kourdistoportocali.comNews DeskΕπικίνδυνα "Ανεμβολίαστοι";

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;

Ο κ. Τσιόδρας να αναλάβει τις ευθύνες της 3ης δόσης για την πολιτική ηγεσία της χώρας καθώς τα αντισώματα 6 μήνες μετά έχουν ραγδαία πτώση σύμφωνα με τις μελέτες

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι η μοναδική περίπτωση νέου ανθρώπου, πλήρως εμβολιασθέντα ο οποίος αντιμετωπίζει εκ νέου περιπέτειες με τον κοροναιό. Υπάρχουν ασθενείς 50 ετών που παρότι πλήρως εμβολιασθέντες βρίσκονται στις εντατικές των νοσοκομείων ανά το κόσμο την ίδια στιγμή που έχει ξεσπάσει μία φρενίτιδα εμβολιασμού ακόμη και των παιδιών κάτω των 11 χρόνων.

Ο Klaus Nomi επέστρεψε και γράφει

Κι αυτό τη στιγμή που όπως έδειξαν οι μελέτες στο Ισραήλ αλλά και η πραγματικότητα οι εμβολιασθέντες 6 μήνες μετά είναι ουσιαστικά ανεμβολίαστοι.

Το εάν ο κ. Γεωργιάδης θα περάσει με ήπια συμπτώματα τον ιό εξαρτάται από το φορτίο του ιού που δέχθηκε αυτή τη φορά και όχι τόσο από τις άμυνες που του δημιουργεί ένα εμβόλιο που 6 μήνες μετά είναι μόλις 16% αποτελεσματικό απέναντι στον ιό γενικά και με σχεδόν τρύπια άμυνα απέναντι στη μετάλλαξη Delta.

Δείτε τι γράφαμε μερικές μέρες πριν για την ανάγκη μίας τρίτης δόσης στους πολιτικούς ηγέτες της χώρας οι οποίοι παρότι εμβολιασθέντες 6 μήνες μετά είναι ουσιαστικά ανεμβολίαστοι. Είναι θέμα του εθνικού επιδημιολόγου κ. Τσιόδρα εάν θα τους συστήσει να κάνουν άμεσα 3η δόση ή να περιμένουν (αντέχουν;) ένα εμβόλιο ειδικά για τη μετάλλαξη Delta.

Οσο μίσος και να χωρίζει νεοδημοκράτες και συριζαίους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, οφείλουν όλοι να παραδεχτούν ότι από τις πλέον ανθρώπινες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου ήταν οι στιγμές του εμβολιασμού τους.

Οι άνθρωποι έδωσαν από τους πρώτους το παράδειγμα-ακολουθώντας με τη σειρά τους το παράδειγμα του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου ο οποίος είχε σπεύσει να εμβολιαστεί από τους πρώτους στο Ισραήλ αλλά και στον πλανήτη.

Στις 18 Ιανουαρίου 2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, δύο νέοι και υγιείς άνθρωποι, έκαναν τη 2η δόση του εμβολίου τους.

Εκείνη τη μέρα έκανε τη 2η δόση της και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όλοι οι προαναφερθέντες έκαναν πραγματικά εμβόλια. Κανείς δεν έπαιξε θέατρο, κανενός πολιτικού μας το εμβόλιο δεν ήταν στημένο.

Είναι χυδαιότητα, που δεν είναι αποδεκτή ούτε καν σαν θεωρία συνωμοσίας και όποιος το ισχυρίζεται δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλούν ψεκασμένο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο.

Και ναι επειδή υπήρξαν τολμηροί και πήραν το ρίσκο να κάνουν από τα πρώτα εμβόλια της Pfizer, που προφανώς είχαν έλθει από το εργοστάσιο της Γερμανίας και δεν ήταν από τις παρτίδες που η Pfizer είχε δώσει εργολαβία σε εργοστάσια της Ινδίας, της Τουρκίας, της Κίνας, της Ταιβάν, και οπουδήποτε ανά το κόσμο εμφιαλώνεται το θαυματουργό mRNA υγρό και επειδή διατηρήθηκε με ευλάβεια η θερμοκρασία των -70 βαθμών που απαιτούσαν τα εμβόλια όταν οι νυσταγμένες νταλίκες τα ταξίδευαν στα εμβολιαστικά κέντρα της Ευρώπης και επειδή όταν αποθηκεύθηκαν για λίγο δεν υπήρξαν διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ψυγεία που φιλοξενούσαν τα φιαλίδια και επειδή ο Γερμανός επιστάτης του εργοστασίου της Pfizer στη Γερμανία γνώριζε ότι έπαιζε το κεφάλι του σε κάθε φιαλίδιο που έπρεπε να σφραγιστεί με μεγαλύτερη ευλάβεια από την αντίστοιχη ενός διαρρήκτη o oποίος θα καταφέρει να φθάσει σαν αίλουρος στο σημείο που βρίσκεται η Mona Lisa στο Μουσείο του Λούβρου και στη συνέχεια με χειρουργικές κινήσεις να την απαλλοτριώσει, ίσως το περιεχόμενο αυτών των πρώτων φιαλιδίων της αλυσίδας παραγωγής των Pfizer/ BionTech να ήταν το απόλυτο και τα δάχτυλα πιανίστριας των νοσοκόμων που τους έκαναν το εμβόλιο να ήταν δάχτυλα που θα ζήλευε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Επειδή λοιπόν σ΄εκείνα τα πρώτα φιαλίδια συνέτρεχαν όλοι αυτοί οι παράγοντες όπως αγοράζεις ένα μαμίσιο γερμανικό mercedes και όχι από αυτά που πιθανώς φτιάχνονται στη Τουρκία ή όπου έχει εργοστάσια η γερμανική φίρμα, και επειδη αυτά πιθανό τα ήλεγχε και προσωπικά ο Τούρκος επιστήμονας της BionTech γι΄αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν από τις πρώτες Made in Germany παρτίδες των φιαλιδίων να έχουν εξασφαλίσει μία ασφαλέστερη κάλυψη.

Έχουν όμως περάσει 6 μήνες από τότε και βρισκόμαστε στη δίνη της μετάλλαξης Delta. Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι στη μετάλλαξη Delta.

Επίσης μετά από 6 μήνες τα αντισώματά τους είναι πιθανόν να μην βρίσκονται στον επιθυμητό αριθμό.

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη φύση του θεσμού που υπηρετούν είναι αναγκασμένοι και να ταξιδεύουν και να έχουν διαρκώς συναντήσεις ο καθηγητής κ. Τσιόδρας οφείλει να τους συμβουλέψει ιδιωτικά πρώτα να κάνουν μία εξέταση αντισωμάτων και στη συνέχεια να πει στους ανθρώπους εάν ενόψει τόσο του χειμώνα αλλά και της απειλητικής μετάλλαξης Delta θα πρέπει να κάνουν 3η ενισχυτική δόση.

Το ίδιο αφορά φυσικά και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που έκαναν από τους πρώτους τη 2η δόση εμβολίου και πιθανόν τώρα να χρειάζεται μία ενισχυτική δόση. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της Pfizer έσπευσαν τις προάλλες στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ να ζητήσουν έγκριση για την 3η ενισχυτική δόση. Οι Αρχές Υγείας των ΗΠΑ δεν έσπευσαν ασθμαίνοντας αυτή τη φορά να εγκρίνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Είπαν ότι για την ώρα δεν χρειάζεται.

Στη διάρκεια της Πανδημίας όλες σχεδόν οι εμπλεκόμενες Αρχές, παγκόσμιες, ευρωπαικές, ελληνικές έχουν να επιδείξουν μια ευρεία γκάμα ανακολουθιών. Οι ανακολουθίες τους υπήρξαν πιο ζαλιστικές από όλες τις ντρίμπλες του Πελέ, του Μαραντόνα και του Μέσι. Oι ανακολουθίες τους είναι ποινικά κολάσιμες.

Στο μεταξύ πέθαναν πάνω από 4 εκατ. άνθρωποι που άφησαν πίσω ορφανά παιδιά, γονείς, αδέλφια, συζύγους. Πόνο. Στην Ελλάδα πέθαναν πάνω από 12.000 άνθρωποι. Για την ακρίβεια 12.834 οικογένειες κλαίνε τους νεκρούς τους. Ίσως κάποιοι να μην είχαν οικογένειες και να είχαν μόνο ένα γατάκι, ένα σκύλο ή ένα λουλούδι στο κήπο που πότιζαν κι αυτές οι άλογες ψυχές μπορεί να τους περιμένουν ακόμη. Όπως θα περιμένουν και τους νεκρούς που έφυγαν από τις παρενέργειες των εμβολίων. Γιατί κι εδώ υπάρχουν νεκροί και σακατεμένοι. Μάλιστα κάπου διάβαζα για τον Εισαγγελέα Γεώργιο Τσιρώνη ο οποίος έμεινε φυτό μετά τον εμβολιασμό του.

Ο κ. Τσιόδρας γνωρίζει από πανδημίες. Γνωρίζει φυσικά και από ιούς. Και κυρίως γνωρίζει με σιγουριά τη προέλευσή τους. Μόλις στις 20 Ιανουαρίου του 2020 πριν καν ο ΠΟΥ ανακηρύξει τον ιό πανδημία (κάτι που έγινε στις 11 Μαρτίου 2020) ο κ. Τσιόδρας υπέγραφε μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της πανδημίας ήταν φυσικής προέλευσης και όχι εργαστηριακός.

Στον κ. Τσιόδρα λοιπόν ο οποίος τυγχάνει διακομματικής στήριξης εμπιστεύθηκαν τη ζωή τους εκτός από τα 11 εκατ. των Ελλήνων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Σακελλαροπούλου. Οφείλει λοιπόν ο κ. Τσιόδρας να υποδείξει στους προναφερθέντες εάν και πότε πρέπει να κάνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Το Χρόνο. Όλα είναι θέμα Χρόνου σ΄αυτή τη περίπτωση όταν έχουμε να κάνουμε με ζωές ανθρώπων. Και ιδιαίτερα όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι 12.834 ανώνυμοι Έλληνες. Είναι οι συγκεκριμένοι επώνυμοι κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί που έκαναν τα εμβόλια.

Υπάρχουν επίσης και πολλοί ξένοι ηγέτες και πολιτικοί που έχουν κάνει τα εμβόλια. Και όπως βλέπουμε καθημερινά όλο και πιο συχνά ανά το κόσμο εμφανίζονται πλήρως εμβολιασθέντες επώνυμοι άνθρωποι να είναι θετικοί στον ιό.

Εσείς κ. Τσιόδρα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και τους ψεκασμένους ανεμβολίαστους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Μόνο εσείς. Ο πρώτος ανάμεσα στους πρώτους των επιδημιολόγων της χώρας μας.

Απαντήστε στο ερώτημα του Χρόνου κ. Τσιόδρα γιατί μετά τους 6 μήνες ή τους 8 μήνες καθώς τα αντισώματα θα υποχωρούν οι “ανεμβολίαστοι” θα αυξάνονται κ. Τσιόδρα ακόμη και εάν είναι εμβολιασμένοι. Έχουμε ανάγκη να σας εμπιστευθούμε κ. Τσιόδρα. Δείξτε μας ότι έχετε τον έλεγχο του Χρόνου. Καθώς ο Χρόνος κυλά οι πλήρως εμβολιασθέντες μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους κ. Τσιόδρα.

Μαζί με το υπόλοιπο 87% του παγκόσμιου πληθυσμού…

Y.Γ> Κι αφού κάνουν την 3η δόση πείτε σας παρακαλώ κ. Τσιόδρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Αλέξη Τσίπρα και στην κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις θα πρέπει να κάνουν ακόμη ενόψει των μεταλλάξεων που έρχονται (ΒΕΤΑ, LAMDA, DELTA PLUS, etc. ) ώσπου να ανοσοποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του. Πόσες δόσεις κ. Τσιόδρα πρέπει να κάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να μη κινδυνεύει η ζωή τους; Πόσες ασφαλείς και χωρίς παρενέργειες δόσεις συνιστάται κ. Τσιόδρα στους προαναφερθέντες, εσείς που συνοδέψατε τον πρωθυπουργό της χώρας στον εμβολιασμό του, ο οποίος σας εμπιστεύθηκε-όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Σαν γιατρός κ. Τσιόδρα, πείτε σε δύο νέους ανθρώπους όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η κ. Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις εμβολίων πρέπει να κάνουν ώστε να είναι ασφαλείς. Πόσες; Και πότε;

Είναι θέμα χρόνου, κ. Τσιόδρα…

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ή ΈΝΑΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Είναι μερικές νύχτες που τρομάζω κι εγώ ο ίδιος με την οξυδέρκειά μου. Πλέον το πιστεύω ότι είχα γεννηθεί για μεγάλα κόλπα. Είναι αλήθεια ότι όλο αυτό το διάστημα παρότι γέρικος σκύλος έμαθα πολλά δίπλα στον καθηγητή Τσιόδρα.

Γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Διδάχθηκα την αξία του φόβου. Ο φόβος είναι τρομακτικό εργαλείο χειρισμού της μάζας.

Κι αυτό το διδάχθηκα όλο αυτό το διάστημα από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Βλέπεις όταν ήμουν μικρός δεν διάβαζα Ιστορία. Προτιμούσα να ασχολούμαι με τα κορίτσια του μπάσκετ παρά με τη μελέτη. Στάθηκα όμως τυχερός στη ζωή μου.

Η πανδημία μού άλλαξε τη ζωή. Παρέα με τον καθηγητή Τσιόδρα σταμάτησα να βλέπω τον κόσμο σαν τη γειτονιά μου στη Καισαριανή, τη μικρή μου πόλη. Ανακάλυψα ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο η Καισαριανή, η Αθήνα, η Ελλάδα, η Ευρώπη, η Κίνα, η Αμερική, η Ρωσία. Ανακάλυψα τη σημασία του παγκοσμιοποιημένου μου εαυτού και αισθάνομαι πλέον μία ανεξέλεγκτη, ατίθαση και διεγερτική αυτοπεποίθηση να με συνεπαίρνει. Αισθάνομαι μία ανδρική πληρότητα σαν τηλεοπτικός μονόλογος του Αλέξη Κούγια. Ο Αλέξης ήταν πάντα το πρότυπό μου. Ώσπου γνώρισα τον καθηγητή Τσιόδρα.

Ο Τσιόδρας μου δίδαξε τη Τέχνη του Φόβου πάνω στη μάζα. Έτσι μπορώ να τους λέω εμβολιασθείτε για να πετύχουμε την ανοσία. Είναι στιγμές που σκέφτομαι: Πως είναι δυνατόν να λέω ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός, που είναι εμβολιασμένος σε ποσοστό μόλις 13%, μπορεί να πετύχει παγκόσμια ανοσία με εμβόλια που κρατάνε 6 μήνες αλλά από τη στιγμή που οι άνθρωποι το πιστεύουν εγώ αισθάνομαι δυνατός σαν τηλεοπτικός μονόλογος του Αλέξη Κούγια.

Ειδικά χθες στη διάρκεια της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο αισθάνθηκα να λούζομαι στον Γουαδαλκιβίρ του μεγαλείου. Καθώς περνούσα δίπλα σε οξυδερκή κορμιά διασχίζοντας τους μεθυστικούς Κήπους του Μεγάρου άκουγα να ψιθυρίζουν “ο Χαρδαλιάς, ο Χαρδαλιάς….”

Άκουγα το όνομά μου σαν κονσέρτο του Sergei Rachmaninoff. Στους Κήπους του Μεγάρου ήτο διάχυτη μια αίσθηση μεγαλείου. Επρόκειτο σαφώς για το δικό μου μεγαλείο. Βέβαια Εγώ και το προσωπικό μου Εγώ στη διάρκεια της εορτής βρισκόμασταν σε υπηρεσία. Ω, ρε μεγαλεία. Γαμώ τα γαμώτα.

Με τη γνωστή οξυδέρκειά μου παρατήρησα ότι η παρέα της Νίκης Κεραμέως και πολλά άλλα κορίτσια δεν φορούσαν μάσκες.

Ελπίζω να μην μετέδωσαν η μία στην άλλη τον ιό γιατί εάν τις διασωληνώσω δεν πρόκειται να γλιτώσουν. Στο κάτω κάτω δεν έχουν στη κατοχή τους θεραπευτικά οικόπεδα όπως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Άγιος Εφραίμ ώστε να τύχουν της δέουσας προσοχής. Πιο τεκνά από τον Mick Jagger εξήλθαν της διασωληνώσεως.

Το μόνο αντίδοτο στη Covid 19-εξ όσων με πληροφορούν-είναι η ανάγνωση συμβολαιογραφικών πράξεων στις πολυτελείς σουίτες του Ευαγγελισμού. Πρόκειται για εξορκισμό στη Covid-19 και σε όλες τις μεταλλάξεις της.

Τελικά αυτός που είχε την ιδέα της πανδημίας είναι πολύ γατόνι. Που να φαντασθώ ότι θα μου έδινε κι εμένα ένα ρολάκι. Αλλά εγώ είμαι σαν τον Γιαννακόπουλο που τρύπωσε στη Μπόλτον. Το θέμα είναι να μη χωθώ. Γιατί εάν χωθώ μπορεί μια μέρα να με δείτε και στο Foxnews…Μια μέρα θα μας δείτε όλους εκεί…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Albert Bourla> Πότε ο κόσμος θα επιστρέψει στη «φυσιολογική ζωή», τι θα συμβεί με τα εμβόλια
“Πάνω” σε τέταρτο κύμα πανδημίας η εμβολιασμένη (82,4%) Βρετανία;> Για δέκατη συνεχόμενη ημέρα αυξάνονται οι μολύνσεις
Πρώην επικεφαλής του FDA> Ο κορωνοϊός και η αντιμετώπιση του “σκότωσε” την εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη
Οι Γερμανοί πολίτες αποχαιρετούν αποδοκιμάζοντας την Καγκελάριο που άδειασε δύο πρωθυπουργούς (Παπανδρέου-Σαμαρά) και άνοιξε τον δρόμο στον Τσίπρα
EKTAKTO> Kαι τώρα πλέον η Ισραηλινή κυβέρνηση στρέφει τις ελπίδες της στο κοκτέιλ αντισωμάτων Regeneron το οποίο θα λάβουν πρώτοι οι ανεμβολίαστοι ασθενείς
Η AUKUS έφερε ακόμα πιο κοντά Ελλάδα-Γαλλία> 3+1 γαλλικές φρεγάτες Belh@rra στο Πολεμικό Ναυτικό
Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ και δεκάδες μετασεισμοί στην Κρήτη> Νεκρός 62χρονος στο Αρκαλοχώρι και 15 τραυματίες
Wall Street Journal> Διέλυσαν και την αμφιλεγόμενη επιτροπή του Lancet που ερευνούσε την πραγματική προέλευση της Covid-19
Brandon Smith> Ο πόλεμος είναι ήδη στο κατώφλι μας
Αντώνης Σαμαράς> H διαχειρίστρια Μέρκελ και η ΝΔ ως ΠΟΤΑΜΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 17Ν για Μπακογιάννη>Tι έγραφε ο Κουφοντίνας για Πειραική-Πατραική, Χαλυβουργική και Λάρκο