kourdistoportocali.comNews DeskHacienda sex club>Kραυγή αγωνίας από τα μέλη των club περιστασιακού και ομαδικού SEX

O Covid μας «σκοτώνει»

Hacienda sex club>Kραυγή αγωνίας από τα μέλη των club περιστασιακού και ομαδικού SEX

Μια από τις παράπλευρες απώλειες της πανδημίας είναι και η αναγκαστική αποχή από το sex

Θέλουμε σεξ! O Covid μας «σκοτώνει»…
Μια από τις παράπλευρες απώλειες της πανδημίας είναι και η αναγκαστική αποχή από το σεξ. Θύμα της αποτελεί και μια πολύπαθη ομάδα, αυτή των πανηδονιστών, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι είναι οργανωμένοι, βιώνουν ένα ιδιόρρυθμο καθεστώς ομηρίας.

Γράφει η Αντιγόνη Τζοβάρα

Μια από τις παράπλευρες απώλειες της πανδημίας είναι και η αναγκαστική αποχή από το σεξ για ορισμένες κοινωνικές ομάδες. Πέρα από τους μονογαμικούς και τους εκ πεποιθήσεως εργένηδες, που ο Covid τους βρήκε εκτός μόνιμης σχέσης, χωρίς εφεδρείες, υπάρχει και μια άλλη πολύπαθη ομάδα, αυτή των πανηδονιστών, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι είναι οργανωμένοι, βιώνουν ένα ιδιόρρυθμο καθεστώς ομηρίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση των ενοίκων του Hacienda sex club. Πρόκειται για ένα οργανωμένο κοινόβιο στο Μπρούκλιν, όπου έπειτα από 10 μήνες υποχρεωτικού social distancing, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται ασφυκτική.
«Θα έδινα και τον αριστερό μου όρχι για ένα όργιο», εξομολογείται στον Todd Farley της New York Post, ο Kenneth Play, ιδρυτικό στέλεχος της Hacienda Villa.
Ο Play είναι ένας από τους 30 και πλέον ενοίκους, μεταξύ 20-45 ετών, που μένουν στα τρία οικήματα του Bushwick -το Σπίτι, τη Βίλλα και τον Πύργο- τα οποία διαχειρίζεται το Hacienda sex club.
Εκτός από τους ενοίκους, το club αριθμεί πάνω από 700 μέλη. Πριν την πανδημία, οι συγκάτοικοι -που έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, αλλά κοινόχρηστη κουζίνα, σαλόνι και μπάνια- έδιναν οργιώδη πάρτι στη Βίλλα μία ή δυο φορές το μήνα. Εκατοντάδες μέλη του Hacienda club φλέρταραν, βουτούσαν γυμνά στο υδρομασάζ της πίσω αυλής ή κατέβαιναν στο ημιφωτισμένο υπόγειο για να συνουσιαστούν.

Το 2019 το club διοργάνωσε 19 πάρτι οργίων και άλλες 45 παράλληλες εκδηλώσεις σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Το 2020 στον ίδιο χώρο πρόλαβαν να διεξαχθούν μόλις 5 παρόμοιες εκδηλώσεις πριν την έξαρση της πανδημίας.
«Η σεξουαλική απομόνωση ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί», λέει η Violet, ένοικος του Hacienda sex club και διοργανώτρια πάρτι που δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της. «Δεν μπορούσαμε να συναντήσουμε καινούργιους ανθρώπους ή να νιώθουμε το ίδιο επιθυμητοί, οπότε σίγουρα αναγκάστηκα να αυξήσω τη ρουτίνα της σεξουαλικής μου αυτο-ικανοποίησης».
Εκείνος, όμως, που φαίνεται ότι υπέφερε πραγματικά ήταν ο Play: «Το 2019 είχα περίπου 100 εραστές. Ενώ για το 2020 ο αριθμός είναι περίπου 5».
Το Σπίτι, η Βίλλα και ο Πύργος του Hacienda sex club έχουν το καθένα τους δικούς του κανόνες. Το σεξ ανάμεσα στους συγκατοίκους, για παράδειγμα, είναι απαγορευμένο στη Βίλλα. «Αλλά δεν έχουμε τέτοιο κανόνα στο Σπίτι»,, εξηγεί η γιατρός αρραβωνιαστικιά του Ρlay, η Karen, που ζει μόνιμα εκεί. Ως γιατρός δωματίου έκτακτης ανάγκης, η Karen βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας εσωτερικής διαμάχης. Στην αρχή της πανδημίας, κάποιοι ένοικοι της Βίλλας δεν έβλεπαν με καλό μάτι τις επισκέψεις της στον αρραβωνιαστικό της. Έτσι, η ίδια αναγκάστηκε να μετακομίσει προσωρινά εκτός οικήματος. Οι δε συγκάτοικοί της στο Σπίτι δε φάνηκε να έχουν τέτοιου είδους ανησυχίες για την περιφρούρηση της υγείας τους.
Οι ένοικοι των τριών οικημάτων -που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε τομείς όπως η κτηματαγορά, τα οικονομικά, το marketing, οι Τέχνες, οι φαρμακευτικές και υδραυλικές προμήθειες- αρχικά διαφώνησαν για το εάν θα έπρεπε να απομονωθούν ή όχι στα δωμάτιά τους, καθώς και αν θα ήταν υποχρεωμένοι να φορούν συνέχεια μάσκες, ανά πάσα στιγμή. Τελικά αποφάσισαν μια εσωτερική μετακίνηση των συγκατοίκων σε άλλους ορόφους, με βάση την προσωπική τους «ανοχή κινδύνου». Ωστόσο, , δύο άτομα αποφάσισαν να αποχωρήσουν, επικαλούμενα ανησυχίες για την ασφάλεια της υγείας τους.
«Δεν υπήρξε έχθρα. Απλώς, δεν μπορούσαμε να βρούμε μια χρυσή τομή», λέει η Beth Sparksfire, διευθύντρια των εκδηλώσεων και υπεύθυνη μελών, ο σύζυγος της οποίας, Andrew Sparksfire, είναι συν-ιδρυτής του Hacienda sex club. Η είσοδος στους επισκέπτες για σεξ ή ο,τιδήποτε άλλο, εξακολουθεί να επιτρέπεται, υπό την προϋπόθεση ότι οι συγκάτοικοι θα σέβονται ο ένας την ασφάλεια του άλλου.
Όπως υποστηρίζει ο Play, η καραντίνα δεν επρόκειτο ποτέ να είναι κάτι εύκολο για τους θιασώτες του ελεύθερου έρωτα. «Αν έχεις μια ομάδα ανθρώπων που είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και επιδίδονται στο περιστασιακό σεξ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους θέσεις σε lock down», λέει.
Σύμφωνα με πηγές από τον κύκλο της σεξουαλικά απελευθερωμένης αυτής κοινότητας, ορισμένοι πιο τολμηροί αναζήτησαν αλλού την ηδονή, όπως, για παράδειγμα, σε κάποια θέρετρα στο Μεξικό, όπου ισχύουν πιο χαλαροί κανόνες σχετικά με το πόσα άτομα μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο. Άλλοι πάλι μετακινήθηκαν εντός των τειχών. Θωρακισμένα με αρνητικά Covid tests, περίπου 20 τέτοια άτομα, νοίκιασαν πρόσφατα ένα χώρο μέσω Airbnb στο Catskills, προκειμένου να διασκεδάσουν ομαδικά.
«Η χρονιά που πέρασε, είχε τόση απομόνωση, που μου έλειψε το ανθρώπινο άγγιγμα», λέει ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτά τα πάρτι και καταλήγει: «Ευτυχώς εκείνο το Σαββατοκύριακο με άγγιξαν, αρκετά».
Το ίδιο διάστημα το Hacienda club διοργάνωσε virtual εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης γυμνής γιόγκα κι ακόμα, «cyber-όργια», όπου κάποια μέλη δραστηριοποιούνταν σεξουαλικά από το σπίτι τους και κάποια άλλα τους παρακολουθούσαν μέσω διαδικτύου.
Η είδηση του εμβολίου χαιρετίστηκε με αισιοδοξία από τα μέλη του club που προσβλέπουν σε ένα καλύτερο μέλλον. «Αδημονούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», λέει ο Andrew. «Τη δική μας κανονικότητα», σπεύδει να εξηγήσει η Beth, «με πολύ στενές επαφές ανάμεσα σε εναλλασσόμενα γυμνά κορμιά». «Κορμιά αγνώστων», ολοκληρώνει η Karen.

Πηγή>New York Post

Επίσημη ιστοσελίδα του Hacienda sex club:
https://www.wearehacienda.com/

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Όταν ο Κουφοντίνας προσέφερε ένα κουτί γλυκά στον Χρήστο Μάτη και μετά τον πυροβόλησε
Όταν ο αρχηγός είχε αποκαλέσει άνθρωπο των Μυστικών Υπηρεσιών τον Κουφοντίνα
Ο Λιγνάδης ανάμεσα στους 100 πιο “Επιδραστικούς” Έλληνες!
Στα άδυτα του Λιγνάδη
Η Θάτσερ δεν έκανε πίσω με τον Μπόμπι Σαντς και είχε και τον κόσμο με το μέρος της
Πως ο Κουφοντίνας εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Χρήστο Μάτη αφού πρώτα τον κέρασε γλυκά
Αφού καταδικάστηκε για δωροδοκία τώρα κάνει πόλεμο στο γήπεδο της ΑΕΚ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 17Ν για Μπακογιάννη>Tι έγραφε ο Κουφοντίνας για Πειραική-Πατραική, Χαλυβουργική και Λάρκο
Ο βιαστής, λαμπρός νέος, με τη βοήθεια του κόμματος διοριζόταν σε θέσεις-κλειδιά
ΕΚΤΑΚΤΟ>Αυξάνονται εκ νέου τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Ισραήλ
Πρωτοφανές πανευρωπαϊκό μπάχαλο με το εμβόλιο της Astrazeneca> Και για τους 65+ λένε τώρα
7 βόμβες, 227 τόνων στη Συρία, το πρώτο ηχηρό μήνυμα Joe Biden σε Putin