kourdistoportocali.comNews DeskΗ εργώδης προσπάθεια ενός υπουργού να στηρίξει τη κυβέρνησή του ανάμεσα στο Καβούρι και τη Πολιτεία

Βreaking news

Η εργώδης προσπάθεια ενός υπουργού να στηρίξει τη κυβέρνησή του ανάμεσα στο Καβούρι και τη Πολιτεία

Όπως ένα κοπάδι ύαινες μία τραυματισμένη ελαφίνα

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Ηταν γύρω στις 11.20 όταν ο υπ. Υγείας κ. Αθ. Πλεύρης πέρασε το κατώφλι του γνωστού καφέ Βest Friends που βρίσκεται στη πλατεία Kωνσταντίνου Καραμανλή (του Εθνάρχη) 349 στη Πολιτεία.

By 42

Προχώρησε στο βάθος και κάθισε στο τραπέζι αριστερά από το bar όπου τον περίμενε ήδη το ραντεβού του, ένας άνδρας. Έξω είχαν παρκάρει δύο μοτοσικλετιστές συνοδοί του υπουργού και ο οδηγός ενός συμβατικού αυτοκινήτου και όχι υπουργικής λιμουζίνας που δίνει στόχο.

Ο κ. Πλεύρης παρέμεινε στο Best Friends περίπου 45΄. Στη συνέχεια αυτός και η συνοδεία του εγκατέλειψαν το χώρο.

Το γεγονός ότι ο υπουργός δεν βρισκόταν στο γραφείο σε ώρα εργασίας και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ραντεβού δεν μπορούσε να το κάνει στο γραφείο του το αποδίδουμε στην απεργιακή φύση της σημερινής μέρας.

Προφανώς ο κ. Πλεύρης απεργούσε εναντίον της κυβέρνησής του. Κάποιοι θα πουν ότι είμαστε κακεντρεχείς και απλά έτυχε μία μέρα που ο εργατικός υπουργός μας επιχείρησε να ξεδώσει από τον θανάσιμο (για την υγεία των άλλων) φόρτο εργασίας να πέσει πάνω μας. Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί τον κ. Πλεύρη τον έχουμε πετύχει τουλάχιστο 4 φορές το τελευταίο διάστημα σε ώρες που θα έπρεπε να βρίσκεται στο γραφείο του (μία από αυτές τον πετύχαμε στο ξενοδοχείο Margi του Καβουρίου σε υπηρεσιακή υπερδιέγερση για χάρη των συμπολιτών του) και να στηρίζει το έργο της κυβέρνησής του όπως μόνο ο κ. Πλεύρης ξέρει να το κάνει αυτό. Δλδ εμβολιάζοντας τους συμπολίτες του με εμβόλια τα οποία προκαλούν σοβαρές βλάβες και αναπηρίες όπως παραδέχθηκε ο Γερμανός υπ. Υγείας στη δημόσια τηλεόραση της χώρας του.

Με λίγα λόγια όπου θάνατος και ο κ. Πλεύρης. Ήτο άλλωστε από τους πρώτους υπουργούς που έδωσαν το παρόν στο συμβάν των Τεμπών. Λες και βρισκόταν σε επαγρύπνηση και μόλις έγινε η έκρηξη μετά συγκρούσεως και διαρροής τοξικών αερίων τα οποία προκάλεσαν, 24ωρα αργότερα εγκαύματα στους πυροσβέστες, ο κ. Πλεύρης έσπευσε στο σημείο.

Η εργώδης προσπάθεια του κ. Πλεύρη να στηρίξει το έργο της κυβέρνησής του είναι εύλογο ότι προκαλεί πλέον θανάσιμους συνειρμούς σε εμβολιασμένους που αισθάνονται ότι τους εξαπάτησε και σε ανεμβολίαστους που έτσι κι αλλιώς τον βλέπουν όπως ένα κοπάδι ύαινες μία τραυματισμένη ελαφίνα.

Ο κ. Πλεύρης αποτελεί την υπενθύμιση του θανάσιμου προσώπου της κυβέρνησης αρπάζοντας με το τσεκούρι του τα σκήπτρα από τον κ. Τσίπρα και την κ. Σακελλαροπούλου οι οποίοι παρότρυναν τους συμπολίτες τους να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού COVID.

Χάρη στον κ. Πλεύρη σημαντικό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB που έγινε για λογαριασμό του Open Tv. Η διαφορά είναι πλέον μόλις στο 2,9%, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών θα ενοχλούνταν περισσότερο αν κέρδιζε η ΝΔ έστω και με μία ψήφο διαφορά.

Στον κόσμο κυριαρχούν τα αρνητικά συναισθήματα σχετικά με την γενικότερη κατάσταση της χώρας. Συγκεκριμένα παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση του συναισθήματος της «οργής», από 41,7% τον Οκτώβριο του 2022 σε 63,4% σήμερα, ενώ αντίθετα μια μείωση του συναισθήματος της «ελπίδας» από 27,1% σε 23,1%, αναμφισβήτητα και οι δύο αυτές αυξομειώσεις οφείλονται στο δυστύχημα των Τεμπών, χρεώνοντας έτσι στην κυβέρνηση την αρνητική της διαχείριση.

Στην πρόθεση ψήφου υπάρχει σημαντική πτώση στη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (από 5,9% σε 2,9%) σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου Συγκεκριμένα η ΝΔ έχασε μέσα σε ενάμισι μήνα 2,8 ποσοστιαίες μονάδες, από 30,2% στο 27,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από 24,3% βρίσκεται στο 24,5%.

Τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΔ: 27,4% από 30,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 24,5% από 24,3%
ΠΑΣΟΚ: 9% από 10,5%
ΚΚΕ 5,1% από 5%
Ελληνική Λύση 4,5% από 4,4%
ΜέΡΑ25 3,9% από 2,9%
Αδιευκρίνιστη ψήφος στο 17,4%

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK