογές και το Κοινοβούλιο διαλύθηκε.

Θυμάστε όταν οι κυβερνήσεις είπαν ότι χρειάζονταν 70% ανοσία της αγέλης ή εμβολιασμό για να σταματήσουν τα lockdown και τις εντολές;

Τα γκολπόστ μετακινήθηκαν αρκετές φορές και η κυβερνητική «επιστήμη» αλλάζει κάθε μήνα. Τώρα ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.

Μπορώ να διατυπώσω μόνο θεωρίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για τους περισσότερους από εμάς ότι τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε έχουν να σώσουν ζωές.

Προφανώς αφορούν κάτι άλλο…

Όπως έχουν προειδοποιήσει πολυάριθμοι ειδικοί στον τομέα της ιολογίας και των εμβολίων τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επιβλαβών παρενεργειών για την υγεία όταν πρόκειται για πειραματική τεχνολογία mRNA. Ακόμα και ένας από τους δημιουργούς των εμβολίων mRNA έχει πει ότι υπάρχουν κίνδυνοι από την κυκλοφορία αυτών των κοκτέιλ χειραγώγησης γονιδίων χωρίς περισσότερες δοκιμές. Αξιοσημείωτες είναι οι ανησυχίες για μακροπρόθεσμες διαταραχές όπως αυτοάνοσες διαταραχές και στειρότητα. Την θολή εικόνα των εμβολίων ήλθε να συσκοτίσει περαιτέρω και ο FDA αιτούμενος από την αμερικανική δικαιοσύνη εμπάργκο 55 χρόνων για να δώσει στη δημοσιότητα τις 329.000 σελίδες των εγγράφων στις οποίες βασίσθηκε για να δώσει άδεια χορήγησης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer.

Εάν ένας μεγάλος πληθυσμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει μη εμβολιασμένος μετά τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αντιπροσωπεύει μια μεγάλη και αδιαμφισβήτητη ομάδα ελέγχου. Μια ομάδα ελέγχου είναι μια ομάδα ατόμων που δρουν ως ένα καθαρό δείγμα που δεν έχει αγγιχτεί από πειραματικά εμβόλια ή φάρμακα. Εάν η εμβολιασμένη ομάδα αρρωστήσει ή πεθάνει από συγκεκριμένες καταστάσεις και η ομάδα ελέγχου δεν έχει υποστεί τα ίδια πράγματα, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το εμβόλιο ή το φάρμακό σας είναι δηλητήριο.

Πρέπει να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε επίσης – ΟΛΟΙ μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου και επομένως καμία απόδειξη για το τι έχουν κάνει. Θα μπορούσαν απλά να κατηγορήσουν τις μαζικές διαταραχές υγείας στην ίδια την covid, ή κάποιον άλλο ψεύτικο ένοχο.

Τα διαβατήρια εμβολίου είναι η κόκκινη γραμμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Βλέπουμε μάλιστα εκτεταμένες διαμαρτυρίες και ταραχές σε μέρη όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία για το δρακόντειο καθεστώς διαβατηρίων.

Οι ΗΠΑ, όμως, είναι εκεί που θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος αγώνας. Έχουν έναν ένοπλο πληθυσμό, εκατομμυρίων εκπαιδευμένους βετεράνους και πολίτες, έναν στρατό με περίπου 70% συντηρητικούς και ανεξάρτητους και μια ιστορική κατανόηση της «ασύμμετρης απειλής».

Mείνετε συντονισμένοι στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Τα καλύτερα έρχονται…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK