kourdistoportocali.comNews DeskΚαθώς ο Εrdogan κυκλώνει τη λεία του εμείς τιμωρούμε με φαύλα πρόστιμα τους γονείς και τους παππούδες μας. Τι μπορεί να γνωρίζει η αλβανική μαφία

Breaking news

Καθώς ο Εrdogan κυκλώνει τη λεία του εμείς τιμωρούμε με φαύλα πρόστιμα τους γονείς και τους παππούδες μας. Τι μπορεί να γνωρίζει η αλβανική μαφία

Εξίσου ανάπηρες οι δημοκρατίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας. Δεν έχουμε να περιμένουμε βοήθεια από πουθενά

Kι ενώ βάζουμε πρόστιμα σε εκείνους από τους γονείς και τους παππούδες των 25χρονων παληκαριών, που υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις, αρνούνται να εμβολιαστούν με εμβόλια που δεν καλύπτουν την τρέχουσα μετάλλαξη της COVID-19, που μεγάλωσαν με την εντύπωση ότι το σώμα τούς ανήκει και πως είναι θεμελιώδες δικαίωμα η ελευθερία επιλογής μιας ιατρικής πράξης, κι ενώ οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν τον ιό και νοσηλεύονται και στις ΜΕΘ μπορούν να καταλήξουν και επειδή είναι παράλογο και τυραννικό όλο αυτό και επειδή πρόκειται για ιστορικά βάρη που κανενός κυβερνητικού παράγοντα οι τρυφηλοί ώμοι δεν θα μπορέσουν να το αντέξουν και επειδή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο το παιγνίδι με τη φωτιά, μήπως να επικρατήσει κάπως η λογική;

By Blade Runner

Μήπως να βλέπαμε τις κυκλωτικές κινήσεις του Erdogan που πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα τη λεία του καθώς δεν δείχνει να χαμπαριάζει από τις διαρκείς καταγγελίες του Δένδια.

Οι κινήσεις του Τούρκου βρωμάνε πολεμική προετοιμασία και ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας θα μπορούσε να είναι μία βολική λύση για εκείνους που θα ήθελαν να ελέγξουν τυχόν εφιαλτικές αποκαλύψεις; Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές της Ιστορίας.

Μήπως βρισκόμαστε μία ανάσα από οδυνηρές απώλειες; Μήπως πάμε για ένα πραγματικό πόλεμο στον οποίο δεν θα υπάρχουν σύμμαχοι, ούτε για δείγμα; Δείτε τη καθημαγμένη κοινωνία της Αμερικής. Δείτε τη καθημαγμένη κοινωνία της Γαλλίας με τον Macron να θέλει να πηδήξει τους ανεμβολίαστους.

Μιλάμε για τις ΗΠΑ και τη Γαλλία που είναι οι πιο κοντινοί μας μακρινοί σύμμαχοι. Θέλετε να μας πείτε ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις ηγετικές ικανότητες του Biden και του Macron; Ότι αυτοί οι δύο τύποι μπορούν να έχουν επιρροή στις ένοπλες δυνάμεις των χωρών τους ώστε να σπεύσουν σε δική μας βοήθεια;

Μήπως να μαζευτούμε κάπως και να βάλουμε την Ελλάδα πρώτα;

Θα θέλαμε να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι το πρόστιμο στους άνω των 60 είναι διχαστικό, τυραννικό, αντιεπιστημονικό, απάνθρωπο, παράλογο και κυρίως είναι τοξικό για την ίδια τη χώρα. Δεν είναι ακριβώς παράλογο μια και δεν πρέπει να υπάρχει η Ομάδα Ελέγχου σύμφωνα με τους οραματικούς εμπνευστές του πανδημικού project, αλλά μήπως εμείς να κοιτάζαμε πρώτα η Ελλάδα;

Στη Αλβανία για παράδειγμα που βρέθηκε πριν λίγες ώρες ο Erdogan, μόλις το 37% έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις κοντά στο 1 εκατ. και μόλις 169.000 έχουν κάνει την 3η δόση. Οι Αλβανοί, με την πιο ισχυρή Μαφία του κόσμου δεν είναι κορόιδα. Είναι μέσα σε όλες τις βρώμικες δουλειές της παγκόσμιας ελίτ.

Γι΄αυτό οι Αλβανοί δεν εμβολιάζονται. Και όσοι έχουν εμβολιαστεί επέλεξαν το Κινέζικο εμβόλιο το οποίο φρόντισε να το εξασφαλίσει ο Εντι Ράμα. Οι Αλβανοί επίσης έχουν ένα ακόμη προτέρημα. Σε όποιο κράτος και να βρίσκονται κάνουν δουλειές που τους επιτρέπουν να είναι διαρκώς στο δρόμο και στη κίνηση-μέσα στη πιάτσα, μέσα στα πράγματα.

Οποιος γυρίζει μυρίζει και η δουλειά με την πανδημία και τα εμβόλια έχει βρωμίσει.

Ασε που μπορεί όλο και κάποιο χαρτί, κάποια πληρωμή, κάποιο εμπιστευτικό έγγραφο σχετικά με την εξολόθρευσή μας να έχει παραπέσει στα χέρια της Αλβανικής Μαφίας. Οι Αλβανοί λοιπόν σε περίπτωση που κάνει ντου ο Τούρκος με χαρά θα επιχειρούσαν να φθάσουν ως τα Τζουμέρκα του Αλέξη-πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού-Τσίπρα για να διευκολύνουν την επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε βάρος της χώρας μας. Λοιπόν ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του οφείλει να διατηρήσει ακμαίο το ηθικό των Ελλήνων και καλά θα κάνει η πολιτική μας ηγεσία να σταματήσει άμεσα τη χυδαιότητα του διχασμού ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Αλίμονο εάν δεν έχουμε διδαχθεί από την Ιστορία. Στο εξαιρετικό κείμενο του Brandon Smith, που ακολουθεί θα τρομάξετε διαβάζοντάς το καθώς μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο παραδομένη και διχασμένη είναι η αμερικανική κοινωνία εξαιτίας της διχαστικής διακυβέρνησης Biden.


Η αμερικανική κοινωνία αλλά και το κράτος αντιμετωπίζει πρωτοφανή διχασμό. Δεν θα ασχοληθούν με τη περίπτωσή μας. Ούτε με την Ουκρανία και η απάντηση είναι γιατί δεν μπορούν. Έτσι απλά. Χρειαζόμαστε και τον τελευταίο Έλληνα και τη τελευταία Ελληνίδα στη σημερινή συγκυρία. Σταματήστε να ρίχνετε μίσος ανάμεσα τους Έλληνες. Ναι ο ιός είναι υπαρκτός, είναι εδώ και σκοτώνει. Σκοτώνουν όμως και τα εμβόλια. Δείτε τη σελίδα που έχουν κάνει οι συμπολίτες μας για τις παρενέργειές του και σταματήστε το διχαστικό λόγο και τα νούμερα που βγαίνουν στο γυαλί κάθε τόσο υποδυόμενα τους επιστήμονες

January 13, 2022. Απαιτείται ένα ορισμένο επίπεδο τρέλας για να φτάσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας σήμερα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το νιώθουμε αυτό και το γνωρίζουμε, αλλά θέλω να αναλύσω λίγο την κατάσταση, ώστε να μπορέσουμε να δούμε τα κότσια του πράγματος και να κατανοήσουμε τη μηχανική του. Η παραφροσύνη έχει μια δομή, είτε το πιστεύετε είτε όχι, και υπάρχουν τρόποι να την αναλύσετε και να την αναγνωρίσετε. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές μορφές τρέλας που πηγάζουν από την εμμονή με τη δύναμη και τον έλεγχο.

January 13, 2022 36 Comments

By Brandon Smith/alt-market.us

Στο προηγούμενο άρθρο μου «Υπάρχει τρόπος να αποτραπούν οι ψυχοπαθείς από το να μπουν σε θέσεις εξουσίας», εξερεύνησα τα πρότυπα σκέψης και τις ληστρικές συνήθειες του χειρότερου 1% της ανθρωπότητας και πώς υπαινίσσονται την εξουσία αναμειγνύοντας (μέχρι να τα έχουν όλα τη δύναμη και δεν χρειάζεται πλέον να το αναμειγνύουμε). Τώρα θέλω να μιλήσω περισσότερο για τους ΑΛΛΟΥΣ ασταθείς ανθρώπους, το 5%-10% του πληθυσμού που οι ψυχοπαθείς εκμεταλλεύονται ως όχλο ή στρατό για να φοβίσουν όλους τους άλλους να συμμορφωθούν και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Για να είμαστε σαφείς, σχεδόν κάθε ομάδα μπορεί να γίνει ένα εκμεταλλεύσιμο όπλο που χρησιμοποιείται από ψυχοπαθείς. Υπήρξαν στιγμές στην ιστορία όπου οι ελίτ της Καθολικής Εκκλησίας χρησιμοποίησαν τον ζηλωτό μεταξύ των Χριστιανών για να κυριαρχήσουν στην κοινωνία σε σημείο βασανιστηρίων και τρόμου κατά τη διάρκεια των ιεροεξετάσεων και των σταυροφοριών. Κατά την εποχή του George W. Bush θυμάμαι καλά τα ψέματα σχετικά με τα Όπλα Μαζικής Καταστροφής που χρησιμοποιήθηκαν για να παρασύρουν τους Ρεπουμπλικάνους σε άσκοπους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Ωστόσο, αυτό είναι παρελθόν. Σήμερα το πρόβλημα του ζήλου είναι ηχηρό από την πλευρά της πολιτικής αριστεράς.

Δηλαδή, η πολιτική αριστερά είναι πλέον η πλευρά που ελκύει περισσότερο τους ναρκισσιστές, τους κοινωνιοπαθείς, τους συναισθηματικά ασταθείς κ.λπ., και αυτή η έλξη σχηματίζει έναν όχλο που μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί το κατεστημένο.

Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν στην πραγματικότητα ότι ΑΥΤΟΙ είναι τα αουτσάιντερ και ότι πολεμούν μια «επανάσταση» ενάντια στο κατεστημένο. Αυτή είναι μια παράξενη αποσύνδεση από την πραγματικότητα. Κάθε σημαντικός θεσμός εξουσίας και επιρροής στις ΗΠΑ βρίσκεται στο πλευρό της πολιτικής αριστεράς. Πώς μπορείς να επαναστατείς ενάντια στο κατεστημένο αν όλες οι αξίες σου συμπίπτουν με την ατζέντα του κατεστημένου;
Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το Hollywood έχουν ταχθεί σκληρά υπέρ της αριστερής προπαγάνδας από την κριτική φυλετική θεωρία στην τρανς ατζέντα και τις πολιτικές ταυτότητας έως τον φεμινισμό στον σοσιαλισμό και τον συγκεντρωτισμό. Σχεδόν κάθε διαφήμιση, τηλεοπτική εκπομπή και ταινία που βλέπουμε σήμερα αντικατοπτρίζει μια ακροαριστερή οπτική ή ακροαριστερές εικόνες, παρόλο που η πλειονότητα του πληθυσμού δεν ενδιαφέρεται για την αφυπνισμένη ιδεολογία. Σαφώς, οι αριστεροί και οι φίλοι τους στα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι αν εξαναγκάσουν τη λατρεία τους στα πρόσωπα των ανθρώπων ασταμάτητα 24/7, τελικά θα συνθηκολογήσουμε και θα την αγκαλιάσουμε.

Η μεγάλη τεχνολογία και οι μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν ΟΛΕΣ σύμφωνα με την αριστερή πολιτική. Όλοι οι κανόνες τους για τους όρους υπηρεσίας επιβάλλονται για να προστατεύουν τους αριστερούς από την κριτική και να λογοκρίνουν τους συντηρητικούς και τους μετριοπαθείς που τολμούν να μιλήσουν. Τα στοιχεία δείχνουν συντριπτικά μια αριστερή μεροληψία στη λογοκρισία Big Tech με τους συντηρητικούς να εκκινούνται από τις πλατφόρμες για τίποτα περισσότερο από την αναφορά γεγονότων. Το είδαμε πρόσφατα με τη Marjorie Taylor Greene, μια εκπρόσωπο του GOP της Τζόρτζια, η οποία αποκλείστηκε από το Twitter και αποκάλεσε “ακροδεξιό θεωρητικό συνωμοσίας” επειδή δημοσίευσε συνδέσμους στη βάση δεδομένων VAERS.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το VAERS, είναι μια βάση δεδομένων που διευθύνεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την παρακολούθηση των δυσμενών επιπτώσεων των εμβολιασμών, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών κατά του Covid. Ενώ οι αριθμοί έχουν υποστεί χειραγώγηση στο παρελθόν (το οποίο το CDC ισχυρίζεται ότι οφειλόταν σε «λάθη αναφοράς»), η VAERS εξακολουθεί να έχει αναφέρει χιλιάδες θανάτους και παρενέργειες που σχετίζονται άμεσα με τα εμβόλια κατά του Covid, αλλά δεν πρέπει να γνωρίζετε γι ‘αυτό.

Έτσι, ο Greene εκκινείται από το Twitter για τη δημοσίευση των δεδομένων της ίδιας της κυβέρνησης, τα οποία είναι πλέον προσβάσιμα μόνο εάν περάσετε από έναν λαβύρινθο συνδέσμων για να φτάσετε στις λήψεις.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούνται επίσης συνήθως ως όπλο από τους αριστερούς προκειμένου να «ακυρώσουν» άτομα που βγαίνουν εκτός γραμμής. Ένας πιλότος της American Airlines δέχθηκε επίθεση αυτή την εβδομάδα από όχλο στο Twitter όταν μια τρελή φεμινίστρια κατέγραψε εικόνες από τις αποσκευές του. Το έγκλημά του; Ένα μικρό αυτοκόλλητο στη βαλίτσα του που έγραφε «Lets Go Brandon». Η γυναίκα και οι ακόλουθοί της στο Twitter ζήτησαν την απόλυση του πιλότου και η American Airlines «διερευνά» το θέμα.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα ανάμεσα σε χιλιάδες τα τελευταία χρόνια που δείχνει την απόλυτη οργή που νιώθουν οι αριστεροί όταν έρχονται αντιμέτωποι με έναν ελεύθερο σκεπτόμενο άνθρωπο. Η άμεση αντίδρασή τους είναι να τιμωρήσουν και να καταστρέψουν αντί να αποδεχτούν και να προχωρήσουν.
Από πού όμως πηγάζει αυτή η νοοτροπία;

Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός μιας κουλτούρας ναρκισσισμού και συλλογικότητας σε συνδυασμό με μια απεγνωσμένη επιθυμία για τους αδύναμους ανθρώπους να αισθάνονται σαν να είναι ισχυροί. Οι αριστεροί είναι πολύ συχνά άνθρωποι που θα μπορούσατε να αποκαλέσετε «επιλαχόντες» στη ζωή. Υπάρχουν πολλές δυσαρέσκειες και κοινωνικά ανίκανες αποτυχίες στις τάξεις τους που μεγαλώνουν νιώθοντας αδύναμοι. Αντί να βελτιώσουν την τύχη τους βελτιώνοντας τον εαυτό τους και πετυχαίνοντας κάτι αξιοκρατικό, κατηγορούν τους άλλους και τον κόσμο για την έλλειψη επίτευξής τους.

Αυτή η νοοτροπία μπορεί επίσης να φανεί με τον ακαδημαϊκό τους κόσμο που συχνά υπερβάλλει τη δική τους σημασία και τη σημασία των διακρίσεών τους. Μπορεί κανείς να πάρει μεταπτυχιακό στις κοινωνικές επιστήμες ή τις φεμινιστικές σπουδές, αλλά πόσο χρήσιμο είναι πραγματικά αυτό το άτομο στον κόσμο; Το να είσαι μόνο ακτιβιστής δεν είναι καριέρα και δεν παράγουν τίποτα, επομένως το μόνο μέτρο της εκπαίδευσής τους και της ζωής τους είναι πόσα μπορούν να καταστρέψουν, όχι πόσα μπορούν να χτίσουν και να δημιουργήσουν.

Η τελευταία κίνηση του Joe Rogan από το Twitter στο GETTR είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία για την οποία οι αριστεροί χάνουν το μυαλό τους. Συμπεριφέρονται σαν να θέλουν απλώς να απαλλαγούν από τους συντηρητικούς και τους διαφωνούντες μετριοπαθείς από τους «ασφαλείς χώρους» τους, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν τους ικανοποιεί. Δεν θέλουν να φύγουμε, θέλουν να συμμορφωθούμε. Θέλουν να είμαστε παγιδευμένοι μέσα στους θαλάμους ηχούς τους και να πηγαίνουμε μαζί για να συνεννοηθούμε, ή θέλουν να μας σβήσουν.

Οι αριστεροί βλέπουν τους ανθρώπους ως ιδιοκτησία της συλλογικότητας, και αν εσείς και εκατομμύρια άλλοι φύγετε, αυτό αντανακλά άσχημα την ιδεολογία τους, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται ΣΥΝΕΧΩΣ ή προσπαθούν να καταρρίψουν συντηρητικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα νόμιζες ότι θα ήταν χαρούμενοι που υπάρχει το GETTR, αλλά είναι άθλιοι. Η ελευθερία σου είναι η δυστυχία τους.

Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Υπάρχουν εκατομμύρια αριστεροί εκεί έξω που δεν μπορούν να αντέξουν την ύπαρξή σας εάν είστε ελεύθεροι να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας με την αφήγησή τους.

Όταν ο Joe Rogan προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, οι αριστεροί ήταν νευριασμένοι από τον ενθουσιασμό ελπίζοντας ότι θα πέθαινε. Όταν νίκησε τον ιό σε λιγότερο από τρεις ημέρες χωρίς να εμβολιαστεί, φώναξαν τρομαγμένα. Είναι σαν να μην συνειδητοποιούν ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό και έχουν επιβιώσει εύκολα από αυτόν (Είχα covid για μια εβδομάδα και μετά ήμουν καλά – ΔΕΝ θα εμβολιαστώ ΠΟΤΕ).
Ίσως γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι ως επί το πλείστον άσκοπα. Ίσως αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί είναι ότι οι μη επιβεβαιωμένοι είναι ελεύθεροι και δεν συμμορφώνονται με τις εντολές ή το φόβο; Ίσως ανησυχούν περισσότερο για την πράξη της περιφρόνησης παρά για τυχόν ζητήματα νόμιμης «ασφάλειας της υγείας»…;

Και αυτό με φέρνει στη σχέση μεταξύ της πλειοψηφίας της κυβέρνησης και της πολιτικής αριστεράς, οι οποίες εργάζονται χέρι-χέρι για να προωθήσουν τους ελέγχους του κορωνοϊού και τις εντολές παραποίησης. Το έχω ξαναπεί αυτό και θα το επισημάνω ξανά – Δεν υπάρχει πλέον καμία συζήτηση για το ποιοι είναι πραγματικά οι αυταρχικοί. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την απροκάλυπτη κυβερνητική εισβολή και την τυραννία, πηγαίνετε σε ένα συντηρητικό κόκκινο κράτος. Αν θέλεις να είσαι σκλάβος της γραφειοκρατίας πηγαίνεις σε ένα προοδευτικό μπλε κράτος. Τα κόκκινα κράτη εκτιμούν την ατομική ελευθερία – τα μπλε κράτη όχι. Αυτό είναι αναμφισβήτητο.

Οι αριστεροί δεν είναι οι επαναστάτες που νομίζουν ότι είναι. Δεν είναι οι ήρωες – Είναι οι κακοί. Αυτοί είναι η αυτοκρατορία.

Πιστεύω ότι η ατζέντα της εντολής vax απευθύνεται ιδιαίτερα στην έμφυτη επιθυμία τους για έλεγχο των άλλων. Αυτό φαίνεται στην τρελή ρητορική τους για το ζήτημα του εμβολιασμού. Οι LA Times μόλις δημοσίευσαν ένα Op-Ed titled ‘Mocking Anti-Vaxxers’ Covid Deaths Is Ghoulish, Yes – But May Be Necessary’ (originally titled ‘Why Shouldn’t We Dance On The Graves Of Anti-Vaxxers?), Op-Ed με τίτλο «Οι θάνατοι από τον κορωνοϊό που κοροϊδεύουν τους αντιεμβολιαστές είναι τραγικοί, ναι – αλλά μπορεί να είναι απαραίτητοι» (αρχικός τίτλος «Γιατί δεν πρέπει να χορεύουμε στους τάφους των Anti-Vaxxers?;» και είναι αυτό το είδος αιμοσταγούς προπαγάνδας που αποκαλύπτει πραγματικά την έκταση της διαλυμένης ψυχολογίας της πολιτικής αριστεράς.

Θέλουν να πεθάνεις επειδή πας ενάντια στις εντολές. Φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Covid είναι ο εκδικητικός άγγελός τους, αλλά αυτό δείχνει μόνο ότι είναι πολύ χαζοί για να κατανοήσουν τη βασική επιστήμη ή πολύ κακόβουλοι για να σκέφτονται λογικά.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν υπήρξε βασικό στοιχείο στον φόβο για την πανδημία του Covid, η οποία έχει μέσο ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) από 0,26% έως 0,27% σύμφωνα με δεκάδες μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους, και τώρα με το ακόμη λιγότερο επικίνδυνο στέλεχος Omicron. Το ποσοστό θνησιμότητας πέφτει περαιτέρω. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθεί από τον Covid, ωστόσο οι αριστεροί συσπειρώνονται πρόθυμα γύρω από τον Μπάιντεν και την ιατρική του τυραννία.

Επιπλέον, η μεροληψία (ή η άγνοια) των LA Times γίνεται σαφής όταν εξετάζουμε τα πραγματικά δεδομένα για Breakthrough Cases. Πρωτοποριακά κρούσματα είναι οι λοιμώξεις από τον Covid και οι θάνατοι μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων. Ως σημείο αναφοράς, μόνο στην πολιτεία της Μασαχουσέτης υπήρξαν πάνω από 262.000 πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι που εξακολουθούσαν να έχουν μολυνθεί από τον Covid και 1054 θάνατοι σύμφωνα με επίσημους αριθμούς. Αυτό είναι ένα ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση 0,4%, το οποίο είναι ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ από τον εθνικό μέσο όρο IFR του 0,27%.

Οι πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο υποφέρουν επίσης από τις χειρότερες αιχμές μόλυνσης στον κόσμο. Στην Ιρλανδία, για παράδειγμα, πάνω από το 63% των πρόσφατων θανάτων από τον κορωνοϊό ήταν πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Στο Ισραήλ, σχεδόν το 60% των νοσηλειών για τον Covid είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η Ουρουγουάη, το Μπαχρέιν, οι Μαλδίβες και η Χιλή έχουν όλα τα ποσοστά εμβολιασμού με συντριπτική πλειονότητα και σε όλα αυτά έχουν σημειωθεί αιχμές στους θανάτους και τις λοιμώξεις από τον Covid. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, τα άτομα που υποβάλλονται σε τριπλό vaxx έχουν 4,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν με το Omicron σε σχέση με τα άτομα που δεν έχουν υποβληθεί σε θεραπεία.

Το μέσο εμβόλιο δοκιμάζεται για 10-15 χρόνια προτού εγκριθεί για χρήση σε ανθρώπους, ωστόσο τα εμβόλια κατά του Covid κυκλοφόρησαν μέσα σε μήνες χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές για να αποδειχθεί η ασφάλειά τους. Είναι απολύτως λογικό να ανησυχούν οι άνθρωποι.

Λοιπόν, θα ρωτούσα τους hacks στους LA Times: Πρέπει να χορεύουμε στους τάφους σας όταν πεθαίνεις από τον κορωνοϊό παρά όλα αυτά τα θαυματουργά μη δοκιμασμένα εμβόλια; Ή μήπως όταν καταλήξετε νεκρός και στη λίστα VAERS λόγω παρενεργειών του εμβολίου; Οι αυτοάνοσες διαταραχές μπορεί να χρειαστούν 2-4 χρόνια για να κυοφορηθούν και να εντοπιστούν από τους γιατρούς. Ίσως το 2024 να εύχεστε να είχατε ακολουθήσει μια προσέγγιση αναμονής για τα μη δοκιμασμένα εμβόλια όπως κάνουν όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι;

Αυτό λέγεται λογική, λογική και επιστήμη. Τα παραπάνω δεδομένα ξεπερνούν τη νοητική σύλληψη πολλών αριστερών και ακόμη και όταν τα αποκτήσουν τα αγνοούν. Δεν ενδιαφέρονται να προστατεύσουν την υγεία σας ή την υγεία του κοινού, δεν πρόκειται για αυτό. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο έλεγχος και τίποτα δεν θα τους έφερνε περισσότερη χαρά από το να δουν 100% συμμόρφωση και σκλαβιά στα ιδανικά τους. Ζουν αντικαθεστωτικά μέσα από την τυραννία.

Η πανδημική παράνοια, τα lockdown, οι εντολές, η μεγάλη τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κουλτούρα ακύρωσης είναι όλα μέσα για ένα τέλος. Οι αριστεροί προσποιούνται ότι είναι ανθρωπιστές που νοιάζονται για το ευρύτερο καλό, αλλά αυτό είναι μια πρόσοψη. Είναι απλώς μια άλλη δικαιολογία για να δικαιολογήσετε μια βαθιά δίψα για μικροδιαχείριση των ζωών των άλλων.

Μια κλασική τακτική των ναρκισσιστών κοινωνιοπαθών είναι να θυματοποιούν και να τρομοκρατούν τους ανθρώπους και στη συνέχεια να τους κατηγορούν ότι είναι τέρατα όταν αυτοί οι άνθρωποι επαναστατούν και επαναστατούν. Προβάλλουν την τυραννία τους σε εμάς τους υπόλοιπους και μας χαρακτηρίζουν τους κακούς. Είναι καιρός να τελειώσει το θέατρο και να αποκαλέσουμε αριστερούς αυτό που πραγματικά είναι.

Είναι οι δικτάτορες που ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να πολεμήσουν.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Γιάννης Στουρνάρας> Από τους ελάχιστους εναπομείναντες φύλακες των Θερμοπυλών
New York Times> Οι πραγματικά πλούσιοι δεν είναι αυτοί που νομίζουμε- Η κάστα του 0,1%
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
New York Times> 20 εκατομμύρια ερασιτέχνες επενδυτές μπήκαν στο χρηματιστήριο στην πανδημία
Elon Musk [VIDEO]> O πραγματικός Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αυτός που κοντρολάρει τον τηλεϋποβολέα του Biden…O Biden μετατρέπει τις ΗΠΑ σε Βενεζουέλα
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple
Η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ αρχίζει να δείχνει πρώιμα σημάδια Lehman Brothers
Έφυγε στα 79 του ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου