kourdistoportocali.comNews DeskBOMBA> O Warren Buffett απομακρύνεται από τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates. Παραιτήθηκε ξαφνικά από το Gates Foundation

Πανδημικές εξελίξεις

BOMBA> O Warren Buffett απομακρύνεται από τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates. Παραιτήθηκε ξαφνικά από το Gates Foundation

Μετά τη Melinda τον εγκατάλειψε και ο φίλος και εταίρος

Χωρίς έως αυτή τη στιγμή να εξηγήσει το λόγο ο  δισεκατομμυριούχος Warren Buffett, το τρίτο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation τα βρόντηξε. Για τους αναγνώστες μας αυτό είναι είδηση-βόμβα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι γράφει Ιστορία.

Ο Warren Buffett ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής πίσω από τον όμιλο Berkshire Hathaway, o oποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates, (o οποίος με τη σειρά του έχει ταυτισθεί με τον παιδόφιλο Epstein) μια και υπήρξε έως σήμερα 23 (του πανδημικού) Ιουνίου 2021 το τρίτο μέλος του Ιδρύματος Gates απέδρασε από αυτό ανακοινώνοντας μια νέα δωρεά 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς την Τετάρτη το πρωί, λέγοντας ότι παραιτείται από ανενεργός διαχειριστής από το Φιλανθρωπικό (τρομάρα τους και τρομάρα μας) Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Σε δήλωση του το πρωί της Τετάρτης ο Buffett ανέφερε ότι δίνει $ 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια από το απόθεμα του Berkshire Hathaway στα πέντε ιδρύματα που χορηγεί κάθε χρόνο από το 2006: the Susan Thompson Buffett Foundation, the Sherwood Foundation, the Howard G. Buffett Foundation, Novo Foundation and the Gates Foundation.

Ο 90χρονος ανακοίνωσε επίσης ότι θα παραιτηθεί ως «ανενεργός» διαχειριστής από το Gates Foundation λέγοντας ότι «η σωματική του συμμετοχή δεν απαιτείται με κανέναν τρόπο για την επίτευξη» των στόχων του ιδρύματος.

(Όπως μπορείτε να δείτε από τον ιστότοπο του Ιδρύματος, η διαβόητη ΜΚΟ EcoHealth Alliance του εργολάβου των θανάσιμων ιών κ. Peter Daszak εμφανίζεται ακόμη ως συνεργάτης του Ιδρύματος Gates! Σημειώνουμε ότι μετά την παγκόσμια οργή που έχει αρχίσει να φουντώνει ο διαβόητος ΠΟΥ ξήλωσε τον Daszak από την επιτροπή που εξετάζει την προέλευση του ιού-δηλαδή ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.)

Ο Buffett λέει ότι τώρα κατέχει 238.624 μετοχές της Berkshire Hathaway – αξίας περίπου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων – που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει πράξη τη δέσμευση να δωρίσει όλες τις 474.998 μετοχές που κατείχε τον Ιούνιο του 2006.
“Σήμερα είναι ένα ορόσημο για μένα”, δήλωσε ο Buffett την Τετάρτη. “Το 2006, δεσμεύτηκα να διανείμω όλες τις μετοχές μου του Berkshire Hathaway – περισσότερο από το 99% της καθαρής αξίας μου – στη φιλανθρωπία. Με τη σημερινή διανομή 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είμαι στα μισά του δρόμου.”

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”