kourdistoportocali.comNews DeskLeave the World Behind

Η επίθεση στη διαλείπουσα νηστεία

Leave the World Behind

H δυστοπική σχέση της Προέδρου με την ανθρωποθυσία στα Τέμπη και τον εργαστηριακό πνιγμό του Θεσσαλικού κάμπου

Tρίτη 2 Απριλίου 2024

Γράφει ο JFK

Η διαβούλευση για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο . Η επιλογή να γίνει από κείμενο που ήταν στα αγγλικά υποβαθμίζει έως και προσβάλλει όλο το παραγωγικό σύστημα της Θεσσαλίας και ειδικά αγροτικούς συλλόγους που δεν γνωρίζουν αγγλικά. Όταν πραγματικά αναζητάς διαβούλευση δίνεις χρόνο. Όχι 15 μέρες που έγιναν 25 χθες. Θα μπορούσε η διαβούλευση να είναι υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας αν πραγματικά θέλουμε να σεβαστούμε την περιφέρεια. Η περιφέρεια Θεσσαλίας λοιπόν θεωρώντας ότι η ανασυγκρότηση της περιοχής μας είναι υψίστης σημασίας και δεν είναι μια διεκπεραίωση, ξεκινά μια ουσιαστική διαβούλευση με μια διημερίδα το επόμενο σαββατοκύριακο στη Λάρισα που θα μιλήσουν πάνω από 30 επιστήμονες και φορείς . Αυτή συζήτηση θα μεταφερθεί σε κάθε δήμο και θα κρατήσει όλο το 2024 για να μπορέσει ο κάθε φορέας να εκφραστεί. Η διαβούλευση είναι ύψιστη διαδικασία όχι ξεπέτα. Στην διαβούλευση έχουν κατατεθεί πάνω 10 μεγαλα κείμενα από συναδέλφους της ομάδας που έχω συστήσει.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δημήτρης Κουρέτας

Mερικές ώρες πριν, ένας σοβαρός επιστήμονας από τους ελάχιστους σοβαρούς επιστήμονες που διαθέτει η χώρας μας, ο Δημήτρης Κουρέτας -κεντρική photo, μια προσωπικότητα αυθύπαρκτη που δεν έχει την ανάγκη στήριξης κανενός εγχωρίου κόμματος (μάλλον εκείνα επιδιώκουν να καταληστεύσουν το εκτοπισμά του) σχολίασε με τον τρόπο που βλέπετε την συνέχεια του εργαστηριακού (;) πνιγμού του Θεσσαλικού Κάμπου.

Δεν αισθανθήκαμε ουδεμία έκπληξη μια και οι οδηγίες φθάνουν από τα έγκατα του WEF απευθείας στ΄αγγλικά και επειδή αυτό το καιρό το Μαξίμου βρίσκεται σε αποσύνθεση τους διέφυγε το αυτονόητο. Να μεταφράσουν στα ελληνικά τις οδηγίες της Ατζέντας της μεγάλης επαναφοράς για τον Θεσσαλικό κάμπο μετά το κατά πάσα πιθανότητα εργαστηριακό χτύπημα που προηγήθηκε.

Για να δούμε ποιους σκοπούς θα μπορούσε να εξυπηρετεί το πνίξιμο του Θεσσαλικού Κάμπου.

1) Εντείνουν την εξάρτηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού από τα επιδόματα βοηθείας του κράτους. Άρα όλο και πιο μεγάλοι πληθυσμοί παραδίδονται στο έλεος του κράτους.

2) Εκπαιδεύουν τους πολίτες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και χωρίς αντιστάσεις να παραδοθούν στη μετεγκατάσταση και στις πόλεις- στρατόπεδα συγκέντρωσης αλά Κίνα. (Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος)

3) Εξυπηρετούν το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης στόχος του οποίου είναι νέες στερήσεις ελευθεριών, νέα lockdowns και φυσικά θανάσιμος (στη κυριολεξία) έλεγχος! Στο μεταξύ δημιουργούν ψευδεπίγραφο άλλοθι ώστε να προσθέσουν νέους κλιματικούς και πράσινους φόρους στην ακίνητη περιουσία.

4) Προετοιμάζουν το έδαφος για νέα Μνημόνια και νέα Υγειονομική Κρίση

5) Προκαλούν διαρκή ανασφάλεια και τρόμο στον λοιπό πληθυσμό που είναι το ζητούμενο

6) Ευνουχίζουν το όραμα για δημιουργία και επιχειρείν. Δείτε πόσες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και πόσες αγροτικές μονάδες βούλιαξαν στο υδάτινο χάος.

7) Απαξιούν βίαια τις αξίες της γης στα κατεστραμμένα εδάφη

Πάμε τώρα στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία εμφανίζεται να έχει μία δυστοπική σχέση τόσο με τον εργαστηριακό πνιγμό του Θεσσαλικού Κάμπου όσο και με την ανθρωποθυσία των Τεμπών.

Θα ξεκινήσουμε από τη τελευταία. Είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη κουστωδία της να βρίσκονται παράτυπα και παράνομα στο τόπο του εγκλήματος στη κυριολεξία σε μια crime scene η οποία δεν θα έπρεπε να είναι προσβάσιμη παρά μόνο στους ειδικούς που ερευνσούσαν στη περιοχή.

Θα έπρεπε μάλιστα ο χώρος να έχει αποκλειστεί με κορδέλες αυτού του τύπου.

Όχι μόνο δεν συνέβη αυτό αλλά ακολούθησε μια οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης και μπαζώματος σαν συνέχεια αυτού που μοιάζει με οργανωμένη ανθρωποθυσία και όχι μια τραγωδία εξαιτίας του ξεχαρβαλωμένου κράτους ή με ανθρώπινο λάθος.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 16.32: «Η αμαξοστοιχία IC56 παραμένει στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση».

Ενα κομμένο(!) καλώδιο ηλεκτροκίνησης που έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της, με περίπου 450 επιβάτες, φαίνεται πως ήταν η απαρχή ενός ντόμινο που ως τραγική κατάληξη θα είχε αργά το βράδυ τη μετωπική σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών.

Ποιος έκοψε αυτό το καλώδιο,

-Ποιος φόρτωσε τα τρένα με εκρηκτικά;

-Ποιος σκότωσε τους δύο σταθμάρχες;

-Ποιος έκανε την απομαγνητοφώνηση;

-Ποιος έδωσε εντολή να γίνει το μοντάζ;

-Ποιος μπάζωσε τα στοιχεία της ανθρωποθυσίας;

-Γιατί δεν έχουμε ακούσει και κυρίως δεν έχουμε δει μία συνέντευξη με αρχή μέση και τέλος του σταθμάρχη βάρδιας Βασίλη Σαμαρά;

-Γιατί τον τελικά αθώο σταθμάρχη δεν ανέλαβε ένας επώνυμος και ισχυρός δικηγόρος από εκείνους που σπεύδουν να αναλάβουν ακόμη και υποθέσεις τεράτων;

-Γιατί εφόσον πρόκειται για ένα ανθρώπινο λάθος δεν άφησαν την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική, τη Δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους; Γιατί τόση πρεμούρα για το μπάζωμα, γιατί ο εξαφανισμένος έγκλειστος σταθμάρχης Baσίλης Σαμαράς-photo, γιατί η μονταζιέρα, γιατί τόση οργάνωση και τόση μεθόδευση σε μια εξώφθαλμη απόπειρα συγκάλυψης;

Mόλις λίγες ώρες μετά κι ενώ δεν είχε στεγνώσει το χώμα από τις κοφτές αναπνοές της καμμένης νεανικής σάρκας η πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία της έρχεται να πατήσει πάνω στα απομεινάρια των νεκρών όσα δεν είχαν στο μεταξύ απομακρυνθεί άρον-άρον.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό VIDEO με τη παρουσία της προέδρου στο χώρο του συμβάντος καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η οργάνωση της συγκάλυψης.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μια δυστοπική σχέση με τα προτάγματα της Ατζέντας 2030 του WEF.

Δείχνει σε βάθος γνώστης αλλά και υπερασπιστής της Ατζέντας 2030, ο απώτερος στόχος της οποίας είναι η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους και της ανάγκης υλοποίησης του οράματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης με μόνο 2 δις κατοίκους όπου ο δυτικός πληθυσμός θα είναι μειοψηφία.

Σας θυμήζουμε ότι ο Dr. Schwab εκτός από τη δεδηλωμένη του πρεμούρα να εμβολιασθούμε άπαντες, με τα εμβόλια COVID-19, όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός, είναι εξίσου φανατικός υπέρμαχος της Κλιματικής Αλλαγής, της woke και DEI ατζέντας και κυρίως του δόγματος δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος!

-Καλησπέρα-Καλησπέρα…

O Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει μεθοδικά το μπάζωμα των Τεμπών υπηρετώντας με δεξιοτεχνία το αφήγημα της Ατζέντας 2030.

Προαναγγέλει ως εξής την εκπομπή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η θητεία της οποίας θα σημαδευτεί ιστορικά από τη δυστοπική παρουσία της στο τόπο της ανθρωποθυσίας των Τεμπών και της συγκάλυψης που ακολούθησε.

Στις παρυφές της Ροδόπης, πέρναγε τις διακοπές ως παιδί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Τότε που για όλους ήταν «η εγγονή του Χρηστάκη».

Στα ίδια ανηφορικά καλντερίμια περπατήσαμε αυτές τις μέρες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ανασύραμε μνήμες από τα ξέγνοιαστα χρόνια και ήρθαμε και στο σήμερα. Στα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Σε αυτό το σημείο είναι αξιοπρόσεχτες οι συμπτώσεις της Ελληνίδας Προέδρου με την Ατζέντα του Dr. Schwab.

H κ. Σακελλαροπούλου εμφανίζεται ένθερμος υποστηριχτής της woke ατζέντας, των εμβολιασμών, και κυρίως της Κλιματικής Κρίσης. Τόσο που μοιάζει να πασχίζει να υπερκεράσει ακόμη και το πάθος της Greta Thunberg. Kι όλα αυτά χωρίς ουδεμία εκ των δύο κοριτσιών να μας εξηγήσει το αυτονόητο.

Σε ποιον βρε παιδί μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα της Κλιματικής Κρίσης γύρω από την οποία τζιράρεται ένας πακτωλός τρις σε ολόκληρο το κόσμο; Ποιος κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της Κλιματικής Κρίσης καθώς πυκνώνουν οι καταγγελίες για “εργαστηριακές” φωτιές στον Καναδά, την Ισπανία, το Maui της Χαβάης με τις φωτιές στην Εύβοια, τον Έβρο και την Αλεξανδούπολη να βρωμάνε ακόμη πιο πολύ κάτι παρόμοιο.

H Aτζέντα 2030, η ανθρωποθυσία των Τεμπών και ο εργαστηριακός (;) πνιγμός του Θεσσαλικού Κάμπου

Καθώς το δυστοπικό συμβάν στα Τέμπη που παραπέμπει σε ανθωποθυσία ένδειξης υποταγής, έχει αφήσει πίσω του ένα σκασμό ερωτηματικά και νεκρικά σιωπηλούς σταθμάρχες, έρχονται οι προαναγγελθείσες εργαστηριακές πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταγγείλει τη Κλιματική Κρίση!

Ας ξεκινήσουμε από τις τότε δηλώσεις Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου που αφορούν την Κλιματική Κρίση καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις για φράγματα που ανοίχθηκαν επίτηδες ώστε να υπηρετήσουν το σχέδιο της καταστροφής λίγους μήνες αφότου η επικεφαλής της Ε.Ε. φιλοξενήθηκε στην οικογενειακή κατοικία του πρωθυπουργού στα Χανιά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κυρία Πρόεδρε….σήμερα, αντιμετωπίζουμε ένα τελείως ακραίο καιρικό φαινόμενο, το οποίο εστιάζεται αυτή τη στιγμή στη Μαγνησία και στον Βόλο, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Βέβαια, ακραία φαινόμενα δεν αντιμετωπίζει μόνο η Ελλάδα. Είδαμε τις καταστροφικές πλημμύρες που «χτύπησαν» σχεδόν ολόκληρη την Ισπανία πριν από λίγες μέρες. Και το λέω αυτό, κυρία Πρόεδρε, διότι δεν έχουμε πια καμία αμφιβολία ότι η κλιματική κρίση δεν είναι κάτι που αφορά το μέλλον, αφορά το παρόν, η κλιματική κρίση είναι εδώ, δεν χρειαζόμαστε την επιστήμη να μας το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει δυστυχώς η ίδια η ζωή. Και αυτό υποχρεώνει το κράτος, σε όλες του τις εκφάνσεις, με τη συνεργασία βέβαια πάντοτε των πολιτών, να γίνεται ολοένα και πιο ανθεκτικό. Η πραγματικότητα είναι ότι φέτος το καλοκαίρι δοκιμαστήκαμε στο μέτωπο των πυρκαγιών, εκ του αποτελέσματος είναι σαφές ότι δεν τα καταφέραμε όσο καλά θα θέλαμε, και αυτό μας υποχρεώνει να στρέψουμε άμεσα το βλέμμα μας σε πρώτη φάση στην αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν.

Και ταυτόχρονα, βέβαια, να ξεκινήσουμε και πάλι τον σχεδιασμό για ένα κράτος το οποίο θα είναι ολοένα και πιο ανθεκτικό. Ο πήχης των απαιτήσεων των πολιτών μπαίνει ολοένα και πιο ψηλά, διότι τα ίδια τα φαινόμενα μας υποχρεώνουν να προσαρμοστούμε σε ολοένα και πιο ακραίες – είτε μιλάμε για φωτιές είτε μιλάμε για πλημμύρες – εκφάνσεις όμως της κλιματικής κρίσης. Αυτό θα κάνουμε και αυτό απαιτεί, θα το ξαναπώ, μια συστράτευση ολόκληρης της κοινωνίας και ολόκληρου του κράτους σε όλα τα επίπεδα, από την κεντρική κυβέρνηση, η οποία προφανώς δίνει την βασική κατεύθυνση, μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση και με μεγάλη συνεργασία και των ίδιων των πολιτών, διότι πια, φοβάμαι ότι τα ανέμελα καλοκαίρια, έτσι όπως τα ξέραμε ή όπως υπήρχαν ενδεχομένως στο φαντασιακό μας υποσυνείδητο, θα πάψουν να υπάρχουν και τα καλοκαίρια που θα έρχονται από εδώ και στο εξής, η πιθανότητα είναι ότι θα είναι ολοένα και πιο δύσκολα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, ίσως έχουμε τόσο σημαντική μεταβολή λόγω της κλιματικής κρίσης, που δεν ξέρω πια αν θα έχουμε εποχές να διακρίνουμε. Όλα όσα ξέραμε, όπως πολύ σωστά λέτε, έχουν αλλάξει δραματικά. Είναι πολύ σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε όλοι, γιατί ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε και τρόπο ζωής. Αλλά αυτό που προηγείται βέβαια είναι η οργάνωση του κρατικού μηχανισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στρατηγικός σχεδιασμός και για την αποκατάσταση των περιοχών, σχεδιασμός για το μέλλον. Είναι πολύ βαρύ το έργο, αλλά πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι είναι επίσης σημαντικό, επειδή αναφερθήκατε και στον Έβρο και στα μέτρα που θα εξαγγείλετε, δεν είναι μόνο η αποκατάσταση των ζημιών, που φυσικά είναι το πρώτο, αλλά και η παροχή κινήτρων, γιατί οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους, να συνεχίσουν να είναι εκεί.

Ήμουν προχθές στην Ηλεία και καταλαβαίνω ότι έχει μια σημαντική μείωση πληθυσμού τα τελευταία χρόνια μετά από τη δραματική κατάσταση του 2007. Και βέβαια, σε κάθε περίπτωση, η στήριξη των πιο ευάλωτων προηγείται, αλλά και το οικοσύστημα είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς. Δεν είναι αυταξία το οικοσύστημα της Δαδιάς, είναι σημαντικό για όλους μας για όσο αναπνέουμε. Ας ευχηθούμε λοιπόν το καλύτερο.

Έτσι έπνιξαν τον Θεσσαλικό Κάμπο;

O Στέφανος Μάνος έλυσε άθελά του μυστήριο του χτυπήματος στο Θεσσαλικό Kάμπο.

Ο πρώην υπουργός αντιγράφοντας από το KReport της 11/09/2023 αποκάλυψε στο ευρύ κοινό μία “ενδιαφέρουσα ύποπτη” μελέτη 145 σελίδων που είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιελάμβανε ακόμη και προσομοιώσεις πλημμύρας!

Η μελέτη αναφέρεται στη «Διαχείριση Κινδύνων Πλημμύρας των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας» (!) και είχε παραδοθεί στο υπουργείο το Μάρτιο 2017.

Αυτό σημαίνει ότι οι εμπνευστές του Σχεδίου γνώριζαν πως εάν προκαλούσαν έντονες βροχοπτώσεις με τη βοήθεια της Γεωμηχανικής και του Συστήματος Haarp πάνω από τις πληγείσες περιοχές θα είχαμε το αποτέλεσμα που βιώνουμε σήμερα.

Και απλά το έκαναν πράξη. Κάτι μας λέει πως υπήρχαν και παρόμοιες μελέτες για το δάσος της Δαδιάς για παράδειγμα.

Φυσικά ο πρώην υπουργός και επιχειρηματίας Στέφανος Μάνος έπεσε στη παγίδα του δήθεν ξεχαρβαλωμένου κράτους το οποίο είχε στη διάθεσή του τη μελέτη και δεν λειτούργησε προληπτικά.

Κι όμως εδώ έχουμε το προφανές. Το κράτος αξιοποίησε τη μελέτη ως εργαλείο της Ατζέντας με αποτέλεσμα να πνιγεί ο κάμπος.

Γράφει λοιπόν ο Στέφανος Μάνος>

Αντιγράφω από το καλά ενημερωμένο KReport της 11/09/2023. Η κυβέρνηση μας χρωστάει εξηγήσεις και τιμωρία των υπευθύνων της ολιγωρίας.
“Γνωρίζαμε αλλά αδρανήσαμε: Γνωρίζαμε από το 2017 τί θα συμβεί στον θεσσαλικό κάμπο αν γίνουν σφοδρές βροχοπτώσεις και προκαλέσουν πλημμύρες που συμβαίνουν μία φορά στα 50 χρόνια είτε μία φορά στα 100 είτε μία φορά στα 1.000 χρόνια. Το περιέγραφε στις 145 σελίδες της η μελέτη που είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αναφέρεται στη «Διαχείριση Κινδύνων Πλημμύρας των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας», είχε παραδοθεί στο υπουργείο Μάρτιο 2017.

Το ερώτημα είναι τι έγινε από το 2017 μέχρι σήμερα και πολύ περισσότερο από το 2020, όταν ο Ιανός μας είχε προειδοποιήσει για τα μελλούμενα.

Στη μελέτη εξετάζονταν τρία σενάρια. Και οι αρμόδιοι «εντέλλονταν» να πράξουν τα δέοντα. Προφανώς αυτά δεν έγιναν. Ή ότι έγινε ήταν ανεπαρκές και κάποια από αυτά που έγιναν ήταν κακοφτιαγμένα.

1. Η μελέτη προειδοποιούσε ότι το Υδατικό Διαμέρισμα Θεσσαλίας είναι το πλέον ευάλωτο της Ελλάδας, καθώς οι πλημμυρικές ζώνες καλύπτουν το 31.2% της περιοχής (4 172 από τα 13 377 τετραγωνικά χλμ).

2. Όλα τα υδατορεύματα και οι λεκάνες στη Θεσσαλία πλημμυρίζουν σε όλα τα σενάρια, στα πιθανότερα και τα σπανιότερα, η διαφορά από σενάριο σε σενάριο είναι στις εκτάσεις που πλημμυρίζουν.

3. Η μελέτη έμεινε στα συρτάρια, ούτε καν επικαιροποιήθηκε -όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προσφύγει κατά της Ελλάδας από τον Φεβρουάριο 2022, για παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.”

Δημήτρης Σκεπαστιανός> Θα μπορούσαμε να  αποδυναμώσουμε την καταιγίδα Daniel που έπνιξε τη Θεσσαλία. Είχαμε τα μέσα…

Η 3Δ Α.Ε. είναι ελληνική ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες και εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη που καλύπτουν όλες τις σημαντικές σύγχρονες δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και από το 1981 συμμετέχει ενεργά σε διάφορα προγράμματα τροποποίησης καιρού.

Η 3Δ A.E. προσφέρει μια ξεχωριστή γκάμα υπηρεσιών που δικαιολογημένα την καθιστά μοναδική στην Ευρώπη και μία από τις τέσσερις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως που ειδικεύονται στις εφαρμογές τροποποίησης καιρού.

Η 3Δ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες παγκοσμίως όσον αφορά την προστασία από δυσμενή καιρικά φαινόμενα. Είναι μέλος της Weather Modification Association, ενώ αναλαμβάνει και υλοποιεί προγράμματα Τροποποίησης Καιρού από το 1981.

Η “μεταβολή” των καιρικών συνθηκών πραγματοποιείται με ειδικά τροποποιημένα αεροσκάφη, ραντάρ καιρού και εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος της εταιρίας είναι να αυξήσει τον υετό (βροχή ή χιόνι) με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ξηρασίας και της έλλειψης αποθεμάτων νερού αλλά και να προστατεύσει από το χαλάζι, μειώνοντας τις ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες.

Προγράμματα “διαχείρισης” και προστασίας από δυσμενή καιρικά φαινόμενα μπορούν να υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικότερα, τα προγράμματα χαλαζικής προστασίας πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών του έτους, όπου νέφη κατακόρυφης ανάπτυξης αναπτύσσονται περισσότερο, ενώ προγράμματα αύξησης του υετού (βροχή/χιόνι) επιφέρουν καλύτερα αποτελέσματα τους χειμερινούς μήνες.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση των εν λόγω προγραμμάτων βασίζεται στην εισαγωγή επιπρόσθετων πυρήνων συμπύκνωσης σε περιοχές της ατμόσφαιρας (νέφη), όπου υπάρχει αρκετή υγρασία. Ωστόσο, αν απουσιάζουν οι εν λόγω πυρήνες, είναι απίθανο να δημιουργηθούν υδροσταγόνες ή παγοκρυστάλλια, ή σε περίπτωση που ο αριθμός των πυρήνων είναι μικρός, σχηματίζονται μεγάλα “έμβρυα”, τα οποία πέφτουν στο έδαφος ως χαλάζι.

Κατά την υλοποίηση προγραμμάτων Τροποποίησης, η 3Δ Α.Ε. χρησιμοποιεί τη μέθοδο της απευθείας διάχυσης των πυρήνων συμπύκνωσης. Αυτό σημαίνει ότι, η σπορά των νεφών με Ιωδιούχο Άργυρο (AgI) ή ξηρό πάγο στην περιοχή στόχο και στην κατάλληλη χρονική στιγμή, γίνεται με εναέρια μέσα (αεροπλάνα) με σκοπό την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της μεθόδου. Μ’ αυτόν τον τρόπο η διαθέσιμη υγρασία της ατμόσφαιρας κατανέμεται σε περισσότερα υδροσταγονίδια ή παγοκρυστάλλια, τα οποία πέφτουν στο έδαφος ως βροχή ή χιόνι.

Η περιβαλλοντική επίδραση της σποράς νεφών έχει αποδειχθεί μέσα από έρευνες και μελέτες ότι είναι μηδαμινή. Στις περιοχές που εφαρμόζονται προγράμματα Τροποποίησης Καιρού, οι ποσότητες AgI που ανιχνεύονται στη χλωρίδα, την πανίδα και το έδαφος δεν ξεπερνούν τις τιμές υποβάθρου του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Παρόμοια προγράμματα έχουν εφαρμοστεί σε όλον τον κόσμο. Παράλληλα, οι δυνατότητες των μετεωρολογικών ραντάρ συνεισφέρουν στην καλύτερη παρακολούθηση των νεφών και παρέχουν ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Επικεφαλής της εταιρίας είναι ο κ. Δημήτρης Σκεπαστιανός.

Δημήτρης Σκεπαστιανός-3D. Ο άνθρωπος που από το 1981 κάνει αυτή τη δουλειά με τα αεροσκάφη της εταιρίας του προσφέρθηκε να βοηθήσει το υπ. Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης καθως και τον ΕΛΓΑ να αντιμετωπίσει τις έντονες βροχοπτώσεις και το επακόλουθό τους τις πλημμύρες. Προσφέρθηκε επίσης να προκαλέσει βροχοπτώσεις ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα μας.

Είχε μάλιστα πολύ έγκαιρα συναντήσει τον πρώην υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Στυλιανίδη και έθεσε στη διάθεσή του την εταιρία του (3Δ), τα ραντάρ της, και τα αεροσκάφη της, τη τεχνογνωσία της.

Σημειώστε ότι ο κ. Σκεπαστιανός συνεργάζεται δεκαετίες τώρα με τον ΕΛΓΑ-παλαιότερα ΟΓΑ προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Τόσο στη πρόληψη των πυρκαγιών όσο και στη πρόληψη των καταιγίδων- πλημμυρών το κράτος αρνήθηκε την συνεργασία του!

Tις υπηρεσίες της πρόκλησης βροχοπτώσεων προσφέρει η εταιρία του κ. Σκεπαστιανού στη Ρουμανία.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι ρώτησε τον κ. Δημήτρη Σκεπαστιανό εάν το κράτος είχε ζητήσει την βοήθειά του θα είχαμε αποφύγει τον θάνατο ανθρώπων -άγνωστος αριθμός, 100 χιλιάδων και πλέον ζώων, τις απώλειες κατοικιών, εργοστασιών και περιουσιών. Το ρωτήσαμε εάν θα μπορύσαμε να είχαμε αποφύγει τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο.

Μας απάντησε>

-Η απάντησή μου είναι ότι η εταιρία μου η οποία παρακολουθεί σε live μετάδοση με δύο ιδιόκτητα ραντάρ την κίνηση των φαινομένων θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου..Mε τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία και η Κίνα στη διάρκεια δύο διαφορετικών Ολυμπιάδων πέτυχαν να προκαλέσουν ήπιες βροχοπτώσεις πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και το φαινόμενο να εκτονωθεί.

Έτσι θα ακολουθούσε η απερίσπαστη διεξαγωγή των Αγώνων στις δύο χώρες…

Η απάντηση του κ. Σκεπαστιανού δεν μας εξέπληξε καθώς τα τελευταία χρόνια ο πλανήτης και ιδιαίτερα ο δυτικός κόσμος παρακολουθεί την κατασκευή “φυσικών φαινομένων” από την planδημία, έως τις φωτιές, τις πλημμύρες, ακόμη και τους σεισμούς.

-Από τα 8 ραντάρ που διαθέτει η ΕΜΥ, μόλις δύο είναι σε λειτουργία-εξηγεί στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ο κ. Σκεπαστιανός. Οσα έχει και η εταιρία μου, η 3D στη διάθεσή της και με τα οποία παρακολουθούμε live 24/7 τα σύννεφα και τα φαινόμενα που προκαλούν. Ναι θα μπορούσαμε να αποδυναμώσουμε την αναμενόμενη καταιγίδα Daniel…

Η απάντηση του κ. Σκεπαστιανού στο Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας…Όπως δηλώνει ο κ. Σκεπαστιανός στο Κουρδιστό Πορτοκάλι η τεχνολογία πλέον μας επιτρέπει να επηρεάσουμε το καιρό προκαλώντας το αποτέλεσμα που θέλουμε όταν πρόκειται για καλλιέργειες και χαλαζόπτωση ή όταν πρόκεται για αποφυγή καταιγίδας που θα επηρέαζε την τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας και της Ρωσίας. Αυτό άλλωστε που συνέβη και οι τελετές διεξήχθησαν κανονικά.

H live παρακολούθηση του καιρού από την 3D και οι επικοινωνίες του κ. Σκεπαστιανού με τους αρμοδίους.

Θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει την εταιρία του ώστε να αποφευχθεί ο πνιγμός του Θεσσαλικού Κάμπου. Όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο αλλά έσπασαν και τα φράγματα τα οποία επέτειναν την καταστροφή.

 

 

Πάμε τώρα στον ταλαίπωρο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κουρέτα.

Στιγμιότυπο από το Πρώτο Θέμα, την εφημερίδα στην οποία παρουσιάσθηκε το αποτέλεσμα της Μονταζιέρας των Τεμπών με τους παραποιημένους διαλόγους του σταθμάρχη ώστε να αποδωθεί σε ανθρώπινο λάθος η σύγρουση. Στη συνέχεια δύο σταθμάρχες-κλειδιά (ο ένας διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ) θα έπεφταν νεκροί σε διάστημα 15 ημερών. Ο ένας πριν του συμβεί το “ατύχημα” στην Αθηνών-Σουνίου σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο καθώς οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του έστρεφε διαρκώς πίσω το κεφάλι του φορώντας το κράνος του καθώς είχε παρατηρήσει ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια να τον ακολουθεί…

Όσο για το ολλανδικό masterplan του WEF στο Θεσσαλικό Κάμπο είναι αυτό που έφθασε στην αγγλική στους αγρότες της περιοχής μια και ο συντονιστής και άνθρωπος του WEF στο Μαξίμου απασχολημένος με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως στο βήμα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και όσα ακολούθησαν δεν είχε χρόνο για να μεταφράσει το ολλανδικό masterplan του Dr. Schwab για τον υπό σχεδιασμό τυρρανικό στρατόπεδο των 15′ στο Θεσσαλικό Κάμπο.

Επειδή ο κ. Κουρέτας είναι πολύ σωστά και υπέρμαχος της διαλείπουσας νηστείας η οποία αποτοξινώνει και από την θανατηφόρα ακίδα του εμβολίου δημοσιεύουμε και αυτό που ακολουθεί. Στο κάτω κάτω τόσο η εργαστηριακή planδημία και τα εμβόλια ευθανασίας, όσο και η ανθρωποθυσία των Τεμπών και ο εργαστηριακός πνιγμός του Θεσσαλικού Κάμπου υπηρετούν και εξευμενίζουν το ίδιο αφήγημα…

Δείτε πως μπορείτε να απαλλαγείτε από την πρωτεΐνη ακίδας (“De-Spike”) με φυσικό τρόπο. O ρόλος της διαλείπουσας νηστείας

Επέβαλαν lockdowns ενώ ο ήλιος και η βιταμίνη D είναι αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Δεν επέτρεψαν την κυκλοφορία σε spray ισραηλινής εταιρίας βιοτεχνολογίας που εξουδετέρωνε τον ιό σε 72 ώρες. Συκοφάντησαν την ιβερμεκτίνη.

Τελευταία επιχειρούν να απαξιώσουν και τον καταλυτικό ρόλο της νηστείας των 72 ωρών (μόνο νερό επιτρέπει) αλλά και της διαλείπουσας νηστείας οι οποίες βοηθούν τον οργανισμό να απαλλαγεί από την πρωτείνη της ακίδας του εμβολίου ευθανασίας COVID-19. Kι αυτό καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η γενοκτονία μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να απαλλαγείτε από την πρωτεΐνη ακίδας (“De-Spike”) με φυσικό τρόπο.

Πληροφορίες για αποθεραπείες από τον Dr. Paul Marik>

«Το κυάνιο σε σκοτώνει γρήγορα. Η πρωτεΐνη ακίδας σε σκοτώνει αργά».

Να τι μπορείτε να κάνετε για να εξουδετερώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις της, επιτυγχάνοντας παράλληλα στην πορεία τη μέγιστη υγεία.

«Η πρωτεΐνη ακίδας είναι πιθανώς μία από τις πιο τοξικές ενώσεις στις οποίες μπορεί να εκτεθούν τα ανθρώπινα όντα», παρατήρησε ο καταξιωμένος γιατρός και συγγραφέας 500 άρθρων σε περιοδικά τα οποία κρίνονται και ελέγχονται, Dr. Paul Marik.

«Και η τοξικότητά της οφείλεται σε πολλά διαφορετικά μονοπάτια που μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε», σημείωσε:

• «Η ακίδα προκαλεί βαθιά φλεγμονή».

• «Ενεργοποιεί την πήξη».

• «Προκαλεί αυτοαντισώματα».

• «Προκαλεί βλάβη στο ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων».

• «Και έπειτα έχει κάποιες πραγματικά κακές επιπτώσεις στα γονίδια και σε πολλά από αυτά που εμπλέκονται στην καταστολή του καρκίνου. Έτσι, γνωρίζουμε τώρα ότι η πρωτεΐνη ακίδας, και παρόλο που οι άνθρωποι θέλουν να την αγνοούν και να την αρνούνται, στην πραγματικότητα ενεργοποιεί πολλές γενετικές οδούς που οδηγούν στον καρκίνο. Και πρόκειται για μια μορφή καρκίνου που ονομάζεται “καρκίνοι turbo”».

«Και αυτοί σχετίζονται με την πρωτεΐνη ακίδας», κατέληξε. «Το κυάνιο σε σκοτώνει γρήγορα. Η πρωτεΐνη ακίδας σας σκοτώνει αργά. Και έτσι, είναι τόσο τοξικό όσο το κυάνιο. Αλλά αυτή είναι μια αργή, προοδευτική δυσλειτουργία οργάνων που οδηγεί σε θάνατο». Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τις επιβλαβείς επιπτώσεις των πρωτεϊνών αιχμής; Και υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από αυτές;

«Έχουμε τεράστιες δυνατότητες αυτο-επιδιόρθωσης – αυτοθεραπείας», επιβεβαίωσε ο Dr. Marik.Και το κάνουμε αυτό μέσω μιας εξελικτικής διαδικασίας που ονομάζεται αυτοφαγία, «η οποία είναι πραγματικά τρομερή».

Image: verywellhealth.com

«Αυτό που κάνει το σώμα όταν ανιχνεύει μια ξένη πρωτεΐνη, μια λανθασμένα αναδιπλούμενη πρωτεΐνη, μια δυσλειτουργική πρωτεΐνη -την καταστρέφει γιατί καταλαβαίνει ότι αυτή δεν είναι καλή, θέλει να την ξεφορτωθεί», εξήγησε ο Dr.. Η αυτοφαγία κάνει το ίδιο πράγμα με τις πρωτεΐνες ακίδας. «Είναι σαν το σύστημα συλλογής σκουπιδιών με τους κάδους. Συλλέγει τα σκουπίδια και στη συνέχεια τα βάζει μέσα από αυτό το μηχάνημα κοπής σκουπιδιών και έπειτα τα πετάει».

«Είναι ένα έξυπνο σύστημα», είπε ενθουσιασμένος, «και έχει εξελιχθεί μέσα σε εκατομμύρια χρόνια. Έτσι, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το κύτταρο αντιμετωπίζει αυτές τις τοξικές πρωτεΐνες. Αυτό που θέλετε πραγματικά να κάνετε είναι να αγκαλιάσετε και να ενισχύσετε την ικανότητα του κυττάρου να διασπά αυτές τις πρωτεΐνες… Αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε την ικανότητα του ξενιστή να αυτοθεραπεύεται».

Πώς ενεργοποιούμε την αυτοφαγία;

«Η πιο ισχυρή μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοφαγίας ονομάζεται διαλείπουσα νηστεία ή σίτιση που σχετίζεται με το χρόνο», είπε ο Dr. Marik,«επειδή υπάρχει αυτός ο βιολογικός διακόπτης που διαθέτουμε, και ονομάζεται διακόπτης mTOR. Και έτσι, όποτε τρώτε, απενεργοποιείτε την αυτοφαγία -απλά την απενεργοποιείτε μέσω της οδού mTOR. Και έτσι η γλυκόζη, η ινσουλίνη και οι πρωτεΐνες αλλάζουν αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, όταν στερείτε το κύτταρο από γλυκόζη και πρωτεΐνη, αυτό ενεργοποιεί την αυτοφαγία -και διασπά την πρωτεΐνη».

The mTOR pathway. Image: oxfordmedicine.com

Τι είναι η διαλείπουσα νηστεία; Και πώς θα την ακολουθήσετε

Η διαλείπουσα νηστεία είναι ένα μοτίβο διατροφής που εναλλάσσεται μεταξύ των περιόδων νηστείας (όχι φαγητού) και φαγητού. Πολλοί που υιοθετούν αυτό το διατροφικό μοτίβο παραλείπουν το πρωινό και έχουν ένα βραδινό νωρίς προκειμένου να αποκομίσουν τα οφέλη μιας παρατεταμένης περιόδου μη κατανάλωσης φαγητού.

«Οι άνθρωποι τρώνε συνέχεια», είπε με ο Dr. Marik. «Σνακ. Το τσιμπολόγημα είναι ένα φαινόμενο στη Δύση. Και το ακόμη χειρότερο, οι άνθρωποι κάθονται μπροστά στην τηλεόραση μετά το δείπνο. Έτσι αφού έχουν δειπνήσει, μετά θα καθίσουν μπροστά στην τηλεόραση και θα τσιμπολογήσουν επεξεργασμένα τρόφιμα και υδατάνθρακες, κάτι που είναι τρομερό γιατί, πρώτα απ ‘όλα, αυτό δεν επιτρέπει ποτέ να ενεργοποιηθεί η αυτοφαγία».

Επομένως, για να ακολουθήσουμε σωστά τη διαλείπουσα νηστεία και να ενεργοποιήσουμε την αυτοφαγία, πρέπει να «τρώμε μέσα σε ένα παράθυρο έξι έως οκτώ ωρών, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο δεν τρώμε», εξήγησε ο Dr. Marik.«Και αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από την πείνα», τόνισε.

«Αν κάποιος πεινάει, το σώμα προσαρμόζεται μειώνοντας τον βασικό μεταβολικό ρυθμό και μειώνοντας την αυξητική ορμόνη για να απενεργοποιήσει την αίσθηση. Παραδόξως, με το τάισμα που σχετίζεται με το χρόνο, στην πραγματικότητα διατηρείτε ή αυξάνετε τον βασικό μεταβολικό ρυθμό και αυξάνετε την αυξητική ορμόνη. Είναι ένα συναρπαστικό φαινόμενο», επαίνεσε ο Dr. Marik.

«Νομίζω ότι το πρώτο βήμα είναι να αρχίσετε να τρώτε φαγητό. Εντάξει; Ακούγεται παράλογο, αλλά να επικεντρωνόμαστε στο να τρώμε αληθινό φαγητό και όχι φαγητό από επεξεργασμένα τρόφιμα», τόνισε. «Και λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνετε στο ντουλάπι σας στο σπίτι είναι να απαλλαγείτε από όλα τα κακά τρόφιμα, ώστε να μην έχετε την ευκαιρία να τσιμπολογήσετε κακό φαγητό».

Στη συνέχεια, «Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παραλείπετε ένα γεύμα. Το πρωινό είναι ίσως το καλύτερο γεύμα που πρέπει να χάνετε. Επομένως, έχετε ακόμα το μεσημεριανό γεύμα, και έχετε ακόμα ένα δείπνο νωρίς —πρέπει να είναι νωρίς», τόνισε ο Dr. Marik. «Και στη συνέχεια αυτό που κάνετε σταδιακά είναι να αυξήσετε το παράθυρο του χρονικά περιορισμένου φαγητού. Ίσως ξεκινήσετε να τρώτε μέσα σε ένα παράθυρο 12 ωρών, μετά 10 ωρών, μετά 8 ωρών και μετά 6 ωρών. Αλλά είναι πολύ σημαντικό όταν τρώτε, να έχετε πραγματικά αληθινό φαγητό που να είναι καλό φαγητό».

Ο Dr. Marik τόνισε επίσης τη σημασία της κατανάλωσης άφθονων υγρών όταν είστε νηστικοί. Είναι «πολύ σημαντικό να μην αφυδατωθείτε», τόνισε. «Το νερό είναι καλό -όχι όμως χυμοί. Και ο καφές είναι μια χαρά».

«Ο καφές στην πραγματικότητα ενεργοποιεί την αυτοφαγία και έχει πολύ σημαντικά φυτοχημικά συστατικά που είναι σημαντικά», εξήγησε ο Dr. Marik. «Μην προσθέτετε τεχνητά γλυκαντικά [στον καφέ σας]. Μην του προσθέτετε γάλα». Ο ίδιος λέει ότι μπορείτε να προσθέσετε παχύρρευστη κρέμα, αλλά «θέλετε να αποτρέψετε την προσθήκη γλυκόζης, η οποία θα σπάσει την κέτωσή σας».

Είναι επίσης σημαντικό να μην τρώτε πριν κοιμηθείτε -ή να σηκώνεστε και να τρώτε στη μέση της νύχτας.

«Η αυτοφαγία είναι πολύ σημαντική για την αποκατάσταση του εγκεφάλου. Οταν κοιμάσαι. Πρέπει να σκεφτείτε γιατί κοιμόμαστε. Δεν συμβαίνει κατά λάθος», κατέληξε ο Dr, Marik.«Είναι πολύ σημαντικό για την αναγέννηση του εγκεφάλου. Καθαρίζει όλα τα μεταβολικά προϊόντα και επιτρέπει σε όλες αυτές τις συνάψεις να αναγεννηθούν».

«Γνωρίζουμε ότι ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας», συνέχισε. «Κατά τη διάρκεια του ύπνου, υποβάλλεστε σε αυτοφαγία. Και αν τρώτε πριν κοιμηθείτε, αυτό κάνει δύο πολύ άσχημα πράγματα. Το ένα είναι ότι απενεργοποιεί την αυτοφαγία, οπότε δεν κάνετε κάτι τέτοιο. Και μετά, δεύτερον, υπάρχει ένα αξιοσημείωτο σύστημα στον εγκέφαλο που ονομάζεται γλυμφατικό σύστημα. Αυτό λοιπόν είναι το λεμφικό του εγκεφάλου, και κάνει το ίδιο πράγμα. Ξεπλένει τα μεταβολικά υποπροϊόντα από το μεταβολισμό για να τα ξεφορτωθεί. Και η εξασθενημένη γλυμφική ροή συνδέεται με πολλές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως και η ελλιπής αυτοφαγία. Έτσι, αν τρώτε πριν κοιμηθείτε, περιορίζετε την αυτοφαγία και περιορίζετε αυτή τη γλυμφική ροή».

Εκτός από το αποκαλούμενο «de-spiking» (απαλλαγή από την πρωτεΐνη ακίδας), υπάρχουν και άλλα «πραγματικά εκπληκτικά οφέλη» από την αυτοφαγία και τη διαλείπουσα νηστεία, ανέφερε λεπτομερώς ο Dr. Marik.

«Λοιπόν, αυτή η [αυτοφαγία] είναι πολύ σημαντική για την απαλλαγή από την πρωτεΐνη ακίδας. Αλλά οι επιπτώσεις είναι πολύ πιο μακροχρόνιες γιατί τώρα γνωρίζουμε ότι αποτρέπει και τη γήρανση. Προλαμβάνει τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Πιθανότατα μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Μειώνει τον κίνδυνο μεταβολικού συνδρόμου και διαβήτη. Έτσι, ξεκινούμε αυτό το ταξίδι εφαρμόζοντας τη διαλείπουσα νηστεία για να απαλλαγούμε και από την Ακίδα. Όμως, όπως γνωρίζετε, οι επιπτώσεις είναι πλέον μακρινές, εκτενείς, και γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτό το νέο ταξίδι».

Ο Dr. Marik έδωσε δύο τελευταίες συμβουλές υγείας που είναι «πραγματικά καλές για τα λεμφαγγεία και την αυτοφαγία».

Το πρώτο είναι η άσκηση. «σκεφτείτε σοβαρά κάτι τέτοιο -ασκηθείτε», χαμογέλασε.

«Και, φυσικά, το αλκοόλ είναι κακό». Προσπαθήστε να το περιορίσετε ή να το αποφύγετε όταν μπορείτε.

Έτσι, συνολικά, αυτό που έχουμε είναι «πολύ απλοί ελιγμοί που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να βελτιώσουν την αυτοφαγία και να βελτιώσουν τη γλυμφική ροή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να απαλλαγούμε από την πρωτεΐνη ακίδας».

“Cyanide kills you quickly; spike protein kills you slowly.” Here’s what you can do to counteract its negative effects while achieving peak health along the way

“Spike protein is probably one of the most toxic compounds that human beings can be exposed to,” remarked accomplished physician and author of 500 peer-reviewed journal articles Dr. Paul Marik.

“And its toxicity is through multiple different pathways that we’re just beginning to understand,” he denoted:

• “Spike causes profound inflammation.”

• “It activates clotting.”

• “It causes autoantibodies.”

• “It causes damage to the endothelium of blood vessels.”

• “And then it has some really bad effects on genes and many of the genes involved in cancer suppression. So we now know that spike protein, and although people want to ignore and deny it, actually activates many genetic pathways which lead to cancer. And it’s a form of cancer called ‘turbo cancers.’”

“And this is related to the spike protein,” he concluded. “Cyanide kills you quickly; spike protein kills you slowly. And so, it’s as toxic as cyanide. But this is a slow, progressive organ dysfunction leading to death.”

So, what can we do to address the harmful effects of spike proteins? And is there a way to get rid of it?

“We have enormous potential of self-repair — self-healing,” attested Dr. Marik. And we do that through an evolutionary process called autophagy, “which is truly astonishing.”

“What the body does is when it detects foreign protein, misfolded protein, dysfunctional protein — it destroys it because it figures out, this is not good, I want to get rid of it,” explained Dr. Marik. Autophagy does the same thing with spike proteins. “It’s like the garbage collection system of the cell. It collects the garbage and then puts the garbage through this garbage-slicing machine and trashes the garbage.”

“It’s an ingenious system,” he praised, “and it’s evolved over millions of years. So, it’s how the cell deals with these toxic proteins. So, what you want to really do is embrace it and enhance the ability of the cell to break down these proteins … What we really want to do is embrace the ability of the host to heal itself.”

How do we activate autophagy?

“The most potent method of activating autophagy is called intermittent fasting or time-related feeding,” relayed Dr. Marik, “because there’s this biological switch we have, and it’s called the mTOR switch. And so, whenever you eat, you switch off autophagy — just switches it off through the mTOR pathway. And so glucose and insulin and proteins switch this process. However, when you deprive the cell of glucose and protein, it switches on autophagy — and it breaks down protein.”

The mTOR pathway. Image: oxfordmedicine.com

What is intermittent fasting? And how do you go about doing it?

Intermittent fasting is an eating pattern that cycles between periods of fasting (not eating) and eating. Many who adopt this eating pattern skip breakfast and have an early dinner to reap the benefits of an extended period of no eating.

“People eat all the time,” lamented Dr. Marik. “They snack. Snacking is a Western phenomenon. And what’s even worse, they’ll sit in front of the TV after dinner. So they’ve had dinner, then they’ll sit in front of the TV and snack on processed food and carbohydrates, which is terrible because, first of all, it never allows autophagy to switch on.”

So to properly intermittent fast and activate autophagy, we need to “eat within a six to eight-hour window, and then the rest of the time you don’t eat,” explained Dr. Marik. “And it’s different from starvation,” he stressed.

“If you starve someone, the body adapts by decreasing the basal metabolic rate and decreasing growth hormone to switch things off. Paradoxically, with time-related feeding, you actually maintain or increase basal metabolic rate, and you increase growth hormone. It’s a fascinating phenomenon,” Dr. Marik lauded.

“I think the first step is to start eating food. Okay? It sounds absurd, but to concentrate on eating real food and not processed food,” he emphasized. “And so, what you need to do at your pantry at home is get rid of all the bad food, so you don’t have an opportunity to snack on bad food.”

Next, “What you want to do is maybe miss one meal. Breakfast is probably the best meal to miss. So you still have lunch, and you still have an early dinner — must be early,” Dr. Marik stressed. “And then what you gradually do is increase the window of time-restricted eating. Maybe you start off you eat within a window of 12 hours, then 10 hours, then 8 hours, then 6 hours. But it’s really important that when you eat, you actually have real food that’s good food.”

Dr. Marik also highlights the importance of drinking plenty of fluids when you’re fasting. It’s “really important not to get dehydrated,” he accentuated. “Water is fine — no juices. And coffee is fine.”

“Coffee actually activates autophagy and has really important phytochemicals that are important,” explained Dr. Marik. “Don’t add artificial sweeteners [to your coffee]. Don’t add milk to it.” He says you can add thick cream, but “you want to prevent adding glucose, which will break your ketosis.”

It’s also important to not eat before you sleep — or to get up and eat in the middle of the night.

“Autophagy is really important for brain recovery. When you sleep. You have to consider why do we sleep. It’s not an accident,” Dr. Marik concluded. “It’s really important for brain regeneration. [It] clears out all the metabolic products and allows all these synapses to regenerate.”

“We know that sleep is vital,” he continued. “During sleep, you undergo autophagy. And if you eat before you go to sleep, it does two really bad things. One is it switches off autophagy, so you don’t do it. And then secondly, there’s a remarkable system in the brain called the glymphatic system. So this is the lymphatic of the brain, and it does the same thing. It washes out the metabolic byproducts from metabolism to get rid of them. And impaired glymphatic flow is linked to many neurodegenerative diseases, as is deficient autophagy. So if you eat before you go to sleep, you limit autophagy, and you limit this glymphatic flow.”

Outside of “de-spiking,” there are other “truly astonishing benefits” to autophagy and intermittent fasting, detailed Dr. Marik.

“So, this [autophagy] is really important for getting rid of spike protein. But the implications are much further because we now know that it prevents aging. It prevents Alzheimer’s disease. It likely reduces the risk of cancer. It reduces [the] risk of metabolic syndrome and diabetes. So, we started this journey looking at intermittent fasting to get rid of Spike. But as you know, the implications are now far, far-reaching, and that’s why we’ve gone on this new journey.”

Dr. Marik gave two last health tips that are “really good for lymphatics and autophagy.”

The first one is exercise. “Imagine such a thing — exercise,” he smiled.

“And, of course, alcohol is bad.” Try to cut down or avoid it when you can.

So, overall, what we have are “very simple maneuvers that people can do to improve autophagy and improve glymphatic flow. This is really important for getting rid of spike protein.”

For more critical insights from Dr. Paul Marik, the full Epoch Times interview is available via the link below.

‘The Spike Goes to Every Organ System’–Dr. Paul Marik on mRNA in the COVID-19 Vaccine Vs. Natural Infection; Cheap and Effective Treatments and Interventions

FLCCC’s guide to intermittent fasting is available here.

And to really get down to healing at the cellular level, Dr. Henry Ealy, who first pioneered the practice of intermittent fasting to counteract spike protein, has an extensive nine-lesson course to recovery on energetichealthinstitute.org.

Also, if you know a friend or a loved one suffering from a spike-related illness, please share this article with him or her — even if they don’t want to admit what could have caused it.

DailyClout

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK