kourdistoportocali.comNews DeskH Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας [Διαρροή εγγράφων CCP]

Εκτακτη Είδηση

H Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας [Διαρροή εγγράφων CCP]

Οι χώροι καραντίνας του ΚΚΚ είναι στην πραγματικότητα μια εναλλακτική μορφή στρατοπέδου συγκέντρωσης

Η Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας: Διαρροή εγγράφων CCP

Του Alex Wu/theepochtimes.com

Το κινεζικό καθεστώς έχει ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές να προετοιμαστούν για ένα μεγάλο ξέσπασμα της COVID-19, σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν από τους κινεζικούς Epoch Times.

Το ένα έγγραφο, με τίτλο «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της επιδημικής πρόληψης» εκδόθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο της κινεζικής κυβέρνησης και διαβιβάστηκε από την επαρχιακή κυβέρνηση της Fujian στις τοπικές αρχές στις 30 Σεπτεμβρίου.

Και τα δύο έγγραφα φέρουν την ένδειξη “εξαιρετικά επείγον”.

Και οι δύο ειδοποιήσεις ζητούν ενισχυμένες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης στο ξέσπασμα, με το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) να προτείνει τουλάχιστον δύο πρότυπα για τις τοπικές αρχές.

Το ένα είναι η κατασκευή κεντρικών χώρων απομόνωσης, με τις τοπικές αρχές να απαιτούν έως το τέλος Οκτωβρίου να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις τουλάχιστον 20 δωματίων ανά 10.000 άτομα. Η κλίμακα κάθε χώρου απομόνωσης πρέπει να είναι πάνω από 100 δωμάτια.

Σύμφωνα με τα δημόσια δεδομένα, ο πληθυσμός της επαρχίας Fujian το 2020 ήταν 41,54 εκατομμύρια. Από τις 19 Σεπτεμβρίου, η επαρχία έχει δημιουργήσει 35.691 δωμάτια καραντίνας σε 296 κεντρικούς χώρους.

Με βάση το πρότυπο που ορίζεται στην ανακοίνωση, η επαρχία Fujian θα χρειαστεί να κατασκευάσει τουλάχιστον 83.000 δωμάτια καραντίνας έως το τέλος Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου 47.000 δωμάτια σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, οι απαιτήσεις για τους χώρους καραντίνας COVID-19 αποκαλύπτουν την πραγματική κατάσταση της πανδημίας στην Κίνα.
Ο Sean Lin, πρώην ερευνητής ιολογίας στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ, δήλωσε στους Epoch Times: «Αυτό αντικατοπτρίζει την ανησυχία του ΚΚΚ για την άνοδο της επιδημίας. Πρέπει να αποκρύπτει την πραγματική επιδημία στην ηπειρωτική Κίνα, διαφορετικά, δεν θα εξέδιδε ξαφνικά μια εθνική ειδοποίηση για ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης ».

Η «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της πρόληψης της επιδημίας» απαιτεί τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου πέντε επιπέδων.

Αναφέρει: «Τα στελέχη του κεντρικού αντισυμβαλλομένου του δήμου και του δρόμου, το προσωπικό του κοινοτικού δικτύου, οι λαϊκοί ιατροί, η αστυνομία και οι εθελοντές θα εφαρμόσουν από κοινού την πρόληψη της επιδημίας της κοινότητας», όπως «αυστηρή εφαρμογή [της] κοινοτικής πρόληψης και ελέγχου», ή κλείδωμα κατοικημένων κοινοτήτων.

Ο Lin είπε ότι το σύστημα ελέγχου πρόκειται στην πραγματικότητα να ενισχύσει την κοινωνική διαχείριση σε τοπικές περιοχές και “ο σκοπός του κεντρικού αντισυμβαλλομένου είναι να ενισχύσει τον έλεγχο”.

«Εάν δεν υπάρχει δοκιμή νουκλεϊκού οξέος, όλα τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας του ΚΚΚ είναι τα ίδια με τις πολιτικές εκστρατείες. Για παράδειγμα, μπορείτε να είστε σε καραντίνα ανά πάσα στιγμή και να τοποθετηθείτε σε έναν χώρο καραντίνας. Και οι χώροι καραντίνας μπορούν επίσης να αποτελέσουν χώρο πολιτικών διώξεων»,εξήγησε ο Lin.

«Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, εφόσον ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος λέει ότι βρέθηκε θετικός σε δοκιμή νουκλεϊκού οξέος, θα σας στερήσει όλα τα δικαιώματά σας. Οι χώροι καραντίνας του ΚΚΚ είναι στην πραγματικότητα μια εναλλακτική μορφή στρατοπέδου συγκέντρωσης».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Λίστα ΣΟΚ με νεκρούς αθλητές μετά τον εμβολιασμό δικαιώνει(;) την επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά. Πλήρως εμβολιασθέντες και τα πρώτα κρούσματα της sexy εργαστηριακής Βotswana
Γιατί ο ΠΟΥ παρέκαμψε δύο γράμματα του ελληνικού Αλφάβητου προκειμένου να ονομάσει Omicron την παραλλαγή της Botswana
Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοι
To ευρηματικό σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη για τη Φώφη τον μετέτρεψε αίφνης σε Σερβετάλη των οξυδερκών ΚΙΝΑΛιτών
AstraZeneca, Pfizer/ΒioNTech, Moderna έχουν ήδη έτοιμα τα εμβόλια για την Omicron ενώ η παγκόσμια κοινότητα αναμένει την εκτυφλωτική Omega
ΙΣΡΑHΛ-Πανεπιστήμιο Ariel> Ακτινοβολία μπορεί να σκοτώσει τον κορωνοϊό σε επιφάνειες μέσα σε 2 δευτερόλεπτα
Ας ετοιμασθούμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη τουρκική πολεμική επίθεση
O Kυριάκος στην Ήπειρο> Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο εργοτάξιο
Η συναρπαστική Βotswana mutation με 10 μεταλλάξεις στη πρωτεΐνη ακίδας θα σας καθηλώσει στους δέκτες σας. Ισως χρειαστούν νέα εμβόλια
Καλώς ήλθες στη μεγαλύτερη άσκηση επιβίωσης του Παγκόσμιου Netflix. Μάθε πως οργανώνεται το Ισραήλ
Η Ιστορία της Omicron
Πλήρως εμβολιασθέντες όσοι έχουν εντοπιστεί με τη sexy Βotswana. Έκτακτο διάγγελμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού