kourdistoportocali.comNews DeskΗμαθία> Η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα είχε κάνει δύο εμβόλια COVID-19 της Johnson & Johnson

Breaking News

Ημαθία> Η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα είχε κάνει δύο εμβόλια COVID-19 της Johnson & Johnson

Γιατί η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη (κεντρική photo) διεκδικεί επάξια το Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση

Τρίτη 21 Μαίου 2024

Αυτή τη φορά η αλήθεια είναι το συμφέρον. Η αλήθεια είναι επιλογή ζωής. Σε ένα κόσμο με 72% εμβολιασθέντες με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 η μη απόκρυψη της αλήθειας είναι επιλογή ζωής. Ίσως η μοναδική επιλογή ζωής.

By Great Reset

Είτε κάποιος είναι μεγαλοεπιχειρηματίας που κάνει μπίζνες με την εκάστοτε κυβέρνηση, είτε μπράβος της νύχτας, είτε φουσκωτός των γηπέδων, είτε δημοσιογράφος, είτε δικηγόρος, είτε αστυνομικός, είτε πράκτορας της ΕΥΠ, είτε περιπτεράς, είτε επενδυτής, είτε δημόσιος υπάλληλος, είτε ιδιωτικός.

Κάθε οικογένεια και οι φίλοι της οικογένειας πρέπει να επιταχύνουν αυτή την αλήθεια που αφορά τις ζωές των ιδίων και των αγαπημένων τους.

Στη προκειμένη περίπτωση η αλήθεια σώζει.

Το γεγονός ότι η δημοσιογράφος του Mega Ρία Τσοχαντάρη (κεντρική photo) και συνεργάτης του Νίκου Ευαγγελάτου κάποια στιγμή στη ζωή της θα λάβει Βραβείο από το Ίδρυμα Μπότση- είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Το Βραβείο θα της το απονείμει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου του μέλλοντος.

Η Ρία Καφαντάρη λοιπόν, ένα νέο κορίτσι όπως ήταν η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα από τη περιοχή της Βέροιας η οποία πέθανε ξαφνικά-όπως 33 εκατ. Αμερικανοί που έχουν επίσης πεθάνει ξαφνικά. Όπως επίσης και χιλιάδες εμβολιασμένοι Έλληνες με τα ασφαλή και αποτελεσματικά.

Η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη λοιπόν παρουσίασε στο Mega συνέντευξη με τους ταλαίπωρους γονείς της 23χρονης Δάφνης Κουρκούτα.

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε δεν υπήρχαν διάλογοι, δεν υπήρχαν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Εμφανίστηκαν να μιλάνε μόνο οι γονείς του νεαρού κοριτσιού.

Η δημοσιογράφος Ρία Καφαντάρη με αυτή τη συνέντευξη έβαλε γερή υποψηφιότητα για το Βραβείο Μπότση.

Κι αυτό γιατί είτε δεν έκανε την αυτονόητη ερώτηση-έπειτα από οδηγίες του Νίκου Ευαγγελάτου- είτε σε περίπτωση που έκανε την αυτονόητη ερώτηση και έλαβε καταφατική απάντηση απλά έκανε μοντάζ στο κρίσιμο σημείο.

Η αυτονόητη ερώτηση στους γονείς ενός νέου κοριτσιού γεμάτο υγεία που δεν είχε πάρει ποτέ ασπιρίνη είναι μετά την εμβολιαστική εκστρατεία COVID-19 η εξής>

Είχε κάνει η κόρη σας τα εμβόλια COVID-19;

Αλλά βλέπετε αυτή είναι μια απαγορευμένη ερώτηση για κάποια από τα κανάλια λες και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά ή οι επιχειρηματίες που τους ανήκουν θα αποτελέσουν εξαίρεση εάν η ζωή τους συμπεριλάβει στο ποσοστό 7-10% των εμβολιασθέντων με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 που παρουσιάζουν βαριές παρενέργειες. Ένα ποσοστό που οι ειλικρινείς ειδικοί εκτιμούν ότι θα αυξηθεί με τη πάροδο του χρόνου.

Η Ρία Τσοχαντάρη λοιπόν έκρινε λογικό να μην υπάρχει κανένα σχετικό απόσπασμα που να αφορά τον εμβολιασμό της Δάφνης.

Από τη συνέντευξη των γονιών της Δάφνης μάθαμε τα εξής>

Η Δάφνη δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Σπαρακτικά είναι τα λόγια των γονιών της 23χρονης Δάφνης από την Ημαθία η οποία ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της, μιλώντας στο Mega και την Ρία Τσοχαντάρη για την εκπομπή Live News, αναζητούν απαντήσεις καθώς η κόρη τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. «Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ”έφυγε”. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει αρχικά η μητέρα της.

Οι γονείς της περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει ο πατέρας της.

Τίποτα δεν έδειχνε πως μέσα σε λίγες ώρες, ξημερώματα Παρασκευής, το 23χρονο κορίτσι θα «έφευγε» τόσο αναπάντεχα. «Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπληρώνει ο πατέρας της.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ”πάλευε”, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της η οποία την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ”φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.

Ωσπου έκανε δύο μονοδοσικά (!) εμβόλια της Johnson & Johnson!

Αντιγράφουμε την ακόλουθη ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη

ΟΧΙ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΘΛΙΨΗ !!!
ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ !!!
ΚΑΙ της 23χρονης Δάφνης ,
που πέθανε “ΞΑΦΝΙΚΑ” ,
χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!
“ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ” ,
έλεγαν συντετριμμένοι οι γονείς της Δάφνης.
Γιατί εγώ ,
ΝΑΙ ,
μπορεί να τα ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΛΑ ,
γιατί ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ !!!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ;;;
ΕΚΕΙ !!!
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !!!
Υ.Γ. Ε, θα ρωτήσω !
ΝΑΙ !
Μήπως είχε κάνει δύο δόσεις του …μονοδοσικού;
ΡΩΤΑΩ !
Γιατί ΑΥΤΟ μαθαίνω !
Λοιπόν…;
Δολοφόνοι…
Υ.Γ. Στον εισαγγελέα ΑΥΤΟΝ ήμουν σήμερα…
Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ…

Ρία Τσοχαντάρη> Και την Πάρο είδε και έναν σπουδαίο δάσκαλο δημοσιογραφίας συνάντησε στη καριέρα της

Κι εάν η 24χρονη Δάφνη Κουρκούτα δεν πρόλαβε να περάσει τις διακοπές της στη Πάρο, δεν συνέβη το ίδιο με την δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη η οποία στάθηκε διπλά τυχερή. Και την Πάρο είδε και έναν σπουδαίο δάσκαλο δημοσιογραφίας συνάντησε στη καριέρα της.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2023 όταν η “δυναμική δημοσιογράφος” Ρία Τσοχαντάρη θα προστίθετο στο δυναμικό του Νίκου Ευαγγελάτου μετά από 3 χρόνια παραμονής στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη.

       

-Πεθαίνουν σερί. Και όχι μόνο πεθαίνουν αλλά παθαίνουν και αναπηρίες!!!

Τρίτη 21 Μαίου 2024

Xρειάστηκε να μιλήσουμε με 4 διαφορετικούς οδηγούς ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που συναντήσαμε σήμερα Τρίτη 21 Μαίου στους δρόμους της Αθήνας.

Η ερώτησή μας ήταν εάν υπάρχει αύξηση των περιστατικών θανάτου στους εμβολιασμένους συμπολίτες μας με τα εμβόλια COVID-19. Kάναμε την ίδια ερώτηση και σε τραυματιοφορείς ασθενών σε Νοσοκομεία της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ το οποίο περιέργως δεν μπορεί να σκεφθεί σχεδόν κανείς αρχισυντάκτης ειδήσεων στα ιδιωτικά κανάλια.

Οι απαντήσεις που πήραμε από τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των παρενεργειών από τα εμβόλια COVID-19 ήταν αναμενόμενες για μας-σοκαριστικές όμως για το γεγονός αυτό καθευατό.

Ο οδηγός κατέβασε το τζάμι καθώς τον πετύχαμε σταματημένο σχεδόν στο φανάρι.

-Πεθαίνουν σερί. Και όχι μόνο πεθαίνουν αλλά παθαίνουν και αναπηρίες!!!

Δεν προλάβαμε να τον ρωτήσουμε τι είδους αναπηρίες εννοοούσε αλλά υποψιαζόμαστε την απάντησή του

-Κάθε είδους…

Αυτή είναι η εικόνα από τη πρώτη γραμμή του εμβολιαστικού μετώπου με τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19, μιας εμβολιαστικής εκστρατείας που καθώς περνάει ο χρόνος ακόμη και οι ίδιοιοι εμβολιασθέντες διαπιστώνουν ότι επρόκειτο για μία σπονδή των εκλεγεμένων ηγετών της Δύσης αλλά και όσων βρίσκονται επικεφαλής στα κόμματα της αντιπολίτευσης προς το δίδυμο Klaus Schwab και Bill Gates που ανέλαβε εργολαβικά την προώθηση των σχετικών εμβολίων.
Μάλιστα οι Έλληνες πολιτικοί μετά την προτροπή από μέρους τους προς τους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να αποκτήσουν την ελευθερία τους από τα βάρη του παρόντος κόσμου εμφανίζονται ανήσυχοι για την εκτόξευση των αδοκήτων μετοικήσεων και πήραν μια πραγματικά συγκινητική πρωτοβουλία.

Καθώς οι καρδιές εκεί έξω ραγίζουν με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος ετοιμάζουν μια πρωτόγνωρη έκπληξη στους Έλληνες ψηφορόρους ενόψει των εκλογών.

Όπως μεταδίδει η συντάκτριά μας κ. Great Reset με πρωτοβουλία του προεδρίου της Βουλής έχει ήδη ενοικιασθεί ένα ειδικό VAN στο οποίο σε τακτά διαστήματα θα επιβιβάζονται οι εγχώριοι πολιτικοί αρχηγοί όπως οι κ.κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και φυσικά η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι προαναφερθέντες πρωταγωνίστησαν στις παροτρύνσεις προς τους πολίτες ώστε να λάβουν τα εμβόλια COVID-19.

Στο τιμόνι του VAN θα κάθεται ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Κλιματικής Κρίσης κ.Βασίλης Κικίλιας ο οποίος αναδεικνύεται σε επιδέξιο σημαιοφόρο της Ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού 2030.

Το VAN θα περνάει πόρτα πόρτα στα σπίτια των ελληνικών οικογενειών που έχασαν τους εμβολιασμένους ανθρώπους τους ώστε οι πολιτικοί μας μέσα από αυτή την μοναδική για τα χρονικά της μεταπολίτευσης επίδειξη μεταμέλειας να συλληπηθούν τους συγγενείες των θυμάτων των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 και συνάμα να τους ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για τις απώλειες των ανθρώπων τους μετά τις δικές τους παροτρύνσεις.

Οι πολιτικοί μας ηγέτες φέρονται αποφασισμένοι να περάσουν πόρτα-πόρτα σε κάθε πόρτα οικογένειας που έχει χάσει τον άνθρωπό της από τα σχετικά εμβόλια καθώς η AZ απέσυρε το ασφαλές της και η Pfizer ξεκίνησε τις συγνώμες ενόψει πιθανής Δίκης Νυρεμβέργης.

Εξίσου αποφασισμένος φέρεται να είναι και γνωστός Έλληνας εκδότης ο οποίος ετοιμάζει την ημερήσια εφημερίδα με το όνομα Πέθανε Ξαφνικά.

Το αρχείο της συγκεκριμένης εφημερίδας η οποία θα δημοσιεύει τις απώλειες και την ιστορία του οικογενειακού δένδρου των θυμάτων θα αποτελέσει ένα ιστορικό αρχείο-ντοκουμέντο χρήσιμο για την όποια συνέχεια του έθνους και του ελληνικού κράτους (δύσκολο το βλέπουμε).

Η εν λόγω εφημερίδα θα είναι ο καθρέφτης της ξιπασιάς του εγχωρίου πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης το οποίο αφού διασπάθισε όλα τα κοινοτικά πακέτα, απογείωσε το δημόσιο χρέος στα 400 δις ευρώ κατέληξε να υπακούσει στις εντολές των ιδιοκτητών του χρήματος για την ερήμωση των χρεοκοπημένων-και δώστου εμβόλια των -70 βαθμών.

Τι απέγιναν εκείνα τα ψυγεία του Χαρδαλιά;

Στο μεταξύ η είδηση του θανάτου της 23χρονης Δάφνης Κουρκούτα έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή της Αλεξάνδρειας και ολόκληρη την Ημαθία.

Ραγισμένες Καρδιές. Σαν τη καρδιά της 23χρονης Δάφνης

Ειδικότερα, η Δάφνη έχασε τη ζωή της το πρωί της Παρασκευής 17/5, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Το πρωί της Παρασκευής, η Δάφνη ξύπνησε με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Verianet.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοπή καρδιάς αναφέρεται ως η αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι φίλοι της Δάφνης την αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια. Συλλυπητήρια μηνύματα πλημμυρίζουν το διαδίκτυο, ενώ οι σκέψεις όλων μας είναι με την οικογένειά της.

Πέθανε Ξαφνικά και ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε προδωμένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίνθου.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφθασε στην οδό Κορίνθου η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, υπεβλήθη σε ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αιφνίδιος θάνατος του προκάλεσε σοκ και βαθιά θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και σε όσους τον γνώριζαν.

Δημήτρης Κόκοτας> Σχεδόν 2 μήνες σε κατάσταση Michael Schumacher

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκε στην υγεία του τραγουδιστή τονίζοντας ότι χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του.

(Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Δημήτρης Κόκκοτας έχει λάβει ένα τρύπημα με εμβόλιο της Pfizer)

«Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή έχει τη δική του αναπνοή. Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει καμία σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Σε αυτές τις καταστάσεις, αυτά τα περιστατικά, ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος. Πάντα είναι υπέρ των ασθενών ο χρόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Πριν από λίγες ημέρες η αδερφή του τραγουδιστή μιλώντας σε εκπομπή του ALPHA είχε δηλώσει ότι:

«Πήγαμε και τον είδαμε, είναι λίγο καλύτερα. Αύριο πάλι θα είναι ακόμη καλύτερα. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον. Σιγά σιγά όλα γίνονται».

Μάλιστα η Έλλη Κόκοτα είχε τονίσει πως: «Θα εξαρτηθεί από εκείνον και από τους γιατρούς του το πότε θα βγει από την εντατική. Θα αποφασίσουν εκείνοι. Μόλις τον δουν ότι είναι καλύτερα, θα τον βγάλουν. Από ό,τι μας λένε και οι γιατροί, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK