kourdistoportocali.comNews DeskBREAKING> Εντοπίστηκε η Λάουρα Τσάλλα, πρώτη εξαδέλφη της Μαρίας Τσάλλα, η οποία διατηρούσε gallery στο Κολωνάκι και δρούσε σαν Πράκτορας των Αμερικανών

Βreaking news

BREAKING> Εντοπίστηκε η Λάουρα Τσάλλα, πρώτη εξαδέλφη της Μαρίας Τσάλλα, η οποία διατηρούσε gallery στο Κολωνάκι και δρούσε σαν Πράκτορας των Αμερικανών

Η Μαρία επέλεξε το Παγκράτι γιατί στη περιοχή συχνάζουν πολλοί επιφανείς Συριζαίοι. Η Λάουρα το Κολωνάκι για να βρίσκεται σε απόσταση στήθους από επιφανείς γαλάζιους

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Αποκάλυψη> Η Ρωσίδα κατάσκοπος Μαρία Τσάλλα ήταν πρώτη και τρυφερή εξαδέλφη της Αμερικανίδας κατασκόπου Λάουρα Τσάλλα η οποία χρησιμοποιούσε την ηλεκτρονική Gallery “Legion Of Art” που διατηρούσε στο Κολωνάκι για κάλυψη της πλούσιας δράσης στη χώρα μας.

By John le Carré

Σύμφωνα με εξαντλητικές πληροφορίες οι δύο εξαδέλφες με την πλούσια δράση εντοπίστηκαν έγκαιρα από τα λαγωνικά της ΕΥΠ αλλά οι δικοί μας τις άφηναν να συνεχίζουν τη δράση τους μια και κόσμος χωρίς κατασκόπους και πράκτορες είναι φαγητό χωρίς αλάτι.

Όπως είναι γνωστό η Μαρία Τσάλλα ζούσε στο Παγκράτι ενώ στην ίδια περιοχή διατηρούσε κατάστημα ειδών χειροτεχνίας και πλεκτικής, με την επωνυμία «Galazio Crochet&Knit», ή αλλιώς «Γαλάζιο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Αρριανού 2.

Η Μαρία επέλεξε το Παγκράτι γιατί στη περιοχή συχνάζουν αρκετοί επιφανείς Συριζαίοι μεταξύ των οποίων ο αρχηγός του Σύριζα Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς αλλά και ο Νίκος Καρανίκας. Είναι πιθανόν η Μαρία να είχε συναντήσει στο φαρμακείο απέναντι από το Μusic Cafe και τον θρυλικό Μanolo Petsites.

Η Λάουρα Τσάλλα τώρα είχε επιλέξει το Κολωνάκι γιατί παραδοσιακά εδώ συχνάζουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ ανάμεσα στους οποίους ακόμη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επιφανής υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο επιδέξιος υπουργός Χρήστος Στυλανίδης. Συχνάζουν δλδ επιφανείς γαλάζιοι-εξ ου και το Γαλάζιο της εξαδέλφης στο Παγκράτι.

Στο Κολωνάκι η Λάουρα βρισκόταν σε απόσταση στήθους από επιφανείς γαλάζιους.

Λέγεται μάλιστα ότι η Λάουρα είχε συναντηθεί τυχαία πολλές φορές με τον υπουργό Στυλιανίδη όταν εκείνος έμπαινε και εκείνη έβγαινε από γνωστό πάρκινγκ της περιοχής.

Η επιδέξια Λάουρα υπήρξε ερωμένη Τούρκου διπλωμάτη και ταυτόχρονα Έλληνα μηντιάρχη. Οι δύο εξαδέλφες συναντιόντουσαν συχνά σε γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι από τη Ρωσική Εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και εξιστορούσε η μία στην άλλη το πόσο βαρετή ήταν η ζωή τους μια και τόσο οι Συριζαίοι όσο και ο Νεοδημοκράτες έλεγαν το ίδιο παραμύθι στους ψηφοφόρους τους-σύμφωνα με τις οδηγίες και τους εντολείς τους.

Στο κατόπι της Μαρίας και της Λάουρα βρίσκονταν πράγματι οξυδερκείς άνδρες της ΕΥΠ οι οποίοι με κάποιο τρόπο έπρεπε να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και ακόμη και εάν δεν υπήρχαν η Μαρία και η Λάουρα έπρεπε να τις εφεύρουν και στη συνέχεια να αποκαλύψουν την καλογραμμένη ιστορία τους, κάτι σαν τον Ράφτη του Παναμά, στους συναδέλφους τους που εργάζονται ταυτόχρονα στα ελληνικά ΜΜΕ.

Μία καλή προσθήκη στο σενάριο είναι ότι εκείνο το βράδι η Λάουρα και η Μαρία απασχολούσαν ολόγυμνες τον εξαφανισμένο Σταθμάρχη των Τεμπών, μοιραζόντουσαν το ίδιο κρεβάτι με στέλεχος του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής όταν κάηκαν το Μάτι και η Εύβοια και εντελώς τυχαία έπιναν το ποτό τους σε γνωστό bar του Κολωνακίου ταυτόχρονα αλλά χωρίς να γνωρίζονται με στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας όταν μπλοκαρίστηκε εξαιτίας 3 εκατοστών χιονόπτωσης η Αττική Οδός.

Η δε Λάουρα που ήτο φανατική Χριστιανή τις νύχτες ντύνονταν καλόγρια και αφοσιώνονταν στη μοναστηριακή ζωή γνωστής Μονής στη Πεντέλη εδώ όπου εμφανίζονταν συχνά στη διάρκεια της Planδημίας ο γνωστός καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας καθώς συνέτασε τη μελέτη του για την φυσική προέλευση της Planδημίας.

Σε αυτό το σημείο καλούμε τους οξυδερκείς αναγνώστες μας να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό διηγήματος για την συνέχιση της ιστορίας της Μαρίας και της Λάουρας.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK