kourdistoportocali.comNews DeskH στήριξη Τσίπρα στον Κουφοντίνα, οι δολοφονίες των επιχειρηματιών, ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Βαρδής

-Να βοηθήσουμε τα παιδιά!

H στήριξη Τσίπρα στον Κουφοντίνα, οι δολοφονίες των επιχειρηματιών, ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Βαρδής

Το να στηρίζει ο Τσίπρας την απεργία του Κουφοντίνα είναι λογικό. Το να στηρίζουν τον Τσίπρα οι επιχειρηματίες είναι παράλογο

Το να στηρίζει ο Τσίπρας την απεργία του Κουφοντίνα είναι λογικό.

Το παράλογο είναι η στήριξη που είχε ο Τσίπρας και ο Σύριζα πριν ακόμη γίνουν κυβέρνηση από την ίδια την επιχειρηματική ελίτ της χώρας την οποία ο Κουφοντίνας στα πονήματά του αποκαλούσε λματ.

Γράφουν οι Baader-Meinhof

Η-κατά τον Κουφοντίνα λούμπεν μεγαλοαστική τάξη-στήριξε με ελάχιστες εξαιρέσεις τα “παιδιά” όταν έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία.

Με μία πρωτοφανή ηττοπάθεια-στα όρια του μαζοχισμού-οι έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές, βιομήχανοι κλπ, έστρωσαν το κόκκινο χαλί στον Αλέξη και τη παρέα του με τις γνωστές συνέπειες για τη χώρα.

Ακόμη και τα μέσα του Μαρινάκη όπως βλέπετε στο δημοσίευμα που ακολουθεί στηρίζουν τον προηγμένο τεχνολογικά τιτάνα Σπίρτζη για παράδειγμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα μιλώντας στον Σρόιτερ είχε παραδεχθεί ότι “βοήθησε” τα παιδιά (Τσίπρα-Παππά) όταν κόπιασαν ως το σαλόνι του σπιτιού του στο Παλαιό Ψυχικό να του ζητήσουν βοήθεια.

Γύρευε πόσες βιβλιοθήκες τους έστειλε ο Βαγγέλης ώστε να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.

Την ίδια στήριξη είχαν τα παιδιά από επιχειρηματίες όπως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Κι όταν μιλάμε για Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη εννοούμε και το υποτιθέμενο βαρύ πυροβολικό των ΜΜΕ.

Δεν ξεχνάμε βέβαια και τη Γιάννα που πήρε από το χέρι το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη και τους ξενάγησε από τα σαλόνια των Κλίντον έως την αυλή του Σόρος.

Ο δε Σωκράτης Κόκκαλης θυσίασε ακόμη και τον γιο του τον Πέτρο ο οποίος έγινε ευρωβουλευτής του Σύριζα.

Η στήριξη που είχαν τα παιδιά από την εγχώρια αστική τάξη ήταν αδικαιολόγητη εάν σκεφθεί κανείς το φόρο αίματος που είχαν πληρώσει οι Έλληνες επιχειρηματίες στα κουμπούρια του Κουφοντίνα.

Η στήριξη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και σαν απουσία φόρου τιμής στους νεκρούς επιχειρηματίες της εγχώριας αστικής τάξης.

Ειδικά στη  περίπτωση του Βαρδή ο οποίος είδε το χάρο με τα μάτια και γλίτωσε με το πέναλτι να βρίσκει το δοκάρι η στήριξη στο μπουλούκι του Σύριζα είναι αδικαιολόγητη.

Ειδικά όταν σήμερα ο Τσίπρας που δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει έρχεται για μία ακόμη φορά να στηρίξει τον Κουφοντίνα τον οποίο ο Βαρδής -ως παρ ολίγο θύμα της 17Ν-είχε αποκαλέσει αλήτη στο διάλογο που είχαν στην αίθουσα του δικαστηρίου τον οποίο και παραθέτουμε>

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Τρεις ερωτήσεις θα κάνω μόνο: Κύριε Βαρδινογιάννη, αμέσως μετά την επίθεση είχατε δηλώσει ότι «σούταρε πέναλτι ο Σαραβάκος και βρήκε το δοκάρι».

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Αυτό το είπα σ’ ένα φίλο μου, πού το ξέρετε εσείς;

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Το έγραψαν οι εφημερίδες. Με αυτή την έκφραση, δείχνατε καθαρά ότι αποδέχεστε τους κανόνες του παιχνιδιού και του πέναλτι, την οποία οι δημοσιογράφοι τη χαρακτηρίζουν την εσχάτη των ποινών μάλιστα. Δε νομίζω ότι είναι κάτι πιο φυσικό και το παραδέχεστε κι εσείς μ’ αυτή τη δήλωση, εσείς που είστε ένας από τους επιφανέστερους κεφαλαιοκράτες, ένας από τους επιφανέστερους καπιταλιστές της Ελλάδας…

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: (Μιλάει μακριά από το μικρόφωνο)

Ι. ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ: (Μιλάει μακριά από το μικρόφωνο)

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: (Μιλάει μακριά από το μικρόφωνο)

Ι. ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ: Σας παρακαλώ κύριε, θα μου μιλάτε στον πληθυντικό όταν σας μιλάω. Δε θα μιλήσουμε αυτή τη γλώσσα που ξέρετε. Αν αυτή τη γλώσσα ξέρετε, εγώ δεν την ξέρω.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ακούστε, αυτά, «αυτή τη γλώσσα που ξέρετε» κτλ. … σας παρακαλώ.

Ι. ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ: «Σιγά τα λάχανα» σε υπερασπιστή κ. Πρόεδρε; Αν είναι δυνατόν!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κουφοντίνα κάνετε την ερώτησή σας;

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Θα κάνω την ερώτηση. Απλώς εξερράγη η κα συνήγορος, γιατί δεν το ακούσατε εσείς, είπε «σιγά το μούτρο» για την κα Κούρτοβικ. Δείχνει πώς σέβεται τους θεσμούς ο κύριος αυτός. Τι λάχανα, τι μπρόκολα, τι μούτρο, για σας, για το λόγο σας είναι το ίδιο… Αυτό που θα ρωτήσω είναι: Με αυτή τη δήλωση αποδέχεται ως φυσικό αυτός ο οποίος αποτελεί έναν από τους επιφανέστερους κεφαλαιοκράτες της χώρας, να γίνει στόχος μιας αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Οργάνωσης. Αυτό δείχνει αυτή του η δήλωση.

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, εγώ είπα ένα καλαμπούρι για να δώσω έναν καλαμπουρίστικο τόνο στην επίθεση που μου έγινε και το είπα τηλεφωνικά σ’ ένα φίλο μου, στον Αντώνη Λιβάνη, να πω και σε ποιον το είπα. Και δε δείχνει τίποτα. Ούτε παραδέχομαι ποτέ ότι αυτοί οι κύριοι που δικάζονται τώρα εδώ πέρα είχαν δικαίωμα να αντλήσουν από τους εαυτούς τους να κάνουν αυτά τα οποία έκαναν, τους θανάτους που έκαναν. Εγώ τη γλίτωσα, αλλά δεν τη γλίτωσαν οι άλλοι, ούτε ο Μπακογιάννης ούτε οι άλλοι τη γλίτωσαν. Άλλη ερώτηση έχετε;

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Άλλες δύο έχω. Δηλώσατε και εδώ, δηλώσατε και στην πρώτη δίκη, ότι «εγώ δύο χρόνια την ερεύνησα την υπόθεση με δικά μου μέσα. Έφερα ξένους εδώ αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Έψαχνα να τους βρω, δεν τους βρήκα. Ήμουν άτυχος εγώ για να τους βρω και τυχεροί αυτοί που δεν τους βρήκα». Θα ήθελα να μου πείτε πρώτα πρώτα, τι είναι αυτοί οι ξένοι ειδικοί που φέρατε. Ανήκαν σε κανένα ευαγές ίδρυμα, σε κανένα συνδικάτο; Τι ήταν αυτοί οι ειδικοί τέλος πάντων;

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις εγώ.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Μάλιστα. Λέτε μετά ότι «ήταν τυχεροί που δεν τους βρήκα». Τι τύχη θα είχαν δηλαδή αυτοί; Μήπως θα είχαν την τύχη του νεαρού σοσιαλιστή Κοινοτάρχη Γιάννη Κουτσάκη που δολοφονήθηκε γκαγκστερικά; Αυτή την τύχη θα είχαμε;

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν ξέρω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Θα τα καταθέσουμε αυτά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παρακαλώ μην απαντάτε. Άλλη ερώτηση.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Γνωρίζετε το Γιώργο Λευκαδίτη και το Νίκο Σταματιάδη;

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δε θυμάμαι.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Δε μπορεί να μη τους θυμάστε. Ήταν δύο από τους εργάτες, ο ένας μάλιστα πατέρας δύο ανήλικων παιδιών που δολοφονήθηκαν στο γκαζάδικό σας, επειδή για να κερδίσετε λεφτά δεν είχατε κάνει τον καθαρισμό του χώρου. Και δολοφονήσατε δυο εργάτες, μαυροφορεθήκανε δυο οικογένειες στο βωμό των κερδών σας.

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, πώς του δίνετε το δικαίωμα να μιλάει έτσι; Πώς του επιτρέπετε αυτού του αλήτη να μιλάει έτσι;

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Δε δολοφονήθηκαν; Δεν είναι γεγονός ότι δολοφονήθηκαν δυο εργάτες για να κερδίσει μερικές ψωροδεκάρες ο κ. Βαρδινογιάννης;

Α. ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ: Εσείς δολοφονούσατε, οι άλλοι δε δολοφονούσαν. Εσείς είστε οι δολοφόνοι, κανένας άλλος! Κι όχι η Αριστερά την οποία επικαλείστε! Η Αριστερά δε δολοφονούσε έτσι!

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Νew York Times> Τρόφιμοι γηροκομείου πέθαναν παρότι είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της Pfizer
Ο Bill Gates την αποθεώνει αλλά δεν έχουν όλες οι ζωές (των μαύρων) την ίδια αξία
Για πρώτη φορά ο Economist μετρά τους πραγματικούς θανάτους παγκοσμίως από Covid-19
Γιατί η δικτατορία τύπου Πούτιν είναι μονόδρομος για την Ελλάδα. Πάνω από 4.000 ευρώ οι μισθοί στη ΔΕΗ!
Eπιτέλους μεταρρυθμίσεις στη σωστή κατεύθυνση. Στο 22% ο φορολογικός συντελεστής
Εις το όνομα του πατρός
Στη Σχοινούσα ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε τη μούσα των εμβολίων
Mία ανθρώπινη ιστορία στους καιρούς της πανδημίας
Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται όταν η λήγουσα είναι μακρά
Δρ. Alex Spyropoulos για τα εμβόλια> Ο σπουδαίος Έλληνας γιατρός δίνει απαντήσεις για τις θρομβώσεις
Summer 2021> Θα πεθάνουμε εμείς ή θα πεθάνει ο Τουρισμός. Αυτή είναι η επιλογή
Do you want to buy property in Greece? We are going to tell you where!