kourdistoportocali.comNews DeskBREAKING> H Federal Aviation Administration (FAA) παραδέχθηκε σε πιλότο ότι η μυοκαρδίτιδα του προκλήθηκε πιθανώς από το εμβόλιο COVID

Breaking news

BREAKING> H Federal Aviation Administration (FAA) παραδέχθηκε σε πιλότο ότι η μυοκαρδίτιδα του προκλήθηκε πιθανώς από το εμβόλιο COVID

Θα πρέπει να εγκαταστήσουν 3 θέσεις στα πιλοτήρια των αεροπλάνων τους (!) ή να αναζητήσουν ανεμβολίαστους πιλότους

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι οι αεροπορικές εταιρίες αντιμετωπίζουν πλέον έναν πονοκέφαλο. Θα πρέπει να εγκαταστήσουν 3 θέσεις στα πιλοτήρια των αεροπλάνων τους (!) ή να αναζητήσουν ανεμβολίαστους πιλότους.

Καμμία αεροπορική εταιρία δεν θα ήθελε να χρεωθεί απώλειες 300 και πλεόν ανθρωπίνων ζωών. Κι όμως όλες εχεδόν έδειξαν πρόθυμε να εμβολιάσουν τους πιλότους και το πλήρωμα των αεροσκαφών.

Τώρα που ακόμη και ο Γερμανός Υπ. Υγείας παραδέχεται σοβαρές αναπηρίες από τα εμβόλια COVID οι αεροπορικές εταιρίες καλούνται να θεραπεύσουν το πρόβλημα.

Για να δούμε…

Στο μεταξύ η Federal Aviation Administration-FAA (Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας – γνωστότερη με το αρκτικόλεξο FAA είναι η εθνική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, αντίστοιχη με την ελληνική ΥΠΑ) παραδέχτηκε σε πιλότο αεροπορικής εταιρείας ότι η μυοκαρδίτιδα του προκλήθηκε «πιθανώς» από το (ασφαλές και αποτελεσματικό) εμβόλιο COVID.

Ωστόσο, χωρίς περαιτέρω έρευνα, συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αεροπορικών ταξιδιών και την υγεία των πιλότων, ωθώντας τις μη εγκεκριμένες από τον FDA ενέσεις ενάντια στη δική τους αεροϊατρική καθοδήγηση. @FAANews

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Μια πτήση της United Airlines από τη Guatemala στο Chicago προσγειώθηκε εκτάκτως στο George Bush International Airport του Houston το βράδυ του Σαββάτου.

Κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης «για έναν ανίκανο πιλότο», ανέφερε ένα εσωτερικό έγγραφο της UAL του Houston που δόθηκε στο CDM.Press.

«Η πτήση UA 2007 GUA-ORD εκτρέπεται στην IAH. Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης για ανίκανο πιλότο. Πύλη στο Ε20. Το τρέχον ETA δείχνει το 1747. Άγνωστο αυτή τη στιγμή εάν η πτήση θα παραμείνει εδώ ή απλώς θα επανέλθει το πλήρωμα και θα φύγει. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες. Ο πιλότος φέρεται να μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο», αναφέρει η ανακοίνωση του UAL Operation Center.

Σύμφωνα με το αρχείο της UAL, “Ο καπετάνιος στο αριστερό κάθισμα είχε πόνους στο στήθος. Δεν μπορούσε να τον βγει από το κάθισμα. Ο συγκυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος.”

Το βράδυ του Σαββάτου, το KHOU-TV Houston ανέφερε ότι ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε σε αυτόν τον ειδησεογραφικό οργανισμό ότι η πτήση εκτράπηκε «λόγω τεχνικού προβλήματος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της UAL, Scott Kirby , υπερηφανεύεται που έκανε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού μέρος της επωνυμίας της UAL από τον Αύγουστο του 2021, όταν διέταξε για πρώτη φορά τους εμβολιασμούς.

Εκείνη την εποχή, οι υπάλληλοι της UAL μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για θρησκευτική ή ιατρική απαλλαγή. Ο Kirby ισχυρίστηκε δημόσια ότι το 99% των εργαζομένων τους έχουν εμβολιαστεί.

Αλλά, υπήρχαν ομιχλώδη σημεία στις διακηρύξεις του Kirby ακόμη και στις εξαιρέσεις. Έτσι εάν χορηγούνταν θρησκευτική εξαίρεση, οι εργαζόμενοι έβγαιναν σε «άδεια άνευ αποδοχών».

Δεν είχαν πρόσβαση σε κανένα από τα οφέλη τους, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών ιατρικής, όρασης, ζωής και 401(K). Αν ήθελαν να συνεχίσουν με την ιατρική τους ασφάλιση, έπρεπε να κάνουν πληρωμές που ήταν επαχθείς επειδή δεν έπαιρναν μισθούς. Μόλις τον Μάρτιο του 2022, όσοι έλαβαν άδεια άνευ αποδοχών προσκλήθηκαν να επιστρέψουν στη δουλειά.
Ακόμη και όταν κλήθηκαν να επιστρέψουν στη δουλειά, αυτοί οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι υπέστησαν περαιτέρω διακρίσεις από την εταιρεία και ακόμη και παρενοχλήθηκαν από τους συναδέλφους τους.

Το 2021, σε βιντεοκασέτα που δόθηκε στο CDM.Press, ο Διευθύνων Σύμβουλος της UAL, Scott Kirby, εμφανίζεται να κοροϊδεύει τους υπαλλήλους του που κλήθηκαν να υποβάλουν αίτηση για τις θρησκευτικές τους εξαιρέσεις, λέγοντάς τους ότι έπρεπε πραγματικά να σκεφτούν δύο φορές για να βρουν τη θρησκεία και μετά να υποβάλουν θρησκευτική εξαίρεση επειδή οι δουλειές τους «ήταν στη γραμμή». Αυτή η παρατήρηση είχε στόχο τους πιλότους.
Το θέμα της επικινδυνότητας των πτήσεων εξαιτίας του εμβολιασμού των πιλότων ανέδειξαν και οι πιλότοι της Quanta Airlines «Οι πτήσεις είναι ένα ζήτημα δημόσιας ασφάλειας», λόγω των υποχρεωτικών εμβολιασμών για τον Covid είπε ένας πιλότος της Quantas Airlines σε μέλη του Αυστραλιανού κοινοβουλίου τον Αύγουστο του 2022.
Το CDM.PRESS έχει πάρει συνεντεύξεις από νυν και πρώην υπαλλήλους της United Airlines για τη σειρά Wings for Liberty and Justice. Έχουν καταθέσει μήνυση κατά της αεροπορικής εταιρείας, του διευθύνοντος συμβούλου της UAL Scott Kirby, των συνδικάτων τους και του διοικητικού συμβουλίου της United, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην πρόεδρος του CNN, Walter Isaacson.
Στο μεταξύ μια πτήση IndiGo με προορισμό τη Ντόχα από το Δελχί αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση τη Δευτέρα στο Καράτσι του Πακιστάν, αφού ένας επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Jinnah αφού ένας 60χρονος Νιγηριανός που ένιωθε άρρωστος πέθανε στο αεροπλάνο.

Ο επιβάτης της πτήσης, που πετούσε από το Νέο Δελχί στη Ντόχα, ήταν Νιγηριανός υπήκοος ονόματι Abdullahi, σύμφωνα με αναφορές πακιστανικών μέσων ενημέρωσης.

Υπέφερε από επείγουσα ιατρική κατάσταση κατά τη διάρκεια της πτήσης, εξαιτίας της οποίας το πλήρωμα επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στο Καράτσι, ζητώντας άδεια για επείγουσα προσγείωση σε ανθρωπιστικό έδαφος. Αφού έλαβε άδεια, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Jinnah Terminal στο Καράτσι.


Οι επαγγελματίες υγείας εξέτασαν τον επιβάτη κατά την άφιξη. Επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε στην πτήση. Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με την επιβεβαίωση του θανάτου, το αεροπλάνο συνέχισε το ταξίδι του προς την Ντόχα.

Στα προηγούμενα (σχετικά) επεισόδια>

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ένας βετεράνος πιλότος της British Airways κατέρρευσε και πέθανε από καρδιακή ανακοπή λίγο προτού αναλάβει το πιλοτήριο ενός γεμάτου με επιβάτες και πλήρωμα jet Airbus A321.

By The Wrong Man

Ετοιμαζόταν να πετάξει από το Κάιρο της Αιγύπτου στο αεροδρόμιο του Heathrow, αλλά έπαθε καρδιακή προσβολή στο ξενοδοχείο του πληρώματος.

Ο πιλότος κατάφερε να φτάσει από το δωμάτιό του στο φουαγιέ, όπου οι συνάδελφοί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Μια πηγή είπε στην The Sun: « Ο θάνατός του έχει ταράξει τη ΒΑ. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς αν είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στα 30.000 πόδια».

Οι επιβάτες αγνοούσαν τον λόγο πίσω από την πολύωρη αναμονή τους.

Η σορός του πιλότου μεταφέρθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα Boeing 787.

Τα αφεντικά της ΒΑ είχαν το καθήκον να ενημερώσουν την οικογένεια του βετεράνου πιλότου για τον ξαφνικό θάνατό του.

Η BA είπε: «Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένεια των συναδέλφων μας αυτή την πολύ θλιβερή στιγμή».

 

Είχε προηγηθεί>

Νεαροί εμβολιασμένοι πιλότοι της BA πεθαίνουν ξαφνικά

Οι ισχυρισμοί ότι η British Airways βρίσκεται σε «συνομιλίες διαχείρισης κρίσης» με τη βρετανική κυβέρνηση λόγω του θανάτου τριών πιλότων που έλαβαν εμβόλια COVID-19 είναι αβάσιμες, δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και εκπρόσωπος της Βρετανικής Ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων.

Σε κοινή χρήση με τη μορφή μιας φωνητικής ηχογράφησης στο Facebook, το Instagram και το Twitter, ένας άγνωστος άνδρας λέει ότι έχει μιλήσει με έναν «φίλο που είναι πιλότος της BA» και εξηγεί ότι «τα πράγματα γίνονται τρελά» μετά τον θάνατο τριών συναδέλφων πιλότων.

«Είχαν τον θάνατο τρίτου πιλότου BA τις τελευταίες επτά ημέρες, ναι; Ο τρίτος πιλότος πέθανε την τελευταία εβδομάδα», λέει ο άντρας που ακούστηκε στην ηχογράφηση. «Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν στα σαράντα και τα 50 τους. Αυτός ο τύπος, βρισκόταν (ηλικιακά) στα μέσα της στα μέσα της δεκαετίας των 30 χρόνων, απόλυτα κατάλληλος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Έκανε το δεύτερο εμβόλιο και πέθανε μέσα σε λίγες μέρες, ακριβώς όπως συνέβη με τους δύο πρώτους θανάτους.
«Εξαιτίας αυτού, η ΒΑ βρίσκεται τώρα σε συνομιλίες με την κυβέρνηση για τη διαχείριση της κρίσης και τα σχετικά με το εάν θα επιτρέψει να πετάξουν εμβολιασμένοι πιλότοι. Το πρόβλημα με αυτό φυσικά είναι ότι περίπου το 80% των πιλότων, σύμφωνα με τον φίλο μου στη British Airways, το 80-85% έχει γίνει ένεση. ”
Ο άντρας στη συνέχεια λέει ότι «μόνο το 10% των πιλότων θα είναι σε θέση να πετάξει», χαρακτηρίζοντάς το ως «σοβαρό ζήτημα».

Στο Twitter, ορισμένοι χρήστες έχουν μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία με τέσσερα βιβλία συλλυπητηρίων δίπλα σε φωτογραφίες τεσσάρων ανδρών σε ένα σαλόνι με θέμα την British Airways. «Πιστεύω ότι ήταν στην πραγματικότητα τέσσερις νέοι πιλότοι που πέθαναν λόγω του Maxine», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Στο Twitter, ορισμένοι χρήστες έχουν μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία με τέσσερα βιβλία συλλυπητηρίων δίπλα σε φωτογραφίες πλαισιωμένων τεσσάρων ανδρών σε ένα σαλόνι με θέμα την British Airways (εδώ). «Πιστεύω ότι ήταν στην πραγματικότητα τέσσερις νέοι πιλότοι που πέθαναν λόγω του Maxine», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Το Reuters παρουσίασε τους ισχυρισμούς στην British Airways. Από την εταιρία ανέφεραν ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και ότι δεν έχουν ξεκινήσει τέτοιες συνομιλίες με την κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των τεσσάρων συλλυπητηρίων βιβλίων, καθώς τέσσερις πιλότοι της εταιρείας είχαν πεθάνει πρόσφατα. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους», δήλωσαν, προσθέτοντας ότι κανένας από τους θανάτους δεν συνδέεται με εμβόλια.

Σε δήλωσή του στο Reuters, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασιλείου- UK’s Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) αρνήθηκε επίσης τέτοιου είδους συνομιλίες κρίσης με τον βρετανικό αερομεταφορέα.
«Δεν έχουμε ενημερωθεί για τους θανάτους πιλότων BA μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και δεν είχαμε συζητήσεις με την BA ή άλλες αεροπορικές εταιρείες, σχετικά με την αποτροπή της πτήσης των πιλότων μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19», δήλωσε η Dr. Sarah Branch, ο διευθυντής επαγρύπνησης και διαχείρισης κινδύνων φαρμάκων για το MHRA. «Επί του παρόντος δεν υπάρχουν περιορισμοί στην αεροπορία ή σε άλλες βιομηχανίες και δραστηριότητες μετά τον εμβολιασμό.
«Η συμβουλή μας παραμένει ότι τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων στην πλειονότητα των ανθρώπων. Είναι ακόμη ζωτικής σημασίας να προχωρήσουν οι άνθρωποι για τον εμβολιασμό τους και για τη δεύτερη δόση τους όταν τους ζητηθεί.
«Ζητάμε από όσους υποπτεύονται ότι έχουν παρουσιάσει ανεπιθύμητη ενέργεια που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 να αναφέρουν στον ιστότοπο της Κίτρινης Κάρτας Coronavirus.

 

Το δημοσίευμα του Reuters ΕΔΩ>

Claims that British Airways is in “crisis talks” with the British government due to the deaths of three pilots who received COVID-19 shots are unfounded, a company representative and British medicines regulator spokesperson has told Reuters.

Shared in the form of a voice recording on Facebook, Instagram and Twitter, an unidentified male says he has spoken to a “friend who’s a BA pilot” and explains “things are getting crazy” after three fellow pilots passed away (here , here and here).

“They’ve had the third BA pilot die in the last seven days, yeah? Third pilot dead in the last week,” says the man heard in the recording. “The first two guys were in their forties and fifties; this guy, mid-thirties, perfectly fit, no underlying conditions. He gets his second jab and he’s dead within days, exactly the same with the first two.

“Because of this, BA are now in crisis talks with the government about whether to allow vaccinated pilots to fly. The issue with that of course is that about 80%, according to my friend in BA, 80-85% have been injected.”

The man then goes on to say only “10% of pilots will be able to fly,” branding it a “serious issue”.

On Twitter, some users have also shared a photo of what appears to be four books of condolence next to framed pictures of four men in a British Airways-themed lounge (here). “I believe it was actually FOUR young pilots who died due to the Maxine,” tweeted one user.

Reuters presented the claims to British Airways, which said they were unfounded and that no such talks were underway with the government. The spokesperson, however, confirmed the authenticity of the four condolence books, as four company pilots had recently passed away. “Our thoughts are with their family and friends,” they said, adding that none of the deaths was linked to vaccines.

In a statement to Reuters, the UK’s Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) also denied any such crisis talks with Britain’s flagship air carrier.

“We have not been made aware of deaths of BA pilots after receiving the Covid-19 vaccine and have not had discussions with BA or other airlines, about preventing pilots from flying after receiving the COVID-19 vaccine,” said Dr. Sarah Branch, the director of vigilance and risk management of medicines for the MHRA. “There are currently no restrictions on aviation or other industries and activities post vaccination.

“Our advice remains that the benefits of the vaccine outweigh the risks in the majority of people. It is still vitally important that people come forward for their vaccination and for their second dose when invited to do so.

“We ask anyone who suspects they have experienced a side effect linked with their COVID-19 vaccine to report it to the Coronavirus Yellow Card website.”
VERDICT

False. British Airways is not in “crisis talks” with the British government about vaccinated pilots. Four pilots have recently died – and British Airways says none of these is linked to vaccines.

Στα προηγούμενα (σχετικά) επεισόδια>

Tρίτη 24 Ιανουαρίου 2023. Τι συμβαίνει με τα αεροπλάνα;

Πριν μερικά 24ωρα και συγκεκριμένα τη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 ένα Boeing 777 της British Airways αναφέρει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό.

Τελικά το αεροσκάφος της British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις Βερμούδες την Παρασκευή λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης.

Το Boeing 777 με εκατοντάδες επιβάτες, το οποίο στην πραγματικότητα κατευθυνόταν προς το Kingston της Jamaika , έπρεπε να στρίψει στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού και να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα των Βερμούδων, το Hamilton.

Το Boeing 777 απογειώθηκε αρχικά από το Heathrow του Λονδίνου όπως ήταν προγραμματισμένο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι το απόγευμα της Παρασκευής (20 Ιανουαρίου) και κατευθύνθηκε προς την Καραϊβική.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ, με κατεύθυνση νοτιοδυτικά.

Επείγουσα ιατρική κατάσταση: Το αεροπλάνο της British Airways πρέπει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στις Βερμούδες – τρεις ώρες χωρίς ραδιοεπικοινωνία.

Δεν είναι ασυνήθιστο για αεροσκάφη πάνω από τον Ατλαντικό να μην πιάνονται από ραντάρ για μικρό χρονικό διάστημα και να μην έχουν ραδιοεπικοινωνία με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Λόγω των λίγων νησιών σε αυτό το τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού, δεν υπάρχουν αρκετοί ραδιοπύργοι για να λάβουν το σήμα του μηχανήματος. Κατά συνέπεια, ισχύουν ειδικές προφυλάξεις ασφαλείας για τέτοιες πτήσεις.

Μόνο που στη περίπτωση του συγκεκριμένου αεροπλάνου δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες όπως για παράδειγμα το εάν η επείγουσα ιατρική ανάγκη αφορούσε μέλος του πληρώματος ή κάποιον από τους επιβάτες. Γιατί άραγε;

Είχε προηγηθεί αυτό>

Kυριακή 15 Ιανουαρίου 2023. Τι συμβαίνει με τους πιλότους;

Ένα αεροπλάνο με 72 επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά σε αεροδρόμιο στο κεντρικό Νεπάλ.

Η πτήση της Yeti Airlines από το Kathmandu με προορισμό την τουριστική πόλη Pokhara συνετρίβη κατά την προσγείωση, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα αεροσκάφος να πετά χαμηλά πάνω από μια κατοικημένη περιοχή πριν γυρίσει απότομα.

Στο πλοίο επέβαιναν 68 επιβάτες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 15 ξένοι υπήκοοι και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Περίπου 200 στρατιώτες του Νεπάλ συμμετέχουν στη διάσωση στο σημείο της συντριβής στο φαράγγι του ποταμού Seti μόλις ενάμιση χιλιόμετρο από το αεροδρόμιο.

Το βίντεο από το σημείο της συντριβής δείχνει πυκνό μαύρο καπνό και φλεγόμενα συντρίμμια.

«Αναμένουμε να ανακτήσουμε περισσότερα πτώματα», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του στρατού, λέγοντας ότι το αεροσκάφος «έσπασε σε κομμάτια».

Ο πρωθυπουργός Pushpa Kamal Dahal συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του και προέτρεψε τις κρατικές υπηρεσίες να εργαστούν σε επιχειρήσεις διάσωσης.

Από τους επιβάτες, οι 53 φέρεται να είναι από το Νεπάλ. Στο αεροπλάνο επέβαιναν πέντε Ινδοί, τέσσερις Ρώσοι και δύο Κορεάτες. Υπήρχε επίσης ένας επιβάτης από την Ιρλανδία, την Αυστραλία, την Αργεντινή και τη Γαλλία μεταξύ άλλων

Η Yeti Airlines, είναι μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες εσωτερικού στο Νεπάλ και τα αεροπλάνα της ATR από τα πλέον αξιόπιστα.

Το ATR 42-500 προσφέρει έναν συνδυασμό υψηλής συνολικής απόδοσης και άνεσης απαράμιλλης στην κατηγορία του, διατηρώντας παράλληλα την ανταγωνιστική οικονομία που είναι το σήμα κατατεθέν των αεροσκαφών ATR. Έχει εφαρμοστεί μια σειρά βελτιώσεων στον τομέα της εξασθένησης του θορύβου και των κραδασμών. Βελτιστοποιημένη, αποτελεσματική και τεχνολογικά προηγμένη ακουστική επεξεργασία της κατασκευής με την εγκατάσταση Δυναμικών Απορροφητών Δονήσεων και απόσβεσης δέρματος.
Οι εσωτερικοί χώροι της καμπίνας έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη εξασθένηση του θορύβου και βέλτιστη άνεση.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα σχετικά video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το αεροπλάνο γέρνει αριστερά χωρίς να έχει προηγηθεί έκρηξη στον αέρα και χωρίς να έχει χάσει προηγουμένως απότομα ύψος. Ειδικοί δεν είμαστε για να κάνουμε ανάλυση εκ του προχείρου.

Ένα όμως είναι βέβαιο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της εταιρίας. Όλοι οι πιλότοι και το προσωπικό της Yeti Airlines ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτό ήταν μία από τις “παροχές” της εταιρίας στους επιβάτες της.

Της συντριβής του αεροσκάφους της Yeti Airlines έχουν προηγηθεί ουκ ολίγα δημοσιεύματα που θέλουν τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών αεροσκαφών να αναζητούν ανεμβολίαστους πιλότους για τις πτήσεις τους ενώ οι μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι αποδίδονται ακριβώς στην έλλειψη ανεμβολίαστου πληρώματος και όχι στις ελλείψεις προσωπικού εδάφους.

Στο μεταξύ>


 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK