kourdistoportocali.comNews DeskIδού πως μπορεί να έφυγε από τη ζωή το βρέφος 35 ημερών από τα Γρεβενά

Βreaking news

Iδού πως μπορεί να έφυγε από τη ζωή το βρέφος 35 ημερών από τα Γρεβενά

-Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον όλα τα σχετικά ρεπορτάζ των εγκρίτων ΜΜΕ από το Γενικό Γρεβενών για το βρέφος 35 ημερών έπειτα από νοσηλεία δύο ημερών.

Σε κανένα ΜΜΕ δεν υπάρχει διευκρίνηση εάν η μητέρα του μωρού είχε κάνει έστω και ένα εμβόλιο COVID-19.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», ανέφερε η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν.

Η μητέρα του δεν θα το μάθει ποτέ από τους “επιστήμονες”.

Θα πρέπει όμως η ίδια σε περίπτωση που είχε εμβολιαστεί με εμβόλια COVID-19 να διαβάσει την ιστορία που ακολουθεί>

Tεμαχίζοντας τον Zack

Ακρωτηριάστηκε το χέρι του νεογέννητου μωρού αφού η μαμά πήρε «εμβόλια» για τον Covid και το μωρό υπέστη θρόμβους αίματος στη μήτρα

Από τον Ethan Huff/31 Ιουλίου 2022

Μία από τις πρώτες γνωστές περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών του «εμβόλιου» του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19) που μεταδόθηκε από τη μητέρα στο μωρό έχει έρθει στο φως, καταδεικνύοντας τους κινδύνους των εμβολίων για γυναίκες που είναι ή που αργότερα αποφασίζουν να μείνουν έγκυες ενώ είναι «Πλήρως εμβολιασμένες».

Στον μικρό Zack Reilly λείπει τώρα ένα χέρι, αναφέρουν αναφορές, αφού χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του, όταν ανακαλύφθηκε ότι το παιδί είχε αναπτύξει θρόμβους αίματος τόσο στο αριστερό του χέρι που αφαιρέθηκε τώρα όσο και στον εγκέφαλό του.

Το παιδί φέρεται να γεννήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή στις 37 εβδομάδες, στις 11 Ιουλίου 2021. Είχε ένα «μωλωπισμένο και με φουσκάλες» αριστερό χέρι και το άκρο του αφαιρέθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό ενώ ακόμα μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.

Αυτό το εγκεφαλικό κατέστρεψε το χέρι και τον εγκέφαλο του παιδιού, αν και αρχικά ειπώθηκε ότι προσαρμόστηκε «εξαιρετικά», σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Οι γονείς του, ο ένας από τους οποίους είναι βοηθός σύμβουλος σταδιοδρομίας του Βασιλικού Ναυτικού και ο άλλη μηχανικός τηλεπικοινωνιών, λένε ότι απόλαυσε το πρώτο του οικογενειακό μπάρμπεκιου, το οποίο τους έκανε περήφανους – αλλά η διασκέδαση δεν κράτησε.

«Τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του Zack, ένιωθα ότι το ένα πράγμα μετά το άλλο πήγαινε στραβά», είπε η μητέρα του αγοριού. «Ήταν απλώς σπαρακτικό».
Εκτός από την απώλεια και την εγκεφαλική βλάβη, ο μικρός Zack έχει τώρα επιληπτικές κρίσεις και δεν χαμογελά πλέον

Η Libby λέει ότι η εγκυμοσύνη της κυλούσε ομαλά μέχρι τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσει πρόωρα.

Άρχισε να νιώθει «αυτές τις έντονες κράμπες», λέει, «που νόμιζα ότι ήταν συσπάσεις».

«Τηλεφωνήσαμε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι πιστεύαμε ότι μπορεί να ήταν συσπάσεις της γέννας, αλλά είπαν ότι δεν φαινόταν ότι ήμουν έτοιμη να γεννήσω ακόμη», είπε στα μέσα ενημέρωσης. «Τότε, την επόμενη μέρα έγιναν χειρότερα και ήταν τόσο επώδυνα που δεν μπορούσα να νιώσω αν κινούνταν ή όχι, οπότε είπαν να μπούμε μέσα».

Ο Zack κατέληξε να γεννηθεί με 6 λίβρες, 6 ουγγιές, και ήταν πολύ ξεκάθαρο, λέει η μητέρα του, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το χέρι του.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν, με βάση το μαύρο και μελανιασμένο χέρι του αγοριού, ότι είχε υποστεί θρόμβο αίματος που χρειαζόταν ακρωτηριασμό. Δεν έγινε καμία προφανής αναφορά για οποιαδήποτε πιθανή σχέση μεταξύ της καταστροφικής κατάστασης υγείας του αγοριού και των εμβολίων κατά του COVID-19 που είχε λάβει η μητέρα-από τους γιατρούς. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα που κανείς “επιστήμων” από τη σοδειά των επιδημιολόγων της Aννίτας Πάνια δεν παίρνει την ευθύνη να μιλήσει ανοιχτά για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας που σωριάζονται καθημερινά στην αιωνιότητα.

«Πονούσε πολύ στην αρχή και ήταν πολύ αναστατωμένο μετά την αφαίρεση του βραχίονα του νεογέννητου γιου της», είπε Libby

Στη συνέχεια, ανακάλυψε ότι ο Zack είχε υποστεί και εγκεφαλική βλάβη λόγω θρόμβου, που θα μπορούσε να τον αφήσει ανίκανο να χρησιμοποιήσει κάποιους μύες. Μπορεί επίσης να είναι εξασθενημένος όταν μεγαλώσει χωρίς να μπορεί να περπατήσει ή ακόμα και να μιλήσει.

«Απλώς ένιωσα τόσο στενοχωρημένη για εκείνον. Είναι σαν να μας έκλεψαν τα πάντα – φυσιολογικό τοκετό, να γνωρίσω το παιδί μου για πρώτη φορά και μετά να έχουμε μια υγιή, ευτυχισμένη οικογένεια».
Αφού πήρε τον Zack σπίτι για πρώτη φορά, φάνηκε να είναι χαμογελαστός και κάπως χαρούμενος. Αυτό κράτησε μόνο για λίγο, ωστόσο, καθώς το αγόρι σταμάτησε να χαμογελά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και ξαφνικά άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις.

Μας λένε επίσης ότι ο Zack έχει τώρα «ήπια απώλεια ακοής», για την οποία πρέπει τώρα να φορά ακουστικά βαρηκοΐας.

>

Παρακολουθείστε αυτόν τον ιστότοπο και θα διαβάζετε για τις χιλιάδες περιπτώσεις εμβολιασμένων συμπολιτών μας με εμβόλια COVID-19

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Nicholas Evans> Πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα στα 72 του χρόνια ο συγγραφέας του θρυλικού βιβλίου ο Γητευτής των Αλόγων