kourdistoportocali.comNews DeskBOMBA από το SKYnews αναφέρει ότι γυναίκες που έχουν εμβολιαστεί βλέπουν περισσότερο αίμα στη περίοδό τους!

Εκτακτη Είδηση

BOMBA από το SKYnews αναφέρει ότι γυναίκες που έχουν εμβολιαστεί βλέπουν περισσότερο αίμα στη περίοδό τους!

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι, από τις 17 Μαΐου, 2.734 γυναίκες είχαν γράψει στον Οργανισμό Φαρμάκων και Υγειονομικής Υγείας (MHRA)

Ανησυχητικές αλλαγές καταγράφονται στη περίοδο των γυναικών μετά το εμβόλιο του κοροναιού. Τα στοιχεία έρχονται μετά από αναφορές πάνω από 4.000 γυναικών οι οποίες ανέφεραν αλλαγές στον εμμηνορροϊκό τους κύκλο μετά από ένα εμβόλιο για τη Covid-19.

Ωστόσο, εμπειρογνώμονες από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (RCOG) λένε ότι οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αλλαγές στους κύκλους τους – έτσι το γεγονός αυτό συμβαίνει μετά το εμβόλιο θα μπορούσε να είναι «τυχαίo».

(Αυτοί οι εμπειρογνώμονες είναι σαν τους δικούς μας επιδημιολόγους;)

Ο Δρ Pat O’Brien, αντιπρόεδρος για την ένταξη στο RCOG, δήλωσε: “Πολλές γυναίκες θα βιώσουν μια προσωρινή αλλαγή στις περιόδους τους από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

“Και αυτή τη στιγμή, πολλές γυναίκες στα 20 και 30 τους έχουν κάνει εμβόλιο COVID-19!

“Έτσι, φαίνεται αναπόφευκτο ότι σε μερικές γυναίκες αυτά τα δύο γεγονότα θα συμπίπτουν τυχαία.”

(Όπως “τυχαία” ο κ. Τσιοδρας, ο κ. Μαγιορκίνης και κάποιοι άλλοι έσπευσαν τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψουν μελέτη ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης)

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι, από τις 17 Μαΐου, 2.734 γυναίκες είχαν γράψει στον Οργανισμό Φαρμάκων και Υγειονομικής Υγείας (MHRA) σχετικά με τις παρενέργειες της εμμήνου ρύσεως από το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca, 1.158 από το Pfizer και 66 ως αποτέλεσμα του Moderna ένεση.

Οι περισσότεροι από αυτούς ανέφεραν ότι βιώνουν βαρύτερη αιμορραγία από το συνηθισμένο.
(Τυχαίο θα είναι κορίτσια)

Η Δρ Sue Ward, αντιπρόεδρος για την εκπαίδευση στο RCOG, δήλωσε ότι “θα υποστηρίξει περισσότερη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον τομέα για να καταλάβει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό”.

(Έλα τώρα…)

Ο συνάδελφός της Δρ O’Brien τόνισε ότι τυχόν ανεκδοτικές αλλαγές στις περιόδους των γυναικών δεν σχετίζονται με ανησυχίες σχετικά με το εμβόλιο και τη γονιμότητα.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID-19 θα επηρεάσουν τη γονιμότητα”, είπε.

Πάνω από 31 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο εμβολιάζονται πλήρως ενάντια στον κοροναϊό, ενώ 43 εκατομμύρια είχαν την πρώτη τους δόση.

Την περασμένη εβδομάδα άνοιξε το εμβόλιο σε όλους άνω των 18 ετών.

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν πόνο στο σημείο της ένεσης, συμπτώματα τύπου πυρετού και κόπωση.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από το Skynews

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;