kourdistoportocali.comNews DeskΚαθηγητής Πατρών Γώγος> Εάν χρειαστεί θα εμβολιάζομαι κάθε 6 μήνες...Ακόμη και κάθε 3 μήνες εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες...

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

Καθηγητής Πατρών Γώγος> Εάν χρειαστεί θα εμβολιάζομαι κάθε 6 μήνες…Ακόμη και κάθε 3 μήνες εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες…

Ο Καθηγητής Γώγος πρότεινε μιλώντας στον ΣΚΑΙ οι ανεμβολίαστοι να κάνουν rapid test δύο φορές την εβδομάδα ώστε να μπορούν να ψωνίσουν στα super market της κοσμοπολίτικης Πάτρας

Εάν χρειαστεί θα εμβολιάζομαι κάθε 6 μήνες…Ακόμη και κάθε 3 μήνες εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες…

δηλώνει στους φίλους του ο Καθηγητής Πατρών Χαράλαμπος Γώγος. Αυτή η θέση τιμά τον Καθηγητή Πατρών Χαράλαμπο Γώγο όπως τιμά τον κάθε άνθρωπο η ταύτιση λόγων και πράξεων. Ο Καθηγητής Γώγος πρότεινε μιλώντας στον ΣΚΑΙ οι ανεμβολίαστοι να κάνουν rapid test δύο φορές την εβδομάδα ώστε να μπορούν να ψωνίσουν στα super market της κοσμοπολίτικης Πάτρας.

Γράφει ο Tony Pauci

Επειδή ο καθηγητής Πατρών Γώγος είναι άνω των 60 είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη 3η ενισχυτική βολή σε Νοσοκομείο των Πατρών σε ζωντανή σύνδεση με τον ΣΚΑΙ, ώστε να πείσει για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ακόμη και τον τελευταίο ψεκασμένο συμπολίτη του. Εάν χρειαστεί θα επαναλαμβάνει την ενισχυτική δόση κάθε 3 μήνες κοινή θέα ώστε να πείσει και τον τελευταίο ψεκασμένο.

Αρχή άνδρα δείκνυσι ,που λένε.

Και επειδή στην Επιτροπή υπάρχουν και πολλά κορίτσια όπως η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, η καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, η καθηγήτρια- αυτή με τις κοντές φούστες που φορούσε μικρή, κλπ. και επειδή ισχύει και γι΄αυτές το Αρχή γυνή δείκνυσι, είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη και εάν χρειαστεί να εμβολιάζονται δύο φορές την εβδομάδα θα το πράξουν ώστε να πείσουν και τον τελευταίο ψεκ.

To λέμε όλο αυτό γιατί σαν επιστήμονες αντί να αφιερώσουν χρόνο ώστε να μελετήσουν τον ιό και τις μεταλλάξεις του το μόνο που κάνουν είναι να συμμετέχουν σε ένα αντιαισθητικό ρεσιτάλ τρομοκράτησης του κόσμου την ίδια στιγμή που νέα δεδομένα καταγράφονται διαρκώς παγκοσμίως και τα οποία αφορούν τόσο τους εμβολιασθέντες όσο και τους μη εμβολιασθέντες σ΄αυτή την αρκετά αλλόκοτη πανδημία.

Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να εμβολιαζόμαστε κάθε 6 μήνες-παρότι ο ίδιος το απεύχεται- έβαλε στο τραπέζι ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Υγείας του Ισραήλ Nachman Ash, οπότε είναι πολύ πιθανό έως το 2024 να χρειαστεί να εμβολιαζόμαστε κάθε 6 μήνες. Ίσως και κάθε 3 μήνες.

Ο Καθηγητής Χαράλαμπος Α. Γώγος γεννήθηκε στη κοσμοπολίτικη Πάτρα. Η Πάτρα έχει σημαδέψει τη σταδιοδρομία του καθηγητή Γώγου. Εάν εξαιρέσει κανείς την μετεκπαίδευση στις λοιμώξεις στα Νοσοκομεία Royal Liverpool University Hospital και στο Clatterbridge Hospital NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο-σύμφωνα με το βιογραφικό του, όλα τις υπόλοιπες κορυφαίες επαγγελματικές του στιγμές τις έζησε στη Πάτρα.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, απ όπου αποφοίτησε με “Αριστα” το 1979. Υπηρέτησε το αγροτικό του στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου “Αγ Ανδρέας” στην Πάτρα. Απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας το 1987, στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών.

(Μετεκπαιδεύτηκε στις λοιμώξεις στα Νοσοκομεία Royal Liverpool University Hospital και στο Clatterbridge Hospital NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο.)

Ελαβε την ειδικότητα της λοιμωξιολογίας το 1996. Υπηρετεί στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπ/μίου Πατρών από το 1988.

Είναι Καθηγητής Παθολογίας από το 2004. Είναι Δ/ντής της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Λοιμώξεων της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝ Πατρών.

Υπήρξε Πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος (2009-11 και 2011-13), και Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (2007-13). Ερευνητικό του ενδιαφέρον είναι η ανοσολογία των λοιμώξεων και το σύνδρομο σήψης. Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδος για την μελέτη της σήψης, μέλους της International Sepsis Alliance.

Ιδιαίτερη ενασχόληση με την Ιατρική Εκπαίδευση και μέλος της επιτροπής για το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών από το 2006-σήμερα.

Είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Καθηγητής Γώγος είναι επίσης μέλος της Επιτροπής των Ειδικών. Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΙ πρότεινε την  διενέργειας εργαστηριακών τεστ δύο φορές την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους ώστε να μπορούν να ψωνίσουν στα μπακάλικα της κοσμοπολίτικης Πάτρας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ωστόσο την πολυπλοκότητα που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη της οποίας την πολυπλοκότητα ο ίδιος γνωρίζει αλλά το γεγονός αυτό δεν τον απέτρεψε από το να εκστομίσει την τρομοπαρόλα του.

«Αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να αποκλειστούμε από το να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ ή δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει λοιπόν να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Αν αυτό θα γίνει πριν μπούμε ή αν θα γίνει -φυσικά δύσκολο, δύο φορές την εβδομάδα να κάνει κάποιος τεστ για να μπορεί να έχει μια σχετική ασφάλεια ότι δεν μεταδίδει και ότι δεν είναι θετικός, θα μπούμε και σε αυτό, αλλά είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, το καταλαβαίνετε και καλό είναι να το αποφύγουμε».

«Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς ένα rapid test για να πάει να ψωνίσει – γιατί έτσι πρέπει να κάνει, γιατί μέσα στο μαγαζί δεν μπορεί να μπει κανείς και να είναι θετικός με τη Δέλτα και να μεταδίδει δεξιά και αριστερά ακόμη και στους εμβολιασμένους», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Ο Καθηγητής των Πατρών έκανε αυτή τη δήλωσε παρότι γνωρίζει ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Και όχι μόνο αυτό-αλλά δυστυχώς πλέον όλο και πιο πολύ εμβολιασθέντες καταλήγουν στις MEΘ όπως ο νεαρός αντιδήμαρχος Μυκόνου Μιχάλης Ζουγανέλης.

Εξήγησε την πολυπλοκότητα που δημιουργείται από την κατάσταση με το 60% των πολιτών εμβολιασμένο και τους υπολοίπους «να τρέχουν να κάνουν τεστ πριν μπουν σε κλειστά καταστήματα» καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί και προβληματικό για την καθημερινότητα. «Είναι πολύ απλό να εμβολιαστούμε και να τελειώνουμε», πρόσθεσε.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΩΓΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

Παρότι είναι συχνές οι αναφορές σε φάρμακα κατά της Covid-19 και η διάχυτη φημολογία φαίνεται πως ο Καθηγητής Γώγος έχει στη διάθεσή του μία σωτήρια συνταγή φαρμάκου. Δείτε πως ένα φάρμακο του Καθηγητή Γώγου έσωσε τον διευθυντή στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτη Τζωρτζίδη από τον κοροναιό όπως ο ίδιος ο καθηγητής παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ρεπορτάζ: Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Κωνσταντίνα Τσίχλα

Μια περσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πατρινού νευροχειρουργού και διευθυντή στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτη Τζωρτζίδη αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Το θέμα αναμόχλευσε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Θάνος Αμπατζής ο οποίος βρήκε τη συνέντευξη του γιατρού στο yοutube και την επανάφερε με ανάρτησή του στα social media συνοδεία πολλών ερωτηματικών.

Στη συνέντευξη ο κ. Τζωρτζίδης περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Χαράλαμπος Γώγος είχε «κρατημένο» για αυτόν ένα φάρμακο, μετά τη λήψη του οποίου έγινε καλά μέσα σε λίγες ώρες ενώ η υγεία του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων. «Είναι το φάρμακο που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αναστάσιος της Αλβανίας, ο υπουργός Πλακιωτάκης και κάποιοι ακόμα επώνυμοι. Για τα 12.000 θύματα του covid όμως δεν υπήρχε το φάρμακο. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο φάρμακο (μονοκλωνικών αντισωμάτων) για το οποίο φωνάζει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς κανείς να συγκινείται, χωρίς κανείς να τον ακούει» σχολιάζει ο κ. Αμπατζής.

Για αστειότητες έκανε λόγο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το thebest.gr, ο κ. Τζωρτίδης ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τα όσα αναφέρει ο κ. Αμπατζής επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι αδιανόητο να μιλάμε για γιατρούς που δίνουν το φάρμακο σε έναν ασθενή και όχι σε άλλον και ότι αν αυτό συνέβαινε θα είχε παρέμβει ο Eισαγγελέας.

Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών- Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σαν να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι

Μιλώντας στο thebest,gr ο Χαράλαμπος Γώγος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις και ανέφερε: Ο κ. Τζωρδίδης έπαιρνε ένα σύνολο αντιϊκών φαρμάκων που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Επειδή επιδεινώθηκε η κλινική του εικόνα του προτάθηκε και συμφώνησε  να πάρει ανοσοτροποποιητικό φάρμακο, το tosilizomapι (τοσιλιζουμάβη).

Δίνεται ενδοφλέβια σε ασθενείς με έντονη φλεγμονή και βαριά αναπνευστική νόσο. Δινόταν από την αρχή της πανδημίας αλλά με πρώιμη έγκριση χορήγησης. Πλέον δίνεται ευρέως και σύμφωνα με οδηγίες που υπάρχουν από διεθνείς εταιρείες αλλά και από την ελληνική εταιρεία λοιμώξεων.

Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε  δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών, ήταν σε πρώιμο στάδιο. Από εκεί και πέρα επιβεβαιώθηκε η σημαντική δράση του φαρμάκου σε μερικές ομάδες ασθενών οι οποίες παρουσίαζαν έντονο φλεγμονώδες σύνδρομο με αναπνευστική επιβάρυνση. Δόθηκε και δίνεται σε ευρεία κλίμακα  σε ασθενείς που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δίνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών και στην Πάτρα, και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Όταν το έλαβε ο κ. Τζωρτζιδης είχε δοκιμαστεί στο εξωτερικό και στη χώρα μας είχε πάρει πρόωρη έγκριση χορήγησης. Τώρα πια  δίνεται σε αρκετούς, και εκατοντάδες, σε όλες τις μονάδες εντατικής θεραπείας σε ασθενείς που επιβαρύνονται, δεν είναι ένα φάρμακο ρουτίνας.

Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σα να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι».

ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ

Ο δικηγόρος Thomas Renz με έδρα το Οχάιο τώρα ασκεί αγωγή εναντίον του CDC, καθώς υποστηρίζει πως 45.000 άνθρωποι πέθαναν μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και υπο-αναφέρθηκαν στο VAERS.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος όλοι οι θάνατοι συνέβησαν μέσα σε 3 μέρες μετά από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Ο δικηγόρος μίλησε πρόσφατα σε συνέδριο στο Anaheim της Καλιφόρνια, όπου ανακοίνωσε ότι με τη βοήθεια των Frontline Doctors της Αμερικής υπέβαλε μια ομοσπονδιακή αγωγή στην Αλαμπάμα με βάση την «Ένορκη Δήλωση» ενός πληροφοριοδότη, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει γνώστη της συγκάλυψης των αναφερόμενων θανάτων που κατατέθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS), το οποίο διαχειρίζεται το CDC.

Ο δικηγόρος, σύμφωνα με το healthimpactnews.com, ισχυρίστηκε ότι πάνω από 45.000 άνθρωποι πέθαναν 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους, παρόλα αυτά το CDC έχει αναφέρει μόλις τους 10.991.

Ο Renz δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι το Google, το Facebook και το Twitter είναι «συνένοχοι στην πρόκληση θανάτου» λόγω της λογοκρισίας τους και δήλωσε ότι «θα σας μηνύσω ξανά και ξανά». 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ
Εμβόλιο Pfizer> Mεγαλώνει γερά παιδιά
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων