kourdistoportocali.comNews DeskKαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN "ξέθαβε" νέες καταγγελίες σε βάρος του

Τα μηνύματα δεν ήταν εμφανώς σεξουαλικά

Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του

Η Microsoft επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της WSJ στο CNN Business αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει

Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του φιλανθρώπου επιχειρηματία από το μακρύ παρελθόν. Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρόνια το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft είχε ερευνήσει μια ρομαντική σχέση που είχε ο ιδρυτής της με υπάλληλο και του ζητήθηκε να σταματήσει την επικοινωνία.
Το 2008, όταν ο Γκέιτς ήταν ακόμη υπάλληλος της Microsoft (MSFT) και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, τα στελέχη ανακάλυψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν αποσταλεί ένα χρόνο νωρίτερα μεταξύ αυτού και μιας γυναίκας υπαλλήλου μεσαίου επιπέδου, με τα οποία της ζητούσε να συναντηθούν εκτός εργασίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal η οποία ανέφερε ως πηγή άτομα εξοικειωμένα με το θέμα. Εκείνη την εποχή, ο τότε γενικός σύμβουλος Βrad Smith και η τότε επικεφαλής Lisa Brummel  συναντήθηκαν με τον Gates για να του πουν ότι η συμπεριφορά ήταν ακατάλληλη και θα έπρεπε να σταματήσει, και εκείνος συμφώνησε, ανέφερε η εφημερίδα.
Η Microsoft επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της WSJ στο CNN Business αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο εκπρόσωπος της Microsoft Frank Shaw είπε στην Εφημερίδα ότι “ενώ ήταν ερωτευμένοι, [τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου] δεν ήταν εμφανώς σεξουαλικά, αλλά θεωρήθηκαν ακατάλληλα” και ότι ο υπάλληλος δεν έκανε ποτέ καταγγελία για το περιστατικό.

Η εκπρόσωπος της Gates, Bridgitt Arnold αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε γραπτή δήλωση στην εφημερίδα. “Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, ανακυκλωμένες φήμες από πηγές που δεν έχουν άμεση γνώση και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν σημαντικές συγκρούσεις συμφερόντων”, δήλωσε. Οι εκπρόσωποι του Gates δεν απάντησαν σε πολλά αιτήματα για σχόλια από το CNN
Ο Gates, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Microsoft μέχρι το 2000. Άφησε τα καθημερινά καθήκοντά του στην εταιρεία το 2008 και υπηρέτησε ως πρόεδρος μέχρι το 2014. Τον Μάρτιο του 2020, ο Gates εγκατέλειψε τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft , λέγοντας ότι ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία.
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις ακολουθούν άλλους ισχυρισμούς για ακατάλληλη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας του Gates όταν εργαζόταν στη Microsoft, η οποία εμφανίστηκε νωρίτερα φέτος εν μέσω διαζυγίου από την 27 έτη σύζυγό του, Melinda French Gates.. (Το CNN δεν έχει επιβεβαιώσει ανεξάρτητα όλους τους ισχυρισμούς.)
Τον Μάιο, η WSJ ανέφερε ότι η παραίτηση του Gates το 2020 από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ήρθε αφού το διοικητικό συμβούλιο προσέλαβε ένα δικηγορικό γραφείο για να ερευνήσει μια ρομαντική σχέση που είχε χρόνια νωρίτερα με μία υπάλληλο της Microsoft.

“Η Microsoft έλαβε μια καταγγελία στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 ότι ο Bill Gates προσπάθησε να ξεκινήσει μια στενή σχέση με μία υπάλληλο της εταιρείας το 2000”, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο CNN Business τον Μάιο. “Μια επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου εξέτασε τη καταγγελία, με τη βοήθεια εξωτερικού δικηγορικού γραφείου, για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft παρείχε εκτεταμένη υποστήριξη στην υπάλληλο που έκανε τη καταγγελία”
H εκπρόσωπος του Gates, με δήλωσή που είχε κάνει στην εφημερίδα, χαρακτήρισε τη σχέση του 2000 «μια υπόθεση πριν από σχεδόν 20 χρόνια που τελείωσε φιλικά», και πρόσθεσε ότι η έρευνα της εταιρείας δεν σχετίζεται με την απόφαση του Gates να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Θωμάς Παπασταύρου
ΕΠΙΣΗΜΟ> Ο FDA απελευθέρωσε τις πρώτες 500 σελίδες (από τις 329.000) των εγγράφων για το εμβόλιο της Pfizer. Κυριαρχούν οι “Διαταραχές του νευρικού συστήματος” ανάμεσα στις παρενέργειες
Πανεπιστήμιο του Cardiff> Βρέθηκε ο μηχανισμός που προκαλεί θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca
At least 69 athletes collapse in one month, many dead
Tucker Carlson> Ζούμε μια τυραννία. Σε εξέλιξη το προαναγγελθέν παγκόσμιο πανδημικό project μείωσης πληθυσμού;
Bill Gates-Πλανήτης Γη, Δεκέμβριος 2021> H δυστοπική σχέση ενός δισεκατομμυριούχου με τις πανδημίες
Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;
-Ποτέ δεν υποστήριξα τις εντολές εμβολιασμού, λέει τώρα ο Fauci
Οι ορθόδοξοι εβραίοι της Νέας Υόρκης αντιδρούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στα σχολεία
ΣΟΚ! Ο ΕΟΔΥ παραδέχεται 20% (δηλαδή στη πραγματικότητα κάπου ανάμεσα στο 60-80%) εμβολιασθέντες ανάμεσα στους διασωληνωμένους και ο ανεκδιήγητος Τσίπρας μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού!
Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου