kourdistoportocali.comNews DeskFor Whom The Bell Tolls

Βreaking news

For Whom The Bell Tolls

Ουδεμία σχέση έχει η αθωότητα της Χριστίνας με τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη

Kυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023. Στη κεντρική photo η Χριστίνα Κεφαλά στην Αγόριανη.

Η σχετική φωτογραφία της στο insta συνοδεύεται από μία μάλλον δυσπρόσιτη λεζάντα>

Για να νιώσω ότι βλέπω και εγώ χιόνια. Αφού δεν ανέβηκε πέρισυ, ανεβαίνει φέτος…

By The Wrong Man

Εξαιτίας της φωτογραφίας λίγους θα απασχολήσει η σαφήνεια της λεζάντας.

Η Χριστίνα είναι συνεπής με τον εαυτό της και με τους ακολούθους της. Το προφίλ της στο insta είναι γεμάτο αισθησιακές πόζες, χάρμα οφθαλμού.

Η Χριστίνα είναι αυτό που βλέπεις. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το αντίθετο. Είναι η χαρά της ζωής.

Ουδεμία σχέση έχει η αθωότητα της Χριστίνας με τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη.

Ο κ. Πλεύρης χθες γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου με την εξής ανάρτηση

-Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και συνεχίζουμε τις δράσεις στην πρόληψη, τη θεραπεία και τη φροντίδα. Ήδη άνω των 5.200 γυναικών έχουν εντοπιστεί έγκαιρα με ευρήματα και ξεκινούν άμεσα τις θεραπείες τους.

Η πρόληψη σώζει.
Ο ίδιος υπουργός έχει καρφιτσωμένη ως πρώτη ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook video το οποίο το συνοδεύει το εξής σχόλιο> Με το νομοσχέδιο για την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στοχεύουμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της γυναίκας ως προς τις δυνατότητες και τις διαδικασίες στην κρυοσυντήρηση ωαρίων εκσυγχρονίζοντας το απαρχαιωμένο νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει.
Δηλαδή ο υπουργός Υγείας εμφανίζεται λάβρος υπέρ της ζωής και κατά του θανάτου τουλάχιστο στα social media. Εδώ επίσης εμφανίζεται τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του στην οποία δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί με τα πιο θερμά λόγια αγάπης.
Ο Αθανάσιος Πλεύρης δλδ χτυπιέται δημοσίως ότι τον ενδιαφέρει η υγεία των Ελλήνων και ως εκ τούτου δεν συμμετέχει στo project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού το οποίο έλαβε την πιο εντατική του μορφή στο δυτικό κόσμο το Φθινόπωρο του 2019 με τη ρήψη του κατασκευασμένου ιού COVID-19 κατά της ανθρωπότητας.
Λίγους μήνες μετά θα αναλάμβανε δράση ο Έλληνας τσάρος του κορωναιού Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος ήτο ήδη προετοιμασμένος μια και είχε εμφανιστεί σε video να δηλώνει ότι κάθε τόσο έχουμε μία πανδημία.
Φυσικό ακούγεται, όταν κατασκευάζουμε μία πανδημία.

Δύο χρόνια τώρα λοιπόν τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και ο κ. Πλεύρης δεν έχουν ακούσει ποτέ τις δύο από τις πιο διάσημες λέξεις ανά το κόσμο.
-Πέθανε Ξαφνικά…
Αυτές οι δύο λέξεις, για κάποιο μυστηριώδη λόγο, είναι άγνωστες στον Πλεύρη, τον Τσιόδρα και περιέργως και στον κ. Αλέξη Τσίπρα.
Και καλά οι Πλεύρης και Τσιόδρας που βρίσκονται στη κυβέρνηση και πάνε το γράμμα δαγκωτό. Με τον Αλέξη Τσίπρα όμως τι συμβαίνει; Τι συμβαίνει με αυτόν τον τεράστιο πολιτικό υποκριτή; Πως είναι δυνατόν εκεί στη Κουμουνδούρου να μην έχουν ακούσει τις δύο λέξεις
-Πέθανε ξαφνικά…
Πως είναι δυνατόν να κάνουν αντιπολίτευση με αιχμή του δόρατος ακόμη και τον Τσιλιπουνιδάκη και να βγάζουν έναν εκκωφαντικά θανάσιμο σκασμό για τους εμβολιασμένους ανθρώπους που σχεδόν κάθε δύο ώρες πεθαίνουν ξαφνικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο δυτικό κόσμο στο σύνολό του.

Αυτός ο πολιτικός τυχοδιώκτης Τσίπρας εμφανιζεται τελικά να έχει εμπεδώσει το μάθημα που έλαβε στη διάρκεια της ταχύρρυθμης 17ωρης εκπαίδευσής του. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Δεν εξηγείται διαφορετικά ακόμη και η σιωπή του λαλίστατου Παύλου Πολάκη για τους εμβολιασμένους ανθρώπους εκεί έξω που σωριάζονται ξαφνικά.

Εδώ είναι ολοφάνερο ότι έχει πέσει γραμμή να μην μιλάμε για τους Ξαφνικούς Θανάτους. Μόνο που πλέον οι Νεκροί Μιλάνε και η σιωπή των πολιτικών τύπου Τσίπρα, γίνεται ακόμη πιο κατάπτυστη.

Η διαφορά λοιπόν που έχει η Χριστίνα από τους πολιτικούς μας είναι η εντιμότητα και η ειλικρίνεια στο προιόν που εμπορεύεται. Η Χριστίνα λέει αυτή είμαι. Δείτε με…Δεν έχω τίποτε να κρύψω…

Αντίθετα αυτοί οι τύποι (οι πολιτικοί) έχουν πολλά να κρύψουν από τον αναλώσιμο λαό.

Στο μεταξύ στο επάγγελμα που μεσολαβεί ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς (στους δημοσιογράφους και σε όσους εργάζονται στα ΜΜΕ) οι Ξαφνικοί Θάνατοι κυρίως από ανακοπές καρδιάς χτυπάνε κόκκινο.

Οι Έλληνες πολίτες χάρη στα ασφαλή και αποτελεσματικά για τη λήψη των οποίων εκβίασε ο κ. Πλεύρης είναι αναγκασμένοι να τηλεφωνούν κάθε 5′ στα προσφιλή τους πρόσωπα>

-Πήρα έτσι, να δω εάν ζεις… Όλοι στην οικογένεια είναι καλά;

Στο μεταξύ όλο και πιο πολλές οικογένειες πουλάνε ότι έχουν και δεν έχουν και αγοράζουν οικιακούς απινιδωτές.

Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν και φορητοί απινιδωτές τους οποίους καλό θα είναι να κουβαλάμε πάνω μας ώστε να καθυστερήσουμε το μοιραίο.

Ήδη μια νέα ιδιωτική τράπεζα η My Heart Bank προσφέρει Απινιδωτοδάνεια με χαμηλό επιτόκιο και πολλές-πολλές δόσεις.

Είναι μία σοφή επιλογή ανάμεσα σε όλες τις ανοησίες που έχετε κάνει.

Στο μεταξύ>

Έφυγε ξαφνικά ένας αγαπημένος φίλος και συνεργάτης. Τα λόγια είναι φτωχά για τον αγαπημένο μας Γιάννη που ήταν ταλαντούχος καλλιτέχνης , τρομερά πνευματώδης και χιουμορίστας. Συλλυπητήρια στους δικούς του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…,

θα γράψει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου για τον Ξαφνικό Θάνατο του εικονολήπτη του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση Γιάννη Πάντσιο, τον οποίο τον βλέπετε εδώ σε ένα σπάνιο video από το τρέιλερ για την εκπομπή Κλειστή Κοινωνία που παρουσίαζε ο Παναγιώτης Σαββίδης.


 

Πριν προλάβουμε να αποχαιρετήσουμε τον εικονολήπτη Γιάννη Πάντσιο αποχαιρετούμε τον επιχειρηματία Μανώλη Σπυριδάκη.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου έφυγε ξαφνικά τις τελευταίες ώρες. Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ (ένα από τα πολλά) στα Καλύβια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος.

Η ξαφνική απώλεια του Μανώλη Σπυριδάκη βύθισε στο πένθος τα Καλύβια αλλά και ολόκληρο το Μονοφάτσι, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είχε υπάρξει σημαντική για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και είχε διακριθεί στον επαγγελματικό του στίβο, όντας αυτοδημιούργητος.

Είχε αναπτύξει την ομώνυμη εταιρεία διανομής και αντιπροσωπείας τροφίμων, συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες του κλάδου των τροφίμων.

Στην ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων επισημαίνονται τα εξής:

“Ανείπωτη θλίψη στο χωριό μας σήμερα, για τον πρόωρο χαμό του συγχωριανού μας Εμμανουήλ Σπυριδάκη του Μιχαήλ. Ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, επικεφαλής της εταιρείας διανομής & αντιπροσωπείας τροφίμων Σπυριδάκης Μ Α.Ε. Ο δικός μας Μανώλης υπήρξε αυτοδημιούργητος στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 28 χρόνια, δίνοντας εργασία σε 30 οικογένειες. Κρίμα για το χαμό σου Μανώλη, θα μας λείψει το χαμόγελο σου και η προσφορά σου στο χωριό μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στους γονείς σου, στους φίλους σου”.

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή και ο Γιώργος Κιοσόγλου από το Βαθύ Αυλίδας. Ο Γιώργος έσβησε στο τιμόνι.

Mόλις λίγα 24ωρα πριν>

Η καταιγίδα ξαφνικών θανάτων συνεχίζεται αμείλικτη και στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους οι ξαφνικοί θάνατοι θερίζουν. Θερίζει αντίστοιχα και ο στρουθοκαμηλισμός των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών στο σύνολό τους. Μάλλον αναμενόμενο.

Ένας 44χρονος ξεκίνησε από τις ΗΠΑ να κάνει διακοπές στη Κρήτη και πέθανε ξαφνικά, ενώ ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα από τη περιοχή της Αργολίδας πέθανε ξαφνικά τις τελευταίες ώρες.

Η Δήμητρα Άσπρου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιούσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Edinburgh Law School στο πρόγραμμα Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών LLM.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας καθώς έφυγε από τη ζωή η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όσους ακόμα την είχαν γνωρίσει.

Η Δήμητρα ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άγιο Δημήτριο Επιδαύρου (Μετόχι). Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12 το μεσημέρι.

Είναι πραγματικά τόσο κρίμα ένας τόσο νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα να φεύγει από τη ζωή ξαφνικά και απρόσμενα.

Ο 44χρονος Μιλτιάδης Δρόσος κηδεύτηκε ήδη

Θρήνος για τον 44χρονο Μιλτιάδη – Πήγε εκδρομή και τον βρήκαν νεκρό μπροστά τους

Θρήνος και θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 44χρονου ελληνοκαναδού Μιλτιάδη Δρόσου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 44χρονου Ελληνοκαναδού Μιλτιάδη Δρόσου, που είχε ταξιδέψει στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες για διακοπές και για να δει την οικογένειά του. Ξαφνικά έχασε τη ζωή του στη διάρκεια εκδρομής!

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Γούρνες Πεδιάδας.

Ακολούθησε η ταφή του στο Κοιμητήριο Γουρνών.

>

Ευστάθιος Τσιάκαλος, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας. Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών

Ο άτυχος Ευστάθιος Τσιάκαλος, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, «έφυγε» σε ηλικία 53 χρόνων, προκαλώντας συντριβή στην οικογένειά του

2 Φεβρουαρίου 2023 – 8:15

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και ένας φίλος του 53χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας – Τον είδαν να σωριάζεται νεκρός μέσα σε δευτερόλεπτα

Ρεπορτάζ ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ/Ταχυδρόμος

Ανείπωτο θρήνο και μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στη Νέα Αγχίαλο, καθώς επίσης στην Πολεμική Αεροπορία, ο απροσδόκητος και πρόωρος θάνατος του Ευστάθιου Τσιάκαλου, απόστρατου αεροπόρου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 53 χρόνων μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ενός φίλου του.

Ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο. Μάλιστα είχε φωνάξει και έναν φίλο του για να τον βοηθήσει. Τίποτα δεν μαρτυρούσε το κακό που θα ακολουθούσε. Ο 53χρονος έδειχνε μία χαρά. Δεν παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι η μητέρα του και ο φίλος του έσπευσαν στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν. Η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο 53χρονος δεν ανταποκρινόταν. Ενημερώθηκε το 166, αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σπίτι του, όμως, δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αποσβολωμένοι η μητέρα του και ο φίλος του «πάγωσαν». Ηταν σε κατάσταση σοκ. Λίγα λεπτά νωρίτερα μιλούσαν και έπειτα θρήνος, βουβαμάρα και οδύνη.


Για τον αιφνίδιο θάνατο του 53χρονου ενημερώθηκε επίσης η Αστυνομία. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. Σύμφωνα με το πόρισμα ο 53χρονος «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς.

Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ήταν εκπαιδευτής σκύλων στην Πολεμική Αεροπορία. Υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης, μέχρι πριν από λίγα χρόνια που συνταξιοδοτήθηκε. Δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια. Διέμενε στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τη μητέρα του. Πριν από έναν χρόνο είχε πεθάνει και ο πατέρας του.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου, αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία. Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του και όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Ραφαήλ, στη Νέα Αγχίαλο.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK