kourdistoportocali.comNews DeskDeep Water

Breaking News

Deep Water

Tucker Carlson> Mία elite μειώνει τον πληθυσμό!

Οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Εξαπατήθηκαν και είτε από άγνοια είτε από μαλθακότητα και ραθυμία σκέψης εξαπάτησαν κι εκείνοι με τη σειρά τους το ακροατήριό τους. Ασθενείς και θεατές.

Μιλάμε για την κατασκευασμένη planδημία COVID-19 και τα ασφαλή και αποτελεσματικά (ως προς την αποτελεσματικότητα της μετοίκησης) mRNA διαβατήρια προς την αιωνιότητα.

By George Orwell

Χρειάστηκε η συνέντευξη-σοκ του πιο σπουδαίου πολιτικού αναλυτή των ΗΠΑ Τucker Carlson ο οποίος μίλησε για την επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης να υποστούν ένα τεράστιο σοκ. Ως τώρα αγνοούσαν ακόμη και τους θανάτους των εμβολιασθέντων.

Κι αυτό παρότι δεν υπάρχει παρέα ή οικογένεια στην Ελλάδα που να μην  γνωρίζει κάποιον που να μην έφυγε από τη ζωή εξαιτίας των εμβολίων.

Αυτή η αλήθεια διαπερνά όλα τα κοινωνικά στρώματα παρά την εργώδη προσπάθεια των ΜΜΕ να την αποκρύψουν. Κι αυτό παρότι οι άνθρωποι των ΜΜΕ μετράνε τρομακτικές απώλειες εμβολιασθέντων συναδέλφων τους σε ολόκληρο το κόσμο.

Γιατροί, δημοσιογράφοι και οι οικογένειές τους πληρώνουν ήδη μεγάλο τίμημα για την υποστήριξη αλλά και τη πειθαρχία τους στο επίσημο αφήγημα της planδημίας και των εμβολίων ευθνανασίας.

Η αθλιότητα είναι το γεγονός ότι κάποιοι συνεχίζουν ανερυθρίαστα να υπηρετούν τη θανάσιμη Ατζέντα 2030 στο σύνολό της μια και εργαλεία θανάτου δεν είναι μόνο οι planδημίες και τα εμβόλια. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών δραστηριοτήτων των δυτικών κυβερνήσεων στο σύνολό τους. Δείτε για παράδειγμα με πόση οργάνωση, ακρίβεια και timing μπήκαν οι φωτιές των τελευταίων 24ωρων. Η μόνη πραγματική φωτιά προέκυψε εκτός Ατζέντας στην Ύδρα αιφνιδιάζοντας τον κρατικό πυροαναυτικό μηχανισμό. Μάλιστα οι άνθρωποι που επέβαιναν στη θαλαμηγό ειδοποίησαν τη Πυροαναυτική υπηρεσία. Η φωτιά που ξέσπασε στην Ύδρα ήταν η μόνη φωτιά που προκλήθηκε από αμέλεια. Οι υπόλοιπες κρύβουν σπουδή και επιμέλεια. Όπως η planδημία και τα εμβόλια.

Συνεχίζουμε ως εξής>

Η κ. Νότα Ψαροπούλου είναι Διευθύντρια στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι. Έχει επίσης τις κάτωθι ιατρικές ιδιότητες όπως διαβάζουμε στο profile της στο Facebook.

-Ειδικευόμενη Παθολογικής Ανατομίας στην εταιρεία Παθολογικό Τζάνειο Νοσοκομείο
-Ειδικεύομενη στην εταιρεία Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά”
-Ειδικευόμενη Κυταρολόγος στην εταιρεία Γενικο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας
-Cancer expert – evaluator -cervical cancer projects στην εταιρεία European Union, Bruxelles

H ίδια είναι Διδάκτωρ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και σπούδασε.

Στις 11 Μαίου του 2021 θα ευχαριστούσε δημόσια το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αγίου Μάρκου “για την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού μου…”

Το σχόλιο της κ.Ψαροπούλου θα ακολουθούσε διάλογος με τους ακολούθους της>

Από τον διάλογο θα προέκυπτε ότι είχαν εμβολιαστεί εκτός από την ίδια τόσο ο γιος της όσο και η αδελφή της κ. Ψαροπούλου.

Σχεδόν 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 8 Μαίου 2024 η κ. Ψαροπούλου θα αποχαιρετούσε ως εξής την αδελφή της>

Λίγο μετά την Ανάσταση η αγαπημένη μου αδελφή Μάρω ,νομικός, έφυγε για το Μεγάλο Ταξίδι….
Απόλυτη, υπερήφανη , υπομονετική , χαμηλών τόνων , ασυμβίβαστη , με άπλετη καλοσύνη , με σοφια και ατελείωτες γνώσεις.!!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω
όλους από τους θυρωρους , τραπεζοκομούς, νοσηλευτές και γιατρούς
της Ορθοπεδικά Κλιν.του Τζανειου Νοσ. .τον Διευθ.Λ.Κολλιτζα
της Ογκολογικης Κλιν.του Νοσ.Μεταξα , τον Συντον/η Διευθ. Δρ Χρήστο Κοσμά για την ευγένεια τους και την άψογη συμπεριφορά τους.
Και τους καλούς μου επί 30 χρονια συναδέλφους μου στο Ογκολογικο Νοσοκ. Συντον/ες Διευθυντές
Δρ Ηλία Θεοδωροπουλο και Σάββα Παπαδουδη που στάθηκαν δίπλα μου Ιατρικά και Ψυχικά…
Μάρω μου μας λείπεις….

Ακολουθούν εικόνες της κ. Ψαροπούλου με στελέχη της ΝΔ όπως οι κ.κ. Χαρδαλιάς, Αβραμόπουλος και Σχοινάς οι οποίοι με σθένος υποστήριξαν το επίσημο αφήγημα των εμβολίων COVID.

Νέο ΣΟΚ στην ιατρική οικογένεια της Ελλάδας.

Πέθανε ξαφνικά και ο ιατρός Επιμελητής Α’ της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΓΝΑ Κοργιαλένειου Μπενάκειου, Αλέξανδρος Σγουράκης.

Εκτός από εξαίρετος επιστήμονας ήταν και δεινός αθλητής με υποδειγματική φυσική κατάσταση.

Προφανώς ο γιατρός είχε λάβει τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19 που προκαλούν ήδη παγκόσμια Γενοκτονία με τους φόβο για τις μελλοντικές τους παρενέργειες να είναι διάχυτος καθώς πεθαίνουν ξαφνικά άνθρωποι που είχαν λάβει τα εμβόλια ακόμη και 3 έτη νωρίτερα.

Έφυγε άδικα, πρόωρα και ξαφνικά…,γράφει η κ. Νατάσσα Κανέλλου Αναπληρώτρια Διοικήτρια ΓΝΑ Κοργιαλένειο Μπενάκειο ΕΕΣ

Θα στερηθούμε έντονα την παρουσία του, την φιλία του, την πραότητά του…την Ιατρική του!! Έφυγε νωρίς και άφησε στους γονείς , την μητέρα του Chrissi Sgouraki ,τα παιδιά ,τη σύζυγο,στον περίλυπο Διευθυντή του Γεώργιο Αθανασιάδη, τους συναδέλφους, τους ασθενείς και όλους τους φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Η ανθρωπιά του, το ανήσυχο πνεύμα του και η ευγένεια της ψυχής του, επέτρεψαν να ακολουθήσει άοκνα τον αγαπητό δρόμο της προσφοράς για τον άνθρωπο, για τον ασθενή του…

Γιατρέ μας, δεν θα ξεχαστείς, γιατί το φως , η καλοσύνη ,η προθυμία και η προσφορά που σκόρπισες με το πέρασμά σου από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει με τον θάνατό σου.

Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα παραμένει κενή η θέση σου στα ΤΕΠ του Θωρακοχειρουργικού τμήματος στο νοσοκομείο μας.

Σαν ελάχιστο ευχαριστώ για καλό κατευόδιο,θα τελεστεί Τρισάγιο την Παρασκευή το πρωί στις 8.30 π.μ στο εκκλησάκι Αγ. Αικατερίνη του νοσοκομείου μας .

Καλό ταξίδι στο αιώνιο ΦΩΣ

Ο Αλέξανδρος Σγουράκης είναι ένας ερασιτέχνης, εραστής του τρεξίματος. Είναι γνωστός στην … πιάτσα, ως “Ο Γιατρός” ή “Doc”. Είναι θωρακοχειρουργός και στον ελεύθερό του χρόνο, τρέχει. Πριν από ένα χρόνο, έκλεισε δύο χρόνια τρεξίματος, 5000 χιλιόμετρα, 22 “χαμένα” κιλά, είχε τρέξει δύο μαραθώνιους και έγραψε αυτό το κείμενο και το μοιράστηκε με τους φίλους του στο dailymile. Φέτος, αναμένοντας το “Celebrating 3 Years”, μας έδωσε την άδεια να δημοσιεύσουμε το κείμενό του, με την ευχή να παρακινήσει έστω κι έναν να αφήσει τον καναπέ και να αρχίσει μια νέα ζωή που θα έχει πολύ, καλό, τρέξιμο. Απολαύστε!

Μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2010. Ο Doc κάθεται μόνος στο σπίτι εγκλωβισμένος από την δουλειά ενώ η οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές.
Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που μετακόμισε στην Αθήνα αφήνοντας ημιτελή την προσπάθεια αδυνατίσματος που είχε αρχίσει τον Απρίλιο του 2007 στην Φτωχομάνα συμμετέχοντας στην ομάδα μπάσκετ του Νοσοκομείου. Προσπάθεια που περιλάμβανε καθημερινό σχεδόν μπάσκετ,αεροβική,βάρη και κανα μισάωρο τρέξιμο.

Μετακομίζοντας έχασε τα γήπεδα του αλλά κατάφερε πανεύκολα να ανακτήσει το υπέροχο λίπος και τα κιλά του…
Ως εδώ! Κάτι έπρεπε να γίνει…
Γήπεδο για μπάσκετ δεν υπήρχε κοντά, οπότε προτίμησε το άλλο άθλημα που διακρινόταν και του άρεσε στο σχολείο αφήνοντας του υπόλοιπους αρκετά πίσω. Γιατί πάντα μέσα του υπήρχε ένα ζιζάνιο 
Αυτό που τον ωθούσε να πάρει τον ηλεκτρικό και να πεταχτεί κάθε Σάββατο στο παλιό βοηθητικό του ΟΑΚΑ και να κάνει ένα 10αράκι. Αυτό που τον έβαλε να τρέξει σε δύο Γύρους της Αθήνας.

Εως ότου πήγε στο Λύκειο και τα μαθήματα και η επιταγή για επιτυχία στις εξετάσεις το κατέπνιξαν…..
Έβαλε τα αθλητικά του ρούχα, το ρολόι παλμογράφο από το Lidl και ξέθαψε τα Supernova 7 που περίμεναν υπομονετικά σχεδόν ολοκαίνουργα 
εδώ και δύο χρόνια στην παπουτσοθήκη και κατέβηκε στο γήπεδο 5Χ5 της οδού Ιωαννίνων λίγο κάτω από το άγνωστο τότε Kozy’s place.
Ευτυχώς δεν είχε κόσμο και δεν κινδύνευε να γίνει ρεζίλι. Έβαλε στοίχημα για ένα 25λεπτο. Τι κι αν ίδρωνε και ξεφυσούσε….
Αυτό ήταν! Μια γλυκιά και αμυδρά γνώριμη ορμόνη πλημμύρισε τον εγκέφαλό του. Η εξάρτηση μόλις (ξανά)ξεκινούσε!
Την μεθεπόμενη ήταν ξανά εκεί με τ’ αθλητικά του…
Άρχισε την έρευνα αγοράς και σε λίγες μέρες ήταν στο Μall στο κατάστημα της adidas.
- “Μήπως έχετε μια συσκευή που λέγετε miCoach”?
Σε 10 λεπτά βγήκε με το πολύτιμο κουτάκι ανά χείρας. Μπορεί να μην προλάβαινε τον επετειακό Μαραθώνιο αλλά το 10αρι όχι μόνο δεν θα το έχανε με τίποτα αλλά θα έσπαγε και το φράγμα της 1ας ώρας!

Χωρίς Τέλος! (Τα χλμ συνεχίζονται και ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα!)

Δημήτρης Κρητικός, 53_δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Eφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

Ένας εξαίρετος χαρακτήρας ήταν ο Δημήτρης. Παναθηναϊκάκιας, χαμογελαστός, φιλότιμος.

Του αξίζει τουλάχιστο η σωστή διατύπωση της είδησης και όχι τα μισόλογα.

Ο Δημήτρης λοιπόν ήταν πατέρας δύο παιδιών και πέθανε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Σκαστή ενέργεια (και όχι παρενέργεια) των εμβολίων COVID-19 τα οποία επέβαλαν στους πολίτες το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτηση του παγκόσμιου εμβολιασμού του διδύμου Klaus Schwab-Bill Gates.

H EΡΤ όπου ο Δημήτρης Κρητικός δημοσιογραφούσε τα τελευταία χρόνια ήταν ανάμεσα στα προπαγανδιστικά μηντιακά εργαλεία της επιβολής του επισήμου αφηγήματος της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 τα οποία κάθε άλλο παρά ασφαλή και αποτελεσματικά αποδεικνύονται.

Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ παρότι κρατικά ΜΜΕ προπαγανδίζουν αδίστακτα το αφήγημα της Ατζέντας 2030 κύριος στόχος της οποίας είναι η κοστοβόρα δυτική οικογένεια.

[Στο μεταξύ η πρόεδρος της Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα απουσιάζει διακριτικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναζητεί ρόλο στην Ευρώπη και μάλλον σε 2,5 χρόνια θα γίνει πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (η θητεία του προέδρου ακούγεται ότι θα περιορισθεί στα 2,5 έτη ώστε να συμπέσει με τη λήξη της 4ετίας στη χώρα μας) και ο πρώην πρωθυπουργός Τσίπρας εξασφάλισε γενναίους πόρους ώστε να ιδρύσει το επιδέξιο Ινστιτούτο Τσίπρα]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ λοιπόν αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, χθες, σε ηλικία 53 ετών. Είπαμε από ανακοπή καρδιάς-μια και δεν το λέει η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ η οποία επίσης προέκρινε τα εμβόλια COVID-19 για τους δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

Το 1996, αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε «Επικοινωνία και ΜΜΕ». Ως φοιτητής ακόμη, ξεκίνησε να αρθρογραφεί στα έντυπα του Πανεπιστημίου, στην τοπική εφημερίδα της Αρκαδίας «Μπαρουτοκαπνισμένα Βέρβενα» και στο περιοδικό «COLT» για αθλητικά θέματα.

Το 1998, άρχισε να εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στο τμήμα ειδήσεων, όπου συνέχισε μέχρι τώρα, ως αρχισυντάκτης.

Ο Δημήτρης Κρητικός υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για τη συναδελφικότητά του, το σπάνιο ήθος του και την εξαίρετη επαγγελματική του συμπεριφορά.

Η απώλεια του Δημήτρη Κρητικού, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και βυθίζει στη θλίψη τους συναδέλφους του στην ΕΡΤ και όλους τους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του και αγαπητή συνάδελφο Ντένη Σαρακίνη και τα δυο του παιδιά που τον αποχωρίστηκαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Τα στοιχεία της κηδείας θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.

Tucker Carlson> Mία elite μειώνει τον πληθυσμό!

Ο Tucker Carlson, ο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής των ΗΠΑ, σπάει το Διαδίκτυο σε μια συνέντευξη με τον Alex Jones.

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Tucker Carlson μιλάει για τη διακοπή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, τη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού και την επιχείρηση “προώθησης της ανθρωπότητας στο επόμενο επίπεδο”.

Mιλάει ανοιχτά για τα Transhuman and Depopulation Movements (κινήματα μετανθρωπισμού και ερήμωσης του πληθυσμού) τα οποία προέρχονται από μια elite την οποία οδηγεί ένα hell raiser spirit.

Λέει ακόμη ότι η λογοκρισία είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.

Μη χάσετε αυτή η συνέντευξη. Αφορά τη ζωή σας>

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK