kourdistoportocali.comNews Desk[ΕΙΚΟΝΕΣ]> Αυτές είναι οι βίλες του Αστέρα Βουλιαγμένης. Εδώ οι γερανοί μετατρέπουν το τσιμέντο σε χρυσάφι

Βreaking news

[ΕΙΚΟΝΕΣ]> Αυτές είναι οι βίλες του Αστέρα Βουλιαγμένης. Εδώ οι γερανοί μετατρέπουν το τσιμέντο σε χρυσάφι

-Ποιος θα είναι Πρωθυπουργός τον Μάιο του 2023 που θα γίνουν τα εγκαίνια της Μαρίνας Βουλιαγμένης;

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Εδώ όπου οι γερανοί μετατρέπουν το τσιμέντο σε χρυσάφι. Οι ΙΧήδες του ΣΚ βγάζουν τη πεθερά βόλτα στο πίσω κάθισμα του OPEL με τη ψεύτικη τίγρη που κουνάει το κεφάλι καθώς η κούρσα πέφτει σε λακούβα, στη Βουλιαγμένη συντελείται ένα θαύμα για τα ελληνικά δεδομένα.

By Kill Bill

Ένα απέραντο εργοτάξιο από τη Μαρίνα Βουλιαγμένης έως τις νεοανεγειρόμενες βίλες του Αστέρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους Γερανούς να δουλεύουν ακατάπαυστα και τα φορτηγά να πηγαινοέρχονται κουβαλώντας τα υλικά.

Για όσους γνωρίζουν πως (δεν) γίνονται τα έργα στην Ελλάδα αυτή είναι η μοναδική συνταγή. Εφαρμόστηκε με επιτυχία στο Dubai και στο Abu Dhabi.

Διαφορετικά δεν μπορούν να γίνουν έργα διεθνούς εμβέλειας όπως η Μαρίνα της Βουλιαγμένης και οι βίλες του Αστέρα. Κι αυτό δεν μπορεί παρά το πιστωθεί η νέα διοίκηση της Four Seasons Hotels και ειδικότερα η CEO κ. Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Γνωρίζοντας τι εστί ελληνική νοοτροπία, τοπική αυτοδιοίκηση, ελληνικό δημόσιο, συνδικαλισμός, διαφθορά, γραφειοκρατία και όλα τα σχετικά μπορούμε να μιλήσουμε για άθλο.

Όπως έχουμε γράψει εδώ τα εγκαίνια της Μαρίνας Βουλιαγμένης σχεδιάζονται ώστε να λάβουν χώρα τον Μάιο του 2023 και θα πρέπει κανείς να είναι γερή κράση στο στοίχημα ώστε να μαντέψει το όνομα του πρωθυπουργού που θα παρευρίσκεται.

Θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας; Θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμένος ή μήπως  θα είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης; Ο Στέφανος Χίος; Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο επίσης πρόθυμος Ευάγγελος Βενιζέλος; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι θα πρέπει να συνυπολογιστούν από έναν καλό στοιχηματζή ώστε να επιτύχει με ασφάλεια το όνομα του προσώπου που θα είναι πρωθυπουργός τον Μάιο του 2023. Ακόμη και ο στρατηγός Φλώρος θα μπορούσε να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό ορισμένες συνθήκες-χα,χα.

Αλλά ας μείνουμε στα εντυπωσιακά έργα. Στην Αstir For Seasons Marine By Monaco και στις βίλες του Αστέρα που έρχονται να πάρουν τη θέση της Αφροδίτης. Οι 13 πανέμορφες βίλες του Αστέρα σύμφωνα με τον αστικό μύθο πουλήθηκαν πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ και για τους μυημένους ο εντοπισμός του τελικού-τελικού ιδιοκτήτη που κρύβεται πίσω από μπροστινά ηχηρά ονόματα απαιτεί τη δημιουργική φαντασία του συγχωρεμένου Gérard de Villiers.

Τα κόστη για την ανέγερση των κατοικιών, που κατά μέσον όρο εκτιμάται ότι θα υπερβαίνουν τα 1.000 τ.μ. η καθεμία, τα επωμίζονται οι νέοι ιδιοκτήτες τους.

Η συνολική έκταση και για τα δεκατρία οικόπεδα ανέρχεται στα 80 στρέμματα περίπου, διαμορφώνοντας τον μέσο όρο του κάθε οικοπέδου στα 6,15 στρέμματα. Η τιμή για το κάθε οικόπεδο διαμορφώθηκε στα 39 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει τίμημα 6,3 εκατομμυρίων ευρώ ανά στρέμμα.

Τα έντεκα από τα δεκατρία οικόπεδα αποκτήθηκαν από συμφέροντα της οικογένειας Διαμαντή Διαμαντίδη, ενώ τα δύο, από συμφέροντα που συνδέονται με την οικογένεια της κ. Μαριάννας Λάτση.

Οι δεκατρείς βίλες στον Αστέρα εντάσσονται στις ακριβότερες παραθαλάσσιες εκτάσεις στη Μεσόγειο και αποκτούν τον εμβληματικό χαρακτήρα που επιδίωξε να προσδώσει η βασική μέτοχος του συγκροτήματος, AGC Equity Partners.

Στο συγκρότημα λειτουργούν σήμερα ανακαινισμένα τα ξενοδοχεία «Arion» και «Ναυσικά», που τελούν υπό τη διαχείριση της Four Seasons για λογαριασμό των μετόχων της, ενώ οι τελευταίοι ελέγχουν μαζί και την παραχώρηση της μαρίνας Βουλιαγμένης.

Ακολουθούν αποκλειστικές εικόνες από το Κουρδιστό Πορτοκάλι>

               

ΑΦΡΟΔΙΤΗ_ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ]

Η Αφροδίτη κατασκευάστηκε το 1984 με στόχο να γίνει το πιο ήσυχο και οικογενειακό ξενοδοχείο του Συγκροτήματος.

afrodi8ed

afrod99med

afroddded

afroditeviewmed

afrod88med

afrodmed
afrod7ed
Η πισίνα της Αφροδίτης
afrod9med
Η ταβέρνα Σπηλιά στην Αφροδίτη
afrod55ed
Η πισίνα με φόντο τη Σπηλιά
afrod55med
Η θέα από το σαλόνι της Αφροδίτης
afrod99med afroddded
Η Σπηλιά
  afrodied
Η θέα από τα δωμάτια της Αφροδίτης
afroditbobleiroed
Στο βάθος απέναντι από τη μαρίνα της Αφροδίτης βλέπετε τις κατοικίες-χασιέντες των οικογενειών Μπόμπολα-Παναγόπουλου
afroditebobleiromed afroditemousmed
afroditemousmed
afroditmousesmed
Οι θρυλικές “9 Μούσες”
afroditeviewmed afroditi4med afroditi5amed afroditi6ed afroditi8med afroditi67ed afroditi77ed afroditied afrodmed
Η θέα από την Αφροδίτη κόβει την ανάσα afrodied afroditi4med afroditi5amed afroditi6ed afroditi8med afroditi67ed afroditi77ed afroditied

asterasv

 

 

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK