kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO> To Iσραήλ βάζει και την Ελλάδα σε τουριστική καραντίνα!

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

EKTAKTO> To Iσραήλ βάζει και την Ελλάδα σε τουριστική καραντίνα!

Το μετέδωσε τώρα-Σάββατο μεσημέρι 17 Ιουλίου 2021-ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός KΑΝ

To Ισραήλ ετοιμάζεται να προσθέσει και την Ελλάδα στους προορισμούς από τους οποίους όταν οι Ισραηλινοί θα επιστρέφουν στη πατρίδα τους θα μπαίνουν σε καραντίνα μεταδίδει μόλις τώρα το KAN.

Γράφει ο Jim Morrison

Σε πιθανό πλήγμα για τους καλοκαιρινούς παραθεριστές, το Ισραήλ αναμένεται να προσθέσει την Ελλάδα στον κατάλογο των χωρών που απαιτούν πλήρη καραντίνα για όλους τους επαναπατριζόμενους, ανέφερε το Σάββατο ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Kan-μόλις τώρα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αναμεταδίδει σε ζωντανή μετάδοση που λέμε.

Το ρεπορτάζ του KAN ανέφερε ότι η κίνηση εξετάστηκε από αξιωματούχους του Ισραήλ μετά την αύξηση των ποσοστών μόλυνσης στην Ελλάδα, καθώς και από ορισμένες περιπτώσεις που βρέθηκαν από παραθεριστές που έφτασαν πίσω στο Ισραήλ από την Ελλάδα.

Η Ελλάδα έχει σημειώσει μια πρόσφατη άνοδο σε νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και οι αξιωματούχοι της χώρας (τους δικούς μας κλαρινογαμπρούς εννοεί)  θεώρησαν ότι γι αυτό ευθύνεται η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Delta του coronavirus, καθώς και οι πολυσύχναστοι χώροι διασκέδασης.

Η προσθήκη της Ελλάδας στον κατάλογο χωρών του Ισραήλ που απαιτούν πλήρη καραντίνα θα ήταν πλήγμα για την ελληνική τουριστική βιομηχανία εκεί.

Η Ελλάδα είναι ένας απίστευτα δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Ισραηλινούς. Σύμφωνα με το ΚΑΝ, υπάρχουν 200-230 πτήσεις μεταξύ των δύο εθνών κάθε εβδομάδα.

Λίγο πριν το Κουρδιστό Πορτοκάλι έγραφε>

Tην ώρα που το θαυματουργό φάρμακο του Ευαγγελισμού μετά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ανασταίνει και τον Μοναχό Εφραίμ, ο οποίος εξήλθε της Εντατικής πιο τεκνό από τον Mick Jagger και πιο ξαλαφρωμένος από μερικά ιερά οικόπεδα- τα οποία διαμοιράσθησαν για θεραπευτικούς λόγους ενθάδε κι εκείθεν-, ο σκληροτράχηλος υφυπουργός Προστασίας με το κοσμοπολίτικο όνομα Hardalias επιβάλλει lockdown στον ελληνικό τουρισμό και για το έτος 2021 κάτω από τις οδηγίες του καθηγητή Σύψα.

Πανικόβλητοι οι τουρίστες του νησιού τηλεφωνούν απεγνωσμένα στα τουριστικά γραφεία και από στόμα σε στόμα δύο ελληνικές λέξεις διαχέονται σαν ιός στον πλανήτη.

Η μία είναι Hardalias και η άλλη είναι η αγαπημένη ελληνική λέξη που μαθαίνουν εύκολα όλοι οι τουρίστες και δεν είναι το syrtaki.

Σε όλο τον πλανήτη λοιπόν το μυκονιάτικο lockdown μεταδίδεται πιο γρήγορα από τη μετάλλαξη Delta με αποτέλεσμα η βαριά μας βιομηχανία του τουρισμού (αυτό το σύντομο ανέκδοτο) να κλατάρει για ένα ακόμη καλοκαίρι.

Το χειμώνα εάν ζούμε θα περιμένουμε στην ουρά για να δουλέψουμε με 3 ευρώ την ώρα στις νόμιμες χασισοφυτείες του Καρανίκα την ώρα που ο Τσίπρας της Σχολής Ηill και του Ιδρύματος Clindon επικρίνει τον Μητσοτάκη γιατί λέει δεν έχει εμβολιάσει δια της βίας το 70% των Ελλήνων!

Πονηρός και πρόθυμος ο βλάχος από τα Τζουμέρκα τα δίνει όλα για να γίνει αρεστός ώστε να επανέλθει στην εξουσία και να μας οδηγεί με την απόχη στα θεραπευτικά κέντρα εμβολιασμού του Σύριζα.

Aνάμεσα στους Έλληνες εγκλωβισμένους στο νησί ο επιχειρηματίας Κώστας Μαστοράκης (στη φωτό κάτω με τον γνωστό Dj Black Coffee που έδωσε ρέστα στο θρυλικό SantAnna), ο πολεμικός ανταποκριτής του Πρώτου Θέματος Διονύσης Θανάσουλας, ο συγγραφέας του Mυκονιάτικου Great Reset, Νίκος Καραχάλιος, και τα κορίτσια από τη Σουηδία που βλέπετε οι οποίες παρότι δεν έκαναν lockdown στη πατρίδα τους ήρθαν στην Ελλάδα και αντί να συναντήσουν τον Στάσου Μύγδαλα πέτυχαν τον Hardalias σε ένα ακόμη οργασμικό ξέσπασμα.

Τα καλύτερα έρχονται…SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK