kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO> 45χρονος ρεπόρτερ που αποκάλυψε μία μυστική συνάντηση του Bill Clinton το 2016 με την τότε Γενική Εισαγγελέα βρέθηκε νεκρός

Τι συνέβη

EKTAKTO> 45χρονος ρεπόρτερ που αποκάλυψε μία μυστική συνάντηση του Bill Clinton το 2016 με την τότε Γενική Εισαγγελέα βρέθηκε νεκρός

Ο 45χρονος Christopher Sign, 45 ήταν ένας παθιασμένος ρεπόρτερ και παρουσιαστής στο Alabama TV

Ο 45χρονος Christopher Sign, 45 ήταν ένας παθιασμένος ρεπόρτερ και παρουσιαστής στο Alabama TV. Ηταν επίσης πρώην παίκτης του football στο Κολλέγιο. Ο Christopher βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου από την αστυνομία του Hoover στο σπίτι του. Ο θάνατός του ερευνάται σαν αυτοκτονία.

By The Clockwork Orange Times Team

“Ο Chris ήταν ένας τεράστιος ηγέτης στην αίθουσα ειδήσεων μας”, έγραψε το ABC 33/40 το Σάββατο ως φόρο τιμής.

«Συνεργάστηκε με το προσωπικό αναφοράς μας σε καθημερινή βάση, αλλά επίσης δούλεψε πίσω από τα παρασκήνια με την I-Team και με διευθυντές ειδήσεων σχετικά με την κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων. Ήταν παθιασμένος με τη δημοσιογραφία και το έδειχνε κάθε μέρα καθώς ώθησε τον εαυτό του  να είναι ο καλύτερος. ”

Ο Chris είχε τρία αγόρια με τη σύζυγό του Lora, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της ABC.

“Η βαθιά μας συμπάθεια μοιράζεται με την αγαπημένη οικογένεια και τους στενούς φίλους του Christopher”, δήλωσε  ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ABC 33/40.

“Έχουμε χάσει έναν σεβαστό συνάδελφο που είναι ανεξίτηλο αποτύπωμα. Θα χρησιμεύσει για πάντα ως σήμα κατατεθέν της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ακεραιότητας των δημοσιογράφων”, πρόσθεσε. “Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να συνεχίσουμε την κληρονομιά του. ”

Ο Christopher Sign είχε μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στη καριέρα του. Το 2016 και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας είχε αποκαλύψει μία συνάντηση του πρώην προέδρου Bill Clinton με την Γενική Εισαγγελέα Lorreta Lynch στο Sky Harbor Airport.

Η Γενική Εισαγγελέας ερευνούσε τότε την υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ  Hillary Clinton-για την ακρίβεια ερευνούσε ένα ιδιωτικού διακομιστή email που χρησιμοποιούσε η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ και τότε υποψήφια για τη Προεδρία των ΗΠΑ με αντίπαλο τον Trump. Μάλιστα την δημοσιογραφική του αποκάλυψη η οποία προκάλεσε σάλο και πολύ πιθανό να επηρέασε σε κάποιο βαθμό και το αποτέλεσμα των εκλογών την εξέδωσε σε βιβλίο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις πλέον πρόσφατες αναρτήσεις του στο Facebook o Christopher ήταν ένας χαρούμενος νέος ρεπόρτερ. Η τελευταία του ανάρτηση μάλιστα ήταν στις 4.47 το απόγευμα της 11ης Ιουνίου.

Τι ήταν όμως αυτό που αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Christopher Sign; Για πάμε να δούμε.

Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου 2016. Το αεροπλάνο της Γενικής Εισαγγελέως των ΗΠΑ Loretta Lynch, βρισκόταν στο Phoenix airport κι εκείνη ετοιμαζόνταν να κατέβει όταν κάποιος από τους βοηθούς της την ενημέρωση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να συνομιλήσει μαζί της.

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε εκείνη τη περίοδο από το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η κ. Loretta Lynch δεν περίμενε κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο γεια.

Ο κ. Clinton από την άλλη πλευρά, φάνηκε να έχει τη διάθεση να συνομιλήσει εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου 2016.

Η Lynch  σύμφωνα με τη συνέντευξή της στην έκθεση, είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς τα λεπτά περνούσαν και ο ο κ. Βill Clinton δεν έδειχνε σημάδια αποχώρησης.

Εν τω μεταξύ, οι βοηθοί της, που περίμεναν σε όχημα στο Sky Harbor tarmac είχαν γίνει νευρικοί καθώς η ώρα περνούσε όπως αναφέρει η έκθεση. Τέλος, ένας βοηθός βγήκε από το όχημα και ανακοίνωσε ότι κατευθυνόταν στο αεροπλάνο.

Αυτή η συνάντηση στο αεροδρόμιο του Phoenix είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί εκείνη την εποχή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Lynch ερευνούσε την υποψήφια για προεδρία Hillary Clinton για το χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω email.

Τα 20 λεπτά με τον κ. Βill Clinton θα επιβεβαίωναν την απόφαση του διευθυντή του FBI James Comey ότι o ίδιος, και όχι η Γενική Εισαγγελάς Loretta Lynch , θα ήταν το άτομο που θα ανακοινώσει δημόσια ότι η Clinton δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες. O Comey, σε αυτή τη δήλωση του Ιουλίου του 2016 αρκέστηκε να πει ότι παρότι η Clinton δεν παραβίασε το νόμο, ο χειρισμός διαβαθμισμένου υλικού από μέρους της ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτος».

Ήταν μία από τις πολλές αποφάσεις του Comey που επανεξετάζει η έκθεση των 568 σελίδων. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ενώ ο Comey έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι αποφάσεις του δεν είχαν πολιτικά κίνητρα.

Το Phoenix ήταν η πρώτη στάση σε μια περιοδεία ανά τις πόλεις όπου η Lynch συζητούσε την αστυνόμευση της κοινότητας. Το αεροπλάνο της βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Sky Harbor περίπου στις 7 μ.μ. Ο ήλιος θα εξακολουθούσε να ανατέλλει για άλλα 40 λεπτά περίπου.

Το προσωπικό της Lynch άφησε το αεροπλάνο της και μπήκε σε ένα φορτηγό για να περιμένει ώστε να συνοδεύσει το αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβιβάζονταν η Γενική Εισαγγελέας.  Η Lynch, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, σύμφωνα με την έκθεση, περίμενε μέσα στο αεροπλάνο με τον σύζυγό της, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν έτοιμη.

Ο Bill Cinton βρισκόταν στο Phoenix για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με  Το αεροπλάνο του, σύμφωνα με την έκθεση, στάθμευε περίπου 20 με 30 μέτρα από το αεροπλάνο της Lynch.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του με τους ερευνητές, o κ. Clinton είπε ότι ο διαπίστωσε ότι η Lynch ήταν σε αυτό το αεροπλάνο. Είπε ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο και καθώς είδε το προσωπικό της να αποβιβάζεται νόμιζε ότι θα αποχωρούσε σύντομα. Ο Clinton δήλωσε ότι ήθελε να κάνει μια χειραψία μαζί της.

«Ήθελα απλώς να της πω «γεια» και σκέφτηκα ότι θα φαινόταν πραγματικά τρελό αν ζούσαμε σε έναν κόσμο [όπου] δεν μπορούσα να σφίξω τα χέρι μου με την Γενική Εισαγγελέα, γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί όπως αναφέρεται στην έκθεση.
Ο Κλίντον είπε ότι συζήτησε με τον προϊστάμενό του για το αν ήταν καλή ιδέα η συνάντηση εξαιτίας όλων των μύθων που περιέβαλαν την έρευνα. Αλλά, στο τέλος, αποφάσισε ότι ήταν o.k. μία συνάντηση μαζί της.

Ένα μέλος της  μυστικής υπηρεσίας του Clinton ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του FBI της Lynch, αναφέρει η έκθεση.

-Κοίτα, είναι 100 βαθμοί εκεί έξω. Ελάτε και θα μιλήσουμε για τα εγγόνια μας…

“Και μίλησαμε για αυτές τις πολιτικές για λίγο. Και, και είπα:” Εντάξει, καλά. ” ”

Τόσο ο Clinton όσο και η Lynch δήλωσαν ότι δεν συζήτησαν την έρευνα για τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια των 20 λεπτών που συναντήθηκαν.

Αλλά η Lynch είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς η συνάντηση τραβούσε “συνεχώς”.

Εν τω μεταξύ, τέσσερα μέλη του προσωπικού της Lynch ήταν ακόμα στο φορτηγό στην άσφαλτο του αεροδρομίου και την περίμεναν κάτω από τρομερή ζέστη.

Όλοι αμέσως ήξεραν ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα.

Ένα μέλος του προσωπικού, ένας επόπτης στο γραφείο δημοσίων υποθέσεων, έφυγε από το φορτηγό μετά από περίπου πέντε λεπτά και προσπάθησε να ζητήσει από έναν πράκτορα της  ασφαλείας της Lynch  να διαλύσει τη συνάντηση.

Αυτός ο πράκτορας αρνήθηκε.

Ο επόπτης δημοσίων υποθέσεων επέστρεψε στο φορτηγό.

Πέρασαν περίπου 10 ή 15 λεπτά. Τότε, η ανώτερη σύμβουλος της Lynch, η οποία καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού, είπε ότι επρόκειτο να ανέβει στο αεροπλάνο για να διακόψει τη συζήτηση ώστε να φύγουν. Άλλα μέλη του προσωπικού την είδαν να ανεβαίνει τις σκάλες στο αεροπλάνο.

Ο επικεφαλής της  ασφαλείας της Lynch την σταμάτησε στην πόρτα του αεροπλάνου και είπε ότι δεν μπορούσε να μπει.

Η σύμβουλος, σύμφωνα με την έκθεση, ζήτησε από αυτόν τον άντρα να μεταφέρει στην Lynch ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα. Ο επικεφαλής ασφαλείας, μετά από μια στιγμή, έδωσε στο ΟΚ στην σύμβουλο να το πει η ίδια στη Lynch.

  

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Πάνω από 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι ευχαριστούν την κυβέρνηση για το long weekend
ΣΟΚ! Πρώην επικεφαλής πιλότος της Boeing κατηγορείται ότι απέκρυψε κρίσιμα στοιχεία στέλνοντας στο θάνατο 346 άτομα
Wall Street Journal> 4,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι στις ΗΠΑ “εξαφανίστηκαν”. Αρνούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους!
Εις το Όνομα του Πατρός. Η Μεγάλη Επιστροφή του θρυλικού ΓΑΠ
Wall Street Journal> Ο παγκόσμιος εφιάλτης του Πληθωρισμού- Τι τρέμουν οι Κεντρικοί Τραπεζίτες
Ο συναρπαστικός Βενιζέλος κουβεντιάζει για τις ανθρωπομηχανές του μέλλοντος (χθες) και τη Κρίση ως Κανονικότητα με τον Δασκαλάκη του ΜΙΤ
Το Πανεπιστήμιο John Hopkins απαντά με συγκλονιστική μελέτη για το αν θα μπορούσε να αποτραπεί σύγκρουση Αστεροειδή με τη Γη
Μυτιληναίος> Η ενεργειακή κρίση που ζούμε είναι η πρώτη εκ των πολλών που θα ακολουθήσουν
Ίλιγγος από τα 28 τρισεκατομμύρια δολάρια του αμερικανικού χρέους
Έφυγε ξαφνικά ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος της Think Plus Αdvertising σε ηλικία 37 χρονών
H καταναγκαστική εργασία των Ελλήνων Εβραίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής Λιανοκλαδίου–Καρυάς
Σοκ στην Βρετανία από πρωτοφανή θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι σε βουλευτή