kourdistoportocali.comNews DeskJacinda Ardern> Διέφυγε στο εξωτερικό μετά την έκρηξη θανάτων στην Νέα Ζηλανδία από τα εμβόλια COVID-19;

Breaking News

Jacinda Ardern> Διέφυγε στο εξωτερικό μετά την έκρηξη θανάτων στην Νέα Ζηλανδία από τα εμβόλια COVID-19;

Πως "εμπλέκεται" το Ίδρυμα του ζεύγους Αγγελοπούλου

Ο επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος βουλευτής Jim Ferguson δείχνει το δρόμο της λογοδοσίας για την πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern καθώς συγκλονίζουν οι διαρροές των στοιχείων από το Υπ. Υγείας της χώρας που δείχνουν έκρηξη των θανάτων μεταξύ των εμβολιασθέντων. Μάλιστα οι νεκροί από τα εμβόλια παγκοσμίως ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια!

Βy Pendulum

Καθώς προκύπτουν στοιχεία για μια δυνητικά εκρηκτική διαρροή άκρως διαβαθμισμένων πληροφοριών εμβολίων που φαίνεται να υποδηλώνουν μια τρομακτική και σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων λόγω του εμβολίου στη Νέα Ζηλανδία, θα μπορούσε η πρώην πρωθυπουργός να αναγκαστεί να επιστρέψει και να λογοδοτήσει για τις ενέργειες της κυβέρνησής της-υποστηρίζει ο Jim Ferguson.

Η έκκληση για επιστροφή της Jacinda Ardern (η οποία παραιτήθηκε ξαφνικά), της πρώην πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, την οποία ορισμένοι κατηγόρησαν ότι διέφυγε στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης που κάποιοι υποστηρίζουν ότι γνώριζε ότι θα συνέβαινε μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid εγείρει σημαντικά ηθικά, νομικά και ηθικά ερωτήματα. Οποιοσδήποτε ηγέτης κατηγορείται ότι εφαρμόζει εν γνώσει του μια πολιτική που θα μπορούσε να βλάψει τον πληθυσμό, προκαλεί σοβαρή ανησυχία και απαιτεί λογοδοσία.

Πρώτον, από ηθική άποψη, οι ηγέτες φέρουν την ευθύνη να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών τους. Η εφαρμογή των εντολών Covid με γνώση των πιθανών κινδύνων του, χωρίς διαφανή επικοινωνία ή συναίνεση, παραβιάζει αυτό το θεμελιώδες καθήκον. Εάν οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, είναι επιτακτική ανάγκη η Ardern να αντιμετωπίσει αυτές τις κατηγορίες και να δώσει εξηγήσεις για τις αποφάσεις της. Η αποφυγή αυτού του ελέγχου με τη φυγή στο εξωτερικό υπονομεύει την εμπιστοσύνη που τους έχει το εκλογικό σώμα.

Νομικά, κάθε άτομο, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών ηγετών, πρέπει να τηρεί τις αρχές της δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου. Εάν τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ένας ηγέτης εν γνώσει του διακινδύνευσε τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να υποβληθούν σε νομικές διαδικασίες για τον προσδιορισμό της έκτασης της ευθύνης τους. Η φυγή για την αποφυγή τέτοιων διαδικασιών δεν είναι μόνο παράβαση καθήκοντος αλλά και καταστρατήγηση του νομικού συστήματος που κάποτε δεσμεύτηκαν να τηρήσουν.

Ηθικά, η πράξη της φυγής ενόψει μιας κρίσης αποτελεί προδοσία της δέσμευσης του ηγέτη στο έθνος τους. Η ηγεσία απαιτεί τις συνέπειες των πράξεών του, ειδικά όταν αυτές οι ενέργειες έχουν δυνητικά σε κίνδυνο ζωές. Είναι θέμα ηθικής ακεραιότητας και θάρρους να σταθεί κανείς στις αποφάσεις του, όσο συνεπείς κι αν είναι αυτές.

Επιπλέον, η έννοια της δικαιοσύνης και το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ ενός ηγέτη και των ανθρώπων του απαιτεί ότι κάθε ηγέτης που κατηγορείται για τόσο σοβαρό παράπτωμα πρέπει να λογοδοτεί. Είναι θεμελιώδης αρχή της δημοκρατικής διακυβέρνησης και του κράτους δικαίου ότι κανένα άτομο, ανεξάρτητα από τη θέση του, δεν υπερβαίνει τη λογοδοσία. Ούτε μια ιέρεια της λατρείας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Η Jacinda Ardern διέφυγε από τη Νέα Ζηλανδία για να αποφύγει τις επιπτώσεις μιας επιβλαβούς υποχρεωτικής ιατρικής διαδικασίας; Υπάρχει ένα επιτακτικό επιχείρημα, τόσο ηθικά όσο και νομικά, για την επιστροφή της για να αντιμετωπίσει αυτές τις σοβαρές κατηγορίες. Αυτή η λογοδοσία είναι ουσιαστική όχι μόνο για τα θύματα και τις οικογένειές τους αλλά και για την ακεραιότητα των πολιτικών και νομικών συστημάτων και του ηθικού ιστού της κοινωνίας.

 

Διέφυγε με άλλοθι το Ιδρυμα του ζεύγους Αγγελοπούλου!

H είδηση προκαλεί αναβλύζοντα ρίγη συγκινήσεως.

Ερχεται μάλιστα από τη Νέα Ζηλανδία μέσα από τα χείλη της πρώην πρωθυπουργού και τυραννικής επιβολέως των θανάσιμων και αναποτελεσματικών εμβολίων COVID-19 κ. Jacinda Ardern.

Η κ. Ardern αποχαιρετώντας για το επόμενο εξάμηνο τους συμπολίτες της απεκάλυψε ότι αισθάνεται απίστευτα ταπεινή που
“προσκλήθηκα να συμμετάσχω στο Harvard University αργότερα αυτό το έτος ως 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow και ως Hauser Leader στο Kennedy School’s Center for Public Leadership.

Έτσι το ζεύγος Αγγελοπούλου και κυρίως η Γιάννα Αγγελοπούλου θα μπορεί να δηλώνει υπερήφανη πως μετά τον κ. Αλέξη Τσίπρα επιμελήθηκε την εκπαίδευση και της ηγέτιδος Jacinda καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται ενίοτε ως δραματική κωμωδία.
Did Jacinda Ardern just order the Data to be deleted?

Amidst a growing storm of controversy, there’s escalating turmoil within the World Economic Forum and New Zealand’s government circles. Panic appears to have set in as they desperately attempt to shut down any public access to the information.

This unrest is fueled by a purported leak of sensitive information, allegedly connecting COVID-19 vaccines to a significant upsurge in illness and fatalities in New Zealand. Amidst this chaos, swirling rumors suggest a drastic move: a directive to erase this contentious data.

https://x.com/JimFergusonUK/status/1732072545447301367?s=20

While unverified whispers implicate former New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern in potentially ordering this data purge, concrete evidence remains elusive. As the situation unfolds, there are increasing demands to: “Release the Data now!”

If she and her former administration have nothing to hide then release the data now.
#JacindaArdern #NewZealand #WEF #WEF2030Agenda #DepopulationAgenda #CoverUp
#Whistleblower #BarryYoung #DiedSuddenly #ExcessDeaths #mRNA #CovidVaccinations #Myocarditus
#ReleasetheDatanow
Με την ευκαιρία σας θυμίζουμε πως είχε περιγράψει η Γιάννα στο βιβλίο της την στενή επαφή με το Harvard University, τον Bill Clinton και το πάθος της να επωάζει ηγέτες. Ένα πάθος που μοιράζεται με τον Γερμανό οικονομολόγο-μηχανικό και ιδρυτή το WEF, κ. Klaus Martin Schwab, ο οποίος αρέσκεται εξίσου να επωάζει τους ηγέτες του μέλλοντος.

«Οταν άρχισα να ασχολούμαι με το Kennedy School του Harvard, ένιωθα μεγάλη έμπνευση από το μότο του: «Διαμορφώνουμε τους ηγέτες που θα αλλάξουν τον κόσμο». Με παρακίνησε όμως και ο Bill Clinton, που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι για τη δημόσια διοίκηση και τον ρόλο που μπορεί να παίξει μέσω του Harvard και του Kennedy School. (…) Είμαι περήφανη που πριν από δέκα χρόνια έγινα πρότυπο ηγεσίας για τη χώρα μου, σε μια προσπάθεια που ένωσε το έθνος μπροστά στο κοινό συμφέρον. Ομως οι κυβερνήσεις, κυρίως με τους σκληρούς οικονομικούς περιορισμούς που υπάρχουν σήμερα, είναι συχνά πολύ αναποτελεσματικές και πολιτικά ανασφαλείς για να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για το δημόσιο καλό και για όσους υποφέρουν. Ο Bill Clinton με ενέπνευσε να βρω ένα νέο μονοπάτι και ελπίζω ότι το πρόγραμμα θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Η δημόσια διοίκηση ήταν το ονειρό μου σαν παιδί και η δουλειά μου ως ενήλικας. Επέστρεψα σε αυτή την αρένα λίγο τραυματισμένη αλλά σοφότερη από τις εμπειρίες μου. Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο μπορώ να κάνω τη διαφορά αλλά και ότι μπoρώ να κάνω τη διαφορά στις ζωές των εξαιρετικών ηγετών που με τη σειρά τους θα κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων».

Πάμε τώρα στη Jacinda>

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacinda Ardern (@jacindaardern)

A quick update! When I did my final interviews before leaving Parliament, I said that alongside working as a special envoy to the Christchurch Call, and joining the Earthshot board, I would also be doing some speaking, teaching, and learning. Here’s a little more detail on that….

I’m incredibly humbled to be invited to join Harvard University later this year as 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow and as a Hauser Leader in the Kennedy School’s Center for Public Leadership.

Harvard have been a really important partner in the Christchurch Call work, and my semester there later this year will also be an opportunity to take up the first tech governance leadership fellowship at the Berkman Klien Center. Not only will this be a chance to work collaboratively with the center’s research community, but also work on the challenges around the growth of generative AI tools.

I’ll also be sharing my experiences through speaking both here and abroad, while also taking time over the next year to learn too.

While I’ll be gone for a semester (helpfully the one that falls during the NZ general election!) I’ll be coming back at the end of the fellowships. After all, New Zealand is home!

Ένας διαχειριστής που επιβλέπει τη βάση δεδομένων εμβολίων Covid της Νέας Ζηλανδίας εμφανίστηκε ως πληροφοριοδότης και αποκαλύπτει ότι ένα ανησυχητικό ποσοστό ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο Covid πέθανε λίγο αργότερα.

Μια ανάλυση των δεδομένων με βάση τις παρτίδες εμβολίων δόθηκε από τον καταγγέλλοντα. Ισχυρίζεται ότι στην πρώτη παρτίδα, που αποτελούνταν από 711 εμβολιασμένα άτομα, 152, ή το 21% , πέθαναν αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των παρτίδων εμβολίων ήταν δόσεις Pfizer, λέει.

Περαιτέρω ανάλυση από τον πληροφοριοδότη επεκτάθηκε σε αυτούς που έκαναν τις λήψεις και στους αποδέκτες, αποκαλύπτοντας ανησυχητικά στοιχεία.

Ένας εμβολιαστής χορήγησε εμβόλια σε 621 άτομα και από αυτά, τα 104, ή το 17% πέθαναν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πληροφοριοδότη.


Εκφράζοντας βαθιά ανησυχία, «Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ», είπε, προσθέτοντας ότι το ποσοστό που θα πεθάνει από μια κανονική χορήγηση εμβολιασμού θα είναι 0,75% .

Ο πληροφοριοδότης υποστήριξε ότι, εκτός και αν «πήγαιναν γύρω» σε θαλάμους καρκίνου και έκαναν ενέσεις σε ασθενείς σε τελικό στάδιο που ήξεραν ότι θα πέθαιναν, «δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» από τα άτομα που πέθαιναν από τους πυροβολισμούς».

Η World Tribune αναφέρει ότι σημειώθηκε στο Revolver News: «Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι σιγά σιγά μαθαίνουμε για τις επιπτώσεις του εμβολίου σε όλες τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, επειδή οι παρτίδες είναι διαφορετικές.

«Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε αυτή την αλήθεια να διαδραματίζεται στα δικαστήρια και θα υπάρξει τελική ευθύνη όταν όλα ειπωθούν και γίνουν. Η μόνη αληθινή δικαιοσύνη για πολλούς θα είναι να δουν τον Dr. Anthony Fauci με μια πορτοκαλί φόρμα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής».

Έχοντας αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή του ο Αμερικανός εκατομμυριούχος επενδυτής, υποστηρικτής της ιατρικής έρευνας, Steven Todd Kirsch (έχει ιδρύσει πολλές εταιρείες και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύραν το ασύρματο οπτικό ποντίκι, ενώ πρόσφατα μίλησε στο MIT για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας COVID-19)

O Kirsch πέτυχε να περιέλθουν στη κατοχή του με στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δείχνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID έχουν σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Έτσι θα γράψει στη σχετική ανάλυσή του>

Είναι επιτέλους εδώ: δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ που δείχνουν το χρόνο του εμβολίου και την ημερομηνία θανάτου.

Δεν υπάρχει πλέον σύγχυση: τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και έχουν σκοτώσει, κατά μέσο όρο, περίπου 1 άτομο ανά 1.000 δόσεις.

Σήμερα θα δείτε τα δεδομένα που κανείς δεν θέλει να δείτε. ΤΕΛΙΚΑ.

Κανένα κράτος ή χώρα δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ δεδομένα δημόσιας υγείας σε επίπεδο ρεκόρ για οποιοδήποτε εμβόλιο.

Το απόρρητο δεν είναι ο λόγος για αυτό. Τα δεδομένα μπορούν εύκολα να συγκαλυφθούν (κάτι που κάναμε σε αυτά τα δεδομένα) έτσι ώστε καμία καταχώριση εγγραφής να μην ταιριάζει με αυτή οποιουδήποτε ατόμου, ζωντανού ή νεκρού.

Ο λόγος που τα δεδομένα διατηρούνται μυστικά είναι απλός: θα αποκάλυπτε το γεγονός ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν είναι ασφαλή, καθώς και όλα τα εμβόλια για τα οποία μπόρεσα να λάβω δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ.

Σήμερα, χάρη σε έναν θαρραλέο πληροφοριοδότη που εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, έχουμε πληροφορίες σε επίπεδο ρεκόρ από έναν μεγάλο πληθυσμό όλων των ηλικιών και τις δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά στην ιστορία.

Υπήρχε επίσης ένας σύνδεσμος YouTube, αλλά το YouTube τον λογοκρίνει μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημοσίευση, όπως ξέραμε ότι θα έκαναν.

Ακριβώς όπως υποψιαζόσασταν, τα εμβόλια για τον COVID έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εκτιμάται ότι είναι 1 θάνατος ανά 1.000 δόσεις κατά μέσο όρο σε έναν τυπικό πληθυσμό.

Και τώρα έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε.Σύντομες απαντήσεις σε επικρίσεις σχετικά με τα δεδομένα

Δημοσίευσα έναν σύνδεσμο [a link to this section of the doc on X] προς αυτήν την ενότητα του εγγράφου στο X, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απαριθμήσουν τυχόν αντιρρήσεις που χρειάζομαι να αντιμετωπίσω και οι οποίες δεν έχουν ήδη καταχωρηθεί.

Εδώ είναι τα σημεία απάντησης σε όλες τις επικρίσεις που γνωρίζω. Το tl;dr είναι ότι όλες οι κριτικές δεν κινούν τη βελόνα.

Γνωρίζω τον leaker και έλαβα τα δεδομένα στις 9 Νοεμβρίου.

Επιβεβαίωσα την ταυτότητα του χρήστη που διέρρευσε και την αυθεντικότητα των δεδομένων και της αλυσίδας φύλαξης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αυθεντικότητα. Το NZMH θα έλεγε ότι τα δεδομένα είναι πλαστά αν ήταν. Αυτό θα το δυσφημούσε αμέσως. Αλλά δεν το έκαναν γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό.

Έτσι αποφάσισαν να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου κυνηγώντας τον διαρρήκτη και αποκαλώντας τον διαδότη παραπληροφόρησης επειδή διέρρευσε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αρχεία.

Τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα δημόσια έχουν ανωνυμοποιηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που το αναγνώρισαν αυτό και δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα αντίστοιχο αρχείο. Όποιος πιστεύει ότι διέρρευσαν τα προσωπικά του δεδομένα έχει αυταπάτες.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αναλυθούν οριστικά αυτά τα δεδομένα και αυτός είναι με μια ανάλυση κοόρτης χρονοσειράς. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποίησε το UK ONS για να αναλύσει τα δεδομένα του εμβολίου του.

Η διαφορά είναι ότι οι κάδοι μας έχουν διάρκεια μίας εβδομάδας, ώστε να μπορούμε να δούμε πράγματα που προσπαθούν να κρύψουν.

Επομένως, εάν θέλετε να αμφισβητήσετε την ανάλυση, πρέπει είτε να δείξετε ένα από τα 3 πράγματα: ότι

1) το πρόγραμμα buckets.py έχει σφάλμα ή

2) ότι όλες οι καμπύλες θνησιμότητας είναι επίπεδες ή σχετικά επίπεδες, ή

3) ότι το σύνολο δεδομένων παραβιάζεται κατά κάποιο τρόπο δείχνοντας ότι ένα από τα τέσσερα γραφήματα είναι ανόητο ή

4) ότι το αρχείο v4 xlsx έχει ένα σφάλμα σε αυτό. Κανείς δεν έχει κάνει το #1, και το #2 είναι αδύνατο. Κανείς δεν έχει επιχειρήσει καν το #3 ή το #4.

Βασικά λοιπόν, όλες οι «επιθέσεις» είναι γελοίο χάσιμο χρόνου. Υπάρχει τρόπος να επιτεθείτε σε αυτό εάν είναι λάθος, αλλά κανείς δεν φαίνεται ικανός να το καταλάβει. Μόλις σου είπα την απάντηση. Πηγαίνετε να αποδείξετε ότι κάνω λάθος χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο και είμαι όλος στα αυτιά. Το έκανα με επαγγελματικό τρόπο όπως έκανε το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν έκανα λάθος, πες μου τι είναι. Αλλά το να κάνεις κάθε άτομο τη δική του «ad hoc» ανάλυση δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο αναλύεις τα δεδομένα. Ο χρυσός κανόνας είναι η κοόρτη χρονοσειρών.

Υπάρχουν 12 εκατομμύρια δόσεις στη Νέα Ζηλανδία. Η πτώση δεδομένων αφορά μόνο το πρόγραμμα «Πληρωμή ανά δόση» (PPD) στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο είναι 4 εκατομμύρια από τις 12 εκατομμύρια εγγραφές. Το αν έχετε PPD ή όχι είναι αρκετά τυχαίο.
Ποια κοόρτη καλύπτει αυτό το πρόγραμμα PPD; Απάντηση: είναι εντελώς τυχαίο. Δεν είναι προκατειλημμένο από την ηλικία ή προκατειλημμένο σε κανένα δημογραφικό. Εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι κάνω λάθος, δείξτε μου τα δεδομένα σας.

Ο λόγος που η μέση ηλικία θανάτου είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο είναι επειδή όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο περισσότερο σε σκότωσε το εμβόλιο. Duh.

Το KiwiCraig74 έγραψε: «Ναι, αυτές ήταν κινητές μονάδες που χρησιμοποιούνταν για να κάνουν εμβολιασμούς σε άτομα σε σπίτια ανάπαυσης, εκεί όπου βρίσκονται οι άνθρωποι γενικά όταν δεν έχουν μείνει πολύ. Ο μέσος όρος διαμονής είναι μόνο 20 μήνες, τόσοι πολλοί πεθαίνουν μέσα στους 10 μήνες του (εμβόλιο ή χωρίς εμβόλιο).»

Αυτό είναι απλώς μια πλήρης βλακεία. Στα δεδομένα υπάρχουν 895.500.935 ανθρωποημέρες σε άτομα κάτω των 60 ετών. Υπάρχουν συνολικά 1.348.440.643 ανθρωποημέρες στα πλήρη δεδομένα.

Υπάρχει δυσανάλογος αριθμός καταγραφών για τις δόσεις, δηλαδή δεν είναι σε ευθεία αναλογία με τον συνολικό αριθμό κάθε δόσης, π.χ. δεν είναι το 33% κάθε δόσης. Ορισμένες δόσεις υπερεκπροσωπούνται, κάποιες υποεκπροσωπούνται.
Πολλοί άνθρωποι δεν θα έχουν όλες τις δόσεις τους σε αυτήν τη βάση δεδομένων, π.χ., μπορεί απλώς να υπάρχουν δεδομένα δόσης 3 για κάποιον.
Το γεγονός ότι η δειγματοληψία ήταν ανομοιόμορφη δεν έχει σημασία αν την αναλύσετε όπως έκανα εγώ. Το γεγονός ότι λείπουν δόσεις είναι επίσης άσχετο. Αυτά είναι καυστικά επιχειρήματα που προβάλλονται από ανθρώπους που είναι ανίκανοι να αναλύσουν αυτά τα δεδομένα.
Τα δεδομένα δείχνουν μια καμπή θνησιμότητας που κορυφώνεται περίπου 6 μήνες μετά τη χορήγηση μιας δόσης.

Εάν περιορίσετε τη χρονική περίοδο πριν από τον COVID, κατά τη διάρκεια του κύματος θανάτου από COVID (από 1 Απριλίου έως 1 Αυγούστου 2022) και μετά το κύμα, θα βρείτε την ίδια καμπύλη απόκρισης. Άρα δεν ήταν COVID. Οι άνθρωποι που το ισχυρίζονται είναι παραπληροφορημένοι και το ισχυρίζονται χωρίς στοιχεία.
Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα.

Από το OWID, γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξαν θάνατοι από COVID από την 1η Αυγούστου 2022 έως την 1η Νοεμβρίου 2022 στη Νέα Ζηλανδία.

Από το υπολογιστικό μας φύλλο βλέπουμε τον μέσο όρο θανάτων για όλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου:

 

So now lets look at that same period of time, except let’s look relative to the shot administration time

Here is the Rumble video announcing the leak:

Ωχ! Έχεις πρόβλημα φίλε μου. Ακριβώς εδώ στο River City. Με κεφαλαίο Τ και ομοιοκαταληξία με το V για εμβόλιο. Οι τελείες δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 1059.
Κανείς δεν θα με συζητήσει για αυτό. Προσφέρθηκα να συζητήσω με τους επιδημιολόγους του NZMH σχετικά με την ανάλυση χρονοσειράς κοόρτης που έκανα και δεν θέλουν να με αμφισβητήσουν για κάποιο λόγο. δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα πρέπει να με ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ εάν τα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή.
Το NZMH θα πρέπει να κυκλοφορήσει το πλήρες σύνολο δεδομένων αρχείων των 12 εκατομμυρίων για να άρει κάθε αμφιβολία και να αποδείξει στον κόσμο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Δεν θέλουν να το κάνουν αυτό. Κανείς δεν θέλει να το κάνει αυτό. Κανείς στον κόσμο ##$#$#% δεν θέλει να το κάνει αυτό. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί; Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας παιδιά!
Προσφέρθηκα να στοιχηματίσω 1 εκατομμύριο δολάρια σε οποιονδήποτε με τους ίδιους όρους με το στοίχημά μου με τον Saar Wilf ότι τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας είναι νόμιμα και δείχνουν ότι τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να πάρει τα χρήματά μου, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι τους δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις επικρίσεις τους.
Ο πληροφοριοδότης NZMH, ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων της Oracle, Barry Young, είναι ήρωας. Ήξερε ότι θα διακινδύνευε τη ζωή του και ότι θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, αλλά έκανε τη θαρραλέα κίνηση να αποκαλύψει τα δεδομένα σε όλους. Πρόκειται για μια άκρως αξιέπαινη πράξη δημόσιας υπηρεσίας. Ουσιαστικά πέταξε την υπόλοιπη ζωή του για να σώσει τις ζωές των άλλων. Γιατί αλλιώς πιστεύεις ότι θα το έκανε αυτό; Κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει.
Προσπάθησαν να το δώσουν στους νομοθέτες αλλά κανείς δεν τους συναντούσε.
Κανένας νομοθέτης από τη Νέα Ζηλανδία δεν ζητά ανεξάρτητη έρευνα. Όλοι θέλουν να κάνουν τον Barry να γίνει τύπος του φθινοπώρου. Γιατί να μην αναλύσει μια παγκόσμια ομάδα κορυφαίων επιδημιολόγων τα δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ; Ξέρουμε γιατί… Ο Barry είχε δίκιο.
Το NZMH δεν δημοσίευσε ποτέ την ανάλυση κοόρτης χρονοσειράς που δείχνει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Δεν έχουν δώσει ποτέ στη δημοσιότητα τα στοιχεία του επιπέδου ρεκόρ. Στόχος τους είναι να κρατήσουν τα δεδομένα κρυφά για όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους πριν συλληφθούν. Η ηγεσία του NZMH είναι τα άτομα που πρέπει να συλληφθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ

Kυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μήνυσε τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer για παραπλάνηση των Τεξανών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 και «προσπάθεια λογοκρισίας της δημόσιας συζήτησης».

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Pfizer παραβίασε τον Νόμο για τις Παραπλανητικές Εμπορικές Πρακτικές του Τέξας κάνοντας «ψευδείς, παραπλανητικές και παραπλανητικές πράξεις και πρακτικές κάνοντας αστήρικτους ισχυρισμούς» σχετικά με το εμβόλιο και ότι διεξήγαγε μια «εκστρατεία για να εκφοβίσει το κοινό να λάβει το εμβόλιο ως απαραίτητο. μέτρο για την προστασία των αγαπημένων τους προσώπων».

Ο Paxton υποστήριξε ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν ανταποκρίνεται στη μέτρηση αποτελεσματικότητας 95% που προωθούσε, λέγοντας σε ένα δελτίο τύπου ότι “τα κρούσματα αυξήθηκαν μετά από ευρεία χορήγηση εμβολίων” και ότι “ορισμένες περιοχές είδαν μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων” μεταξύ των εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους.

Ο Paxton αναφέρει στη μήνυση ότι αφού το εμβόλιο απέτυχε να ανταποκριθεί στην αποτελεσματικότητα που προωθήθηκε, η Pfizer άρχισε να εκφοβίζει και να λογοκρίνει τους επικριτές λέγοντας ότι οι άνθρωποι που διαδίδουν «παραπληροφόρηση» είναι «εγκληματίες», όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer σε συνέντευξή του το 2021.

Η μήνυση αναφέρει δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Paxton ισχυρίζεται ότι ο Scott Gottlieb, πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων & Φαρμάκων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Pfizer εκείνη την εποχή, επικοινώνησε με άτομα στο Twitter σχετικά με «αντιληπτές παραβιάσεις της πολιτικής του Twitter» από χρήστες που έκαναν tweet με σκεπτικισμό σχετικά με το εμβόλιο.

Ο Paxton ζητά περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε αστικά πρόστιμα και από το δικαστήριο να απαγορεύει στην Pfizer να σχολιάζει δημόσια την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, σύμφωνα με την αγωγή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο Paxton αντιτάχθηκε στη χρήση εμβολίων και μασκών ως απάντηση στον Covid-19, οδηγώντας σε μήνυση κατά της διοίκησης Biden σχετικά με την απαίτηση εμβολιασμού των ομοσπονδιακών υπαλλήλων Head Start. Ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια και τη δημόσια υγεία δεν περιορίστηκε στο Paxton ή στο Τέξας, καθώς αυξήθηκε σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, υπέβαλε αίτηση για τη διερεύνηση εγκλημάτων και αδικημάτων που διαπράχθηκαν κατά των κατοίκων της Φλόριντα που σχετίζονται με το εμβόλιο για τον COVID-19.

To σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο Forbes>

 

-Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος…

Ελβετός αξιωματούχος και τραπεζίτης ζήτησε τη σύλληψη του Klaus Schwab και άλλων ελίτ της παγκοσμιοποίησης με κατηγορίες για «δημοκτονία».

Ο κορυφαίος τραπεζίτης Pascal Najadi ένωσε τις δυνάμεις του με την Dr. Astrid Stuckelberger, μια εξέχουσα εμπειρογνώμονα στον τομέα της υγείας από τη Γενεύη, για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς Covid, τους οποίους περιγράφουν ως «βιοόπλα».

Ο Najadi και ο Stuckelberger περιγράφουν λεπτομέρειες του ισχυρισμού τους σε ένα νέο ντοκιμαντέρ-βόμβα με τίτλο «Cutting off the Head of the Snake»-

Στην ταινία, εμβαθύνουν στο σκοτεινό υπόβαθρο των παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων που έχουν την έδρα τους στη Γενεύη της Ελβετίας-διαβάζουμε στον ιστότοπο amazonios.net

Ο Najadi εστιάζει συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, Hussain Najadi, φέρεται να συνίδρυσε μαζί με τον Πρόεδρο Klaus Schwab.

Ο Hussain Najadi δολοφονήθηκε το 2013…. Ο Pascal Najadi είναι ένας συνταξιούχος Ελβετός επιχειρηματίας τραπεζίτης που ασκεί σημαντική επιρροή σε όλο τον κόσμο. Η δουλειά του ήταν να συμβουλεύει χώρες και αρχηγούς κρατών για την οικονομική κατεύθυνση της χώρας.

Σε ένα παράδειγμα της εξουσίας του, ο Najadi ήταν υπεύθυνος για την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου της Ελβετίας Alain Berset. Η παραίτηση ήρθε μετά την υποβολή ποινικής μήνυσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας κατά του Berset.. Κατηγόρησε τον Berset ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA του Covid. Ως αποτέλεσμα της υπόθεσης του Najadi, ο Berset θα παραιτηθεί πλέον ως ηγέτης του έθνους στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Najadi αποκαλύπτει την περιφρόνηση του αείμνηστου πατέρα του για το WEF που εδρεύει στη Γενεύη. Ο Hussain Najadi έφυγε από την οργάνωση στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αφήνοντας τον Klaus Schwab στο τιμόνι.

«Ό,τι κακό στον κόσμο σχετίζεται με τη δημοκτονία προέρχεται δυστυχώς από τη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Έχετε WHO [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] στη Γενεύη, έχετε GAVI [τη Συμμαχία Εμβολίων του Βill Gates], μετά έχετε το WEF, του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και άφησε τον Klaus Schwab (o οποίος έχει διπλωματικό ασυλία) από αηδία στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

«Εγώ, ως Ελβετός πολίτης εδώ, δηλώνω τώρα ότι το WEF δεν είναι πλέον επιλέξιμο για διπλωματική ασυλία», είπε ο Najadi. Προέτρεψε μάλιστα τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους υπεύθυνους για την υποστήριξη μιας «παγκόσμιας ένεσης που είναι βιοόπλο».

Σημειώνει ότι ο ίδιος και η μητέρα του είναι θύματα των «βιοόπλων» και λέει ότι και οι δύο «πεθαίνουν» μετά τη λήψη των ενέσεων.

«Καλώ τις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αμέσως αυτούς τους ανθρώπους.

“Γιατί? Το WEF, το WHO, το GAVI, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν μια παγκόσμια ένεση με ένα βιοόπλο που εγχέει νανολιπίδια σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

«Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε. Αυτό είναι απαίσιο.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί ένα δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα.

«Αλλά το έχεις κάνει. Είμαι το θύμα.

«Πεθαίνω από αυτό, και η μητέρα μου επίσης.

«Είναι μια δημοκτονία και θα κριθεί», είπε.

«Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας».

Η Δρ Astrid Stuckelberger, από την άλλη, συζητά ένα σύνδρομο που επηρεάζει όχι μόνο τη Γενεύη, αλλά και τα Ηνωμένα Έθνη. Αναφέρει έναν απτό φόβο μεταξύ των ανθρώπων, που οδηγεί σε μια σιωπή που πιστεύει ότι είναι επιζήμια για την παγκόσμια συνειδητοποίηση και δράση.

Η Δρ. Stuckelberger επισημαίνει ότι η ελβετική κυβέρνηση χορήγησε ασυλία στην Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό (GAVI) του Gates. Η ιατρική εμπειρογνώμονας προτρέπει το κοινό να αναζητήσει αυτές τις πληροφορίες στην ελβετική βάση δεδομένων. Περιέγραψε μάλιστα την πίεση για πυροβολισμούς Covid ως πραξικόπημα.

«Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι» που είναι πολύ παγκόσμιο, κάτι εντελώς διαφορετικό», λέει ο Stuckelberger.

«Αλλά αυτό που συμβαίνει στη Γενεύη είναι το αντίθετο».

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει δικαίωμα σε ποιον να δώσει εντολές, να υπαγορεύσει σε όλο τον κόσμο όπως έκαναν.

«Και η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολιασμού (GAVI) απέκτησε πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση».

«Αυτό είναι πραξικόπημα. Σαφώς, είναι μια παγκόσμια σκηνή εγκλήματος και προσφέρουμε μικρά αποδεικτικά στοιχεία στους ανθρώπους με ταπεινότητα.

«Επειδή στην επιστήμη έχεις πάντα αμφιβολίες. Είναι μια υγιής αμφιβολία και νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική στάση».

Η έκκλησή τους για δράση είναι ξεκάθαρη και προτρέπει σε όλο το ντοκιμαντέρ: τα άτομα να σηκωθούν, να αναζητήσουν την αλήθεια και να αμφισβητήσουν το status quo, υπό το λάβαρο της φύλαξης της ανθρωπότητας από τον παρόντα και σαφή κίνδυνο που πηγάζει από τη Γενεύη.

Συγκεντρώνονται για μια συλλογική αφύπνιση, προτρέποντας τις μάζες να ξεσηκωθούν ενάντια στις αδικίες που διαιωνίζονται από μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

“Ποτέ ξανά. Το snakehead είναι στη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Το αποκαλώ άμεσο, σαφή και παρόντα κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό.

«Αλλά μπορώ να σας πω ότι κόβεται».

«Αν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο, και αυτό είναι ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα ενός εγκληματία, ένα χαρτί θα το τραβήξει η δικαιοσύνη και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο καταρρέει.

«Αλλά από ελπίδα και μόνο, δεν γίνεται.

«Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν πνεύμα.

«Και όλοι οι εμβολιασμένοι, οι ενέσιμοι, γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι… Είμαστε οι μάζες.

«Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι.

«Ας σηκωθούμε όρθιοι και ας πούμε Stop. Δεν θα συμμορφωθούμε».

The Geneva Syndrome

Geneva: The Head of the Snake

Analysis by Dr. Joseph Mercola

Ο Pascal Najadi, γιος του συνιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Hussain Najadi, καλεί τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της GAVI, που έχουν την έδρα τους στη Γενεύη της Ελβετίας ως στελέχη της Big Tech και της Big Pharma, για την ένεση ενός βιολογικού όπλου σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους

Το 2022, ο Najadi υπέβαλε ποινικές διώξεις κατά του Ελβετού προέδρου Alain Berset για παραπλάνηση του ελβετικού λαού σχετικά με τους πυροβολισμούς του COVID
Ο Najadi έχει επίσης καταθέσει αγωγή κατά της Pfizer στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βλάβη που του προκάλεσε η ένεση Pfizer για τον COVID.

O Najadi υποστηρίζει ότι πεθαίνει εξαιτίας των 3 δόσεων του εμβολίου της Pfizer.

Η GAVI, που ιδρύθηκε από τον Βill Gates έχει διπλωματική ασυλία στην Ελβετία και οι ρήτρες ασυλίας της υπερβαίνουν ακόμη και αυτή των διπλωματών. Η ασυλία της GAVI καλύπτει όλες τις πτυχές της δέσμευσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματικών επιχειρηματικών συναλλαγών. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Η GAVI απαλλάσσεται επίσης πλήρως από τον φόρο
Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Gates και εδρεύει στη Γενεύη – το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας – έχει επίσης διπλωματική ασυλία

«Ό,τι κακό στον κόσμο, που σχετίζεται με τη δημοκτονία… προέρχεται από τη Γενεύη».

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον Pascal Najadi, έναν πρώην τραπεζίτη και γιο του συνιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Hussain Najadi, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του έφυγε από το WEF “από αηδία” στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Σύμφωνα με τον Najadi, οι «κακές» οργανώσεις που ασχολούνται με την δολοφονία ανθρώπων από την κυβέρνηση – περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-WHO, την Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβολιασμό Εμβολίων (GAVI) και το WEF, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Αυτός είναι ο λόγος που αποκαλεί τη Γενεύη «το κεφάλι του φιδιού».

Ο Najadi καλεί τώρα τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους ηγέτες αυτών των οργανώσεων, μαζί με στελέχη της Big Tech και της Big Pharma, επειδή:

«… το WEF, ο WHO, η GAVI, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν όλοι για μια παγκόσμια ένεση στον παγκόσμιο πληθυσμό με ένα βιοόπλο — την έγχυση νανολιπιδίων (τα οποία ταξινομούνται ως τοξικά) σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και εμείς Οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε; Αυτό είναι τρομερό. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί το δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Najadi είναι τόσο ανένδοτος στο να θεωρεί υπεύθυνους αυτούς τους οργανισμούς είναι επειδή εμπιστεύτηκε τις πληροφορίες που δόθηκαν είναι επειδή ο ίδιος έλαβε τρεις δόσεις mRNA της Pfizer το 2021 και τώρα πεθαίνει από τις επιπτώσεις. «Είναι μια δημοκτονία και θα κριθείτε», λέει. «Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας».

Najadi Goes After Swiss Government and Pfizer

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Najadi υπέβαλε ποινικές διώξεις κατά του Ελβετού προέδρου Alain Berset (πρώην Ελβετός υπουργός Υγείας) για παραπλάνηση του Ελβετού λαού σχετικά με τους πυροβολισμούς COVID.5

Μεταξύ των ψευδών δηλώσεων που υπογράμμισε ο Najadi ήταν ο ισχυρισμός του Berset ότι τα εμβολιασμένα άτομα δεν ήταν μεταδοτικά και δεν μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό — ένας ισχυρισμός που πρέπει να ήξερε ότι ήταν αναληθής τη στιγμή που το είπε- 27 Οκτωβρίου 2021.

Πρώτα απ ‘όλα, η Pfizer δεν διεξήγαγε ποτέ δοκιμές για τον προσδιορισμό της μεταδοτικότητας μεταξύ των εμβολιασμένων, επομένως δεν είχαν δεδομένα.

Επιπλέον, τρεις μήνες νωρίτερα, στις 3 Αυγούστου 2021, η Ελβετική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (FOPH) είχε ανακοινώσει ευρήματα που έδειχναν ότι «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να μεταδώσουν τον κορωνοϊό εξίσου συχνά με τους μη εμβολιασμένους».

Οι ποινικές κατηγορίες περιλαμβάνουν επίθεση, σωματική βλάβη και κατάχρηση εξουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση.

Τον Μάρτιο του 2023, κατέθεσε επίσης αγωγή εναντίον της Pfizer και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης στο Manhattan για βλάβη που του προκάλεσε ο πυροβολισμός της Pfizer COVID.

Κατηγορίες σχηματίστηκαν και σε βάρος των δύο γιατρών που «του έκαναν ένεση τοξικής ουσίας»

The Geneva Syndrome

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Astrid Stuckelberger «είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε θέματα που σχετίζονται με την αξιολόγηση της επιστημονικής έρευνας για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ιδίως στην αξιολόγηση της υγείας και της καινοτομίας, στην εκπαίδευση διαχείρισης πανδημιών και έκτακτης ανάγκης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και ευημερίας του ατόμου και του πληθυσμού. .”

Είναι επίσης συγγραφέας, με δώδεκα βιβλία στο ενεργητικό της, καθώς και περισσότερα από 180 επιστημονικά άρθρα, έγγραφα πολιτικής και κυβερνητικές και διεθνείς εκθέσεις.

Μεταξύ 2010 και 2020, η Stuckelberger ήταν επίσης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένης Επιστήμης στην Ελβετία και ανώτερος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης. Όταν άρχισε να μιλάει ενάντια στην αφήγηση του COVID-19, οι θέσεις της στο πανεπιστήμιο ακυρώθηκαν.

Η Stuckelberger αναφέρεται σε αυτό που αποκαλεί «σύνδρομο της Γενεύης».

Αυτό που εννοεί είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς που εδρεύουν στη Γενεύη δεν καταλαβαίνουν προς τι εργάζονται και όσοι καταλαβαίνουν φοβούνται πολύ να μιλήσουν επειδή η δύναμη που ασκούν αυτές οι οντότητες είναι τόσο μεγάλη.

Αντίθετα, μιλούν κωδικοποιημένα ή προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους για την πραγματικότητα αυτού που σχεδιάζεται με έμμεσους τρόπους. Αυτό που σχεδιάζεται, φυσικά, είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνάται από ένα μη εκλεγμένο στέλεχος τεχνοκρατών.

Η ατζέντα που έχει γίνει εμφανής τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στα σκαριά εδώ και δεκαετίες, αλλά πάντα υπήρχε κάποια ομοιότητα νόμου και τάξης, κάποιοι έλεγχοι και ισορροπίες. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι τα εμπλεκόμενα άτομα έχουν γίνει τόσο τολμηρά που δεν τους νοιάζει καν ότι οι άνθρωποι μπορούν να τους δουν να παραβιάζουν τους κανόνες και να τους αλλάζουν για να ταιριάζουν στους δικούς τους στόχους.

Ο ΠΟΥ-WHO, για παράδειγμα, δεν έχει την εξουσία να υπαγορεύει εντολές στον κόσμο, ωστόσο αυτό έκαναν. Τώρα, απλώς προσπαθούν να «νομιμοποιήσουν» και να μονιμοποιήσουν την αρπαγή της εξουσίας τους μέσω της εφαρμογής μιας νέας συνθήκης για την πανδημία, των τροποποιήσεων στους διεθνείς κανονισμούς υγείας και της One Health – καμία από τις οποίες δεν μπορεί να ψηφιστεί από το κοινό.

Γιατί οι οργανώσεις του Gates απολαμβάνουν διπλωματική ασυλία;

H Stuckelberger ήταν η πρώτη που επισήμανε δημοσίως ότι η GAVI, η συμμαχία εμβολίων που ιδρύθηκε από τον Bill Gates, έχει διπλωματική ασυλία στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η GAVI έχει «ειδική διπλωματική ασυλία», κάτι που είναι περίεργο, δεδομένου ότι ο οργανισμός δεν έχει πολιτική εξουσία- αυτό θα το δικαιολογούσε.

Το πιο περίεργο είναι ότι οι ρήτρες ασυλίας του GAVI υπερβαίνουν ακόμη και αυτές των διπλωματών. Η ασυλία της GAVI καλύπτει όλες τις πτυχές της δέσμευσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματικών επιχειρηματικών συναλλαγών.

Η GAVI είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που επιτρέπεται να λειτουργεί χωρίς να πληρώνει φόρους, ενώ έχει και πλήρη ασυλία για οτιδήποτε κάνει λάθος.

Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς επιπτώσεις.

Εξίσου περίεργο, η GAVI είναι εντελώς αφορολόγητη. Έτσι, για να συνοψίσουμε, η GAVI είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που επιτρέπεται να δραστηριοποιείται στην Ελβετία χωρίς να πληρώνει φόρους, ενώ έχει επίσης πλήρη ασυλία για οτιδήποτε κάνουν λάθος, ηθελημένα ή μη.

Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Gates και εδρεύει στη Γενεύη — το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας — έχει επίσης διπλωματική ασυλία, «απαραβίαστο» των χώρων και των αρχείων τους.

Κανένας πράκτορας της ελβετικής δημόσιας αρχής δεν μπορεί να εισέλθει ή να τις αναζητήσει χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του εκτελεστικού διευθυντή του οργανισμού. Δεν επιτρέπεται η έρευνα στα αρχεία τους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, και «κατά τη διεξαγωγή των εργασιών τους», οι οργανισμοί «απολαμβάνουν ασυλίας από κάθε μορφή νομικής διαδικασίας και επιβολής».

Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να άρει αυτήν την ασυλία είναι ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής ή ένας εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος. Αλλά εάν εμπλέκεστε σε εγκληματική δραστηριότητα, θα άρετε την ασυλία σας για έρευνα, κατάσχεση και δίωξη;

Η συμπερίληψη αυτού του άρθρου και μόνο αποκαλύπτει τόμους. Είναι αυτό που θα θέλατε αν ξέρατε ότι αυτό που κάνετε θα μπορούσε να σας φέρει σε νομικά προβλήματα, αργά ή γρήγορα. Μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις από τη σιδερένια ρήτρα ασυλίας είναι η αστική ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από όχημα που ανήκει στην επιχείρηση.

Το έθνος-κράτος των πυλών

Στην κατάθεσή της το 2021 στη γερμανική εξωκοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας για τον κορωνοϊό, η Stuckelberger εξέθεσε επίσης την εξαιρετικά ασυνήθιστη συμφωνία μεταξύ του ΠΟΥ, της Gates και της Swissmedic (Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Ελβετίας).

Σύμφωνα με την Stuckelberger, ο Gates ζήτησε να είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ΠΟΥ το 2017, φαινομενικά επειδή είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του. Ουσιαστικά, ως άτομο, επιδίωκε να αποκτήσει την ιδιότητα του κράτους μέλους!

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Gates έλαβε ποτέ αυτό το καθεστώς, αλλά μπορεί να έχει ακόμα περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ από ό,τι του παρέχει ήδη η χρηματοδότησή του.

Ουσιαστικά, φαίνεται ότι όταν δεν ψηφίστηκε ως έθνος ενός ανθρώπου (!), ο Gates δημιούργησε τριμερείς συμβάσεις με τα κράτη μέλη και τον ΠΟΥ αντ’ αυτού, τοποθετώντας ουσιαστικά τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΟΥ.

Σύμφωνα με την Stuckelberger, ένα από αυτά τα συμβόλαια τριών κατευθύνσεων είναι μεταξύ του Gates, του ΠΟΥ και της Swissmedic.

Αυτή η διευθέτηση είναι ένα ακόμη στοιχείο απόδειξης ότι οι εταιρικές σχέσεις ιδιωτικού-δημόσιου τομέα έχουν παραβιαστεί από ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία απολαμβάνουν επίσης την ίδια ή και μεγαλύτερη προστασία ευθύνης από τα εθνικά κράτη!

Χτίζοντας ένα παγκόσμιο κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι».

Ο Najadi επιμένει ότι η Ελβετία πρέπει να επιστρέψει στις ουδέτερες ρίζες της. «Η ελβετική ουδετερότητα πρέπει να αποκατασταθεί», λέει, και αφού αποκατασταθεί, η χώρα δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτρέψει σε θεσμούς όπως το WEF, ο WHO και το GAVI να αποκτήσουν έδαφος.

«Το κεφάλι του φιδιού είναι στη Γενεύη», λέει ο Najadi. “Το αποκαλώ άμεσο, ξεκάθαρο και παρών κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό. Μπορώ όμως να σας πω ότι κόβεται. Εάν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο… μιας εγκληματικής οντότητας...ένα φύλλο τραβηγμένο από τη δικαιοσύνη και όλο το χαρτοφυλάκιο καταρρέει.

Αλλά μόνο με την ελπίδα δεν γίνεται. Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν πνεύμα. Όλοι οι εμβολιασμένοι, γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι – είμαστε οι μάζες. Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ας σηκωθούμε και ας πούμε «Σταμάτα. Δεν θα συμμορφωθούμε.» Γιατί είμαστε οι φύλακες της ανθρωπότητας και το φως μας εξαφανίζει το σκοτάδι του κακού-Because we are the guardians of humanity and our light obliterates the darkness of evil».

Mητσοτάκης-Τσίπρας> Πίεσαν αφόρητα τους Έλληνες πολίτες να λάβουν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

 

It’s finally here: record-level data showing vaccine timing and death date. There is no confusion any longer: the vaccines are unsafe and have killed, on average, around 1 person per 1,000 doses

BY STEVE KIRSCH

1/12/2023

Executive summary

Today you will get to see the data that nobody wants you to see. FINALLY.

No State or country has ever released record-level public health data on any vaccine.

Privacy is not the reason for this; the data can be easily obfuscated (which we did on this data) so that no record entry would match that of any person, living or dead.

The reason the data is kept secret is simple: it would expose the fact that the COVID vaccines are unsafe, as well as all the vaccines that I have been able to get record-level data on.

Today, thanks to a courageous whistleblower who works at the New Zealand Ministry of Health, we have record-level information from a large population of all ages and are making it public for the first time in history.

Here is the Rumble video announcing the leak:

There was a YouTube link as well, but YouTube censored it within minutes of posting, just like we knew they would.

Just as you suspected, the COVID vaccines have killed millions of people worldwide, an estimated 1 death per 1,000 doses on average in a standard population.

And now we have the data to prove it.

Short responses to criticisms about the data

I posted a link to this section of the doc on X so that people can list any objections I need to counter that aren’t already listed.

Here is are the response points to all the criticisms I’m aware of. The tl;dr is that all of the critiques don’t move the needle.

 1. I know the leaker and got the data on Nov 9.
 2. I verified the identity of the leaker and the authenticity of the data and chain of custody.
 3. There is no doubt about the authenticity. NZMH would have said the data is fake if it was. That would immediately discredit it. But they didn’t because that would be criminal. So they decided to distract people by going after the leaker and calling him a misinformation spreader for leaking the ACTUAL records.
 4. The data available publicly has been anonymized. That is why they acknowledged this and couldn’t find any matching records. Anyone who thinks their personal data was leaked is delusional.
 5. There is only one way to analyze this data definitively and that’s with a time-series cohort analysis. This is the exact same methodology the UK ONS used to analyze their vaccine data. The difference is our buckets are one week long so we can see things they are trying to hide. So if you want to dispute the analysis, you either have to show one of 3 things: that 1) our buckets.py program has a bug or 2) that all the mortality curves are flat or relatively flat, or 3) that the dataset is somehow compromised by showing that one of the four graphs is nonsensical or 4) that the v4 xlsx file has a bug in it. Nobody has done #1, and #2 is impossible. Nobody has even attempted #3 or #4. So basically, all the “attacks” are a ridiculous waste of time. There is a way to attack this if it is wrong, but nobody seems capable of figuring it out. I just told you the answer. Go prove I’m wrong using this method and I’m all ears. I did it the professional way just like the UK did. If I made a mistake, tell me what it is. But having each person do their own “ad hoc” analysis is not how you analyze the data. The gold standard is time-series cohort.
 6. There are 12M doses in New Zealand. The data drop is only for the “Pay per dose” (PPD) program in NZ which is 4M of the 12M records. Whether you got PPD or not is pretty random.
 7. What cohort does this PPD programme cover? Answer: it’s completely random. It is not age biased or biased to any demographic. If you can prove I’m wrong, show me your data.
 8. The reason the avg age of death is higher than average is because the older you are, the more the vaccine killed you. Duh.
 9. KiwiCraig74 wrote: “Yes, these were mobile units used to give vaccinations to people in rest homes, which is where people generally are when they don’t have long left. Average term of residence is only 20 months, so many die within his 10 months (vaccine or no vaccine).” This is just complete bullshit. There are 895,500,935 man days in people under 60 in the data. There are a total of 1,348,440,643 man days in the full data.
 10. There is a disproportionate amount of records for the doses, i.e., they are not in direct proportion to the total number of each dose, e.g., they are not 33% of each dose. Some doses are over-represented, some are under represented.
 11. Many people will not have all their doses in this database, e.g., there may just be dose 3 data for someone.
 12. The fact that the sampling was uneven doesn’t matter if you analyze it the way I did. The fact that doses are missing is also irrelevant. These are gaslighting arguments made by people who are incompetent to analyze this data.
 13. The data shows a mortality hump that peaks around 6 months after a dose is given.
 14. If you limit the time period to before COVID, during COVID death wave (from April 1 to August 1, 2022) and after the wave, you find the same response curve. So it wasn’t COVID. People who claim that are misinformed and claim it without evidence.
 15. Let’s take a simple example. From OWID, we know there were no COVID deaths from Aug 1, 2022 to Nov 1, 2022 in New Zealand. From our spreadsheet we see the average deaths for everyone during that time:

  So now lets look at that same period of time, except let’s look relative to the shot administration time

 • Whoops! Ya got trouble my friend. Right here in River City. With a capital T and that rhymes with V for vaccine. The dots aren’t supposed to go above 1059.
 • Nobody will debate me on this. I offered to debate the NZMH epidemiologists about the cohort time-series analysis I did and they don’t want to challenge me for some reason. I can’t figure it out. They should CRUSH me if the data shows the vaccines are safe.
 • The NZMH should be releasing the full 12M record dataset to remove all doubt and prove to the world the vaccines are safe. They don’t want to do that. Nobody wants to do that. Nobody in the ##$#$#% world wants to do that. Can you figure out why? Use your brain folks!
 • I offered to bet anyone $1M on the same terms as my bet with Saar Wilf that the NZ data is legit and it shows the vaccines increase risk of death. Nobody seems interested in taking my money which means all of them have no confidence whatsoever in their criticisms.
 • The NZMH whisteblower, Oracle database admin Barry Young, is a hero. He knew he would risk his life and could spend the rest of his life in jail, but he made the courageous move to expose the data for all to see. This is a highly commendable act of public service. He basically threw the rest of his life away in order to save the lives of others. Why else do you think he would do that? Nobody can explain it.
 • They tried to give this to lawmakers but nobody would meet with them.
 • No New Zealand lawmaker is calling for an independent investigation. They all want to make Barry into the fall guy. Why not have a worldwide panel of top epidemiologists analyze the record-level data? We know why… Barry was right.
 • The NZMH has never released the time-series cohort analysis showing the vaccines are safe. They have never released the record level data. Their goal is to keep the data hidden for as long as possible so that they kill as many people as possible before they are caught. The leadership of NZMH are the people who should be arrested.
 • Professor Norman Fenton retracted his remarks about deaths being oversampled after I pointed out to him that there is nothing in the data that supports that. See his new article. He doesn’t dispute my analysis (which ignores the hot lot analysis).
 • Igor Chudov wrote a critical article but now is relooking at the data after I talked to him and explained to him how his original article is wrong.
 • Jikkyleaks analysis is amazing crude. That’s not the way to analyze this data. I like Jikky but he’s wrong. Once again, nobody would analyze the data that way. There is a right way and a wrong way. The UK ONS got it right. Let’s stick to that way. NOBODY SEEMS TO WANT TO DO IT THE RIGHT WAY. They all want to use their own custom made analysis technique that they create on the seat of their pants, rather than the right way to do that. Why is that?
 • UPenn Professor Jeffrey Morris claims you can’t find a signal here but all attempts for a public recorded discussion of the data were refused. He apparently hasn’t even seen my MIT presentation which is a pre-requisite if you are serious about understanding this data. He shoots first without taking the time to listen to what is being presented. Morris isn’t an honest actor. Someone looking to find the truth would be calling for every public health agency to release the record level data. Morris has never made any such call. He doesn’t want the truth exposed. I asked him to explain just one slide in my MIT slide deck (the most devasting slide in the deck), and he hadn’t seen it before which is proof he didn’t even listen to my presentation or even view the slides. Instead of explaining the Medicare data, Morris does his standard “switch the topic” technique to avoid answering a simple question. Click the link and scroll up to see the original question which nobody can answer:
 • Morris has had the records in his hands for about 1 week before my MIT talk. He has not published any blog post explaining how this evidence is consistent with a safe vaccine. When I asked him, “So Jeffrey, what exactly would an “unsafe” vaccine look like, he said he doesn’t play games like that. Morris never saw a vaccine that is “unsafe.” In his eyes, no matter how many people die, the vaccine is safe and all safety signals are caused by confounders that he cannot quantify. This is all handwaving analysis to make your point. Where is his blog on this data? I’ll tear it apart inch by inch and show how corrupt he is.
 • None of these people who claim to critique this will do a live discussion with me. No offers on the thread at all. If you want to debate me, simply post your argument and follow me, and say you want a debate. Everyone seems scared to do this, including KiwiCraig74.
 • The official NZ death records show around 10,000 excess deaths since the vaccines rolled out. This is comparable to the number predicted from the vaccine data (1 excess death per 1,000 doses).
  Image

The MIT slide presentation

You can read my “Is it safe?” MIT presentation slides here. I highly recommend reading the slides and/or watching the livestream. I tried to make the slides self-standing, but the livestream can be helpful in explaining some of the slides.

I also periodically dump a PDF version of the presentation to my skirsch.com web server. The PDF version is searchable and you can copy/paste text from it (such as the access keys for the Wasabi server so you can download all the goodies).

The MIT talk livestream links

Here is the Twitter livestream.

Here is the Rumble livestream.

Downloading the data and tools

The MIT presentation listed above has everything you need including the credentials to download all the data.

Here are the credentials:

Server: kirsch.izt.world:9000
Note: do NOT use SSL (make sure this is unchecked)

Public API keys:
access-key= g42m54xwZS80yQpAO20Q
secret-key= Kq77gLL47mbypnnRc0UP7sPTvrvjn6y0D5FSEK5H

You can only access the data-transparency bucket for now. Trust me, there’s more that I’m not disclosing yet (including a new US source other than Medicare).

This bucket has data from New Zealand, US, and the Maldives.

You can use any S3 file browser to download such as CloudBerry Explorer or CyberDuck. Note: you may need to pick one of the default cloud providers, then change the Service point like I did here with CloudBerry Explorer:

Make sure your destination folder is writable when you copy files from the server.

You can also use rclone to make a local copy of the repository on your system:

mysystem% rclone config
mysystem% rclone -sync kirsch:/data-transparency /mylocal/file/destination-dir

Mirror sites (probably not as up to date)

See Kevin McKernan’s tweet which references this folder.

What you will find

 1. The data: All the data in the data-transparency bucket is sanitized. Any matches to actual records is completely accidental. The data was sanitized in a way that preserves the statistics. We ran the bucket analysis on the original and obfuscated data and got nearly identical results. There is no reason any health authority couldn’t do the same thing we did.
 2. The tools: We’ll give you our time-series cohort analysis software. This is the software that you’ll never get your State epidemiologist to use. Now, armed with record-level data, you can do your own analysis. We’ve made it super easy to use. When done, paste the output file into our v4 analysis .xlsx spreadsheet and you’ll see instantly whether the vaccine is safe or not.
 3. The analysis documents: You’ll find annotated spreadsheets as well as word documents.
 4. The description of the data: You’ll find documents describing the dataset (size, dates, average ages in each cohort, what the authorities claim, etc.

I encourage you to explore. Everything is “legal” in that jurisdiction. So you’ll see the full times of people who died in the Maldives, for example. In other places, the names are omitted.

Introduction

I was provided the data on November 8, 2023 when it was uploaded to my Wasabi file server.

I was asked by the whistleblower to keep the data confidential until November 30 in order to give the whistleblower time to work out the logistics of how the data would be made public.

I honored my commitment and only shared it with a handful of colleagues including Norman Fenton and his associates in the UK with the whistleblower’s consent.

The data from New Zealand is not perfect; it is not a complete sample. For example, for some people, the first record in the database is Dose #3. Also, only vaccinated people are in the database.

But, by using a cohort time-series analysis, it doesn’t matter. There is no possible way that this data is consistent with a safe vaccine. I estimated that the vaccine killed, on average, about 1 person per 1,000 doses. That means an estimated 675,000 Americans were killed by the COVID vaccines.

We have confirmation of the analysis from the US Medicare data thanks to another whistleblower.

The story of the data can be found in my presentation which has a link to the Wasabi server and access credentials, as well as how to download the free Wasabi File Explorers for PC and Mac. There is a large amount of data and analysis uploaded to the servers.

The cohort time-series analysis takes about 2 hours to run on the data. We’ve included the output files so you can start from that.

Analyzing the data takes about 5 minutes using the v4 spreadsheet in the analysis directory. Anyone can do it. You just plug in numbers to vary the parameters to look at anything you want to investigate. It has 8 visualizations: 4 main graphs (one for each independent variable) and 4 below each graph showing the number of deaths so you can use that to judge the reliability of the data points in the graph above.

Be sure to read the entire presentation to understand how to interpret the data.

Papers about the data

Papers will be coming out from various authors over the coming weeks. See this article which I will update over time.

Summary of what we found

Record level vaccination-date/death data obtained from a whistleblower in the New Zealand Ministry of Health was analyzed using a standard time-series cohort analysis. The results remained consistent even after varying all four of the key independent variables (observation time window, days after shot, age, and dose number). The only way that can happen is if the COVID vaccines significantly increased mortality for those aged 60 and older, the very population that the vaccine was supposed to help. All five Bradford Hill causality criteria are satisfied. From this data, we can accurately estimate that overall, the mRNA vaccines led to the premature death of more than 1 person per 1,000 doses on average over all doses.

This estimate is supported by COVID death data from Medicare obtained from another whistleblower. The data from Medicare was stunning: the number of people who died rose monotonically for those who got shot in 2021 or 2022. My whistleblower inside HHS had never seen anything like that before. It was a perfectly straight line sloping upwards for 365 days since the dose was given. A safe vaccine would see a decline in deaths by 4% to 5% after 1 year from the shot. The COVID vaccines had a 26% mortality increase, a net difference of 30%. This makes the COVID vaccine a competitor to heart disease as the leading cause of death among the elderly (which kills 20% of people per year).

The COVID vaccines are the deadliest vaccine of all time, killing an estimated 13 million people worldwide.

The precautionary principle of medicine requires that a vaccine which results in such a large net increase in all-cause mortality should be immediately revoked worldwide unless there is a more likely explanation for this “gold-standard” data. Nobody has come forward with a better explanation that fits all the data. In fact, nobody on the other side even wants to see this data: the FDA, CDC, Moderna, and Pfizer all refused to look at it. How is that responsible? That is reprehensible.

Researchers could have discovered the harms of these vaccines years earlier if any of the world’s health authorities released comparable record-level data to that released here. It is baffling to us why the medical community who is sworn to do no harm is not insisting on seeing any record-level data before recommending the use of any vaccine to their patients. It is the record-level data that is key to understanding whether a vaccine is safe or not. This is always hidden from public view.

Hidden from view?!?!

Clinical outcomes are never improved by keeping public health data hidden from public view. Yet every health authority in the world has kept this critical record-level safety data hidden from view.

And, to our knowledge, only one authority, the UK Office of National Statistics, had supplied even the most basic time-series analysis for a limited amount of time. The UK time-series analysis confirms the monotonic increase in mortality after each shot is given. But the UK ONS got to pick the bucket sizes whereas when we do the analysis, we have buckets for every week so we can see exactly what is going on. They can’t. And the ONS stopped responding to me when I asked to see the record-level data.

Other health authorities apparently refused to analyze their own data themselves to look for any safety signals which we found in abundance just minutes after receiving the data. After we received this data and analyzed this, we reached out to a number of health authorities in the US in Florida, California, and at the CDC and FDA. They all ignored the request to examine the data I obtained or look at their own data. This is the first time in history that vaccination-death record-level data has been made available to the public. And now we know why.

In addition, FOIA requests to the California Department of Public Health showed that they never analyzed their own data. There were no documents showing that they ever looked for any safety signals. They simply trusted the CDC even though the CDC doesn’t have any vaccine record level data, so it is IMPOSSIBLE for the CDC to do the proper safety analysis.

Finally, the safety signals are limited to those 60 and over simply because there wasn’t enough data to make a firm determination for people under 60; the data was simply too noisy because we were only given 4M of the 12M records in New Zealand.

However, since the vaccine provides no benefits whatsoever for infection, hospitalization, or death, there is no reason for anyone in the world to take these vaccines. See the presentation for details.

In any sane world, the COVID vaccines would be immediately halted and inquiries should begin as to why no health authority in the world did a thorough cohort time-series analysis on the data which would have uncovered the safety signal very early in the deployment. Are they all corrupt? Or are they all incompetent? Or both?

Can Moderna survive this? Why would anyone buy their stock?

These results have implications for Moderna stock as the failure of their underlying technology casts serious doubt on their viability as a going concern. Even if governments continue to buy their products, the breach of the public trust and the unwillingness of the company to look at the record-level data shows that the company is more interested in making a profit than ensuring the safety of their customers. A head in the sand approach to safety is despicable.

Pfizer is no different. Both companies were offered an opportunity to view this safety data and they all refused. So did the FDA and CDC. The offer was made by a respected journalist in the medical new community, not by me.

What did Professor Norman Fenton say about this new data?

Nobody should take my word on this. Those are my opinions based on examination of the data.

Anyone can analyze this data. Come to your own conclusions.

Finally, here is what famed British Mathematician Professor Norman Fenton said, “This confirms what we also saw in the most recent ONS data once.

Whatever uncertainty there may be in the younger age groups there is now no doubt the vaccine is increasing the mortality rate in older people.”

I agree. In spades. I’d bet my life on it.

Yale epidemiologist Professor Harvey Risch had this to say:

“I think that you’ve made a very strong case that the Covid genetic vaccines are associated with appreciably increased mortality rates for 6-12 months after each dose. This is particularly compelling in people over age 65. I am not aware of actual evidence that the increased post-vaccine mortality that you’ve shown has a different cause.

The English translation of what he wrote is “the vaccines are killing people,” but scientists aren’t allowed to be blunt so they have to qualify everything they say.

This is how today’s “scientists” come to conclusions

If there was a mass shooting and everyone died, a scientist would want to have a control group and complete medical histories of each person (including a list of comorbidities) and then want to do a Cox proportional hazards analysis before concluding that the gunman could be the cause of death of these people. Without a control group, the scientist would be unable to say whether the shooting actually caused the deaths.

Nobody with respectable credentials wants to defend the vaccine as being safe

I offered to engage in a public recorded debate with anyone who thinks we got it wrong. Nobody was willing to do that to date, although Professor Jovo Vogelstein offered to give it a try to play devil’s advocate.

If you think we got it wrong, I have a $500K bet pending with Saar Wilf in Israel. I’d love to increase the stakes on that bet. Any takers?

Some people are just never going to figure this out

UPenn Professor Jeffrey Morris has had the data for a while. He doesn’t agree with our analysis (as expected). But when I asked him to explain the Medicare data where the mortality monotonically increases every day for 365 days straight, he said he refused to speculate. Professor Morris never is able to see a vaccine that is unsafe. I proposed all sorts of unsafe hypotheses to him, and he said none of them were convincing. So in his mind, no matter which way the deaths go, even if they go sky high after the vaccine is given, you cannot tell if a vaccine is safe or not; there will always be a confounder that he will find. And he’ll always insist on getting additional data that is never available, so he’ll argue that all data, no matter how strong, is not good enough.

Nearly half of America has already figured out the COVID vaccines are not safe; they want to sue the drug companies!

Fortunately most people figure it out pretty quickly. Did you know that 42% of Americans would join a class action lawsuit against the COVID vax makers if they were allowed under law to do so? That is an unprecedented level of customer dissatisfaction. This is why I shorted Moderna stock. That is not a sustainable business. The markets will eventually figure this out.

Their attempts to gaslight you

Some people will try to convince you that the data isn’t complete and is confounded for that reason. That’s bullshit. If it’s a safe vaccine, you can be missing 99% of the shot data and still get the right answer. Doses don’t matter; a safe vaccine is like a saline shot: they cause no impact.

They won’t get away with stupid arguments like that with me. That’s why they won’t debate me.

Summary

It’s over. They’ve lost. The vaccines are unsafe. This data is the nail in the coffin. Gold standard, official records. There is no better ground truth than this. There is no comparable ground-truth data showing the vaccines are safe. Zero. There can be only one right answer.

If you think the vaccines are safe, accept my bet, debate me publicly, or release the record level data in your state. Nobody will do any of those things it seems.

Sooner or later top epidemiologists will weigh in on this data.

Now we’ll see just how broken science is if the world’s top epidemiologists cannot agree that the vaccines are unsafe. For example, will John Ioannidis weigh in? Or will he remain silent? Will Martin Kulldorff say anything? Or will he also ignore this data?

In the meantime, the medical community and mainstream media will keep recommending the jabs as if nothing has happened. They should be ashamed of themselves.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK