kourdistoportocali.comNews DeskΙδού γιατί ο Βενιζέλος ποντάρει τώρα στην έξοδο από τη ζώνη του Ευρώ. [HARDCORE ανάλυση]

Βreaking news

Ιδού γιατί ο Βενιζέλος ποντάρει τώρα στην έξοδο από τη ζώνη του Ευρώ. [HARDCORE ανάλυση]

Ο Σόιμπλε πρότεινε την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ ώστε να ακολουθήσει η Γερμανία

Tρίτη 24 Ιανουαρίου 2023. Την αναψοκοκκίνησε την Άννα

Πάμε λοιπόν να δούμε γιατί ο απολύτως πρόθυμος μύστης του πολιτικού καιροσκοπισμού συνταγματολόγος παντός καιρού Ευάγγελος Βενιζέλος έριξε διαψεύδοντας τον σπόρο του ερωτηματικού με αφορμή την εκδήλωση Μένουμε Ευρώπη; (με ερωτηματικό) που διοργανώνει η Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου κι λοιπές ελευθεριακές μπάντες.

By Simon Templar

Μάλιστα η αμφίσημη τοποθέτηση του συνταγματολόγου-αλχημιστή Ευάγγελου προκάλεσε την έκρηξη της Άννα Διαμαντοπούλου η οποία έχει αφιερώσει την ολότητά της στη φύλαξη των Θερμοπυλών του Ευρώ. Τόσο ο Ευάγγελος όσο και η Άννα έχουν τους λόγους τους.

Πριν φθάσουμε στους λόγους τους υπενθυμίζουμε στο φιλοθεάμον κοινό ότι ο Ευάγγελος με αρθρογραφία του στην έγκριτον Καθημερινή είχε οχυρώσει με τα νομικά του επιχειρήματα την επιβολή της υποχρεωτικότητος του εμβολιασμού και του σχετικού προστίμου στους άνω των 60 που επέβαλλε ο σημερινός υπ. Υγείας ο οποίος ως έφηβος μελετούσε το Αγών μου του Χίτλερ καθώς και τα λογίδρια του Γκέμπελς στη μητρική τους γλώσσα. Ο Αθανάσιος είναι γερμανομαθής.

Ο Ευάγγελος λοιπόν έσπευσε να υπερθεματίσει για την νομιμότητα του προστίμου Πλεύρη αδιαφορώντας τόσο για την προφανή εργαστηριακή φύση του ιού COVID όσο και για τις παρενέργειες των εμβολίων τα οποία ξεκληρίζουν πλέον ολόκληρες οικογένειες στο διάβα τους. Τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο.

Το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, όπως θα δείτε στη συνέχεια εκτός από την έλξη που ασκούσε το Κατάρ σε υψηλόβαθμα στελέχη (και όχι μόνο στην Εύα που τελικά πλήρωσε τη νύφη) συμμετείχε στις χορηγίες του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan.

Το κινέζικο Πανεπιστήμιο των ιών για να ευχαριστήσει τους χορηγούς του από τη Δύση αναρτούσε τα ονόματά τους στον ιστότοπό του.

Λίγο αφότου ξέσπασε η πανδημία το Ινστιτούτο της Wuhan αφαίρεσε το όνομα της Ε.Ε. από τους χορηγούς του. Όμως τα ίχνη της συμμετοχής ως χορηγός σε κάτι πολύ αλλόκοτο δεν χάθηκαν όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη συνέχεια.

Θα ακολουθούσε η εξίσου αλλόκοτη συμφωνία με την χρήση SMS που στη συνέχεια θα χανόντουσαν μεταξύ των αξιόπιστων Μπουρλά και της Ursula που αφορούσε την προμήθεια δις εμβολίων ώστε να τρυπιούνται αενάως οι πληθυσμοί των χωρών της Ευρώπης ώσπου να φθάσουμε στον επιθυμητό αριθμό.

Για όσους πιστεύουν ότι ήταν οι αυτονόητες μίζες ο λόγος που η Ε.Ε. έδειξε πρεμούρα να μας τρυπήσει με τα εμβόλια κάνουν θανάσιμο λάθος. Εδώ όπως έχουμε επισημάνει σχεδόν από την έναρξη της planδημίας το ζητούμενο δεν είναι τα κέρδη της Pfizer η της Moderna και των άλλων εταιριών. Αυτά υπολογίζονται για το 2022 στα 200 δις ευρώ-όσα έχασε ο Elon Musk από την εξαγορά του Twitter.

Yπάρχει κάτι άλλο πιο αλλόκοτο από τα κέρδη των εταιριών και αυτό το άλλο όπως πλέον δείχνουν ήδη τόσο η έκρηξη της θνητότητας στους εμβολιασμένους πληθυσμούς όσο και η μείωση των γεννήσεων είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού της Δύσης κυρίως.

Στην ίδια γραμμή η πρεμούρα της νομιμοποίησης των εκτρώσεων, η κατάργηση της οπλοκατοχής (ώστε να μην υπάρξει αντίσταση όταν ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Γεροτζιάφας έρθουν πόρτα πόρτα να μας φάνε), η διαρκής διανομή επιδομάτων και καλαθιών -ώστε ο πληθυσμός να μαλθακέψει, να μην έχει όνειρα και όραμα για όνειρα για δουλειά-με αποτέλεσμα την διαρκή εξάρτησή του από το κράτος, στην ίδια γραμμή επίσης και η διαρκής υπονόμευση της πυρηνικής οικογένειας (πατέρας, μάνα, παιδιά) με κάθε είδους έμφυλη, δίφυλη, τρίφυλη και έκφυλη ανθρώπινη ρέπλικα όχι γιατί οι εμπνευστές τους αγάπησαν αίφνης οτιδήποτε δεν είναι λευκός str8 άνδρας και λευκή str8 γυναίκα αλλά γιατί τους χρησιμοποιούν ως εργαλεία διάβρωσης της κοινωνίας και της οικογένειας μια και οι λεγεώνες έχουν εξαπολυθεί.

Πάμε τώρα στα λεφτά που δεν είναι τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών. Είναι το παγκόσμιο χρέος που από τα 281 τρις το 2020 φλερτάρει πλέον τα 400 τρις με το χρέος της Ελλάδας να αγγίζει τα 400 δις ευρώ.

Τόσο το παγκόσμιο μαγαζί όσο και το δυτικό (κυρίως αυτό) έχουν χρεοκοπήσει. Με το να κόβουν οι ιδιωτικές τράπεζες διαρκώς πληθωριστικό χρήμα και να δανείζουν τις χώρες με δανεικά και αγύριστα που δεν επιστρέφονται ποτέ πρόκειται για μία σύμβαση αέναης (και ανά τους αιώνες) κοροιδίας.

Για να σφίγγουν οι κώλοι μετά συγχωρέσεως αναλαμβάνει δράση ο Τρόμος. Έτσι με εργαλείο τον τρόμο ο κόσμος μας κουτσά στραβά έφτασε ως εδώ. Τρόμο προκαλούν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, τρόμο προκαλούν οι πανδημίες όπως για παράδειγμα η Ισπανική Γρίπη. Τρόμο προκαλεί επίσης το να καίγεται η Εύβοια ή το να αποκλείονται οι οξυδερκείς οδηγοί στην Αττική Οδό. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι φυσικά φαινόμενα μια και οποιαδήποτε άλλη σκέψη η οποία περνάει σαν σφαίρα από το μυαλό σας δεν είναι παρά θεωρία συνωμοσίας. Ο όρος θεωρία συνωμοσίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά τους Times της Nέας Υόρκης το 1964 ώστε να εξοβελιστεί ή έντονη φημολογία της εποχής που ήθελε την CIA να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Kennedy.

Kι όμως μερικές εβδομάδες πριν ο Tucker Carlson στο FoxNews απεκάλυψε ότι σύμφωνα με μία αξιόπιστη πηγή, που έχει δει τα ντοκουμέντα που αφορούν τη δολοφονία του JFK, πίσω από αυτή βρισκόταν η CIA. Οι σφαίρες μάλιστα είχαν προέλευση το εσωτερικό της προεδρικής λιμουζίνας. Ο Carlson θα αποκάλυπτε στη συνέχεια και κάτι άλλο. Το σκάνδαλο του  Νίξον, το διαβόητο Watergate, δεν ήταν παρά μια ακόμη δουλειά των ίδιων δραστών γιατί ο Νίξον γνώριζε (με στοιχεία) ότι η CIA δολοφόνησε τον Kennedy και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να τα δημοσιοποιήσει. Έτσι βγήκε εκτός κυκλοφορίας με ένα “σκάνδαλο”.

Λοιπόν λεφτά δεν υπάρχουν. Το δυτικό μαγαζί είναι χρεοκοπημένο γι αυτό το λόγο και τα ελληνικά μνημόνια σε μία προσπάθεια παραδειγματισμού για τους υπόλοιπους. Έτσι χρησιμοποιώντας την Monte Carlo simulation αποφασίζεις να προκαλέσεις μία πανδημία-planδημία αναλαμβάνοντας τα ρίσκα εφαρμογής της προσομοίωσης στο πραγματικό κόσμο. Κάποτε λέγαμε η συνέχεια επί της οθόνης…Σ΄αυτή τη περίπτωση η συνέχεια είναι επί της πραγματικής ζωής… Όταν ο Σόιμπλε με τον οποίο ο Βενιζέλος είχε τακτικές συναντήσεις πρότεινε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το έκανε γιατί είχε στο μυαλό του την έξοδο της Γερμανίας από το κοινό νόμισμα. Έπρεπε όμως από κάπου να αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ.

Η βαλίτσα της ανάλυσης πηγαίνει πολύ μακριά και εδώ υπάρχουν τουλάχιστο δύο σχολές σκέψεις αλλά η τρίτη θα μπορούσε να είναι η πιο λειτουργική.

Πάμε να δούμε τις σχολές σκέψεις που αφορούν τη λύση του παγκόσμιου οικονομικού προβλήματος.

Η μία σχολή που κάνει παιγνίδι διαχρονικά είναι υπέρ του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού με εργαλεία όπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι πανδημίες, τα εμβόλια, οι ψηφιακές ταυτότητες και ότι άλλο έχουν προαναγγείλει οι γνωστοί θιασώτες αυτής της λύσης. Της Τελικής κατά κάποιο τρόπο και πάντα με εργαλείο τον Τρόμο.

Η δεύτερη σχολή είναι αυτή που πρεσβεύει ο Elon Musk ο οποίος πιστεύει ότι η υπογεννητικότητα του πλανήτη επιβαρύνει το οικονομικό πρόβλημα και πως η θεραπεία βρίσκεται στην αύξηση του πληθυσμού και ο ίδιος έχει πλακωθεί στα εξώγαμα.

 

Η τρίτη σχολή που σε μας φαίνεται πιο λογική είναι ο έλεγχος των γεννήσεων. Δηλαδή μία οικογένεια και μία χώρα να αποκτά με κριτήρια αξιοσύνης των γονέων (φιλοσοφικά, επάρκειας, ωριμότητας, κλπ) συγκεκριμένο αριθμό νέων παιδιών ενώ παράλληλα να φροντίζει να αποπληρώνει το χρέος. Το Χρέος σε λογικά ύψη κινεί το κόσμο. Σε ανεξέλεγκτα ύψη είναι σκέτη καταστροφή.

Σε αυτό το σημείο μία παρατήρηση. Όλα αυτά τα κορυφαία πανεπιστήμια στην ανατολή και τη δύση παράγουν τελικά αποφοίτους οι οποίοι διογκώνουν το χρέος δημιουργώντας παράλληλα μία elite πλουσίων. Kι αυτό χρεοκοπημένο μοντέλο είναι.

Πάμε λοιπόν στον πολυτεχνίτη Βενιζέλο.

Ο Βαγγέλης λοιπόν επειδή τόσο λόγω εμπειρίας και τριβής στα μνημόνια όσο και επειδή διαβάζει ή του μεταφέρουν τι γράφει το Κουρδιστό Πορτοκάλι γνωρίζει ότι το ευρωπαικό μαγαζί χρεοκόπησε. Η δε φίλη μας η Εύα, δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από ότι κάνουν ή προσπαθούν να κάνουν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. που γνωρίζουν ότι το μαγαζί είναι θέμα χρόνου να χρεοκοπήσει και επιχειρούν να αποδράσουν. Αυτό επιχείρησε η Εύα. Την απόδραση από το μαγαζί στο οποίο παρότι ήταν καλά αμοιβόμενη επειδή έβλεπε ότι καταρρέει επιχείρησε να αποδράσει.

Ο Βενιζέλος γνωρίζει ότι το Ευρωπαικό μαγαζί βρίσκεται υπό χρεοκοπία. Η ζώνη του ευρώ. Με το να κόβουν διαρκώς χρήμα ο δανειστές της απλά επιτρέπουν στο μαγαζί να κερδίζει χρόνο.

Ο Βαγγέλης πολύ σωστά διαβλέπει ότι η έξοδος από το ευρώ θα μπορούσε να λειτουργήσει απελευθερωτικά ως ένα βαθμό και με την αυστηρή προυπόθεση της δέσμευσης των κρατών να επιστρέψουν το χρέος στους δανειστές ή να επιχειρήσουν μία αιματηρή εκλογίκευση του χρέους.

Η Διαμαντοπούλου από τη μεριά της (τι δουλειά κάνει η Άννα όλα αυτά τα χρόνια; Που χάθηκε η Μαρία Δαμανάκη; Που χάθηκε η Μέρκελ; Που χάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας και λοιπές υπαρξιακές ερωτήσεις) θέλοντας να δείχνει πάντα υπάκουη και πρόθυμη έσπευσε να επιτεθεί στον Βενιζέλο και να τον επαναφέρει σε τάξη.

Ο Βαγγέλης με το ταμπεραμέντο του πολιτικού καιροσκόπου και τυχοδιώκτη να τον διαπερνά εκτός από το γεγονός ότι γνωρίζει ότι λεφτά δεν υπάρχουν και το μαγαζί οδεύει στο παγόβουνο (τι θυμηθήκαμε τώρα) με την παρέμβασή του στη μερακλίδικη σύναξη Μένουμε Ευρώπη; κλείνει ταυτόχρονα το μάτι και στους Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη για τη περίπτωση συγκυβέρησης των τριών με οικουμενικό πρωθυπουργό το εκτόπισμά του που είναι πρόθυμος να βγάλει από το ράφι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (για τον πολύ κόσμο) >

“Την Πέμπτη 26/1 στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε διοργανώνεται από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου και άλλους φορείς, δημόσια συζήτηση με τη συμμετοχή καθηγητών του Συνταγματικού Δικαίου, μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων” αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξηγώντας κατόπιν γιατί δεν διαφωνεί με τον τίτλο της εκδήλωσης, καίτοι δε ρωτήθηκε από τους διοργανωτές.

“Προφανώς το υπονοούμενο ερώτημα είναι αν το αξιακό και θεσμικό ζητούμενο της αντίδρασής μας του Ιουλίου του 2015, διατηρείται σε ισχύ και σήμερα. Η απάντησή μου είναι ότι προφανώς διατηρείται σε ισχύ. Η αντίδρασή μας, πάντως η δική μου, δεν ήταν ούτε συγκυριακή, ούτε φευγαλέα, ούτε μικροκομματική.

Εκλαμβάνω συνεπώς τη χρήση του ερωτήματος “Μένουμε Ευρώπη;” στον τίτλο της εκδήλωσης αυτής ως ένδειξη ευρύτατης εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος, αποδοχής της σημασίας που έχει να “Μένουμε Ευρώπη”, να είμαστε ως κράτος, ως κοινωνία και ως έννομη τάξη αναπόσπαστο τμήμα του ευρωπαϊκού νομικού και πολιτικού πολιτισμού και κεκτημένου.

Αυτό προσωπικά δεν το χαρίζω σε κανένα και σε καμία είτε ασκεί εξουσία θεσμική είτε νομίζει ότι ασκεί εξουσία ιδεολογική”.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου:

“Μένουμε Ευρώπη

Την Πέμπτη 26/1 στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε διοργανώνεται από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου και άλλους φορείς, δημόσια συζήτηση με τη συμμετοχή καθηγητών του Συνταγματικού Δικαίου, μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων.

Οι οργανωτές έθεσαν ως τίτλο της εκδήλωσης το ερώτημα “Μένουμε Ευρώπη”; Και ως υπότιτλο: Υποκλοπές, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου.

Δεν ρωτήθηκα για τον τίτλο, αλλά δεν με ενοχλεί. Το αντίθετο. Προφανώς ο τίτλος παραπέμπει στο κίνημα αντίδρασης στην προκήρυξη του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015 το πανηγυρικό αποτέλεσμα του οποίου ανατράπηκε εξίσου πανηγυρικά σε λίγες ημέρες. Προφανώς το υπονοούμενο ερώτημα είναι αν το αξιακό και θεσμικό ζητούμενο της αντίδρασής μας του Ιουλίου του 2015, διατηρείται σε ισχύ και σήμερα.

Η απάντησή μου είναι ότι προφανώς διατηρείται σε ισχύ. Η αντίδρασή μας, πάντως η δική μου, δεν ήταν ούτε συγκυριακή, ούτε φευγαλέα, ούτε μικροκομματική.

Εκλαμβάνω συνεπώς τη χρήση του ερωτήματος “Μένουμε Ευρώπη;” στον τίτλο της εκδήλωσης αυτής ως ένδειξη ευρύτατης εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος, αποδοχής της σημασίας που έχει να “Μένουμε Ευρώπη”, να είμαστε ως κράτος, ως κοινωνία και ως έννομη τάξη αναπόσπαστο τμήμα του ευρωπαϊκού νομικού και πολιτικού πολιτισμού και κεκτημένου.

Αυτό προσωπικά δεν το χαρίζω σε κανένα και σε καμία είτε ασκεί εξουσία θεσμική είτε νομίζει ότι ασκεί εξουσία ιδεολογική.

Η αρνητική εμπειρία του παρελθόντος δεν λειτουργεί ως λόγος έκπτωσης των απαιτήσεων μας από την εμπειρία του παρόντος και κυρίως ως λόγος να γινόμαστε επικίνδυνα ολιγαρκείς “για να μην έρθουν οι άλλοι”, με αποτέλεσμα οι “άλλοι” να θεωρούν ότι εξαλείφεται η σημασία του Συντάγματος και των εγγυήσεων του κράτους δικαίου.”
Η διαφωνία με Α. Διαμαντοπούλου

Την ανάρτηση του κ. Βενιζέλου σχολίασε η κ. Άννα Διαμαντοπούλου αναφέροντας τη διαφωνία της:

Άννα Διαμαντοπούλου
Βαγγέλη εκπλήσσομαι και διαφωνώ για την επιλογή “υποστήριξης”ενός τίτλου που επαναφέρει ένα ζήτημα που δεν τίθεται απο κανέναν πλέον.Ξέρεις καλά ότι μένει το σύνθημα όσο κι αν προσπαθήσεις να το αναλύσεις μετά. Η απάντηση είναι : Μένουμε Ευρώπη! με παύλα και τέλεια.

Επ αυτού, απάντησε με δικό του σχόλιο ο κ. Βενιζέλος:

Evaggelos Venizelos
Άννα μου, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ επιγράφω το σχόλιο μου Μένουμε Ευρώπη. Χωρίς προφανώς ερωτηματικό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να ασκείται και για την Ελλάδα, όπως για κάθε κράτος μέλος της ΕΕ, συνεχής και αυστηρός έλεγχος συμμόρφωσης στις αξίες της ΕΕ και πρωτίστως στις εγγυήσεις του κράτους δικαίου. Ο έλεγχος αυτός ασκείται από τις κοινωνίες των πολιτών, από τις εθνικές ανεξάρτητες αρχές, από τα εθνικά δικαστήρια, από την εθνική νομική κοινότητα. Ο έλεγχος αυτός ασκείται ακόμη πιο αυστηρά από το ΕΔΔΑ και το ΔΕΕ. Μένουμε Ευρώπη αλλά δεν ανεχόμαστε προσβολές των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των εγγυήσεων του κράτους δικαίου για να μη επωφεληθούν πολιτικά οι αντίπαλοι του “Μένουμε Ευρώπη” την περίοδο 2015-2019.
Προσωπικά δικαιούμαι νομίζω να “ελέγχω τα διαπιστευτήρια” άλλων για τη στάση τους την περίοδο 2015-2019. Σίγουρα δεν έχω καμία πολιτική υποχρέωση να δίνω διαπιστευτήρια συνέπειας σε σχέση με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει πιο πλούσιο “πολεμικό μητρώο” ας σηκώσει το χέρι του.
Ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου δεν συζητώ όμως μόνο με όσους συμφωνούν πολιτικά μαζί μου ούτε μετέχω μόνο σε εκδηλώσεις οι οργανωτές των οποίων συμφωνούν πολιτικά μαζί μου. Έχω άλλη αντίληψη για τους όρους διεξαγωγής του επιστημονικού διαλόγου.

20 Δεκεμβριου 2021

OTAN TO KOINO MAΣ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN

Το Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

By Βlade Runner

Ανακαλύφθηκε ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

 

Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

 

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK