kourdistoportocali.comNews DeskΗ Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάζει VIDEO-ΣΟΚ με μαρτυρίες εμβολιασμένων ανθρώπων που βιώνουν παρενέργειες των εμβολίων

Ανάμεσά τους πολλοί Ισραηλινοί

Η Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάζει VIDEO-ΣΟΚ με μαρτυρίες εμβολιασμένων ανθρώπων που βιώνουν παρενέργειες των εμβολίων

Αυτοί οι άνθρωποι αποζητούν, ή μάλλον απαιτούν, έστω διακριτικά, κάποια δικαίωση, κάποια πειστική εξήγηση, κάποιο αξιόπιστο επιχείρημα

Το είδαμε στη zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Είναι από τα video που σου κόβουν την ανάσα γιατί δεν χωράνε αμφισβήτηση. Κι αυτό γιατί μιλάνε πολίτες του κόσμου-ανάμεσά τους Ισραηλινοί- (από τους πλέον εμβολιασθέντες λαούς) και περιγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων του βιώνουν. Σημειώνουμε ότι ο FDA (Aμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) ζήτησε να παραμείνουν για 55 χρόνια σε εμπάργκο οι 3290.000 σελίδες των εγγράφων βάσει των οποίων χορήγησε την άδεια χρήσης εκτάκτου ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer!

Πολίτες του κόσμου. Άνθρωποι σαν όλους μας με τις ίδιες αγωνίες και άγχη απέναντι στην ασθένεια. Άντρες και γυναίκες που ζητούν το αυτονόητο: Να είναι αυτοί και οι δικοί τους υγιείς.

Πρόκειται για ένα video στο οποίο πολίτες από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς εξιστορούν την εμπειρία που απέκτησαν ερχόμενοι σε επαφή με τον κορωνοϊό. Εμβολιασμένοι, υγιέστατοι πριν λάβουν την πρώτη δόση, οι άνθρωποι αυτοί αντιμετώπισαν τις παρενέργειες που προκαλούν αυτά τα σκευάσματα.

(Σκεφθείτε τη στιγμή που θα καταθέτουν σε ένα δικαστήριο)

Οι ασθενείς αυτοί ανήκουν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Μιλούν για προβλήματα που τους προκάλεσαν οι παρενέργειες, για τις μόνιμες αναπηρίες που απέκτησαν, αλλά και για τις φοβίες που πλέον τους κατατρώνε. Η ζωή όλων αυτών των πολιτών άλλαξε με δραματικό τρόπο.

Είναι πια καιρός να αντιληφθούμε πως τα θύματα της πανδημίας, είτε εμβολιάστηκαν είτε όχι, είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας. Ανεξάρτητα από την επιστημονική προσέγγιση, τα θύματα αυτής της πανδημίας συνυπολογίζονται και καταγράφονται στις ίδιες λίστες στις οποίες αναφέρονται αριθμοί, μέσοι όροι και ερμηνείες αλγοριθμικών υπολογισμών. Μόνον που πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι με όνομα και επίθετο.

Παρακολουθήστε αυτό το video με τις προσωπικές αφηγήσεις των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν καθοδηγούμενοι από μια κυρίαρχη αντίληψη των κοινωνιών τους.

Αυτοί οι άνθρωποι αποζητούν, ή μάλλον απαιτούν, έστω διακριτικά, κάποια δικαίωση, κάποια πειστική εξήγηση, κάποιο αξιόπιστο επιχείρημα. Προς το παρόν το αίτημά τους παραμένει ανικανοποίητο.

Για να παρακολουθήσετε το video με ελληνικούς υπότιτλους, ενεργοποιήστε τον υποτιτλισμό τοποθετώντας το βελάκι κάτω δεξιά επί του λευκού εικονιδίου με τα δύο cc.

Πηγή> Ζougla.gr

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Θωμάς Παπασταύρου
ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!
ΕΠΙΣΗΜΟ> Ο FDA απελευθέρωσε τις πρώτες 500 σελίδες (από τις 329.000) των εγγράφων για το εμβόλιο της Pfizer. Κυριαρχούν οι “Διαταραχές του νευρικού συστήματος” ανάμεσα στις παρενέργειες
Πανεπιστήμιο του Cardiff> Βρέθηκε ο μηχανισμός που προκαλεί θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca
Tucker Carlson> Ζούμε μια τυραννία. Σε εξέλιξη το προαναγγελθέν παγκόσμιο πανδημικό project μείωσης πληθυσμού;
At least 69 athletes collapse in one month, many dead
Bill Gates-Πλανήτης Γη, Δεκέμβριος 2021> H δυστοπική σχέση ενός δισεκατομμυριούχου με τις πανδημίες
Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;
-Ποτέ δεν υποστήριξα τις εντολές εμβολιασμού, λέει τώρα ο Fauci
ΣΟΚ! Ο ΕΟΔΥ παραδέχεται 20% (δηλαδή στη πραγματικότητα κάπου ανάμεσα στο 60-80%) εμβολιασθέντες ανάμεσα στους διασωληνωμένους και ο ανεκδιήγητος Τσίπρας μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού!
Οι ορθόδοξοι εβραίοι της Νέας Υόρκης αντιδρούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στα σχολεία
ΙΣΡΑΗΛ> Ο γιατρός που φέρεται να είναι θετικός στην Omicron δεν κατάφερε να κολλήσει ούτε τη σύζυγό του. Συνάντησε δεκάδες ανθρώπους, μόνο ένας ακόμη βρέθηκε θετικός