kourdistoportocali.comNews DeskΗ star του TikTok, Jehane Thomas, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών την Παρασκευή [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Βreaking news

Η star του TikTok, Jehane Thomas, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών την Παρασκευή [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μετά τη χειρουργική επέμβαση η Thomas πήρε εξιτήριο από το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης

Tρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η star του TikTok, Jehane Thomas, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών την Παρασκευή, μετά από ημικρανίες που υπέφερε για αρκετούς μήνες.

By Jack Hobbs/nypost.com

Η Thomas έγραψε στο Instagram ότι διαγνώστηκε με οπτική νευρίτιδα, μια πάθηση που προκαλεί πρήξιμο του οπτικού νεύρου του ματιού, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας.

«Διαγνώστηκα με Οπτική Νευρίτιδα πριν από μερικούς μήνες μετά από σχεδόν 2 χρόνια που μου είπαν ότι οι ημικρανίες μου σχετίζονταν με το στρες», αποκάλυψε η 30χρονη στις 5 Μαρτίου. Aλλά τώρα η πίεση στο κεφάλι μου κυριολεκτικά με απομακρύνει από τα πόδια μου».

«Θέλω να ξεκινήσω τις ευχαριστίες μου λέγοντας ένα τεράστιο ευχαριστώ στη μαμά και τον μπαμπά μου που είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσουν με τα αγόρια», έγραψε τότε η star των social media.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που σας έχω και τους δύο».

Η Thomas, η οποία είχε 67.000 οπαδούς στο TikTok, κατέγραψε πολλές από τις επισκέψεις της στο νοσοκομείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πιο πρόσφατο βίντεο της, το οποίο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, δείχνει τη μητέρα δύο παιδιών ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου να λέει ότι ήταν προγραμματισμένη για χειρουργική επέμβαση και μετά βίας μπορούσε να κινηθεί.

«Ακόμα περιμένω να πάω για χειρουργείο. Ο λόγος που δεν το έκαναν την περασμένη εβδομάδα ήταν επειδή το να έχω υγρά μέσα μου θα έλυνε το πρόβλημα», έγραψε η Thomas στη λεζάντα του βίντεο.

«Έχω 4 λίτρα υγρά μέσα μου και το κεφάλι μου σήμερα το πρωί είναι φρικτό. Περιμένω να δω αν μπορώ να πάρω ένα από το Frovatriptan μου πριν από την εγχείρηση, επειδή κανένα άλλο αναλγητικό δεν αντέχει αυτή την πίεση ή αν πρέπει να το βγάλω έξω και ελπίζω ότι η επέμβαση θα μου δώσει άμεση ανακούφιση».

«Δεν μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά και δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να με οδηγούν παντού», συνέχισε. «Τόσο κακός είναι αυτός ο πόνος».

Μετά τη χειρουργική επέμβαση και την εβδομαδιαία παραμονή της, η Thomas πήρε εξιτήριο από το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει όταν οι ημικρανίες της φούντωσαν ξανά.

Η φίλη του Thomas Alyx Reast δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία και τα δύο παιδιά της.
«Τα δύο παιδιά της, ο Isaac (3, σχεδόν 4) και ο Elijah (1), έχουν μείνει χωρίς τη μαμά τους», συνεχίζει η σελίδα. «Ξεκίνησα αυτή τη σελίδα με την ελπίδα να μαζέψω κάποια χρήματα, ώστε τα όμορφα αγόρια της να έχουν την καλύτερη παιδική ηλικία, να έχουν αναμνήσεις και να βεβαιωθούν ότι είναι άνετα. Τίποτα δεν θα φέρει πίσω τη μαμά τους στα αγόρια, αλλά ελπίζουμε ότι θα φέρει λίγη ανακούφιση στην οικογένειά της, γνωρίζοντας πόσο αγαπημένα και υποστηριζόμενα είναι».

«Η Jehane Thomas ήταν μια 30χρονη, μητέρα δύο αγοριών όταν πέθανε ξαφνικά στις 17/03/2023», αναφέρει η περιγραφή. «Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από ημικρανίες και κρίσεις ασθένειας για αρκετούς μήνες, ο θάνατός της ήταν εντελώς απροσδόκητος και είμαστε όλοι απολύτως συντετριμμένοι».


Από τη Δευτέρα, ο έρανος έχει συγκεντρώσει $13.456 από τον στόχο του $12.255.


Αρκετοί από τους οπαδούς της Thomas ήταν συντετριμμένοι όταν έμαθαν τα νέα.

«Αυτό δεν φαίνεται αληθινό. Δεν γνωρίζω την Jehane προσωπικά, αλλά μόλις στέγνωσαν τα μάτια μου», φώναξε ένας χρήστης.

«Κλαίω για μια ώρα για κάποιον που δεν γνώρισα ποτέ, αλλά η ζωή σου με βοήθησε τόσο πολύ. Ένιωθα σαν παρέα όταν δεν είχα κανέναν. Σπαράζει η καρδιά μου», φώναξε ένας άλλος.

«Απλώς δεν καταλαβαίνω πώς συνέβη αυτό, δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι», είπε ένα τρίτο άτομο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK