kourdistoportocali.comNews DeskΕΜΒΟΛΙΑ COVID> Στο 98% η θνησιμότητα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Eμβολιασμός-φιάσκο και για τους υπόλοιπους [Truth or Fiction> Vaccines Protect Against Hospitalization & Death]

Breaking news

ΕΜΒΟΛΙΑ COVID> Στο 98% η θνησιμότητα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Eμβολιασμός-φιάσκο και για τους υπόλοιπους [Truth or Fiction> Vaccines Protect Against Hospitalization & Death]

Οι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της πανδημίας, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι επιστήμονες και οι διασημότητες επέλεξαν όλοι να αγνοήσουν τον ορισμό του εμβολίου. Τα εμβόλια εξ ορισμού κάνουν μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι να διεγείρουν την παραγωγή αντισωμάτων (και ειδικών για αντιγόνο κυττάρων). Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος με τη στρατηγική «μόνο εμβολιασμός» για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ότι κάνει μόνο ένα πράγμα.

Βy Chessmaster/ ΖeroHedge_Wednesday, Jan 19, 2022 – 14:08

Οι μεταλλάξεις συνεχίζουν να μαστίζουν τη στρατηγική που αφορά μόνο τα εμβόλια και γι’ αυτό τελικά ανοίγει η συζήτηση για τα από του στόματος αντιικά. Ο στόχος του εμβολίου είναι να εκπαιδεύσει το σώμα να προετοιμαστεί για μια λοίμωξη, ώστε να μπορέσει να εξαλείψει τη λοίμωξη τόσο γρήγορα ώστε ένα άτομο να μην έχει συμπτώματα. Οι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Τα εμβόλια και τα αντισώματα έχουν οφέλη μόνο στο ιογενές στάδιο της νόσου και αυτό το γεγονός χάνεται σε πολλούς που εσφαλμένα πιστεύουν ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν άμεσα τον θάνατο. Έχει δοθεί αδικαιολόγητη εξάρτηση από τα εμβόλια αντί για μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στην πανδημία που περιλαμβάνει μάσκες, αερισμό, δοκιμές εξουδετερωτικών αντισωμάτων, από του στόματος αντιικά και θεραπευτικά.

The Base Security Analogy – Ποιος είναι ο πραγματικός ήρωας;

Τα εμβόλια από πολλές απόψεις είναι ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας που υπάρχει σε μια στρατιωτική βάση. Οραματιστείτε το ανοσοποιητικό σύστημα να επιβλέπει την ασφάλεια της βάσης και διαθέτει μια ποικιλία εργαλείων για την άμυνα. Οι κάμερες γύρω από τον φράχτη έχουν σχεδιαστεί για να συλλαμβάνουν μια εχθρική δύναμη σε μια συγκεκριμένη περιοχή και στη συνέχεια να στέλνουν μια ομάδα απόκρισης για να συναντήσουν τον εχθρό. Εάν ο εχθρός αποφύγει την πρώτη γραμμή άμυνας και μπει μέσα στην περίμετρο, θα στοχεύσει την εντολή και τον έλεγχο για να εμποδίσει την ικανότητα της βάσης να τοποθετήσει μια συντονισμένη άμυνα. Μόλις ειδοποιηθούν, οι ομάδες απόκρισης πρέπει να ενεργήσουν πολύ γρήγορα. Διαφορετικά, ο εχθρός θα βγάλει νοκ άουτ τη διοίκηση και τον έλεγχο στο αρχηγείο. Εάν ο εχθρός είναι σε θέση να χτυπήσει έξω την εντολή και τον έλεγχο, το επόμενο βήμα του είναι το καταφύγιο με όλα τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για να αναγκάσει την παράδοση.

Ένα εμβόλιο είναι σαν να έχεις μισθοφόρους στρατιώτες αντισωμάτων τοποθετημένους ακριβώς μέσα στον φράχτη σε μια περιοχή που ξέρεις ότι ο εχθρός πρόκειται να επιτεθεί. Δεν ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η εχθρική δύναμη ή πότε ή πού θα επιτεθούν, αλλά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα κινητοποίησης σε σχέση με τη χρήση μόνο καμερών ασφαλείας για την ανίχνευση της επίθεσης και μετά την ταχύτητα στην άμυνα.

Αν υποθέσουμε ότι ένα τεράστιο ιικό φορτίο ή ένα μεγάλο κύμα εχθρού εξουδετερώνει τα στρατεύματα των μισθοφόρων αντισωμάτων και δημιουργεί μια σημαντική μόλυνση, εναπόκειται στα άλλα στρώματα άμυνας να προστατεύσουν τη βάση από βλάβη. Τα αντισώματα των μισθοφόρων απλώς παρέχουν ένα πλεονέκτημα στην αρχική φάση της επίθεσης, αν η πτώση της βάσης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα άλλα στρώματα άμυνας.

Στον κόσμο του Fauci, αποκαλεί τους μισθοφόρους που καταστράφηκαν και άφησαν τον εχθρό να φτάσει στις πύλες του καταφυγίου ήρωες της ιστορίας αντί για τις τακτικές δυνάμεις που ήταν σε θέση να ανατρέψουν τον εχθρό στο καταφύγιο. Το εμβόλιο είναι ο ήρωας μόνο όταν προστατεύει από τη μόλυνση. Ο ισχυρισμός ότι το εμβόλιο είναι ο ήρωας για κάτι που έχει επιτύχει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου δεν είναι πιο δίκαιο από το να κατηγορείς το εμβόλιο για τους θανάτους από λοιμώξεις. Είναι το εμβόλιο αποτυχημένο λόγω θανάτων από πρωτοφανείς λοιμώξεις; Όχι βέβαια γιατί το σπαθί κόβει αμφίδρομα. Τα εμβόλια συσχετίζονται με τη θνησιμότητα, αλλά δεν αποτελούν αιτία πρόληψης, όπως θα ήθελαν να πιστεύετε πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και όχι τον θάνατο

Η ιδέα ότι οι εμβολιασμοί μπορούν να αποτρέψουν τον θάνατο είναι μια στατιστική ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο έγκαιρα και πετάμε ό,τι γνωρίζουμε για τις υποκείμενες παθήσεις εντελώς έξω από το παράθυρο. Όταν το CDC καθόρισε αυτή την ταξινόμηση που συνδυάζει τη νοσηλεία και τον θάνατο, ήταν για δραματικό αποτέλεσμα να τονίσει μια διαφορά ώστε να ενθαρρύνει τους εμβολιασμούς δείχνοντας ένα χάσμα στην πιθανότητα θανάτου.

Σίγουρα δεν υπήρχε καμία επιστημονική λογική, καθώς οι ρυθμοί με τους οποίους τα μη εμβολιασμένα και τα εμβολιασμένα άτομα προχωρούν από τη νοσηλεία στο θάνατο είναι σχεδόν ακριβώς τα ίδια. Αυτή η ολοκληρωμένη ταξινόμηση τελικά απέτυχε και βοήθησε ένα κίνημα Anti Vaxx να φτάσει σε κρίσιμη μάζα αφού η επίτροπος του CDC Δρ. Rochelle Walensky επινόησε τη φράση «πανδημία των μη εμβολιασμένων» και στη συνέχεια ζήτησε από τον Biden να την απηχήσει. Αυτό δημιούργησε στίγματα στην πανδημική προσέγγιση αφήνοντας χώρο μόνο για δύο πολικές αντίθετες ιδεολογίες. Η ιδέα της επιδίωξης θεραπειών σε συνδυασμό με εμβόλια απουσίαζε εντελώς από την αφήγηση. Και οι δύο πλευρές άρχισαν να διαστρεβλώνουν δεδομένα για να ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις τους και σε πολλές περιπτώσεις απλώς δεν ήταν ακριβή.

Είναι ανειλικρινές να σύρουμε την κατάσταση του εμβολιασμού στη συζήτηση για τη θνησιμότητα, η οποία από την αρχή της πανδημίας αφορούσε πάντα άτομα με υποκείμενες παθήσεις. Αντίθετα, δεν ήταν σωστό για τους ανθρώπους να λένε συνοπτικά ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και δεν λειτουργούν παρά τις σωρούς επιστημονικών στοιχείων για το αντίθετο. Δυστυχώς, το μήνυμα της κοινής λογικής της κυκλοφορίας αντιικών από του στόματος στην αγορά μαζί με ολοκληρωμένες δοκιμές για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού χάθηκε εντελώς.

Εμβόλια μικρής αξίας για ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς

Οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν την αλήθεια ότι τα εμβόλια λειτουργούν για άτομα με ικανό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά το όφελος μετριέται σε ημέρες και ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου. Εάν έχετε υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και έχετε ανοσία σε κίνδυνο, τα εμβόλια προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία. Μελέτες από το University of Pittsburgh έδειξαν δραματική μείωση των εξουδετερωτικών αντισωμάτων.

«Ενώ το 98,1% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας παρήγαγαν αντισώματα μετά τον εμβολιασμό, μόνο το 37,2% των εμβολιασμένων ασθενών με μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων ήταν θετικοί για αντισώματα. 54,7% των ασθενών με καρκίνο του αίματος. Το 82,4% των ασθενών με καρκίνο συμπαγούς όγκου και το 83,8% των ασθενών με αυτοάνοσες διαταραχές. Αντίθετα, το 94,6% των ασθενών με HIV δημιούργησαν αντισώματα.

Μεταξύ των ασθενών με μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων, οι ασθενείς με μεταμόσχευση πνεύμονα είχαν ιδιαίτερα κακή ανταπόκριση στον εμβολιασμό, με μόνο το 22,2% να παράγει αντισώματα. Οι ασθενείς με μεταμόσχευση ήπατος τα πήγαν καλύτερα, με το 60,6% των συμμετεχόντων στη μελέτη να παράγει αντισώματα μετά τον εμβολιασμό. Οι ασθενείς που έλαβαν το μόσχευμά τους πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είχαν λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθούν στον εμβολιασμό από εκείνους που είχαν μεταμοσχευθεί νωρίτερα».

Αυτή η αλήθεια για τα χαμηλά αντισώματα σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις φαίνεται να είναι ο κρίκος που λείπει που θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κοιτάζουν περισσότερο από τα εγκεκριμένα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται μόνο σε περιβάλλον εξωτερικών ασθενών. Το κοκτέιλ της Regeneron έδειξε ποσοστό θνησιμότητας 24% έναντι 30% στο πρότυπο περίθαλψης σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Ήταν σε θέση να σώσει 6 άτομα για κάθε 100 άτομα που υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Αν διαβάζετε αυτό το σκεπτικό καλά, δεν είναι τόσο ωραίο, έχετε δίκιο, αλλά είναι κάτι.

Είναι η πανδημία των ατόμων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις

Μια ματιά στις επαναστατικές λοιμώξεις της Πολιτείας της Ουάσιγκτον δείχνει τρομακτικά δεδομένα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που καλύπτονται από δεδομένα «υπό διερεύνηση».

Ο αναφερόμενος αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων που πεθαίνουν με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις είναι 63 – 65%, αλλά το 33-35% βρίσκεται υπό έρευνα εδώ και μήνες χωρίς καμία επίλυση του αριθμού για πιθανούς πολιτικούς λόγους.

Γιατί δεν είναι διαφανείς και δεν μας δείχνουν τον πραγματικό αριθμό; Η προσαρμογή αποκαλύπτει ένα τρομακτικό στατιστικό. Η προσαρμογή για «υπό διερεύνηση» υποθέτοντας την ίδια κατανομή μεταξύ μη υποκείμενων παθήσεων και υποκείμενων παθήσεων αποκαλύπτει ότι η κατανομή θνησιμότητας ανέρχεται περίπου στο 98% για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Αυτό είναι δύσκολο να καταπιεί κανείς, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια βοηθούν ελάχιστα άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Με μια τέτοια έμφαση από την κυβέρνηση σε αυτόν τον πληθυσμό ασθενών, είναι λυπηρό που δεν χρησιμοποιούν ή δεν προωθούν την εγκεκριμένη από την EUA τεστ εξουδετέρωσης αντισωμάτων cPass για να διαχωρίσουν τους προστατευόμενους από τους απροστάτευτους προσδιορίζοντας ποιος έχει στείρωση ανοσίας και ποιος όχι. Αυτή είναι πραγματικά μια πανδημία ανθρώπων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε αυτήν την αλήθεια τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να βρούμε μια λύση.

CDC>Περιστρεφόμενα δεδομένα εμβολίων

Στις αρχές Αυγούστου 2021, το CDC κυκλοφόρησε με μια έκθεση που έδειξε την επιτυχία του εμβολίου με μεγάλη διαφορά με βάση την παραλλαγή άλφα που έδειξε μια συγκλονιστική μείωση της νοσηλείας κατά 29 φορές σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα πρωτοποριακά κρούσματα από την Delta άρχισαν να αυξάνονται εκθετικά και ήταν σαφές από το ισραηλινό κύμα εκείνη την εποχή ότι η Delta θα μείωνε τελικά αυτό το στατιστικό στοιχείο καθώς οι εμβολιασμοί εξασθενούσαν.

Η διαφορά στις νοσηλείες έχει μειωθεί δραματικά σε 17 φορές σε σχέση με τους εμβολιασμούς σε μόλις 4 μήνες, επειδή τα δεδομένα του CDC για τα οποία μιλάει ο Fauci αφορούσαν την περίοδο που έληξε τον Νοέμβριο, κάτι που δεν συνέβαλε στο τρέχον κύμα Omicron. Τώρα οι πιο πρόσφατοι αριθμοί της Πολιτείας της Ουάσιγκτον τοποθετούν τον κίνδυνο νοσηλείας μεταξύ 8 και 11 φορές λιγότερο με ένα εμβόλιο. Καθώς τα εμβόλια μειώνονται, αυτή η μέτρηση θα συνεχίσει να μειώνεται, διαβρώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα δεδομένα από το CDC.

Αν το CDC δεν είχε πολιτικοποιήσει τα εμβόλια και δεν έκανε σωστή σύγκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ποσοστών νοσηλείας και απλώς είχε ισοπεδωθεί με τους ανθρώπους αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις εντολές εμβολίων, θα είχε ανοίξει διάλογο για μετριοπάθεια. Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα πολύ χρήσιμο επίπεδο προστασίας, αλλά είναι πολύ προφανές από την αύξηση των νέων λοιμώξεων ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αμφισβητείται και θεωρείται ότι είναι περίπου 70% αποτελεσματικό κατά της νοσηλείας, καθιστώντας τους ανθρώπους μόνο 3-4 φορές λιγότερο πιθανό να γίνουν νοσηλευόμενος.

Πρόληψη νοσηλείας χωρίς εμβόλια

Η νέα παραλλαγή Omicron έχει ρίξει τα παγκόσμια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε κρίση. Η παραλλαγή αποφεύγει εύκολα το εμβόλιο σε πάνω από το 60% των περιπτώσεων με ορισμένα μέτρα, καθιστώντας το εξαιρετικά αναποτελεσματικό στον έλεγχο της εξάπλωσης στην κοινότητα. Τα μόνα εργαλεία που έχουν απομείνει είναι τα από του στόματος αντιικά και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Στην πρώτη θέση είναι το Paxlovid της Pfizer και το Molnupiravir της Merck. Για το Paxlovid υπάρχουν περιορισμοί στην ταξινόμηση των ατόμων που μπορούν να λάβουν συνταγές καθώς και περιορισμοί στη δοσολογία. Το φάρμακο χρησιμοποιείται καλύτερα κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χορηγηθεί 5 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Χωρίς ένα ισχυρό δίκτυο δοκιμών ή ένα τεστ που μπορεί να προσδιορίσει την κατάσταση μόλυνσης νωρίτερα, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα από του στόματος αντιιικά διαλύματα είναι αυτό που ψάχναμε.

Ένας νεοεισερχόμενος είναι η Tollovir και η εταιρεία που το αναπτύσσει, η Todos Medical, πρόκειται να διαβάσει μια βασική κλινική δοκιμή φάσης 2 σε λιγότερο από 10 ημέρες με εξαιρετικά δεδομένα που αναμένεται να είναι εξαιρετικά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο NewsMax. Έχουν έναν αναστολέα πρωτεάσης 3CL ακριβώς όπως το Paxlovid. Μέχρι την ανάγνωση των δεδομένων, υπάρχουν μόνο κομμάτια ενός παζλ που δείχνουν έναν πολύ ασφαλή ιικό αναστολέα που στοχεύει την πρωτεάση 3CL με τον ίδιο τρόπο όπως ο αναστολέας πρωτεάσης 3CL της Pfizer Paxlovid.

Growing 3CL Protease Inhibitor Usage – Ivermectin & Tollovid

Εκτός από το Paxlovid, δεν υπάρχουν ισχυρισμοί εγκεκριμένοι από το 3CL FDA για τη θεραπεία του COVID-19. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνδέουν τις κουκκίδες με αναστολείς πρωτεάσης 3CL εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα ήταν το Ivermectin που έχει γίνει σύμβολο της αλληλεγγύης Anti Vaxxer καθώς αυτή η ομάδα απαιτεί οικονομικά αποδοτικές, κοινή λογική, αντιεξουσιαστικές λύσεις που δεν περιλαμβάνουν τρύπημα. Οι άνθρωποι είναι ανένδοτοι ότι λειτουργεί και έχει πιστούς θαυμαστές που το χρησιμοποιούν προληπτικά.

Η επιστήμη υποστηρίζει τους αναστολείς 3CL που χρησιμοποιούνται στον COVID-19 και γι’ αυτό το φάρμακο της Pfizer Paxlovid έλαβε πρόσφατα έγκριση, καθώς είναι 89% αποτελεσματικό στην πρόληψη νοσηλείας και θανάτου από άτομα που έχουν ήδη μολυνθεί και κινδυνεύουν. Η Pfizer αρχικά δεσμεύτηκε σε 180.000 δόσεις μόνο τον Δεκέμβριο, κάτι που δεν επαρκεί ως θεραπεία πρώτης γραμμής με περισσότερες από ένα εκατομμύριο νέες μολύνσεις COVID-19 σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν περιορισμοί προσφοράς και είναι μόνο για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε σοβαρή ασθένεια. Αυτό θέτει το ερώτημα για τους άλλους που δεν μπορούν να πάρουν το φάρμακο, που κινδυνεύουν ή που δεν θέλουν να υπομείνουν συμπτώματα γρίπης

Ο επόμενος νέος αναστολέας πρωτεάσης 3CL ονομάζεται Tollovid, αλλά σε αντίθεση με το Ivermectin δεν απαιτεί ιατρική συνταγή επειδή είναι συμπλήρωμα διατροφής. Έχει τον ισχυρισμό του FDA για αναστολέα πρωτεάσης 3CL και υποστήριξη του ανοσοποιητικού, αλλά δεν μπορούν να το επισημάνουν και να πουν ότι λειτουργεί στον COVID-19 παρά τα στοιχεία για το όπλο καπνίσματος. Ενώ το συμπλήρωμα είναι πολύ ακριβό σε συγκρίσιμη βάση με το Ivermectin, αν καταλήξει να λειτουργεί για ένα άτομο, τότε αξίζει κάθε δεκάρα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών των καταναλωτών υποδηλώνει ότι λειτουργεί σαν γοητεία – ακριβώς όπως το Paxlovid. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις ή/και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Paxlovid, έναν συνταγογραφούμενο αναστολέα πρωτεάσης 3CL, αλλά η Tollovid καθιστά την πρόσβαση απλή με τρόπους απευθείας παραγγελίας από το www.mytollovid.com ή το www.amazon.com. Ακόμη και για όσους μπορούν να πάρουν το Paxlovid, είναι δύσκολο να πάρουν το φάρμακο λόγω προβλημάτων εφοδιασμού, αλλά και επειδή οι συνταγές απαιτούσαν θετικό τεστ PCR.

Ανάγκη για Αλήθεια & Θεραπεία

Η αλήθεια έχει λυγίσει και έχει τεντωθεί σε σημείο που οι άνθρωποι δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Πριν κλείσουν τα μάτια στα εμβόλια, οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι άξιοι της αλήθειας και για μερικούς ανθρώπους είναι σωστό για τον τρόπο ζωής τους, εφόσον αναλαμβάνουν τους κινδύνους. Αυτή η διαφάνεια έλειπε πολύ και η συνέχιση της αφήγησης ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τον θάνατο εξακολουθεί να προκαλεί νευρικότητα σε μεγάλο μέρος του έθνους. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί και βλέπουν μόνο άτομα με υποκείμενες παθήσεις να πεθαίνουν. Τα εμβόλια σας δίνουν ένα ωραίο πλεονέκτημα έναντι της νοσηλείας και εκεί τελειώνει το όφελος και επειδή είναι τόσο παροδικό, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι μια άμεση αντίδραση σε ένα εμβόλιο και όχι κάτι που εκδηλώνεται μήνες ή χρόνια αργότερα.

Η διοίκηση πρέπει να πει την αλήθεια ότι τα εμβόλια δεν είναι όλα όσα πίστευαν ότι θα ήταν και η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται πολύ γρήγορα. Το ζήτημα ήταν το ένα κομμάτι μηνυμάτων της κυβέρνησης που έχει εκτοπίσει την κριτική ανάπτυξη στα από του στόματος αντιικά φάρμακα. Η κυβέρνηση φαίνεται να παραχωρεί στον COVID και ελπίζει σε ένα θαύμα ανοσίας της αγέλης Omicron. Εάν ανήκετε στην ομάδα των ατόμων που δεν θέλουν να λάβουν την πιθανότητα 10% – 30% να πάρουν το Long Covid από την Omicron, τότε ένας άμεσα διαθέσιμος διατροφικός αναστολέας πρωτεάσης 3CL μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός.

>

Truth or Fiction: Vaccines Protect Against Hospitalization & Death

by chessmaster
Wednesday, Jan 19, 2022 – 14:08

 

During this entire pandemic politicians, reporters, scientists, and celebrities have all chosen to ignore the definition of a vaccine.  Vaccines by their definition do only one thing and that is stimulate the production of antibodies (and antigen-specific cells).  This is the essence of the problem with the “vaccination only” strategy to tackle the pandemic is that it does only one thing.  Mutations continue to plague the vaccine-only strategy which is why conversation about oral antivirals is finally opening up.  The goal of the vaccine is to train the body to prepare for an infection so that it can stomp out the infection so fast that a person doesn’t get symptomatic. Breakthrough infections are really a manifestation of vaccinations that simply didn’t work. Vaccines and antibodies only have benefit in the viral stage of the disease and this fact is lost on many who incorrectly believe vaccines prevent death directly. Undue reliance has been placed on vaccines instead of a multi-layered approach to the pandemic that includes masks, ventilation, neutralizing antibody testing, oral antivirals, and therapeutics.

The Base Security Analogy – Who’s the Real Hero?

Vaccines in many ways are analogous to the security system in place on a military base.  Envision the immune system overseeing base security, and it has a variety of tools to mount a defense. The cameras around the fence are designed to pick up an enemy force in a specific area and then send out a response team to meet the enemy.  If the enemy evades the first line of defense and gets inside the perimeter it will target the command and control to thwart the base’s ability to mount a coordinated defense.  Once alerted, the response teams needs to act very fast; otherwise, the enemy will knock out the command and control at the headquarters. If the enemy is able to knock out the command and control, its next step is the bunker with all the prized assets in order to force the surrender.

A vaccine is like having mercenary antibody troops positioned right inside the fence in an area you know the enemy is going to attack. You don’t know how large the enemy force is or when or where they will attack but it’s a big mobilization advantage over using just security cameras to detect the attack and then speed to the defense. Assuming a massive viral load or large wave of enemy overpowers the mercenary antibody troops and creates a breakthrough infection, it’s up to the other layers of defense to protect the base from harm.  The mercenary antibodies simply provide an advantage in the beginning phase of the attack, whether the base falls is entirely dependent upon the other layers of defense.  In Fauci’s world, he’s calling the mercenaries that got overrun and let the enemy get to the gates of the bunker the heros of the story instead of the regular forces that were able to thwart the enemy at the bunker. The vaccine is only the hero when it protects against infection. Claiming the vaccine is the hero for something that an individual’s immune system has accomplished is no fairer than blaming breakthrough infection deaths on the vaccine.  Is the vaccine a failure because of breakthrough infection deaths?  Of course not because the sword cuts both ways.  Vaccines are correlated to mortality but not a cause of preventing it, as many government officials would have you believe.

Vaccines Reduce Hospitalization Not Death

The idea that vaccinations can prevent death is a statistical illusion using a snapshot in time and throwing what we know about underlying conditions completely out of the window. When the CDC set up this classification which lumps hospitalization and death together, it was for dramatic effect to highlight a difference so as to encourage vaccinations by showing a chasm in the likelihood of death. There certainly wasn’t any scientific rationale as the rates at which unvaccinated and vaccinated individuals progress from hospitalization to death are almost exactly the same. This all encompassing classification ultimately backfired and helped an Anti Vaxx movement reach critical mass after CDC commissioner Dr. Rochelle Walensky coined the phrase a “pandemic of the unvaccinated” and then had it echoed by Biden.  This created stigmas in the pandemic approach leaving room for only two polar opposite ideologies. The idea of pursuing therapies in conjunction with vaccines was completely absent from the narrative.  Both sides started twisting data to suit their beliefs and in many cases they just weren’t accurate.

It’s disingenuous to drag vaccination status into the conversation about mortality, which from the beginning of the pandemic has always been about people with underlying health conditions. Conversely, it wasn’t right for people to summarily say the vaccines are unsafe and don’t work despite the mounds of scientific evidence to the contrary. Unfortunately, the common sense message of bringing oral antivirals to market along with comprehensive testing to evaluate vaccination efficacy was completely lost.

Vaccines of Little Value to Immunocompromised Patients

People need to hear the truth that vaccines do work for people with competent immune systems, but the benefit is measured in days and ONLY during the viral stage of the disease. If you have underlying medical conditions and are immune compromised the vaccines offer little to no protection.  Studies from the University of Pittsburgh showed a dramatic reduction in neutralizing antibodies.

“While 98.1% of the health care workers produced antibodies after vaccination, only 37.2% of the vaccinated solid organ transplant patients were positive for antibodies; 54.7% of the blood cancer patients; 82.4% of those with solid tumor cancer and 83.8% of patients with autoimmune disorders. In contrast, 94.6% of patients with HIV made antibodies.

Among patients with solid organ transplants, lung transplant patients had a particularly poor response to vaccination, with only 22.2% producing antibodies. Liver transplant patients fared best, with 60.6% of study participants producing antibodies after vaccination. Patients who received their transplant less than a year ago were less likely to respond to vaccination than those transplanted earlier.”

 

This truth about low antibodies in people with underlying medical conditions seems to be the missing link that could bridge the divide.  People need to look no further than the approved monoclonal antibodies only given in an outpatient setting. Regeneron’s cocktail showed a 24% mortality rate versus 30% in the standard of care in people with underlying medical conditions. It was capable of saving 6 people for every 100 people treated. If you are reading this thinking well that’s not that great, you are correct but it’s something.

It’s the Pandemic of People with Underlying Medical Conditions

A look into Washington State’s breakthrough infections shows horrifying data for people with underlying medical conditions that is being masked by data “under investigation.” The reported number of vaccinated people dying with underlying medical conditions is 63 – 65% but 33- 35% have been under investigation for months with no resolution to the number for likely political reasons.  Why don’t they be transparent and show us the real number?  Adjustment reveals a horrifying statistic.  Adjusting for under “investigation” assuming the same distribution between no underlying conditions and underlying conditions reveals that the mortality distribution goes up to about 98% for people with underlying medical conditions. This is a hard number to swallow, but the truth is that vaccines do little to help people with underlying medical conditions.  With such a government emphasis on this patient population it’s sad that they don’t use or promote the EUA-approved cPass neutralizing antibody test to segregate the protected from the unprotected by determining who has sterilizing immunity and who doesn’t.  This is truly a pandemic of people with underlying medical conditions and the quicker we come to grips with this truth the quicker we can find a solution.

 

CDC Spins Vaccine Data

In early August 2021 the CDC came out with a report that showed the success of the vaccine by a wide margin based on the alpha variant that showed a shocking reduction of hospitalization by 29 times over unvaccinated. During this period breakthrough cases from Delta were starting to rise exponentially and it was clear from the Israeli wave at the time that Delta would eventually diminish this statistic as the vaccinations waned.  The differential in hospitalizations has dramatically come down to 17 times over vaccinated in just 4 months because the CDC data Fauci is talking about was for the period ending in November which didn’t factor in the current Omicron wave. Now Washington State’s most recent numbers place the risk of hospitalization between 8 – 11 times less with a vaccine.  As vaccines wane this metric will continue to decline further eroding people’s confidence in the data from the CDC.

Had the CDC not politicized vaccines and did a proper comparison between vaccinated and unvaccinated rates of hospitalization and just leveled with people instead of trying to justify vaccine mandates it would have opened up dialogue for moderation. Vaccines represent a very useful layer of protection, but it’s very obvious by the surge in new infections that the effectiveness of the vaccine is in question and thought to be about 70% effective against hospitalization, making people only 3-4 times less likely to become hospitalized.

Preventing Hospitalization without Vaccines

The new Omicron variant has thrown world healthcare systems into crisis. The variant easily evades the vaccine in over 60% of the cases by some measures, making it extremely ineffective at controlling community spread.  The only tools left are the oral antivirals and the monoclonal antibodies.  In the lead are Pfizer’s Paxlovid and Merck’s Molnupiravir.  For Paxlovid there are limitations on the classification of people that can get prescriptions as well as limitations on dosing.  The drug is best used during the viral stage of the disease which means it needs to be administered 5 days from symptom onset.  Without a robust testing network or a test that can determine infection status sooner it’s hard to think that these oral antiviral solutions are what we were looking for.

One new entrant is Tollovir and the company developing it, Todos Medical, is slated to read out a key phase 2 clinical trial in less than 10 days with what is expected to be exceptional data according to a recent NewsMax interview.  They have a 3CL protease inhibitor just like Paxlovid.  Until the data readout there are just pieces of a puzzle that show a very safe viral inhibitor that targets the 3CL protease in very much the same fashion as Pfizer’s 3CL protease inhibitor Paxlovid.

Growing 3CL Protease Inhibitor Usage – Ivermectin & Tollovid

Other than Paxlovid, there are no 3CL FDA approved claims for COVID-19 therapy.  However people have been connecting the dots with 3CL protease inhibitors for quite some time.  First there was Ivermectin that has become a symbol of Anti Vaxxer solidarity as this group demands cost-effective, common sense, anti-authoritarian solutions that don’t include a jab. People are adamant that it works and it has a devout following using it prophylactically.  The science supports 3CL inhibitors used in COVID-19 which is why Pfizer’s drug Paxlovid recently received approval, being 89% effective in preventing hospitalization and death from those already infected and at risk. Pfizer initially only committed to 180,000 doses in December which is hardly sufficient as a first line therapy with over a million new COVID-19 infections on a daily basis.  There are supply constraints and it’s only for people with underlying medical conditions who are at risk of progressing to severe disease.  This begs the question about the others who can’t get the drug, who are at risk, or who don’t want to endure flu-like symptoms

 

 

The next new 3CL protease inhibitor is called Tollovid but unlike Ivermectin it doesn’t require a prescription because it’s a dietary supplement.  It has the FDA claim of a 3CL protease inhibitor and immune support, but they can’t label it and say it works on COVID-19 despite the smoking gun evidence.  While the supplement is very expensive on a comparable basis to Ivermectin, if it ends up working for a person, then it’s worth every penny since the vast majority of consumer reviews suggests that it works like charm – just like Paxlovid.  Most people don’t have underlying medical conditions and/or cannot get access to Paxlovid, a prescription 3CL protease inhibitor, but Tollovid makes the access simple with ways to order directly from www.mytollovid.com or www.amazon.com.  Even for those who can get Paxlovid, its difficult to get the drug because of supply issues, but also because the prescriptions required a positive PCR test.

 

Need for Truth & Treatment

The truth has been bent and stretched to the point where people don’t know what to believe anymore. Before turning a blind eye to vaccines people should realize they are not meritless and for some people it’s right for their lifestyle as long as they assume the risks.  That transparency has been sorely lacking and continuing with the narrative that vaccines prevent death is still striking a nerve with much of the nation.  People are not blind and see only people with underlying conditions die.  Vaccines give you a nice advantage against hospitalization and that’s where it’s benefit ends, and because it’s so transient people should also realize that vaccine injury is an immediate reaction to a jab not something that manifests itself months or years later.  The administration needs to tell the truth that vaccines aren’t all that they thought they would be and their effectiveness wanes very quickly.  The issue has been the government’s one track messaging that has displaced critical development on oral antivirals. The government seems to be conceding to COVID and hoping for an Omicron herd immunity miracle.  If you are in the group of people who don’t want to take the 10% – 30% chance of getting Long Covid from Omicron, then a readily available nutraceutical 3CL protease inhibitor might be just what the doctor ordered.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories
Σ’ αυτή τη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία λογική, καμία αισθητική, απουσιάζουν ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια. Πως μπορούν οι 3 πρώην να το κάνουν στον εαυτό τους όλο αυτό;
Όταν  η Βίβλος του Συντηρητικού Κόσμου, ο The Spectator και η Βίβλος του Ιατρικού Κόσμου, το The British Medical Journal, σημαίνουν συναγερμό κάτι συμβαίνει εκεί έξω…